بعید میدونم مدل LTE این تبلت وارد بازار ایران بشه چون علاوه بر مدلهای WiFi و LTE مدل 3G هم داره که فکر کنم مدل 3G اون با پردازنده اگزینوس وارد ایران بشه و احتمالاً از مدل LTE با پردازنده اسنپدراگون 800 خبری نخواهد بود! :n01:نقل قول:
Printable View
بعید میدونم مدل LTE این تبلت وارد بازار ایران بشه چون علاوه بر مدلهای WiFi و LTE مدل 3G هم داره که فکر کنم مدل 3G اون با پردازنده اگزینوس وارد ایران بشه و احتمالاً از مدل LTE با پردازنده اسنپدراگون 800 خبری نخواهد بود! :n01:نقل قول:
سلام
یه تبلت قصد خرید دارم که صفحه نمایش اش خازنی هست ولی بدون IPS...
آیا IPS بودن صفحه نمایش خیلی مهمه..؟
در ضمن میشه تبلت رو با کابل ADSL به اینترنت وصل کرد ؟ (یعنی بی سیم نباشه..)
چرا بدون IPS؟!؟؟! IPS بهترین نوع نمایشگرهای LCD با کیفیت عالی و زاویه دید خارقالعاده هست. در زمینه اینترنت هم خیر نمیشه باسیم کانکت شد البته در اندروید ولی در تبلتهای ویندوزی (ویندوز 8) چنین چیزی ممکن هست.نقل قول:
من که نمیگم IPS بد هست...نقل قول:
میگم متاسفانه IPS نداره..
حالا چقدر تو کیفیت تصویر تاثیر داره ؟ آیا خیلی محسوس هست ؟ متاسفانه تبلتی که مدنظر دارم خازنی بدون IPS هست..
سلامنقل قول:
بله IPS مهمه.مخصوصا تو نور روز و همچنین تو زوایا مشخص میشه
ADSL رو به صورت مستقیم (یعنی با کانکتور RJ45) نمیشه وصل کرد.اما اگه مودمت وایرلس باشه،به راحتی با وایرلس کانکت میشی
حالا مدل انتخابیت چی هست و تا چه قیمتی میخوای بخری؟
آی پی اس نباشه احتمالا خیلی اذیت بشی.ولی همیشه اینطوری نیست.چه مدل تبلتی رو میخوایند بخرید؟نقل قول:
در ضمن بستگی به نوع تبلت میشه اینترنت رو با کابل usb از لپ تاپ یا کامپوتر متصل به مودم به تبلت انتقال داد.بعضی تبلت ها رو هم میشه مستقیما و بدون اتصال به کامپیوتر به مودم وصل کرد.
نقل قول:نقل قول:مرسی از پاسخ دوستان..نقل قول:
والا من زیاد تبلت باز نیستم و قصدم از گرفتن تبلت فقط و فقط اینترنت و خوندن تکست هست..
یه تبلت ارزون میخوام بخرم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از سایت دیجی کالا)
خوبیش اینه که 10 اینچ هست و بلوتوث داره..بقیه اش برام مهم نیست...
قرارم نیست یه عمر استفاده کنم میخوام تست کنم اگه دیدم با تبلت و صفحه لمسی راحتم حتما یه بالای 1 تومنش رو میخرم..
در ضمن یه سوال دیگه LCD یه تبلت اگه IPS نباشه یعنی حتما TFT هست ؟؟
دوست عزیز برای اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بهتون پشینهاد میکنم هم برند معتبر Acer هست و هم نمایشگر IPS با کیفیت داره و به علاوه چون نسبت تصویرش 4 به سه هست (مثل آیپدهای اپل) برای خوندن تکست و صفحات وب عالی هست نمایشگرش هم در حد آیپد مینی نسل اول هست و به علاوه پردازنده چهارهستهای داره البته صفحه اش 8 اینچ (7.9 اینچ) هست ولی چون نسبتش 4 به 3 هست تقریباً اندازه یک تبلت 9 اینچی با نسبت 16 به 10 هست. کلاً از هر لحاظ عالی و خوشقیمت هست و از همه مهمتر از برند معتبری مثل ایسر هست نه از این چینیهای بینام و نشون!! :n02:نقل قول:
اصلا دوست عزیز شما یه سقف قیمت بگو تا اینکه شاید انتخابای بهتری داشته باشینقل قول:
و اینکه دقیقا چه امکاناتی مد نظرت هست؟
برای اینکه بحث یکجا متمرکز باشه قبلا تاپیک زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرم رو گفتم ممنون میشم پاسخ بدید :::نقل قول:
تایپکش رو زدم..ممنون میشم نظر بدین..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام به تبلت تا ۲ تومن بخرم
بین sony xperia z lte 16 gig و ipad 4g 16 gig موندم کدومو بخرم
مشخصات کامل همشونم میدونم
ولی فقط چون هیچکدومو تست نکردم نمیدونم کدومشون بیشتر توجهمو جلب میکنه
از دوربین سونی انتقاداتی خوندم که خوب نیس
یعنی 8.1 مگا پیکسل سونی در حد 5 مگا پیکسل ایپدم نیس؟
اینجوری بگم خیلی حساس نیستم رو تفاوتای ناچیز ولی عاشق برند سونی هستم
میخوام بدونم اگه اختالاف فاحشی ندارن و احیانا ای پد با اختالف فاحشی بهتر نیس همون سونیو بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوستان
من یک تبلت می خوام خریداری کنم که : 1- سیم کارت خور باشه و GPRS رو ساپورت کنه 2-رم 1گیگ داشته باشه 3-GPS داشته باشه
تا 600هزار تومان
ممنونم
سراغ ایسوس فونپد ۷ برید که نسبت به قیمتش ارزش بالایی دارهنقل قول:
هر آنچه پیش از انتخاب تبلت باید بدانید …
آیا مدتی است که به فکر خرید تبلت افتادهاید؟ اصلا جای تعجب نیست. محبوبیت این وسیله و کاربردهای آن که روز به روز رو به فزونی است و هر کسی را با هر سلیقهای، از پیر و جوان، به خود جذب میکند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
۱. نیازهایتان را بشناسید
سؤالات بسیار زیادی وجود دارند که باید پاسخشان را پیش از انتخاب نهایی، پیدا کرده باشید. اما مهمترین آنها، این است که اصلی ترین استفاده شما از تبلت چه خواهد بود؟
به دنبال جایگزینی برای کامپیوتر شخصی خود هستید یا صرفا به دنبال وسیلهای هستید تا در هنگام سفر، فیلمها و برنامههای تلویزیونی مورد علاقهتان را تماشا کنید؟ دسترسی ۲۴ ساعته به اینترنت برای شما در درجه اول قرار دارد؟ امکان افزایش حافظه ذخیره سازی چطور؟ یک خروجی HDMI چه؟
۲. قیمت همه چیز نیست!
گران ترین تبلت بازار، الزاما بهترین نیست. همچنین، باید از نمونههای ارزان ولی بیکیفیت نیز برحذر باشید. حتی برخی تولید کنندگان، تبلت خود را با قیمتی نازل تر از ارزش واقعی آن به فروش میرسانند اما بعدا و از راههای گوناگون، مثلا فروش محتوای دیجیتال، نتیجه بسیار بهتری میگیرند. مثل شرکت آمازون و تبلت Kindle Fire HD آن که در مقایسه با امکاناتی که ارائه میدهد، قیمت بسیار مناسبی دارد. برخی دیگر نیز کاملا کمالگرا هستند و کیفیت و کارایی را بر هیچ چیز دیگری ترجیح نمیدهند. نمونه بارز این دسته، شرکت چند صد میلیارد دلاری اپل است که در ازای طراحی خوب و کیفیت ساخت بیرقیب خود، پول خوبی نیز از مشتریان میگیرد. آیپد، بسیار خوشساخت و قدرتمند است و بیشتر از هر تبلت دیگری در بازار، از نعمت اپلیکیشنهای HD و اختصاصی بهره میبرد. البته قیمت ۵۰۰ دلاری آن نیز بسیار چشمگیر است!
۳. تولید کنندگان نیز اهمیت دارند
در مورد شرکت سازنده تبلت مورد نظرتان، باید بسیار هوشمندانه عمل کنید. خرید وسیلهای که پس از اندکی استفاده، کارایی خود را از دست داده یا با مشکلات فنی مواجه شود، اصلا مطلوب نخواهد بود. البته ممکن است هر تولید کنندهای اشتباه کند یا محصولات خود را با یک یا چند باگ نرم افزاری یا سخت افزاری عرضه کند، ولی رفع بیدرنگ مشکل یا ارائه آپدیتهای منظم نرم افزاری است که اهمیت دارد. پس بهتر است تحقیق درباره سوابق شرکت مورد نظر را از معیارهای اصلی انتخابتان قرار دهید.
اگر قصد خرید یک تبلت اندرویدی دارید، ممکن است شرکت سازنده، آپدیتهای اندروید را با قدری تأخیر در دسترس قرار دهد. مطمئن شوید که تولید کننده مورد نظر، کمترین میزان دیرکرد را داشته باشد تا خدایی نکرده از جدیدترینهای فناوری عقب نمانید. ایسوس و موتورولا در این زمینه، عملکرد خوبی نداشتهاند ولی روی سامسونگ میتوانید حساب باز کنید!
سلامنقل قول:
شما ابتدا باید نیازهاتون رو بسنجید.
الان جدیدترین مدل آیپد هم اومده که آیپد ایر نام داره و مسلما از ورژن قبلی ش بهتره. ولی الان شما بیشتر از این که فکر انتخاب بین دو برند باشید باید ببینید با اندروید راحت تر هستید یا ios ...
پیشنهاد می کنم واسه خرید کمی تامل کنید. چون در حدود این قیمت گزینه های خرید بسیار هستند. ببینید کدام کیفیت ساخت بهتری دارند و در آینده بیشتر ساپورت خواهند شد.
سلام
من به دنبال تبلتی با خواسته های زیر هستم. لطفا راهنمایی کنید :
1- حتما اندرویدی و ترجیحا اندروید 4.2 به بالا از یک برند معتبر همچون ایسوس یا سامسونگ
2- اندازه صفحه نمایش هرچه بیشتر بهتر
3- ترجیحا با حافظه داخلی 16 گیگ + امکان استفاده از کارت حافظه
4- قیمت تا حدود 700-800 هزارتومن
5- برای بچه 10-12 ساله میخوام که عمده ی استفاده اش بازیه. دوربین و بخصوص سیم کارت اصلا نیازی نیست. اگه ضدآب یا مقاوم در برابر ضربه باشه بهتره
ممنون از همگی
بهترین گزینه برای شما نکسوس 7 نسخه 2012 هست پردازنده 4 هسته ای داره و به اندروید 4.4 هم قابل ارتقاست و بدنه محکمی هم داره . این هم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
البته این تبلت کارت حافظه نمی خوره ولی حافظه اش 32 گیگابایته!نقل قول:
خیلی ممنون.نقل قول:
شما گزینه بهتری سراغ دارین ؟ (که کارت حافظه بخوره؟)
ضمنا توی بررسی این تبلت به مشکلاتی اشاره شده که ممکنه مهم باشه. اگر دوستان اطلاعی دارن لطفا راهنمایی کنن.
مثلا اینکه فلش مموری بهش متصل نمیشه یا نیاز داره که روت بشه. همچنین فایلهای APK رو نمیشه بلوتوث کرد و فایل منیجر نداره و معلوم نیست فایلها رو توی چه فولدری میریزه و...
ممنون
درباره فایل های APK با روت کردن به راحتی میشه بلوتوثش کرد در زمینه اتصال فلش مموری هم بعد از آپدیت 4.3 بهش اضافه شده (بدون نیاز به روت) فایل منیجر هم که مشکلی نیست اندروید ده ها فایل منیجر داره میتونید یک کدام از آنهارا دانلود و نصب کنید. مموری کارت هم که به نظرم نباید مشکل خاصی باشه با توجه به 32 گیگ حافظه که خیلی هم زیاد هست!! کلا به نظرم تو این رنج قیمت با توجه به پردازنده قدرتمند و سیستم عامل بروز بهترین گزینه هست اکثر مشکلاتی که گفتید هم با روت کردن و نرم افزار های جانبی قابل حل هستند البته اگر اون هارو مشکل به حساب بیاوریم!نقل قول:
:سلام دوستان. خواهش مي كنم يه نفر منو راهنمايي كنه :
تبلت
ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB بهتره ياLenovo Ideapad A3000 - 16GB
دودلم كدومو بخرم
لنوو 4 هسته اي هستش و دو سيم كارت رزوليشن پايين تر
اما ايسوس دوهسته اي هستش و تك سيم كارت رزوليشن بهتر .....
به نظر شما كدوم بهتره؟؟؟؟
دودل موندم كدوم رو بخرم....
فون پد قوی ترهنقل قول:
ممنون که جواب دادی.... دلیلت چیه که میگی ایسوس بهتره؟؟؟؟ آیا cpu چهارهسته ای لنو بهتر از دو هسته ای نیست؟نقل قول:
سی پی یو فون پد خیلی قوی ترهنقل قول:
CPU به تعداد هسته نیست! به بهینه بودن و بازدهی بالا هست همین اپل در آیفون 5s از یک CPU دوهستهای 1.3 گیگاهرتزی استفاده کرد ولی قدرتش در حد اسنپ 800 که چهارهستهای 2.3 گیگاهرتز هست و در دستگاههای اندرویدی بکار میره بود. سیپییو و گرافیک فونپد یه سر و گردن بالاتر از لنووو هست (در بنچمارک AnTuTu فون پد امتیاز بالاتر از 20000 گرفت ولی لنوو حدود 15000 بود!). در زمینه صفحه نمایش با کیفیتتر هم که برتری مطلق با ایسوس هست. کلاً برند معتبر تایوانی ایسوس رو با لنووی چینی تازهبهدورانرسیده مقایسه نکنید!! :n02:نقل قول:
مرسی...................نقل قول:
مرسی................نقل قول:
البته از لحاظ تخصصی مقایسه تون زیاد درست نیست.در مورد کارایی یک دستگاه هم علاوه بر تعداد هسته ها مسایل دیگری مثل فرکانس پردازنده،سری پردازنده ،معماری داخلی،سازگاری با دیگر قطعات و در نهایت سازگاری با سیستم عامل مطرح هست.در مورد سیستم های اپل تمام این مشخصات بهترین هماهنگی رو با هم دارند و بنابراین کارایی دستگاه به بهترین نحو ممکن است.با اینکه حرفتون درسته ولی مثال تون برای مقایسه بین این دو پردازشگر بجا ومناسب نیست و نتیجه گیری غلطی انجام دادید به عبارت دیگه اگر همون پردازنده به کاربرده شده در اپل در گوشی های دیگه قرار بدیم کارایی اون به نسبت به اسنپ دراگون ۸۰۰ کمتر خواهد بود و اون چیزی که برای سیستم های اپل مزیت ایجاد کرده تاثیر فوق العاده عوامل دخیل دیگر هست.نقل قول:
در مورد پردازشگرهای این دو تبلت یک پردازشگر چهار هسته ای با فرکانس ۱.۲ گیگاهرتز و دیگری اینتل اتم دو هسته ای با فرکانس ۱.۶ گیگا هرتز هست.اولی محایبات هم زمان بیشتری انجام میدهد و دومی به دلیل اینکه بسامد بزرگتری دارد محاسبات را سریعتر انجام میدهد در کل با توجه به ضعف نسبی سری اینتل اتم بسامد پردازنده بزرگتر ۱.۶ گیگاهرتزی آن تفاوت معناداری با پردازنده ۱.۲ گیگا هرتزی ندارد.همونطوری که گفتید صفحه نمایش ایسوس بهتره.در مورد جمله آخرتون هم بگم من خودم ۴.۵سال پیش یه لپ تاپ n500 لنوو گرفتم که اولین لنوو های وارد شده به ایران بود و تا امروز هم داره به خوبی کار میکنه چون از کیفیتش راضی بودم تبلتم رو هم s6000لنوو گرفتم.برخی ها تازه یه سال این مارک و دیدند فکر میکنند جدیده اما اینطوری نیست.امروزه که کیفیت حرف اول و معیار اصلی مردم برای خرید لوازم الکترونیکی هست شرکتی با حدو اندازه لنوو که حتی تو زمینه موبایل هم ال جی رو پشت سر گذاشته( با این وجود موبایل هاشم هنوز تو ایران نیومده) و بعد از اپل و سامسونگ تبدیل به سومین برند پر فروش گوشیهای هوشمند تو دنیا شده اصلا نمیتونه محصولات کم کیفیت تولید کنه.بنابراین توصیه من اینه که تعصبات بی جا نسبت به برندها و یا کشورها رو کنار بگذارید و صرفا به توصیه های تخصصی توجه کنید چون همونطور که میدونید خیلی از قطعات اپل هم در چین تولید میشه.(به قول یکی از دوستان خدا زمین و خورشید و ماه رو آفرید و بقیه اش رو داد چینی ها بسازند !!!!!)
واما در مورد مقایسه کلی این ۲ تا تبلت به نظرم فون پد بهتر هست واگر کسی میتونه اختلاف قیمت رو بپردازه و روی برخی از فاکتورها خیلی حساس هست این انتخاب خوبی هست ولی تفاوت معنا داری با هم ندارند.فقط تفاوت کمی در دوربین ها پردازنده های گرافیکی تعداد سیم کارتهای قابل استفاده و چند مورد دیگه وجود داره.دوربین لنوو بهتره و 2 تاسیم میخوره.مهمترین مزیت ایسوس هم صفحه نمایش با رزولوشن بهتر هست
ممنون.. من از حرفهاي شما اين نتيجه رو گرفتم كه cpu دوهسته اي ايسوس با فركانس 1.6 اگر بهتر از چهار هسته اي 1.2 لنوو با فركانس 1.2 نباشه كمتر نيست؟؟؟ درسته؟؟؟؟نقل قول:
اما من از ديروز دارم صفحه هاي قبلي رو مي خونم خيلي ها باز تاكييد دارن لنوو بهتره....در هر حال ممنونم كه اينقدر فني و دقيق جواب دادين.
ببینید سری پردازنده های اینتل اتم پردازنده های قوی نیستند بخاطر همینم توی تبلت های اپل و بسیاری از تبلت های رده بالا از این پردازنده ها استفاده نمیشه به هر حال بسامد بالای فرکانسی این پردازنده بکار رفته در فون پد نسبت به پردازنده بکاررفته در لنوو تا حدودی این ضعف رو پوشش داده با این وجود تعداد هسته های بیشتر پردازنده لنوو هم مد نظر باید قرار داد و باید گفت راحتتر میشه به کارایی این پردازنده های چهار هسته ای نسبت به اینتل اتم ها اعتماد کرد.به نظرم توی تصمیمتون بیشتر سلیقه شخصی از لحاظ زیبایی دستگاه و اینکه از کدوم بیشتر خوشتون میاد رو در نظر بگیرید تفاوت های این دو تبلت زیاد معنا دار نیستند .قیمتشون حدود ۸۰ تومن فرق میکنه.نقل قول:
تا 1.500 یک تبلت 10 اینچی به من معرفی کنید با تشکر
نه خیر دوست عزیز ایشون خواستن درباره پردازنده های موبایل اظهار نظری کنند و الا پردازنده اتم بکاررفته شده در فونپد هر چه باشه از پردازنده مدیاتک بکاررفته شده در ای۳۰۰۰ لنوو قویتره نرم افزارهای بنچمارک که قدرت سخت افزاری دستگاه رو اندازه میگیرند هم گویای این مساله هستند تقریباً در همه نرم افزارهای تست قدرت مثل Antutu و Geekbench فونپد بهتر از لنوو بوده.نقل قول:
Asus Memo Pad 10 Smartنقل قول:
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000
Samsung Nexus 10
Samsung Galaxy Tab 3 10.1
سلام
نظرتون در مورد این تبلت چیه
زودتر نظر بدین
Sony Xperia Tablet Z LTE
تبلت خوبیه ولی حالا که میتونی اینقدر هزینه کنی به نظرم بهتره iPad Air بگیری.نقل قول:
سلام دوستان...
من بین خرید ipad 3 . sony xperia s . huawei media pad10 link موندم.
لطفاً راهمایی کنید.
ipad 3 کارت SD بهش می خوره؟
باتشکر
سلام
از تبلت جدید lenovo 6000 خوشم اومده منتها در سایت خود شرکت IdeaTab S6000 اسم برده شده ولی در ایران Ideapad S6000 فروخته میشه.
کسی اطلاعی در این زمینه داره. کیفیت تبلت موجود تو ایران چطوره؟
با سلام دوستان.
بعد از مشاوره زیاد دوستان در همین تاپیک و بررسی های زیاد کا انجام دادم به دوتبلت نتیجه رسیدم بودجه نهایتا 750 تومان هست و صرفا 7 اینچ :
1- ASUS Fonepad 7
2- Asus Google Nexus 7 2012
طبق بررسی ها این دو تبلت قوی و خوب هستند بنده یک تبلت قوی برای اجرای عالی بازی ها و نرم افزار ها می خواهم نظر شما دوستان چیست ؟ ضمنا پایین سوالاتی دارم :
1- من 16 گیگ فون پد 7 اصلا بازارا ندیدم و قیمت ان چقدر است ؟
2- هر چه حافظه داخلی بالاتر بگیریم بهتر نیست ؟
3- اگر تبلت روت نکنیم میشه نرم افزار ها را به کارت حافظه انتقال داد ؟ چون من از روت خوشم نمیاد و یک تبلت چینی دارم کلا روت سیستم را قاطی میکنه !!
4- از تبلت Amazon kindle fire HDX توی بازار خبری نیست و این تبلت فوق العاده هست دوستان اطلاعاتی در مورد قیمت دارن؟
5- در کل ایا تا نزدیک عید برای خرید صبر کنم قیمت ها خیلی پایین تر میاد؟
6- من گزینه های دیگری مثل Asus Mempad HD7 و LENOVO ها مد نظرم بود اما سی پی یو انها MTK هست و توی این برنهای نااشنای چینی از این سی پی یو زیاد استفداه می کنند و هنگ و داغی زیاد دارد . ایا این سی پی یو ها خوب هستند یا در این برند ها متفاوت و نوعی دیگری هست؟
7- در اخر تبلت برای ماندگاری و قدرت بیشتر ایا سیم کارت خورش بهتر هست یا بدون سیم کارت یا فرقی نمی کند؟؟
اگر گزینه دیگری دوستان و راهنمایی دگری مد نظر هست راهنمایی کنند ممنون میشوم . با سپاس
همان نکسوس ۷ بهترین گزینه هست.نقل قول:
دوست عزیز من دارم این تبلتو.توجه به جزئیات خوبه اما خودتونو سر در گم نکنید.ideatap سری تبلت های لنوو هست و ideapad یکی از سریهای لپ تاپ های لنوو هست.در ضمن وقتی تو سایت رسمی شرکت همچین چیزی نیست یعنی همچین چیزی تولید نشده. حالا معلوم نیست تو کدوم سایت این اشتباه پیش اومده که اینا رو بجای هم نوشتن و بقیه هم کپی کردن از روش.جدای از تمام این مسایل من رفتم یه بار دیگه کارتن تبلت رو چک کردم تا با اطمینان پاسخ بدم.همون آیدیاتب بود.کاملش اینهنقل قول:
IdeaTap S6000-H. بازم اگ شک داری هنگام خرید روی کارتن تبلت (قسمت زیرین که نارنجی هست) یک برچسب زده که مشخصات کامل و سریال روش حک شده خودت یه چک بکن.درمورد کیفیتش هم توی یکی از تاپیک های همین تالار بحث کردم اونجا میتونید اطلاعات که نیاز دارید رو پیدا کنید.