سلام
موقع پخش فیلم ها (حدودا 50% فیلم ها) پس از چند دقیقه صدا و تصویر نا هماهنگ میشن .
مشکل از چیه ؟
ضمنا دستگاه بلوسنس t14 ورژن 2.8
Printable View
سلام
موقع پخش فیلم ها (حدودا 50% فیلم ها) پس از چند دقیقه صدا و تصویر نا هماهنگ میشن .
مشکل از چیه ؟
ضمنا دستگاه بلوسنس t14 ورژن 2.8
ببين دوست عزيزنقل قول:
من t7دارم ووقتي كه برق تازه مياد داخلش از 18:38دقيقه شروع ميكنه ولي وقتي يه روشن خاموشش كه مي كنم خودكار تنظيم ميشه !
ووقتي خاموش هست رو صفحش ساعت درست رو نشون ميده!
توي تنظيمات درستش كنيد!
سلامنقل قول:
ممنونم، از کجای تنظیمات درستش کنم.
آپدیت نداره؟
در ضمن فکر کنم مال شنا پیشرفته تر باشه درسته؟ چون مال من وقتی خاموشه چیزی نشون نمی ده.
:40::11::11::40:
با سلام
دوستان در فرستنده ديجيتال تهران ساعت فرستنده دقيق هست يا يكي دو دقيقه عقب يا جلو هست ؟
با تشكر از جواب شما دوستان :40:
دوستان سلام
فارس به تازگی دیجیتال شده می خوام یه دستگاه کانورتر بخرم چه مدلی پیشنهاد می کنید ؟
دستگاه شما جديد هست وفكر نمي كنم فعلا آپديتي واسش بياد!نقل قول:
پشرفته تر كه مال فريمورش هست!:13:
اگر امكان داره از منوش قسمت تنظيم ساعت جهاني (گرينويچ)يه عكس بندازيد تا بدونم از چه فريموري استفاده مي كنه!كه بهتر راهنمايي تون كنم!
سلام
یکی از دوستان گفته بود با لب تاب تلویزیون شبکه های دیجیتال رو گرفته مگه ممکنه ؟
بلهنقل قول:
درون بعضي از مدلهاي لب تابها گيرندهاي ديجيتال بصورت آنبرد نصب ميباشد ولي در برخي ديگر ميتوان بااستفاده از اتصال گيرندهاي usb شبكهاي ديجيتال را دريافت نمود
راستی یه چیز جالب کشف کردم ! توی منطفه ی ما تلویزیون دیجیتال بدون هیچ گونه آنتنی میگیره :18:
منطقه شما کجاست مگه؟نقل قول:
اضافه شدن بيش از 50 شبكه تلويزيوني به گيرندهاي ديجيتال
تا دوماه ديگر صدا وسيما در نظر دارد تمامي شبكهاي استاني وهمچنين شبكهاي سالم ماهواره اي را در فرستندهاي ديجيتال پخش نمايد.
اطلاعات كامل در سايت زير:
کد:http://digitaltv.vcp.ir/
البته این حرفهای یه نماینده مجلسه و بهش اعتباری نیست بابا مسئول درجه یک میگه یه ماه میشه یه سال حال نماینده بگه معلوم نیست کی بشه. امیدوارم که این جور بشه.نقل قول:
سلام
جدیداً مگه مشکلی واسه شبکه های 1 و 2 و 3 پیش اومده ؟؟
مدل دستگاه من DG Max هست
انزلی زندگی می کنم.
خیلی مشتاقم بدونم این 50 شبکه سالم ماهوارهای چه شبکههایی خواهند بود!!! :31:نقل قول:
ساعت لازم نداره که !!! باید از طریق فرستنده ساعتش آپدیت شه . اگه ساعتش مشکلی داره ، ساعت فرستنده خواب مونده !نقل قول:
دیگه چه ایرادی داره مگه؟
سلام
گیرنده -پلیر کمبو موجود چیزی سراغ دارید؟
سلامنقل قول:
ببخشید عکس نتوانستم بیندازم ولی مشخصاتش رو واستون می نویسم در ضمن من وقتی روشن می کنم دستگاه رو چه از حالت استاندبای روشن کنم یا کلا از برق درش بیاورم در هر دو حالت ساعت از 00:00 شروع میشه یعنی اصلا ساعت رو ذخیره نمی کنه.
این هم مشخصات دستگاه من:
Provision T-8
Model:MSD7828-1220-XL500
SW Version: HSTR-----V2.0
HW Version: HD-7828-VER1.0
قبلا از راهنماییتون متشکرم.:11::11::11:
من كه دارم و در اين 6 ماه هيچ مشكلي با آن نداشتم كه نياز به آپديت داشته باشد. گيرندگي ريموتش كه عالي است، پشتيباني فرمتهاي مختلف و تايم شيفت و ضبط هم زمان و خروجي HDMI و امكان LPG و ....نقل قول:
مال من دائماً روي استندباي است (گذاشته ام كه اگر سوخت در زمان گارانتي باشد تا تعويضاش كنم) و اصلاً داغ نمي كند.
ساعت هم كه داخلي است و با فرستنده تنظيم مي شود. اگر منظورتان اين است كه روي ال سي دي پانلش ساعت ندارد كه لازم نيست شما گيرنده خريده ايد نه ساعت روميزي؛ برخي گيرنده هاي گرانتر حتي شماره كانال هم نشان نمي دهند.
فکر کنم بخش فنی هر خرابی را به راحتی تعویض نکنه !!! شاید متوجه بلایی که سر دستگاه آوردی رو بفمن !!نقل قول:
از حال استفاده کن ، به آینده فکر نکن !!!!
سلام
این ویدیو هایی کهدیویدی پلیر MARSHAL با فرمت مسخره DVR. ضبط می کنه رو چه جوری می شه تبدیل به فرمت های دیگه کرد.
من یه سری کدک نصب کردم بعد با کلی بدبختی تنها تونستم با jet audio اجرا شون کنم اما حالا صدا ندارن :grrr:
سلام-این 50 تا کانال رو چه جوری با 2 فرستنده دیجیتال میخوان ارسال کنند؟ از دوستان متخصص یکی جواب بده.ممنون
اگر اینکار بشه به خرید یه دستگاه می ارزه؟
من بلايي سر دستگاه نمي آورم؛ فقط مرتب دكمه پاور پشت دستگاه را خاموش و روشن نمي كنم و با ريموت خاموش مي كنم.نقل قول:
گارانتي تعويض هم قاعدتاً شامل همين مورد مي شود.
سلام کسی جواب من رو نمیده؟!!!!نقل قول:
فرمت DVR بد فرمتي هست به هيچ صراتي مستقيم نيست.
نقل قول:amadis video converter suite
امیدوارم با این بتوانید تبدیل کنید در ضمن برای پخش در کامپیوتر هم از vlc استفاده کنید
من میخوام یه گیرنده دیجیتال یو اس بی برای کامپیوتر بخرم
لطفا یه مدل خوب و بدرد بخور معرفی کنید. با قیمت لطفا
من خودم قبلا با این برنامه به راحتی و به سرعت تبدیل میکردم البته دستگاه مارشالم رو دادم به دوستم. برنامه dvr to ts . البته توی پستهای قبلیم لینکشو گذاشتم اما ظاهرا شما تاپیکو نگشتن.نقل قول:
[HTML]http://cid-6ba3f6665d82d26c.office.live.com/self.aspx/public%20files/dvr%5E_to%5E_ts.zip[/HTML]
سلام
مشخصات دستگاه من به صورت زیر است
1- ساعت رو نشون نمی ده (در حالت استاند بای)
2- ساعتش تنظیم نمیشه
3- تاریخش به روز نمیشه
4- چگونگی استفاده از برنامه تنظیمات خودکار برای ضبط در یک ساعت و تاریخ مشخص
5- در ضمن من وقتی روشن می کنم دستگاه رو چه از حالت استاندبای روشن کنم یا کلا از برق درش بیاورم در هر دو حالت ساعت از 00:00 شروع میشه یعنی اصلا ساعت رو ذخیره نمی کنه.
6- آیا آپدیتی داره؟
این هم مشخصات دستگاه من:
Provision T-8
Model:MSD7828-1220-XL500
SW Version: HSTR-----V2.0
HW Version: HD-7828-VER1.0
قبلا از راهنماییتون متشکرم.
لطفا سریعتر کمک کنید.
من الان یکسال هست که از گیرنده Pinavid استفاده میکنم، قیمتش 35000 تومن بود خریدمنقل قول:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
چه مدلی از t7 داری؟ برای من ساعت روی صفحه نمیاد:41:نقل قول:
مشکل هنگ کردن با این دستگاه نداری؟
من اسفند سال 88 گرفتم، از 2 ماه بعدش شروع کرد به هنگ کردن
2بار بردم گارانتی، ولی فرقی به حالش نکرده
دکمه پنلهاش نقره ای هست
با این پلیر به راحتی روی کامپیوتر اجراش کن .سرچ کن پیداش میکنی با حجم 6.5 مگنقل قول:
Elecard AVC HD Player
لطفا بنویس دستگاهت چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه میخوام همین مدل رو بگیرم
مارشال كومبو MARSHAL ME-7023
----T + DVD
با سپاس. يك گيرنده ديجيتال و مديا پلير هست به اسم Hi_vision 2615_a كه امكاناتش درست مثل بلوسنس هست با اين تفاوت كه دو پورت يو اس بي دارد و امكان جابه جايي فايلها از هارد به يو اس بي و برعكس و شايد تفاوتهاي كوچكي هم داشته باشد كه من نميدانم. قيمتش هم حدود نود و بنج هزار تومان است. به هر حال در انجمن ها خيلي كم در مورد اين دستگاه بحث شده است. در كل ميخاستم بدانم ايا دوستان اطلاعاتي در مورد اين دستگاه دارند(مستقيم وغيرمستقيم) ايا كسي تا بهحال با اين دستكاه كار كرده است? درجه رضايت? اصولن جرا اينقدر كم درباره ش صحبت ميشه ايا مشكل خاصي داره? ضعفش نسبت به بلوسنس جيه? من ميخاهميكي بگيرم ولي انتخاب برايم دشوار شده است.ممنونميشوم كسي مرا راهنمايي كند.
دوستانی که دنبال آپدیت جدید پروویژن T7 کلید نقره ای بودن ، امروز آپدیت اومده بالاخره !!
دانلود آپدیت
[HTML][/HTML]دانلود آموزش نحوه آپدیتکد:http://www.--------/download-firmware/Provision-t7-Silver/SMC7828.rar
[HTML][/HTML]کد:http://www.--------/download-firmware/provision-t7-black/t-7.pdf
دوستان، کسی راهی میدونه که بشه خروجی --- رو روی کانالهای تلویزیون داشته باشیم؟
مثلا کانال 9 رو بزاریم رو ---
راهی برای تبدیل خروجی --- به آنتن معمولی هست؟ وسیله ای، رابطی چیزی.
میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
بله - با استفاده از مبدل av به rf كه در اكثر الكتريكيها وجودداره قيمتشهم حدود 800 الي 3500 تومان است.نقل قول:
كابل زرد -سفيد وقرمز را به اين مبدل وصل كنيد وسپس مبدل به شما يك خروجي براي اتصال به آنتن پشت تلويزيون ميدهد وبا جستجو روي تلويزيون خود تصوير گيرنده را ميتوانيد دريافت كنيد.
دوستان کسی میدونه ضبط برنامهریزی شده (Schedule recording) دستگاه Vandad FDR-212 فراسو چطور فعال میشه؟
این آپدیت روی t7 plus هم جواب می دهد؟نقل قول:
لینک های جدید !!!
دوستانی که دنبال آپدیت جدید پروویژن T7 کلید نقره ای بودن ، امروز آپدیت اومده بالاخره !!
دانلود آپدیت
[HTML][/HTML]دانلود آموزش نحوه آپدیتکد:http://settopbox.ir/download-firmware/Provision-t7-Silver/SMC7828.rar
[HTML][/HTML]کد:http://settopbox.ir/download-firmware/provision-t7-black/t-7.pdf
نه فقط T7 معمولی ، اون هم از نوع کلید نقره ای (یعنی اولین سری پروویژن)نقل قول:
من الان میخوام روی کانالهای معمولی تلویزیون ( یعنی مثلا کانال 5 تلویزیون) --- رو ببینم.نقل قول:
یعنی الان مثلا روی کانال HDMI میگریم یا روی کامپوننت میگیرم یا هر ورودی دیگه ای جز خود آنتن تلویزیونم.
اما میخوام روی یکی از کانالهام نشون بده.
شما مثلا فکر کنین من یه تلویزیون خیلی عهد بوق دارم که فقط آنتن معمولی میخوره، نه ورودی کامپوننت داره نه هیچ چیز دیگه ای.
راهی براش هست؟