از حرکت دايره فقط يه سؤال ميآد؟
مرور کردنم خيلی زمااااان ميبره البته قشنگ و کامل ميخونم و تمامی تست های نکته دار و تست هايی که غلط حل کردم رو دوباره حل ميکنم
چه کنم سرعتم بالا بره؟
Printable View
از حرکت دايره فقط يه سؤال ميآد؟
مرور کردنم خيلی زمااااان ميبره البته قشنگ و کامل ميخونم و تمامی تست های نکته دار و تست هايی که غلط حل کردم رو دوباره حل ميکنم
چه کنم سرعتم بالا بره؟
سلام دوستان ! یه سوال ! تراز 9000 کنکور تو انسانی معادل چه ترازی تو کانون میشه ؟
منطقه 2
پارسال انسانی تراز 9000 رتبه ای حدود 2000 آورده که طبق کانون باید تراز 5900 باشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید اینجا اطلاعات قبولی های کانون 90 رشته های برق پزشکی وحقوق رو گذاشته هر روز یه سری از رشته ها رو می ذاره.
سلام دوستان
من ریاضیم صفره
رشتمم ریاضی
کدوم مبحثا رو بخونم تا بتونم 10درصد ازش بگیرم ؟
این بودجه بندی رو ببین:نقل قول:
سلام دوستان
من ریاضیم صفره
رشتمم ریاضی
کدوم مبحثا رو بخونم تا بتونم 10درصد ازش بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاعد . لگاریتم از راحت ها هستن .ولی کلا دو تا میادنقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
بهترین روش واسه جمع بندی دین و زندگی و ادبیات چیه؟
شيمی سنجش سخت و رياضيش آسون بود احتمالش چقدره که در کنکور هم همينطور باشه؟
سؤالای رياضيش خيلی روتين و معمول بود به ندرت سؤال جديد ميشد پيدا کرد
دو تا ازمون قبل هم این طور بود من شیمی سراسری 50 به بالا می زنم (90 . 60 زدم.).اینو 10 % بیشتر نزدم. واقعا سخته. بعضی نکاتش تو هیچ کتابی نیست.:42:نقل قول:
منم موافقم سنجش سوالات شیمی پایه واقعا سخت بود رشته تجربی البته پیششش معمولی بود
نکته عجیب این که پراکنش سوالات غیر عادی بود ! از یک سری مطالب چندتا سوال خفن طرح کرده بودن از یک سری مباحث مهم ولی ساده تر اصلا طرح نکرده بودن !
من تستهای همه کنکورهای اخیر رو زدم اصلا سبک سوالات امروز جامع سنجش به اونها شبیه نبود !
نکنه امسال قرار شیمی اینطوری سخت بشه؟
گفتم سه ماه دیگه می یام که نشد 3 هفته زودتر اومدم امروز یه خورده فشار روم بود
ازمون امروز شیمی رو 50 زدم در حالی که کنکور 90 رو 60 زدم ریاضی و فیزیک رو هم خراب کردم بد جور وقت کم اوردم( قرار بود با شیمی و زیست 80-90 کلک کنکور رو بکنم)
با درصد های امروز شاید به زور پزشکی رو بیارم و پارسال فهمیدم خوندن کنکور های سال قبل در هفته های آخر معجزه می کنه
اومدم که تکلیف خودم رو با خودم مشخص کنم
الان 3 هفته موندم و سه تا مشکل خیلی خیلی کوچک دارم
1- ساعت 3-4 شب می خوابم
2- باید خیلی بیشتر از این چیزی که الان درس می خونم! بخونم !یعنی 2 یا 3 برابر
3 - اصلا رو وقتم سر جلسه ازمون کنترل ندارم
ولی خدایا شکر هر چی باشم روزی 6 ساعت نمی یام فروم خودم رو مسخره کنم
مگه روزی چند ساعت می خونید؟نقل قول:
این جمله آخرت منظور داشتا ! ؛)نقل قول:
سنجش خودش رو مسخره کرده.....شیمیش خیلی سخته..... اکثر سوالاش صحیح و غلطه.... هر گزینه از یه فصل متفاوت.......... برعکس فیزیک و ریاضیش سادس.... ادبیاتش هم غیر معقوله..... اول لغت میده بعد میره قرابت بعد املا بعد زبان فارسی دوباره قرابت بعد لغت!!! خیلی هم سخت بود..... انگلیسیش یه لغت میاره که منظورش معنای هزارمش هست.... مثلا extreme .... اصلا امتحان خوبی نیس ... قلمچی شرف داره به هزار تا مثل این..... زیستش این بار خوب بود .....
سلام
به مناسبت آخرین سنجش گفتم یه سر بزنم
سه هفته دیگه مونده فقط ... یعنی میشه که تموم شه ؟!
اختصاصیای من تو این آزمون :
ریاضی 83 فیزیک 77
شیمی 20 :دی
البته میشد یکم بالاترم زد ! ولی دور اول شیمیو که حل کردم دیدم مثل آزمون قبلی بالا 50 نمیزنم اعصابم خورد شد تحویل دادم اومدم
ریاضیشم ساده نبود ! فقط 30-40 درصد سوالا مال کنکور سالای گذشته بود بدون تغییر صورت سوال . رسما یعنی چرت ...
فیزیکش سخت بود ولی ... سختیش مثل کنکور نبود البته ! 3-4 تا سوال طراح اومده بود ابتکار بزنه مدل جدید سوال بده سوالش شدیدا ایهام دار و نامفهوم شده بود !
این سنجشو جدی نگیرید کلا ! تنها هنرش اینه درسیو که سال قبل سخت اومده یا احتمال میده امثال سخت بیادو 100000 برابر سخت تر کنه ! شیمی و ادبیات مثالاش
ادیت :
اگه وضعتون خرابه ...
اگه درسیو تا حالا شروع هم نکردید ...
اگه نا امیدید ...
اینو برای شما مینویسم :دی
چطوری درس هایی رو که تموم یا شروع نکردیم یا توش ضعیفیم رو تو همین چند هفته به کنکور برسونیم :
ادبیات : توصیه جدی میکنم علاوه بر زدن کنکور به روش سه روز یه بار که باعث میشه قرابت معنایی و آرایه اتون تقویت شه با تمام قدرت به جویدن لغت و املا و تاریخ ادبیات بپردازید ! زبان فارسی درسیه که تمرین زیادی میخواد ولی بخشای حفظ کردنی و چیزایی مثل ویرایش رو میشه با یه دور خوندن جزوه راحت جواب داد ! پس کلا نگید زبان فارسی بیخیال !
عربی : توصیه ی شدید میکنم اول از همه یه جزوه پیدا کنید که قواعدو به خلاصه ترین شکل ممکن گفته باشه (اگه پیدا نکردید کتاب عربی جمع بندی الگو تقریبا همه قواعد مهمو آخرش ضمیمه کرده تو حدود 20-30 برگ) . وقت زیادی رو ترجمه بزارید ! همه میگن سوالای ترجمه با قواعد حل میشه ولی باور کنید با ترجمه ی قوی حتی میتونید بعضی سوالای قواعدو هم حل کنید ! سوالای تحلیل صرفی و تشکیل شدیدا روی مهارت شما بر رد گزینه وابسته اند تا دونستن قواعد عربی ! رد گزینه رو تمرین کنید . + تا میتونید هر روز یکی از عربی های کنکورای رشته های دیگه رو بزنید ! حتی 2 تا هم بزنید بهتره !
دینی : هر کدوم از دوستای من که میخواد دینی رو دوره کنه میره گاج نقره ای رو با اون عظمت میگیره از اول میخونه ! این کار خیلی وقت گیره! توصیه میکنم یه کتاب آیات و روایت الگو یا آیات و نکات گاج رو بگیرید و تمام آیاتو از توش بجویید تو این 2 هفته ! چند روز آخر میتونید یه دور از گاج نقره ای یا یه کتاب دیگه بخونید .
اینایی که گفتم برای این نیست که انجام بدید تا درصدتون زیر 40 نشه ! چیزایین که اگه واقعا وقت بزارید روشون میتونید درصدای واقعا بالا بگیرید
مثال زنده :
من عربی رو از بعد از عید شروع کردم ! روزی یه بار قواعدو مرور میکردم بعد میرفتم یه سری 25 تایی از خودم تست میگرفتم . آزمون اول سنجشو که ندادم . دومی عربیم 70 شد . این یکی 82
تا قبل ازین تو قلمچبا عربیم میرسید به 50 ذوق مرگ میشدم !
ادبيات سنجش به نظرم سخت بود فکر کردم بخاطر استرس بوده اما نه انگار واقعا" سخت بوده من ادبيات کنکور رو بالای 60 ميزنم اما اين خيلی يه جوری بود مخصوصا" قرابتاش يه کاميون جمله برای مشخص کردن چند جزئی ها داده کدوم سؤالای کنکور اين طوريه بينشش چندين تا از سؤالاش عين کنکور داخل 88 بود!!!!
من آزمونای قبلی ادبیاتمو بالای 60 میزدم . این یکی رو منفی زدم :41:نقل قول:
این سخت بودن شیمی سنجش میتونه به سخت شدن امتحان نهایی شیمی ما ربطی داشته باشه ؟
پس فردا نهایی شیمی داریم
سلام بچه ها ...... يعني فقط اومدم بگم كثيف تر از اين سنجش نيستتتتت ..... اون از وضع پاسخ نامش كه بايد 2 ساعت دنبال ج يه سوال بگردي اونم از وضع طرح سوالاش ..... فقط عربي و دينيش معقول بود ... شيميش بي نهايت سخت بود ...ادبيات سخت بود ..... فيزيك بي نهايت اسون بود رياضي شم بد نبود ....كلوز تست زبانشم كه كلا نصف كلمه هاش نا اشنا بودن
کنکور 90 نسبت به سالهای قبل اسونتر بود یا سخت تر؟
سازمان سنجش مسئول برگزاریه کنکوره هیچ ارتباطی به امتحانات نداره خیالت راحت باشه ،سوالای امتحان نهایی همه سالا تقریبا عین همن!نقل قول:
خداییش سوال کنکور 90 نسبت به سال های قبل سخت تر بود !نقل قول:
کارنامه اوليه آزمون 19 ام سنجش نهايتا" تا کی ميآد؟
برای من هنوز نيومده گزينه هيی که زدم رو هم يادم نيست ميخوام رفع اشکال و تصحيح کنم
نميدونم چرا اما بعد از هر آزمون حتی وقتی که خونه ميرسمم هم خيلی از سؤالا رو يادم نيست کدوم گزينه رو زدم
خب کاری نداره که هر سوالی رو می زنی تو دفترچه سوالا علامت بزن.:31: تا 3-4 شنبه 100% میادنقل قول:
نقل قول:
علامت زدنش وقت ميگيره:31:
در اين وقت ميشه يه سؤالم که شده جواب داد :8::5:
مدیران سایت مگه پیغام تبلیغی ممنوع نیست؟
دوستان کسی هست که از کتاب های ازاد راه گاج استفاده کرده باشه؟
من امسال فقط کنکور آراد دارم
ازاد میخونم
تقریبا کلیه ی مطالب تو دهنم هست.میشه با این کتابا قبول شد؟
بچه ها من سوالای کنکور 90 رو میخام با پاسخ تشریحی... از کجا گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19:خواهشــــــــــــــــــ ـــــــــــا زودی بگین! مرسی!
از ایجا بگیرنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
من متولد 4/9/1372هستم
امسال هم اولین کنکورمه آیا سال دیگه هم میتونم کنکور بدم یا باید برم خدمت؟
سلام....این کارنامه سنجشمه..
ااااانقل قول:
سلام....این کارنامه سنجشمه..
شما سال اولتونه ؟
سلام.کسی میدونه پیش دانشگاهی سالی واحدی چند تا تک ماده داره و امتحانات داخلی و نهایی جبرانی کی برگزار میشه؟
ممنون
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
بچه های با تجربه ، کارنامه نهایی سنجش کی میخواد بیاد بالاخره ؟؟؟
نمیدونم این پست من و اونم اینجا درسته یا نه؟ یا اصلا یک تاپیک باز کنم؟میخواستم بدونم رفقا کسی "مشهد" کلاس کنکور خوب واسه درسای ریاضی و فیزیک و عربی سراغ نداره؟ (رشته تجربی)واسه کنکور بعدی میخوام.
بابا بیخیال سنجش شو !:دی جوابش هر وقتی که میخواد بیاد ، بشین درستو بخوننقل قول:
برای ما که پارسال بعد 10 روز فک کنم جواب نهایی رو سایت بود
ما که هنوز تو کف همون کارنامه اولیه موندیم:31:نقل قول:
خوب شد هستی الان درصدای کانونو واست میفرستم
کسی اینجا برای ارشد برق میخونه !؟
کارنامه اوليه ام اومده
اسکن پاسخ برگ با نتايج نهايی ميآد؟! :41:
امان از سنجش بعد يه هفته هنوز پاسخ برگم رو نميتونم ببينم تا برم آزمونم رو تصحيح کنم