سلامنقل قول:
شید را با کومودو نصب نکردم ببینم داستان چیه....
ولی هر فایلی که کومودو بهش گیر میده و شما مایل به این نیستید، را میتونید دستی اونو به لیست فایلهای امن کومودو اضافه کنید
سلامنقل قول:
شید را با کومودو نصب نکردم ببینم داستان چیه....
ولی هر فایلی که کومودو بهش گیر میده و شما مایل به این نیستید، را میتونید دستی اونو به لیست فایلهای امن کومودو اضافه کنید
چگونه اینکارو بکنمنقل قول:
البته من تو قوانین برنامه امدم برای فایروال تعریف کردم و مجاز گذاشتم اما همچنان وقتی شید اجرا میشه به فایلهاش گیر میده
با سلام خدمت دوستان جدیدا هر وقت میخوام فایلی رو به کومودو ارسال کنم این ارور رو میده
the ystem cannot find the file specified0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
در بخش اعتبار سنجی فایلها وارد لیست فایلهای امن بشوید و دستی فایلهای مربوطه را وارد کنید
ایراده.نقل قول:
با عرض سلام خدمت اساتید محترم سئوالی داشتم در صورت امکان راهنمائیم نمایید.بر روی سیستمم کمودو اینترنت سکیوریتی نصب کرده بودم در درایو Eبه دلیل بروز مشکل ویندوز سیتم را از XPبه 7ارتقا دادم از آنروز دیگر کمودو فعال نیست از سایت کمودو هم چند نسخه از آنرا دانلود کردم ولی آنتی ویروس و فایر والش در هیچکدام از ورژنها نصب نشد .در صورت امکان محبت کنید راهنماییم نمایید . پیشاپیش سپاسگزارم.
با سلام خدمت اساتید میخواستم بدونم privdog چه اطلاعاتی رو بین سیستم وسرور هاش ردو بدل میکنه اخه دیدم مودم همش داره چشمک میزنه نگاه کردم ترافیک مصرفی مربوط به privdog میشد با این ای پی 206.188.193.187
بچهها چجوری می شه این واژهها رو برای شرکت کومودو بفرستیم. من یک فهرستی از واژه ها رو گردآوری کردم که به سادگی می تونند جایگزین واژه های عربی و انگلیسی و ... توی نرم افزار بشن. راه ارتباط با کودمو چجوری هست؟
آپدیت = بهروزرسانی
اکسن = جستجو
مسدودی دسترسیها = بازداشتن دسترسیها
مسدودی شبکه = بازداشتن شبکه
خطر = هشدار
آخرین آپدیت = واپسین بهروزرسانی
توصیه میشود = پیشنهاد میشود
این گزینه فایروال را فعال ساخته = این گزینه فایروال را بهکار میاندازد
تمامی = همگی
کامپیوتر - رایانه
پیغام اطلاع رسانی = پیام آگاهیرسانی
پسورد = گذرواژه
ثبت وقایع = ثبت رخدادها
ارسال = فرستادن
سرفصل جدید = سرفصل تازه
انتقال بده = جابجا کن
دیتا = داده
از این قسمت = از این بخش
انتخاب = گزینش
بعد از راه اندازی = پس از راهاندازی
شروع به کار = آغاز به کار
استفاده از = بهکارگیری
اسکن کامل = جستجوی فراگیر
اسکن سریع = جستجوی پُرشتاب
هیچ وقت = هیچگاه
اسم = نام
در حین اسکن = در هنگام اسکن
مشاهده میکنید = میبینید
پورت = درگاه
لیستها = فهرستها
مخرب = بدافزار (اگر منظور اینه!)
سلام دوستان بعد از آپدیت کومودو با این پیام روبرو شدم که وقتی fix رو هم میزنم درست نمیشه
سلام دوستان من امروز از NIS کوچ کردم به COMODO ولی با آپدیت مشکل دارم هی وسطش قطع میشه جایی هستش که بشه فایل رو آفلاین دانلود کرد ؟
پایین صفحه گزینه قرمز رنگ اولی
یه مشکل دیگه هم دارم یک برنامه که باز میکنم 20 بار پیغام میده و باید Allow رو بزنم نمیشه کاری کرد که با یکبار Allow دیگه سوال نکنه ؟؟ البته اینم بگم فقط بار اول که میخوام برنامه رو باز کنم اینجوریه یعنی قسمت remember my answer رو زدم ...
نقل قول:
سلام
شما باید کومودو را باز نصب کنید...... الان روی سیستم چه محصولات امنیتی دیگری دارید؟
===
ابتدا از فایل آپدیت کومودو یک کپی بگیرید. بعد کومودو را حذف کنید و بعد سعی کنید بقایای آنتی ویروس قبلی که نصب بود را کاملا پاسازی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجدد کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید و اینترنت را قطع کنید و آپدیت افلاین را انجام بدهید.
هر پیغام HIPS فقط مربوط به همان کاریه که فایل قصد داره انجام بده... بنابراین وقتی یکی را اجازه دادید دوباره برای اقدام بعدی فایل سوال پرسیده میشه.... و ادامه و ادامه....نقل قول:
شما اگر قصد دارید کل فعالیتهای فایل را اچازه بدهید توی پیغام HIPS روی "انتخاب قوانین" کلیک کنید و قانون "مجاز" را بهش بدید. تیک به خاطر داشتن را هم بزنید.
[QUOTE=Jadda;8328900]سلام
شما باید کومودو را باز نصب کنید...... الان روی سیستم چه محصولات امنیتی دیگری دارید؟
===
ابتدا از فایل آپدیت کومودو یک کپی بگیرید. بعد کومودو را حذف کنید و بعد سعی کنید بقایای آنتی ویروس قبلی که نصب بود را کاملا پاسازی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجدد کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید و اینترنت را قطع کنید و آپدیت افلاین را انجام بدهید.
هر پیغام HIPS فقط مربوط به همان کاریه که فایل قصد داره انجام بده... بنابراین وقتی یکی را اجازه دادید دوباره برای اقدام بعدی فایل سوال پرسیده میشه.... و ادامه و ادامه....
عرض ادب:
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم.و اون عکسه ظاهر میشه.اون لینکی که گذاشتید متاسفانه باز نمیشه.با چیل تر کشن هم امتحان کردم نشد.
من قبلا نورتون داشتم که با Your Uninstaller! از رو سیستمم کامل حذف کردم.چه طوری بایداز آپدیت کپی گرفت؟
مشکل دیگری هم دارم:
وقتی سیستم بالا میاد یک پیغام ظاهر میشه با علامت ضربدر قرمز:
comodo security agent couldnt be started
would you like to run the diagnostic tool to fix the error?
وقتی رو دکمه یس کلیک می کنم تا 100 درصد میره ولی مشکل به قوت خود باقیه!و هر دفعه باید به صورت دستی کمودورو رو دسکتاپم فعال کنم!
سلام
اون صفحه باز میشه ، نیازی به فیل.. نیست. ما تو کار مجازیم. اگه باز نمیشه مشکلی نیست توی مورد 2 که پایین ذکر کردم ابزارش هست.
(Malwarebytes Anti-Malware را نصب و آپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید لینک دانلود را پایین قرار دادم).
==========
مشکلات اول و دوم شما با هم مرتبط هستند. راه حل من فعلا همونه:
1- کومودو را حذف کنید. ریستارت کنید
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ریستارت کنید
3-بقایای کومودو را با ابزاری که پیوست کردم پاکسازی کنید.
4- بوسیله یک کلینر خوب سیستم (مخصوصا رجیستری) را پاکسازی کنید. ریستارت کنید
5- کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید
6-اینترنت را قطع کنید و کومودو را آپدیت آفلاین کنید.
کنار کومودو هیچی نصب نکن. فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب کنید و همچنین میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رایگان استفاده کنید.
پست زدن برای تشکر اسپم محسوب میشه ولی تو این مورد خاص که شما اینطوری وقت گذاشتید و مشکل رو حل کردید کمترین کاریه که می تونستم انجام بدم.نقل قول:
راستش برای رفع مشکل من با GeekBuddy شروع کردم به چت کردن ولی دیدم طرف شماره تلفن و ایمیل میخاد بعدش هم میخاد به صورت مجازی به صفحه دسکتاپم دسترسی پیدا کنه و خلاصه دیدم اونطوری باید یک شب تا صبح بشینم چت کنم و آخرش هم هیچی به هیچی.
بعد از مشکلی که برای نورتون به وجود اومده چند روز هست که درگیر سروکله زدن با کمودو بودم و چند باری هم بعد از اینکه اعصابم رو به هم ریخت حذفش کردم و می خواستم برم سراغ آنتی ویروسهای دیگه ولی خوشحالم که این کار رو نکردم و الان می بینم واقعا کمودو ارزش یه خورده سروکله زدن رو داره!
سپاس مجدد:n16::n16::n16:
مشکل کامل حل شده بود ولی با یکبار اسکن سیستمم و ریستارت و همینطور پیدا کردن فایل ضمیمه ای که قرار دادم و کلین کردنش مجدد همون مشکل دفاع پیشرفته و علامت ضربدر برگشت!
گزارش هم گرفتم!خودم هم گیج شدم!
سلام جناب frankval
سر فرصت (نزدیک) مورد شما را سعی میکنم بررسی ویژه کنم. امیدوارم به نتیجه برسیم.
منتظر باشید.
من Malwarebytes Anti-Malwar رو نصب کردم و یه اسکرین شات گرفتم. ویروس سالیتی و... پیدا کردنقل قول:
من به سیف مود کامپیوتر هم نمی تونم دسترسی داشته باشم.ممکنه ویروس سالیتی مسبب باشه و اجازه نده کمودو عملکرد درستی داشته باشه؟
سلامنقل قول:
خب، به نظر میرسه که سیستم شما آلوده است. اون فایل که در مسیر C:\ouctrv.exe که اینجا هم قرار دادید آلوده است.
با مالواربایتس سیستم را اسکن و پاسکازی بکنید. البته از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در اینترنت سکیوریتی کومودو هم گنجانده شده هم میتونید کمک بگیرید. استارآپ را با کمک CCE کاملا چک بکنید و فایلهای مشکوک را غیرفعال یا حذف بکنید از استارتاپ. و با کمک بخش Repair میتونید بخشهایی از ویندوز را تعمیر بکنید. البته بهتره CCE را در حالت سختگیرانه اجرا کنید (برای استفاده از حالت Aggressive Mode، باید ابتدا کلید SHIFT روی کیبورد را نگه دارید و همزمان CCE را اجرا کنید).
در هر صورت دوستان در بخش اورژانس دقیقتر میتونند کمک کنند.
مرسی.
=====
اون فایل را یه اجرایی هم کردیم...... واقعا مصیبتی هست.....فعالیتهاشو ببینید..... ضمن اینکه به همه جا قصد دسترسی داره جهت آلوده سازی فایلها..... خدا رحم کنه!!!
سلام
جناب Jadda شما از پروژه آنتی ویروس کومودو تحت لینوکس اطلاع دارید که برنامه بروزرسانی برای لینوکس به چه صورت هست؟ برای فارسی سازی اون فکری شده؟ خیلی وقته که ورژن آپدیت نکرده و برای کرنل های جدید قابل استفاده نیست. به نظر من بهترین آنتی ویروس در لینوکس کومودو هست و هیچکدوم از آنتی ویروس های دیگه مثل کومودو امکاناتی مانند real-time scan و غیره رو ندارند. حیفه که همچین آنتی ویروس خوبی در لینوکس راکد مونده
دوبار ارسال شد. مدیران لطفا این پست رو پاک کنن
آقا من کومودو رو جایگزین کردم با nod 32 سرعت لپ تاپم افتضاح شده نمیدونم کومودو سنگینه یا نود خیلی سبکه :n13:
مشکل حل شد خوشبختانه!نقل قول:
1.چطور می تونم نرم افزارهایی که مایل نیستم به اینترنت دسترسی داشته باشند رو همیشه بلاک کنم؟مخصوصا کرک شده ها؟
2.اگر سند باکس همیشه غیرفعال باشه موردی داره از نظر امنیتی؟
3.من ورژن انگلیسی کمودو رو دارم و به نظر میاد stealth ports رو وقتی فعال می کنم فعال نمیشه.شاید هم میشه ولی من نمی بینم.چطوری باید مطمئن بشم فعاله یا نیست؟:n16:
نقل قول:
ببخشید این پنجره Process activities List رو از کجا باید فعال کرد که مثل برای شما ریز فعالیت های یه فایل رو نشون بده؟
سلام
دوستان امروز یک فایل رو فلشم دیدم که مطمئن هستم بدافزار هست ولی کسپر و خیلی از آنتی ویروس های معتبر هنوز شناسایی نکردن
میشه شما که کمودو دارین بررسی کنید ببینید رفتارهای این فایل چطور هست .
پسورد فایل : 1
فایل :
سلامنقل قول:
"نمایش پروسه های فعال" الان در CIS موجوده....... منتهی نکته اینکه:
نسخه ای که من دارم نسخه آزمایشی داخلی کومودو هست و یکسری قابلیهای جدید داره که در حال تست هستیم. (زبان فارسیش هم هنوز کامل نشده، میبینید که عکسهام انگلیسی هستند)
یکی دو تا تغییر خوب وجود داره ( از جمله تکامل آنچه الان شما بهش اشاره کردید و غیره...) یکی دو مورد هست که یه جورهایی شاید من منتقدش هستم و کلی هم جنگ و دعوا راه انداختم.:n02:......فعلا من توصیه میکنم منتظر باشید. به هر حال نسخه آزمایشی داخلی و البته محرمانه است و طبیعتا نباید زیاد در موردش حرف بزنم..... به دلیل اینکه توسعه یک نرم افزار (افزدون، حذف، بهبود،... یک ویژگی)مثل پرتاب سیبه که تا بیاد پایین هزارتا چرخ میخوره..... + یکسری مسائل حقوقی و غیره. (شما هم کاملا نشنیده بگیرید:n16:)
مرورگرهای اجرا شده در سندباکس چه برتری هایی نسبت به مرورگرهای معمولی دارند؟
سلامنقل قول:
بطور کلی وبگردی با یک مرورگر سندباکس شده وضعیت امنتری را نسبت به یک مرورگر سندباکس نشده برای کاربر ایجاد میکنه. ایده اصلی شکل گیری یک محیط ایزوله ی مجازی= سندباکس، این بوده که کاربر بتونه مرورگر را در این محیط اجرا بکنه تا در صورت بازدید از سایتهای الوده سیستم دچار الودگی نشه.... به علت اینکه اتفاقات در همان محیط مجازی رخ میده و بعد از اتمام کار این محیط قابل پاکسازی است.
بنابراین جهت بازید از یک وب سایت مشکوک، یک مروگر سندباکس شده، ایده خوبی میتونه باشه.
خسته نباشید علی اقا میگم جایی هست که لینک دانلود نسخه های بتای کوموده رو بده برای دانلود . چون بعضی از انتی ها نسخه بتا رو تو سایتشون قرار میدن برا دانلود ولی من تو سایت کومودو چیزی ندیدم ؟
سلامنقل قول:
توی سایت کومودو همیشه فقط آخرین نسخه فاینال قرار داره.
====
هر وقت هم کومودو نسخه بتا جهت تست منتشر بکنه توی انجمن کومودو برای کاربران قرار میگیره.
====
ضمنا هر وقت نسخه بتا منتشر بشه توی همین تاپیک خودمون هم اطلاع رسانی میکنیم تا دوستانی که مایل به تست هستند، نصب و آزمایش کنند.
====
فعلا هیچ نسخه بتایی وجود نداره.
چند روزی هست این alert های کومودو بعضیا خود به خود ناپدید میشن،
خصوصا برای موقعی که real time یک ویروسی پیدا میکنه حتی 1 ثانیه هم alert نمی مونه که بخوام چیزی بزنم!
این مشکل به خاطر قاطی شدن تنظیماته؟
سلامنقل قول:
وقتی پیغام به سرعت ناپدید میشه، چه اتفاقی برای مخرب میافته؟ سرجاش باقی میمونه یا قرنطینه میشه؟
یا برفرض برای فایروال، وقتی پیغام دسترسی بک برنامه به اینترنت را میده، و بلافاصله پیغام ناپدید میشه..... او برنامه مسدود میشه یا میتونه به اینترنت وصل بشه؟
سلام
پس از اجرای کیوسک مجازی و پاکسازی اون باید حتما سیستم رو ریستارت کنم تا کیوسک مجازی درست کار کنه.
یعنی اگه بار اول که کارم با کیوسک تموم میشه و خروج میکنم و بعد پاکسازی،اگه ریستارت نکرده باشم و دوباره به کیوسک برم دیگه مجازی سازی صورت نمیگیره و تمام فعالیتها روی سیستم اصلی نیز تاثیر میذاره.
این مشکل منه یا کلا ریستارت بعد از پاکسازی نیازه؟
در کیوسک مجازی،ip ما تغییر نمیکنه؟کلا کومودو قسمتی برای پنهان کردن ip داره؟
نقل قول:
سلام
بعد از پاکسازی کیوسک (یا همون دسکتاپ مجازی) ریستارت سیستم نیاز نیست.
IP عوض کنه که میشه قندشکن!!:n02:نقل قول:
در کیوسک مجازی،ip ما تغییر نمیکنه؟کلا کومودو قسمتی برای پنهان کردن ip داره؟
یه چیزی توی همین مایه هایی که فرمودید در راهه صبر کنید.....البته هنوز من تست نکردم ، فردا یا پس فردا،
البته هدف ایجاد فضایی امنتر برای خرید و بانکداری آنلاین هست....
مسدود میشهنقل قول:
البته الان که بیشتر دقت کردم فقط واسه HIPS این طوری شده و بقیه alert ها مشکلی ندارن
سلامنقل قول:
یک بکاپ از تنظیمات کومودو بگیرید و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.
الان من چنین مشکلی دارم.یعنی بعد از یکبار استفاده از دسکتاپ مجازی حتما باید برای بار دوم،سیستم رو ریستارت کنم.مشکل کجاست؟نقل قول:
من فایروال کومودو + آنتی ویروس 360 دارم.روی ویندوز 8.1 برای تست موارد این چنینی نصب شده.
بی صبرانه!!منتظر مورد دوم هستیم. :n26:
علی آقا من یه برنامه به اسم mypublicwifi ریختم رو سیستم تا بتونم باهاش اینترنت لپ تاپ رو به صورت وای فای Share کنم واسه دیوایس های دیگه، واسه این نرم افزار هم تو فایروال قانون Alowed Application رو قرار دادم، ولی دیوایس های دیگه نمیتونن از سیستمم اینترنت بگیرن ( به وایفای لپتاپ وصل میشن ولی اینترنت ندارن) ولی به محض اینکه فایروال رو غیرفعال میکنم اینترنت بر روی دیوایس ها share میشه، خواستم بدونم دیگه کدوم قانون ر/و تو فایروال باید تغییر بدم که دیوایس ها اینترنت بگیرن؟
سلامنقل قول:
"قوانین عمومی" در فایروال.
شما باید آدرس اون دستگاه را در قوانین عمومی آزاد بزارید..... یه نگاهی به این بخش بنداز... اون قوانینی که به صورت In هست.....
دو تا ایست بازرسی وجود داره، یکی قوانین برنامه ها و یکی قوانین عمومی ، هر دو بخش را مد نظر قرار بدهید.
آی پی دیوایس رو تو قسمت قوانین عمومی تعریف کردم به این صورت ولی بازم اجازه دسترسی نمیدهنقل قول:
================================================== ===
ویرایش
درستش کردم، مشکل از فایل svchost بود، باید تو قوانینش آی پی دیوایس مورد نظر رو allow میکردم، بهش رنج آی پی دادم درست شد
به تازگی ویندوز سیستمم رو عوض کردم و از ابتدا کومودو اینترنت سکویوریتی رو نصب کرد
از سرویس ای دی اس ال با سرعت 4 مگ و محدودیت حجمی استفاده میکنم
چند روزی هست که بنظرم میاد که ترافیک مصرفی ام به طرز غیرعادی ای بسیار زیااااد بالا هست
با کومودو چطور میتونم این مشکل رو بررسی کنم؟
زبان کومودو رو به فارسی تغییر دادم
:n16: