در نسخه ی 2015 سبک هستش ولی هنگام اسکن سرعت سیستم رو بسیار کاهش میدهنقل قول:
هم سبک هست، هم با امنیت، هم قدرتمند، هم آپدیت های کم حجم، هم دیوارآتش عالی
پیشنهادم به شما کاسپرسکی 2015 هست
در نسخه ی 2015 سبک هستش ولی هنگام اسکن سرعت سیستم رو بسیار کاهش میدهنقل قول:
هم سبک هست، هم با امنیت، هم قدرتمند، هم آپدیت های کم حجم، هم دیوارآتش عالی
پیشنهادم به شما کاسپرسکی 2015 هست
فقط ترند میکرو یا همون پی سی سیلین Trend Micro
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سبکی هم فقط وب روت webroot Secure Anywhere
کسپرسکی مهم نیست سبکه یا سنگینه . یا تو تستها اوله یا آخره .نقل قول:
سابقه شرکتش خیلی خیلی افتضاحه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شید ؟ چی هست ! نشنیدم !!نقل قول:
شید رو بهش میگن fake av یعنی ضد ویروس جعلی و تقلبی که اینها خیلی زیاد شدن .
البته کسپرسکی بهتره با همین ضد ویروسهای جعلی مثل شید مقایسه بشه .
شما از یه سوئیت امنیتی خوشت نمیاد دلیل نمیشه بیای اینجا اسپم بدی .شید هم سالها هست که داره منتشر میشه و اینکه شما نشنیدی نمیتونی بگی فیک هست یا نه !!!نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز هیچ وقت یه سایت ایرانی(البته سایت که چه عرض کنم بیشتر شبیه وبلاگ می مونه)رو واسه خودتون منبع قرار ندید منم میتونم یه وبلاگ بزنم یه انتی خاص رو ببرم زیر سوالنقل قول:
هر آدم منطقی وقتی وارد این سایت میشه به راحتی متوجه میشه که این سایت عامدانه کسپر اسکای رو زیرسوال می بره و محصولات ترند میکرو-سیمانتک و وب روت رو تبلیغ میکنه
همه انتی ویروسها مشکلاتی داشتن همه انتی ویروسهای معروف آپدیت اشتباه داشتن سایتشون هــ ک شده باگهای فراوانی توی آنتی ویروسشون کشف شده و...
پس چرا از سایر آنتی ویروسها خبری درج نمیشه
داستان این سایت هم بر می گرده به زمانی که تعدا زیادی از لایسنسهای خریداری شده توسط شرکت(ِDuran- tash)به یکباره از سمت کسپر اسکای از کار افتادن و این شرکت مجبور شد به کاربرهاش خسارت بده
از اون زمان برای تلافی این وبلاگ رو راه انداختن که کاملا هم مشخصه اصلا موفق نبودن
من چندتا انجمن دیگه هم که عضو بودم و مشابه همین تایپک و نظر سنجی رو دارن نتایج دقیقا به همین شکله و کسپراسکای معمولا جزو 3 انتخاب اول کاربراهاست
جدای بحث این دوستمون
چند سال پیش یوجین کسپرسکی که مدیر عامل و موسس این شرکت هست یک خاطراتی از راه اندازی شرکتش نوشته بود
چیزی که برای من جالب بود بیشتر جاهاش فقط به طراحی جعبه های آنتی ویروسش در سال های مختلف پرداخته بود. من اونجا بود که فهمیدم وقتی خاطرات مدیر عامل این شرکت، توجه به طراجی جعبه ها و تاریخچه این شرکت همینه، نیاز نیست خودمو درگیر سایر مسایل کنم :n19:
دوستان من الان آنتی ویروس node32 که یک ساله اورجینال خریده بودم داره تمام میشه
به نظر مشا چه آنتی ویروسی بخرم؟؟
اورجینال یعنی
از کسپراسکای خیلی تعریف شنیدم
تو ایران آپدیت میشه؟؟؟
و اگر تاییدش میکنید میتونید لینکی از سایت خرید لاسنس اورجینال بی دردسر کلاهبرداری و هم قیمت مناسب بهم بدید؟؟
ممنون
همه اینا 30 روز تریال دارند. اول آزمایش کنید بعد خرید کنیدنقل قول:
من امسی سافت رو توصیه می کنم
چون دو موتوره هست
سبکه
زبان فارسی داره
در ایران هم نماینده داره
نه من این شرکتای غیر معروف یا دزد ایرانی را نمیخوامنقل قول:
امسی یافت برای ایران هست؟؟؟
نه
من بین کسپر و نود و بیتدفندر مرددم
الانم که بچه ها از اواست و اویرا تعریف میکنن
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
والا در مورد کسپر اینو بگم که اصلا نیازی نیست لایسنس بخری لایسنسهای کسپر به وفور تو نت ریخته فقط کافیه کمی جست و جو کنید
من خودم از نسخه 2011 دارم از کسپر استفاده میکنم با همین لایسنسها
نمونش سایت زیر که لایسنس 90 روزه میده واسه خود کسپر هم هست
باز اگر اصرار به خرید دارید میهن لایسنس جزو سایتهای معتبره
چندتا از دوستان بنده لایسنس ویندوز 8 و کسپر و نورتون خریدند راضی بودن و مشکلی نداشتن
من بعد از تجربه تمام انتی ویروس ها بجز بیت دفندر فهمیدم بهترین انتی ویروس واسه شناسایی ویروس2015 avg pro and free هست
با سلامنقل قول:
با تشکر از اطلاع رسانی شما.
خود بنده حدود 8 یا 9 سال پیش یک بار ازش استفاده کرده بودم که خوب هم عمل کرد اما بعد از تحریم ها دیگه استفاده نکردم.
به نظرم انی ویروس های که ایران را تحریم می کنند استفاده نشه بهتره چون در بیشتر مواقع باید از یک سرور واسط برای اپدیت استفاده کرد که به نظرم درست نیست.(منظورم از تحریم یعنی کلا هیچ خدماتی نده مثلا در حال حاضر مکافی و نورتون ما را تحریم کرده اند اما مثلا ای ست و کسپر با این که نام ایران را در سایت خود ندارند پشتیبانی می دهند).
-----
به نظر من باید موارد زیر در نظر گرفته شود :
1- لایسنس :
یعنی بدون استفاده از کرک و تریال ریست و ... و با لایسنس معتبر که انتی ویروس را دقیقا اکتیو کند (یعنی به صورت تریال فعال نکند).
*با این که برام قابل باور نبود نرم افزار های امنیتی تریال چه از نظر اپدیت و چه از نظر کارایی ضعیفتر از اکتیو عمل می کند، بنده این مورد را در سوئیت امنیتی ای ست نگارش 8 با دو سیستم متفاوت و با دو سریال متفاوت (یکی به صورت TRIAL-12345 که فقط زمان ازمایشی را زیاد می کرد و دیگری به صورت EAV-12345 که کامل سیستم را فعال می کند) تست کردم و دقیقا دیدم که برخی از مخرب ها را سیستمی که کامل اکتیو شده بود زودتر شناسایی و clean می کرد در حالی که تریال بعد از یک مدت مثلا 12 ساعت بعد شناسایی و Delete می کرد که تفاوت کاملا مشخص است.
2- سطح کاربر و درخواست کاربر :
شاید ملاک کاربر به جای قدرت سرعت باشد در نتیجه در انتخاب انتی ویروس کاملا متفاوت می شود.
اگر یک کاربر سطح علمی بالای از نظر امنیت داشته باشد معمولا ویروسی نشده و اگر هم بشود به راحتی مشکلش را حل می کند.
3- سخت افزار موجود :
ممکنه انتی ویروس انتخابی با سخت افزار لازم تناسب نداشته باشد.
بقیه موارد را خود کاربر باید بسنجد که کدام شرکت یا انتی ویروس یا فایروال و یا سوئیت امنیتی و ... را انتخاب کند.
با تشکر
avg تمامی تحریم های ایران رو برداشته و حتی نسخه فارسی رو هم اضافه کرده:n40:نقل قول:
بهترین آنتی ویروس کسپرسکی هستش.
بر چه اساسی اینو میگید؟نقل قول:
خب باید دلایلی رو بیان کنید تا بدونیم چرا از نظر شما بهترین هستش!
به نظر من بهترین نود 32 هست :)
Sent from my LG-D802
خب محمد عزیز دلایل شما چیه که میگین بهترین هست؟نقل قول:
همینطوری که نمیشه نظری داد
لطفا نظرات کامل و صحیح بیان کنید.
سلام مسعود جان .fun بود پستم ! :) ولی در کل اگه بخوایم نود رو با کسپر مقایسه کنیم نود سبکتر هست , فایروالش مود اینتراکتیو داره , شخصا سالها ازش استفاده کردم و ویروسی نشدم , حتی زمانی که ویروس های اتوران خیلی شیوع پیدا کرده بود و به راحتی از طریق usb منتقل میشد .اپدیت کم حجم و سریع .پیدا شدن کلید به راحتی !! البته کسپر هم در نسخه های جدید سعی کرده سبک بشه و از شناسایی هم انصافا عالیه و همچنین در پاک کردن بهتر از نود 32 هست .در کل هم انتخاب انتی ویروس سلیقه ای هست .شاید یکی بگه بیت دفندر یا امسی سافت ! بستگی داره کاربر چی میخوادنقل قول:
Sent from my LG-D802
با سلام
با حرف های دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم.
اما به یک نکته باید اشاره کنم که داشتن یک انتی ویروس و ویروسی نشدن دلیل بر قدرت نمیشه، بگذارید بیشتر توضیح بدم :
مثلا یک فرد اصلا از هیچ انتی ویروسی استفاده نمیکنه و به دلایلی ویروسی هم نمیشه، دلایلش میتونه تصادفی باشه مثلا این که هیچ فلش آلوده ای را به سیستم وصل نکنه و یا میتونه دلایلش منطقی باشه مثلا ویندوز را اپدیت کند و مثلا autorun را غیر فعال کند و از اجرای فایل های مشکوک جلوگیری کند و ...
بنا به توضیحات بالا می توان نتیجه گرفت اصلا انتی ویروس به درد نمیخوره چون تونسته بدون داشتن انتی ویروس الوده نشه.
اما این درست نیست چون :
1- اگر دلایل ویروسی نشده تصادفی باشد که ممکن است هر لحظه الوده بشود.
2- اگر دلایل منطقی باشد چون هیچ کس 100% به کرنل و حتی شل ویندوز دانش ندارد پس نهایت احتمال الودگی و ... وجود دارد
از حرف های بالا می توان نتیجه گرفت که الوده نشدن به مخرب دلیل بر قدرت مند بودن انتی ویروس نیست
---
یک مسعله دیگر نیز وجود دارد.
اصلا آلودگی چند نوع است، بیایید بررسی کنیم :
اگر به مخرب های مانند تروجان یا ادوار گرفتار بشید که کاملا مشخص است و سریعا حتی کسی که دانش زیادی ندارد متوجه آلودگی می شود.
ولی اگر به مخرب های مانند جاسوس افزار گرفتار شوید حتی از آلوده بودن سیستم خود خبر ندارد در حالی که سیستم نه تنها آلوده بلکه مورد دسترسی برای هکر ها است مانند جاسوس افزار های مشهور مانند استاکس نت و فلیم و رجین و ... که پس از سال ها آن هم فقط با مانیتور کردن و بررسی گزارش ها شناسایی شدند مخصوصا که امضاء دیجیتالی و ... هم دارند.
از صحبت های بالا می توان نتیجه گرفت امکان دارد سیستم شما آلوده باشد اما شما هیچ آگاهی نسبت به آن نداشته باشید.
با تشکر
سلام دوستان
برای سیستم مغازه که رمش 512
چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدین؟
البته من خودم رو سیستم خونه چند ساله که از کسپر استفاده میکنم الانم آخرین ورژنشو دارم و خیلی راضیم
ولی گفتم برای این سیستم ضعیف ازتون بپرسم چی نصب کنم؟
اینترنت سکیوریتی باشه
در ضمنامکان داره رمشو یک گیگ کنم
من چند ماهیه qihoo 360 استفاده می کنم . اولش بسیار خوب عمل می کرد و راضی بودم . تا زمانی که به ورژن 5.2 آپگریدش کردم خیلی اذیت می کنه . قبلا به کرک ها گیر نمی داد و اگه گیر می داد به راحتی با یک کلیک می رفت توی لیست سفید .
اما بعد از آپدیت هر برنامه ای رو که می خوام نصب کنم ، اخطار می ده استارت آپ رو می خولد دستکاری کنه و بلاکش می کنه . از اجرای فایل های bat که خودم نوشتم جلوگیری می کنه . فایل هایی که می زارم توی لیست سفید ، باز هم خودش اتوماتیک بعضی هاشونو در میاره :n36:
---------------------
به هر حال احتمال داره برگردم به panda free antivirus
سبک ترین ابنترنت سکیوریتی در حال حاضر چی هست؟
از اینترنت سکیوریتی کومودو چندماه استفاده کردم و خوب بود خواستم بدونم که ایا بسته ای از این سبک تر هم هست یا نه؟
دوستان گلم سلام
من دوساله نسخه اینترنت سکیوریتی بیتدیفندر رو استفاده میکنم خیلی راضیم که ۳روز دیگه تموم میشه
.
الان واسه تنوع نسخه اینترنت کسپر رو ریختم که لایسنسشو بگیرم
.
نمیدونم چقد سبکتره نسبت به بیتف
فقط الان زدم اسکن کنه فنم کلا رو دور تند روشنه همش !
توی بیت وقتی مثلا نسخه 2015 میومد خودش خودشو اپدیت میکرد به 2015 کسپر هم همینه ؟
به نظر شما کدوم بهتره ؟
راستی من مشکلی از لحاظ قدرت سیستم ندارم
ولی کی از دوستام فکنم خیلی قوی نی سیستمش
Sent from my HTC One X using Tapatalk
فقط میخوایین سبک باشه؟نقل قول:
آوست 2015 رو پیشنهاد میکنم
مصرف رم کمتر، قدرت شناسایی بالا و فایروال خوب
آپدیت های کم حجم
سلامنقل قول:
من خودم کاسپر 2015 با لایسنس اورجینال دارم و بسیار راضی هستم
قدرت عالی، شناسایی عالی، آپدیت های کم حجم و فایروال قدرتمند
البته درسته موقع اسکن سیستم، خیلی فشار میاره بر روی منابع
ممنون رفیقنقل قول:
میشه
بگی از کجا گرفتی ؟
انگار الان فنم کمتر روشن میشه تا وقتی بیت داشتم !
اپدیت اولش خیلی طول کشید با اینکه حجمش کم بود
الان این 30 روزشو استفاده کنم بعد لاسنس بگیرم ؟
مزیتهای این به بیت چیه ؟
یا بیت به این ؟
نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
براتون پیغام خصوصی میکنم تا خدایی نکرده تبلیغ نشه
آپدیت اولیه فک کنم حداکثر 50 مگ باید باشه یا کمتر
شما 30 روز رو استفاده کنید، اگه خوشتون اومد و مشکلی باهاش نداشتین، لایسنس اصلی خرید میکنین.
نمیخوام بیشتر در مورد مقایسه این دو محصول بگم. چون جدیدا بیت رو تست نکردم
ولی میتونم بگم:
کاسپر تنظیماتش انعطاف پذیر تر هست. آپدیت کم حجم روزانه
بیتدیفندر تنظیمات ساده و بدون دستکاری کاربر، آپدیت های پر حجم، سکوت بیش از اندازه (انگار اصلا آنتی ویروس نیست، شک میکنه آدم که اصلا میشناسه یا نه)
در کل اگر نظر بنده رو میخوایین، کسپرسکی رو تست کنین و بعد اقدام به خرید کنین. این 30 روز رو برای همین گذاشتن تا کاربر برنامه رو تست کنه بعد.
موفق باشین
اگه ویندوز هشت دارید به شما تبریک میگم چون به هیچ آنتی ویروسی نیاز ندارید
برای رهایی از ویروس در ویندوز هشت کافیه ویندوز دیفندر را هفته ی یکبار آپدیت کنید
و ویروس ها رو با هاش فلج کنید.
اصلا با حرف شما موافقم نیستمنقل قول:
چنان مالورهای مخربی هستن که ویندوز دیفندر عاجز به شناسایی و یا گندزدایی آنها میباشد.
این حرف شما اصلا منطقی و صحیح نیست
من از کمودو استفاده م یکنم وباهاش مشکلی ندارم تنها مشکلش اینه که یو اس بی رو اتو اسکن نمی کنه
دوست عزیز این مشکل نیستنقل قول:
این یک گزینه ی اختیاری هست، در کاسپر و ناد 32 هست که به شما پیغام میده که اسکن کنم یا خیر و یا در تنظیمات میتونید خودتون جوری تنظیم کنید که نیازی به پیغام نباشه
شما فک کنین یک فلش 32 گیگ و یا یک هارد اکسترنال متصل کنید و خودکار شروع به اسکن کنه، چقد طول میکشه میدونین؟؟
پس نبود و یا بودن این گزینه اختیار شرکت میباشد.
بچه ها ز زدم کسپر بگیرم خود طرف گفت چرا نود نمیریزی خیلی سبک تره قدرتشم خوبه ، نظرتون چیه ؟
به کی زنگ زدین؟نقل قول:
ناد 32 فقط کاهش سرعت سیستم رو نداره که این در نسخه ی 2015 کسپرسکی برطرف شده
ناد فقط و فقط به دیتابیس و آپدیت بودن وابسته هستش ولی کسپرسکی با رفتارشناسی قدرتمند و شناسایی عالی و فایروال قدرتمند از ناد 32 خیلی سرتره
به نظر شما که استادترین
کدوم انتی ویروس خوبه نصب کنم ؟؟ که اپدیت افلاین داشته باشه و هم قوی باشه
سلام دوستان
انتی ویروس کاسپراسکای که داخل سایت p30world هست برای نصب خوبه.ایا با اینترنت اپدیت میشه یا مثل برنامه هایی که اورجینال نیستند مشکل اپدیت پیدا میکنه.کلا اگه نخوای پول اورجینال بدی چی پیشنهاد میکنید
با تشکر
شما از این لینک زیر که مستقیما از سایت کسپرسکی هست دانلود نماییدنقل قول:
بله با اینترنت آپدیت میشه
نه مشکلی ندارد. خیالتون راحت
بنظرم لایسنس اصلی این کسپرسکی رو تهیه کنید بسیار بهتره
در صورت استفاده رایگان، آوست، آویرا و Qihoo هستن
بهمراه فایروال رایگان کومودو نصب کنید مناسبه براتون
آپدیت آفلاین دار ها:نقل قول:
آوست
آویرا
کومودو
بهترین ها:
کسپرسکی
امسی سافت
آوست
آویرا
ناد 32
دوست عزیز ممنون از راهنمایینقل قول:
از لینکی که داده بودین دانلود کردم البته به صورت رایگان از بخشی که نوشته بود trial free البته فقط تا 30 روز نوشته بود اپدیت میشه بعد از اون باید اشتراک بگیری.البته چندتا سوال داشتم اول اینکه ایا درست دانلود کردم و همین مد نظرتون بود برای دانلود دوم اینکه در سایت p30world دو بخش برای کاسپر اسکای بود یک اینترنت سکورتی و دیگری مربوط به خود pc بود که از لینکی که داده بودین فقط اینترنت سکورتی برای دانلود وجود داشت ایا همین کفایت میکنه و سوم ایا بعد 30 روز امکان اپدیت هست یا میشه از طریق خود سایت کاسپر اسکای لایسنس اصلیش رو تهیه کرد چقدر باید هزینه کرد اگه بخوای لایسنس اصلی رو داشته باشی و تا چند روز اعتبار داره.
با تشکر
در حال حاضر کسپرسکی تو اسلایدهای صفحه اولش فقط اسم گارتنر را آورده و اینکه توسط اون لیدر شناخته شده.کسپر پارسال برای اولین بار بود که به عنوان لیدر توسط گارتنر شناخته شده.نقل قول: