احمد جووون چه عکس العمل سریعی داری!!نقل قول:
قربون دست چکار کردی براش؟
برای ما هم همینطوری کن فضایی بشیم:n02:
Printable View
احمد جووون چه عکس العمل سریعی داری!!نقل قول:
قربون دست چکار کردی براش؟
برای ما هم همینطوری کن فضایی بشیم:n02:
ایشالا قمی های عزیز هم تا چند روز دیگه ....
سلام احمد اقانقل قول:
میشه بفرمایید وضعیت مرکز سعادتمند چطوره پشتیبانی میگه تا 8 مگ ساپورت میکنه میخوام بدونم 8 می بندن یا تا جایی که بکشه می بندن مثلا مثل الان 4 یا 5 !!! بعدش که پول دادیم بگن مشکل از مرکز مخابرات خودتونه؟! چون من بارها زنگ زدم و گفتم میکشه و گفتن بله مرکز شما مشکلی نداره!!!
بعدش اینکه در این مرکز کاربری داشتید که rate خطش 8مگ باشه؟ و اینکه max rate رو چند می بنده یعنی پورت شما در مخابرات قوی هستش؟ چون برای 8 مگ حداقل ماکزیمم ریت 9 یا 10 باشه که پینگ و کیفیت خوب باشه.؟
ممنون
سلام مهدی جاننقل قول:
همونطور که پیشبینی میشد
اشکال از مرکز مخابرات ما بود که با پیگیری احمد آقای عزیز
بالاخره مشکل حل شد
البته تست تک کانکشن پایینه ولی با IDM توپ شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کار احمد اقا بیسته....:n11:
علی جان صبح اول وقت تست بگیری سرعت تک کانکشنت بهتره..الانم وضع تک کانکشن من چندان خوب نیست:
احمد جان کارت درسته ها خیلی قبولت دارم خیلی آقایی.... ولی اگه یه بار دیگه بگی چند روز دیگه ایشالا درست می شه من می دونم و تو!!!:n09:نقل قول:
بابا ۲-۳ ماهه می گی چند روز دیگه چند هفته دیگه کشتی مارو! این چند روز دیگه کی می رسه من نمی دونم!این هفته هم اومد و رفت ولی بازم خبری نشد
چند تا سوال داشتم:
مرکز مخابراتی پیام نور از لحاظ پهنای باند چطوره؟
طرح دینامیت واسه اینجا هست؟
بعد اینکه اینجا کسی سرویس نامحدود 128 های وب رو داره؟ چجوریاس سرعت دانلود ایناش؟ با اروپا و خارج خوب پینگ میده؟ وضعیت تایم اوت ـش چطوره؟(روز و شب)
ممنون
اصفهان هم سرعتش همین جوریه؟:n02:
چرا تو اصفهان نمایندگی نداره؟ اطراف اصفهان داره ولی خود اصفهان نداره:n02:
الان تو اون سه ساعات شبانه با سرویس 1 مگ چقدر میشه دانلود کرد؟
سلام من ديروز ١٥ گيگ حجم فشفشه خريدم و همون روز هم تمومش كردم ولي همچنان قسمت خريد حجم فشفشه اجازه خريد نميده تو سايت زده تمام شدن حجم يا تعداد روز
چرا اينطوريه من حجم فشفشه لازم دارم؟
باید منتظر باشید تا 5 روز تموم بشه دوباره قسمتش براتون باز میشه.نقل قول:
بنظرم این یه اشکال تو سیستم های وب هست که حتما باید منتظر باشی تعداد روز ترافیک فشفشه تموم بشه تا بتونی بعدی رو شارژ کنی.
نقل قول:
اصفهان هم سرعتش همین جوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو اصفهان نمایندگی نداره؟ اطراف اصفهان داره ولی خود اصفهان نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو اون سه ساعات شبانه با سرویس 1 مگ چقدر میشه دانلود کرد؟
ساعات شبانه بین 2 گیگ تا 7 گیگ میشه دانلود کرد، به چیزای زیادی بستگی داره :دی
سلام احمد جان این مرکز کشاورز بابل(مرکز هفت بابل) هم می تونی ببینی وضعیتش چطوره طرح دینامیت رو می کشه:n02: راستی من زنگ زدم نمایندگی بابل می گفت تمام سرویس ها از 128 تا 1 مگ رو 4 مگ بسته میشه این حقیقت داره اگه اینطوره تفاوتشون چیه:n13:
نقل قول:
دوست عزیز 128 سرعتش درسته در مودم روی 4 مگ آپ میشه ولی اکانتینگ اجازه نمیده سرعتتون از 1.5 مگ بالاتر بره!خودم 2بار تست کردم که میگم...
فقط 512 و 1مگ تا 4 مگ بازه.....
خیلی ممنون از راهنماییتون !
من الان میخوامم ثبت نام کنم ! فقط من میخوام ببینم بین 1024/768 و یا دینامیت که جفتشون رو هم با حجم 8 میخوام بگیرم کدوم رو انتخاب کنم !؟ دانلود شبانه هم خیلی برام مهم نیست ! البته اگر سرعت دانلود شبانش در حد روزانش باشه مهمه !
سلام میخوام از های وب adslبگیرم سرعت دانلود 128 نامحدودش در تهران رو چنده؟
دوستان واسه دانلود رایگان حتمن باید مودم رو خاموش روشن کنی یا اتوماتیک میره رو ساعت رایگان خودش ؟
نیازی نیست خاموش روشن کنی...نقل قول:
دانلود رو بزار از 4:05 شروع و 7:03 قطع بشه.
5 دقیقه دیر میزارن ساعات رایکان شروع بشه:
مرسی :n02: من خودم همیشه واسه محکم کاری که حجم کم نشه ازم همین کارو میکنم :n02:نقل قول:
نیازی نیست خاموش روشن کنی...
دانلود رو بزار از 4:05 شروع و 7:03 قطع بشه.
5 دقیقه دیر میزارن ساعات رایکان شروع بشه:
این که خیلی ناجوره 5 روز باید صبرکنم :n03:نقل قول:
قضیه اکانتینگ رو که خودم می دونم طرف می گفت سرعت تا 4 مگ بازه و سرعت همشون یکیه اتفاقا از زنه پرسیدم اینطوری پس تفاوت سرویساتون چیه جواب داد ساعت رایگانشون فرق داره چون تو بازه های مختلف هستن به میزان مشترک هایی که تو اون ساعت دانلود می کنن سرعت سرویس ها تفاوت می کنه حالا چقدر حرفش درست بود رو نمی دونم کسی رو هم تو بابل نمیشتاسم از های وب سرویس داشته باشه که ببینم راسته یا دروغنقل قول:
فکر نکنم برای من سرعت 4 مگ باشه من هر سرویسی خریدم بیشتر 220 کیلوبایت بهم سرعت نداده انگار این مرکز مخابراتی ردانی پور نهایت سرعتش همینقدره:n27:نقل قول:
سرویس یک مگ
C:\Windows\System32>ping 46.224.0.5
Pinging 46.224.0.5 with 32 bytes of data:
Reply from 46.224.0.5: bytes=32 time=50ms TTL=254
Reply from 46.224.0.5: bytes=32 time=44ms TTL=254
Ping statistics for 46.224.0.5:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 44ms, Maximum = 50ms, Average = 48ms
C:\Windows\System32>ping 46.224.1.42
Pinging 46.224.1.42 with 32 bytes of data:
Reply from 46.224.1.42: bytes=32 time=49ms TTL=123
Reply from 46.224.1.42: bytes=32 time=51ms TTL=123
Reply from 46.224.1.42: bytes=32 time=49ms TTL=123
Reply from 46.224.1.42: bytes=32 time=50ms TTL=123
Ping statistics for 46.224.1.42:
Minimum = 49ms, Maximum = 51ms, Average = 49ms
C:\Windows\System32>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=134ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 132ms, Maximum = 140ms, Average = 135ms
C:\Windows\System32>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=119ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=122ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=40
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 118ms, Maximum = 126ms, Average = 121ms
منظورش این بوده که 4مگ بسته میشه.نقل قول:
ولی حقیقت اینه همونطور که گفتم 128 بیشتر از 1.5 مگ نمیده!
256 هم تا 2 الی 2.5 مگ سرعت میده....
تنها فرقی که دارن اینه که اگر در ساعات رایگان تعداد یوزر زیاد باشه یا اینکه مودم خاموش روشن بشه سرعت به کف سرویس میرسه!
512 که داشتم وقتی مودمو خاموش روشن میکردم سرعت ثابت روی 64 کیلوبایت میومد و بالاتر نمیرفت.
الان 20:30 رو دیدم.
وزیر فناوری گفت اپراتور ها(موبایل و اینترنت) 2 ماه وقت دارن مشکلات خودشون رو رفع کنند..و از اواخر مهر قراره گزارش هفتگی و ماهیانه در مورد وضعیت شرکتا ارایه بده.
سلام من میخوام از ماه بعد بیام از های وب ........اینترنت بگیرم ....ممنون میشم راهنماییم کنید
من تا حالا از محدود استفاده نکردم ..هرچی داشتم نامحدود بوده .......وضع سرعت شبانه چه جوریاست ؟؟ من ساکن تهرانم مرکز مخابراتی ولیعصر
به نظرتون با 512 محدود با سه ساعت شبانه میتونم حداقل شبی یه گیگ دانلود کنم ؟؟ من وبگردی زیاد دارم ....به نظرتون اگه از شبانه فقط برای دانلود استفاده کنم و از روزانه اش واسه وبگردی چند گیگ در ماه مصرفم میشه ؟؟؟چون تا حالا از محدود استفاده نکردم دارم میپرسم ...
بعد اینکه باید با های وب تماس بگیرم تا درباره پهنای باند و تعداد یوزرهاش در مرکز مخابراتی ولیعصر و اینکه کلا سرعت روی چند بسته شده اونجا بپرسم ؟؟ :n13:
حجمم تموم شده نه اجازه تمدید سرویس بهم میده نه اجازه تغییر سرویس چه جلب !
من دیشب ثبت نام کردم دینامیت 8 گیگ ، 2گیگ هم بهم هدیه داد !
+
از کدوم قسمت سایت باید ببینم در چه مرحله ای هست سرویسم !؟
سرعت شبانه بالا پایین داره ولی چند شبه برای من خیلی خوب بوده، طوری که دیگه فایلی برای دانلود ندارم و از شبانه استفاده نمیکنم!نقل قول:
512 شبانه فکر میکنم در ساعات رایگان خیلی بیشتر از یک گیگ دانلود کنه، احتمالا در بدترین حالت 1 گیگ دانلود میکنه.
بستگی به نوع وب گردی داره، اگه ویدئو و عکس زیاد باز میکنی، حداقل 8 - 15 گیگ لازم داری.
اگه فقط متن باز میکنی فکر میکنم 3 - 5 گیگ کفایت کنه.
زیاد لازم نیست ولی خوب اگه بپرسید میتونید بفهمید که منطقه شلوغه یا نه، که شلوغی منطقه رابطه ی مستقیمی با کیفیت سرویس داره.
گزینه های پیشنهادی به شما: :n02:
512 - 8 گیگ. 25 تومن
512 - 5 گیگ. 16 تومن
1024 - 8 گیگ. 28 تومن
خیییییییییییلی ممنون از راهنمایی اتون .......نقل قول:
سرویس ا مگ سرعت شبانه اش از 512 بیشتره ؟؟ من پست های این تایپیک خوندم یکی از دوستان نوشته بود فرقی با هم ندارن هردو روی 4 مگ بستن ؟؟ اگه سرعت بیشتری توی شب بده من همون 1 مگ بگیرم
حداقل سرعت روزانه و شبانه میتونید بگید با 1 مگ یا 512 چنده ؟؟
راستی این طرح فشفشه ......محدودیت زمانی داره .....باید چندروزه مصرف بکنیمش .....بعد تموم شدن حجم روزانه باید این کار بکنیم ؟؟یا میشه حجم روزانه داشته باشم ولی اینم بگیریم ؟؟
معمولا در یک وضعیت هست سرعت شب و روز ولی اگه سرعت شبانه رو کم کنن روی سرعت اصلی شبانه 1 مگ طبیعتا بیشتره.نقل قول:
روزانه معمولا با هم فرقی ندارن.
بستگی داره چند روزه بخرید. مثلا 3 گیگ یک روزه یا 9 گیگ سه روزه. مهم نیست ترافیک معمولی داشته باشید یا نه، هرکی خواستید میتونید استفاده کنید.
این فشفشه برای کسایی که دانلود کم دارن عالیه. با 24 تومن میتونید 30 گیگ دانلود کنید ( با توجه به اینکه گفته بود شبی یک گیگ برای دانلود لازم دارید).
الان این فشفه رو حتما باید با سرویس گنجینه بگیریم ؟ هزینه ی هر فشفه چقدره ؟
دوستان مشهد چند روزه وصل می کنن؟
کسی صابری وحید داره؟سرعتش ۵۱۲ چجوریه ؟
نه فقط مخصوص گنجینه نیستشنقل قول:
کمترینش 3 گیگ 3000 تومان در یک روزه
برای من بعد از 3 روز وصل شدنقل قول:
البته فرشچی هستم من و از 512 اطلاعی ندارم
اسم تاپیک رو عوض کردن :دی
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
من تصمیم گرفتم بیام های وب ولی من پینگ واسم خیلی مهمه حتما پینگ زیر 150 باشه کسایی که سرویس 2 مگ دارن پینگشون چقدره؟
سلامنقل قول:
راستش من از های وب اینترنت ندارم
ولی بر اساس تجربه
قبل از خرید سرویس ببینید و تحقیق کنید که مرکز مخابراتی شما چه سرویس دهنده هایی خوب سرویس می دن
به مرکز و استان و شهر بستگی داره
این در حد یک نکته بود
با تشکر
من یک مگ دارم اکثر اوقات پینگ عالیه. با 8.8.8.8 قبلا 128 - 140 بود الان شده 110 - 102 میلی ثانیه.نقل قول:
ولی گاهی اوقات هم بالا میره.
مطمئنی اینقد پایین میده؟خوب ی تست بگیر با CMD و با speedtest با ی سرور داخلی بگیر بزار ممنون.نقل قول:
سلام...
من نمیفهمم مشکل ما فقط پینگ بود؟!
از های وب بهم ایمیل زدن: