برادر اینا که گفتی واحدش چی بود؟ :دینقل قول:
من که دانلودم هم ترکونده دو روزه عصرا 3-4 ساعت سرعتم میاد رو 2-3 کیلو!×!
مخابرات مثل شرکتی ثابت نیست خیلینقل قول:
نوسان زیاد داره علاوه بر پینگ زیاد
ماله من دریافتش متوسط 62.3 کیلوبایت در ثانیه هست
Printable View
برادر اینا که گفتی واحدش چی بود؟ :دینقل قول:
من که دانلودم هم ترکونده دو روزه عصرا 3-4 ساعت سرعتم میاد رو 2-3 کیلو!×!
مخابرات مثل شرکتی ثابت نیست خیلینقل قول:
نوسان زیاد داره علاوه بر پینگ زیاد
ماله من دریافتش متوسط 62.3 کیلوبایت در ثانیه هست
واحد Kbps کیلو بیت بر در ثانیه تقسیم بر 8 میشه کیلوبایت در ثانیه که همون 20/72 در میاد که یه پرتی داره به شما 16/64 باید برسه. شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگر بزن برو داخل کنسول مودم بگرد Downstream و Upstream رو پیدا می کنی.نقل قول:
دانلودر به داریوش میگن :46: فقط دانلود میکنه به واحد و ... کاری نداره .
سلام دوستان.الان 3.4 روزه سرعت دانلودم اومده پایین.خیلی افتضاحه معمولا بین 29 تا 32 سرعت دانلودم بود ولی الان روی 3. 4 5.همین جوری نوسان داره.اونم خیلی خیلی کند.ولی نسبتا لود صفحاتم خوبه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
اینم بگم که adslام برای مخابراته
اسپم ندید لطفانقل قول:
این فایل رو با مرورگرتان دانلود کنید و سرعت رو بگید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین 25 تا 30 نوسان داره.بازم یه کوچولو نسبت به سرعت قبلم کنده (منظورم قبل از این 3.4 روزه)ولی خوب در مقایسه با این 3.4.روز که خیلی خوبه؟میشه لطفا توضیح بدید؟بابت اسپم معذرتتتتتت
آره چند روز اوضاع خراب بود ولی امروز خوب شده الآن با یک کانکشن برای من 64KB رو میگیرهنقل قول:
اگر از فیل کش برای دانلود استفاده میکنی قطعش کن ببین بازم نوسان داره یا نه.
کم کم باید خودمون رو واسه dial up آماده کنیم . داریم به اجلاس نزدیک میشیم!
کلا برای ما هم همینطورینقل قول:
سرتاسریه گویا
آهاننقل قول:
نه بابا من سرعتی که میگیرم برام ملاکه اون تو چی زده مهم نیست :دی
خوب کیلوبایت بگید بچه ها مردم گیج نشن گناه دارن
الان یه جورایی دارم به این نتیجه میرسم که فیلم هایی که از ی*و*ت*ی*و*ب دارم دانلود میکنم سرعت دانلودش پایینه؟؟؟این دوستمون که لینک دادن واسه دانلود وقتی اونو داشتم دانلود میکردم سرعتم خوب بود چه با چیز پی ان چه بدونه اون..........الان هم یه برنامه دانلود کردم سرعت دانلود خوب بود ولی وقتی رفتم سراغ فیلم های ی*و*ت*ی*و*ب باز همون مشکل سرعت پایین و افتضاح رو داشتم.یعنی چی آخه ؟؟؟ بعد اینکه دوستمون لینک دادن ولی دیگه نیومدن بقیه ی راهنمایی هاشون رو بگن و منو از این مشکل راحت کنن........
کل توی مخابرات سرورهای داخلی سرعتش بهتر از سرورهای خارجی و بیشتر سایتهای دانلود هم سرورشون توی خارجه
آخه قبل از این مشکلی نداشتم چند روزه قاط زده
آقا من باز هم سوال دارم:
الان کسایی که سرویس 512 رو دارن نمی تونن همزمان با دانلود وب گردی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اینقدر وضعش خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگیر نگیر داره
باید آی دی ام نهایت با دو تا کانکشن وصل شه اونم اگه سایته یه مقدار سرورش ضعیف باشه صفحه باز میکنه
البته بعضی اوقات بهتر میشه اوضاع ولی بیشتر باز نمیکنه
چه جالب..اینا هم مسخرشو در آوردن..من که 10 روزه اینترنتم قطعی داره همشون پاشونو کردن تو یه کفش می گن مشکل از خودتو..انگار با هویج طرفن..بعد که اطلاعات براشون رو می کنی شاکی هم می شن و می گن آقا اصلا شما باسواد ما بی سواد.. جواب دادن رو نیگا کن..یکی نمی دونم از دهنش در رفت خدا ترس بود می خواست کار مارو راه بندازه گفت اشکال از سروره ما سعی می کنیم رفع کنیم.. ولی امروز که زنگ زدم یکی دیگه می گفت نه اصلا امکان نداره.. سرور مگه می شه خراب شه.. کلا نشستن ملت رو بپیچونن..می گه وایسا برات IP ست کنم.. منم گفتم خانوم مگه نمی دونی من با سوادم..بلدم..خودم قبلن اینکارو کردم..جواب نمی ده این کار..قاطی نکرد..کلی حال کردم.. چهار تا باقالی نشستن فقط بلدن بگن اشکال از خودته. کلا این سامانه 2828 رو ........بوق........ توش. الانم می گه بذار بذات کارشناس بفرستیم 10 تومان هم باید بسلفی.. بیاد برات مودمت رو تنظیم کنه..من نمی دونم یه یوزر پسورد وارد کردن مگه کارشناس می خواد..
به هر حال ما که خیری ندیدیم... کار مارو که راه ننداختن و مارو پیچوندن... امیدوارم خدا هم بپیچونتشون..( چی گفتم.. )
ارور من اینه
اروریه که connecton diagnose ویندوز می ده
نقل قول:
your computer appears to be correctly configured but the dns server is not responding
شما dns سرورهات رو دستي ست كن مشكلت حل ميشه. dns هاي مخابرات اصلا خوب نيستننقل قول:
الان مخابرات پورت خالی داره؟
رو فیبر نوری هم Adsl میدن؟
دوستا اینجا رو حتما بخونید و اطلاع رسانی کنید!:11:
ببخشید دوستان یعنی اینقدر اوضاع اینترنت مخابرات خرابه.من میخوام 256 بگیرم دو تا از دوستام دارن
میگن سرعت دانلود از32 کمتر نیشه و یکی هم 512 داره میگه سرعتم رو 66 ثابته.
این که خیلی خوبهنقل قول:
من از داتک 1 مگ نامحدود اشتراک 1 به 10 دارم سرعت دانلود 50 هستش
سلام...
اقا رادفایل واسه شما هم سرعتش اینقدر پایینه؟؟؟از سایتایی مثل اپلود باز یا... با سرعت 31-32 دانلود میکنه ولی از این نهایتا 15-16...
ببخشید منظورم این نیست که سرعتشون کمه منظورماینه دوستان در این انجمن دارن با ۵۱۲ ،پنج کیلو بایت دانلود میکنند.نقل قول:
داتک خوبیش اینه که رو نصف میبنده ولی باز ثایته و پینگش بدک نیست
این مخابرات که کچل کرده ما رو مثلا 512 گرفتیم یه دقیقه 128 هست یه دقیقه 256 یه دقیقه دایال آپ!×!
اون طور که من از صحبت های مسئول اون سایت برداشت کردم و تجربه خودم ، برای کاربر رایگان حداکثر 100 کیلو بایت سرعت داره و سرعت هر کانکشن هم 10 کیلو بایت هستنقل قول:
با اینترنت 256 باید حداقل 4 کانکشن از این سایت بگیرید تا از حد اکثر سرعت استفاده بشه و با 4 تا برای من مشکلی نداره
بچه ها من 5 روزه سرعتم نابوده.هی قطع و وصل میشه سرعت بالا پایین میشه.برای شما تو این 5 روز اوضاع بدتر شده یا مثل سابق بد هست:24:
من 512 گرفتم تا دیروز داشتم با 60 دانلود میکردم ولی امروز سرعت دانم اومد رو 30 تا حالا بره کسی همچین اتفاقی افتاده ؟
لینک دانلودم هم مستقیمه
سلام برا من که همون 50-60 هست
راستی قیمت 512 مخابرات ماهی 20400 تومان هست دیگه؟ آخه برا من یه قبض تلفن جدید اومده، با اینکه 5 روز بیشتر از وصل شدن اینترنتم نمیگذره هزینه adsl رو نوشته 4700 تومن! اینطوری بخواد حساب کنه ماهی 30 تومن میشه تقریبا !
سلامنقل قول:
از روزی که درخواست می دید براتون حساب می کنن ، نه روزی که وصل می کنن.
ببخشید دوستان من سرعتم پایین بود ولی بعد از کلی کلنجار رفتن فهمیدم lan مادربرد مشکل داشته.سرعتم الان مثل روزهای دیگه هست.
یعنی مخابرات بره بمیره بهتره لاقل 256 ببندن .خاک بر سر مخابرات که از سرعت آپلود هم می دزده.نقل قول:
استانداردش حداقل نصف سرعت دانلود هست .
منم از وقتی مودم رو عوض کردم سرعت و کیفیت دانلود، پینگ و سرعت بارگزاری صفحات خیلی بهتر شده.
سلام دوستان
قیمت سرویس 512 نامحدود و 256 نامحدود برای راه اندازی از سوی مخابرات دایر در استان تهران چقدر می باشد؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید؛
سلام
من ساکن ورامین از استان تهرانم میخوام adsl بگیرم حداکثر سرعتی که به خانگی میدهند چقدر است و برای ثبت نام باید به مخابرات استان مراجعه کنم یا مخابرات شهرستان
همون در حاله مردنه ولی خوب قیمتش به مراتب نسبت به شرکتی ها ی نامحدود بهترهنقل قول:
تورنت رو باید کلا لیچ کرد اگه آدم میخواد بی دردسر بگیره
یعنی چه کردی جوون؟ مادربرد رو عوض کردی؟!×! :دینقل قول:
چی داشتید و جدید چی گرفتید؟ ماله من dlink 2730u هستنقل قول:
مخابرات میخواست tplink بده گفتم نمیخوام خودم اینو گرفتم
کلا دی لینک مودماش خوبه و عمر خوبی دارن چون من 24 ساعته روشن میزارم (بزنم به تخته البته)
راستی عید دوستان مبروک
مخابرات بالاتر از 256 به خونه نمیده الیته بازم باید از مرکز مخابراتی خودتون بپرسبد برای گرفتن adsl هم باید به مرکز مخابراتی خودتون در ورامین مراجعه کنیدنقل قول:
الان تعرفه 256 قیمتش چنده؟
128 9990نقل قول:
256 12560
512 20480
دوستان 3 سوال:
1-وضعیت مانیتورنگ چطوره تو مخابرات؟با بشکن برم که کاری نمیتونن بکنن؟
2-توی مرکز شهید کاظمیان (طرفاش شهران هست) سرویسش چطوره اگه کسی هست بگه.
3-برای ثبت نام چه مدارکی میخواد اگر پورت آژاد داشته باشن؟
سلام
من امروز رفتم مخابرات adsl 128 گرفتم گفتن تا 1-2 روز وصل میشه.
سرعت 256 با کارت دانشجویی میدن و 512 هم با کارت جانبازی
فقط به من گفتن درخواست اینترنت 512 رو تو یک برگه تایپ کن با کپی کارت جانبازی یا دانشجویی منگنه کن بهش بیار اگه تایید شد بهت میدیم.حالا من تو درخواست چی تایپ کنم کسی میدونه؟
فقط بنویسم درخواست اینترنت 512؟
یه اینترنت 512 میخوان بدن خون مردم رو میکنن تو شیشه.آخه 512 شون هم 512 نیست.نقل قول:
کارت جانبازی؟؟؟:18: یا خدا ببین به کجا رسیده وضع این مملکت !!!
دوستان تهرانی یه تست از اینترنت استان خودشون بذارند.
این تست اینترنت استان مازندران.