شما قبل انها را هرگز نديده ايد ولي وقتي انها پا به توپ ميشوند چشمان شما را تسخير مي كنند. 2 بازيكن بودند كه با من اين كار را كردند اولي در سال 2008 و ديگري در سال 2011 و هر دوي انها در تيم ملي جوانان كشور (اسپانيا)
سبك بازي انها بسيار متفاوت است اما در ميان انها شباهت هايي هم ديده ميشود 1- هردوي انها در سال 1991 به دنيا امدند 2- هر دوي انها محصول لاماسيا هستند و 3- اسم هر دوي انها با حرف T شروع ميشود. من خوهم گفت كه چگونه انها من را تحت تاثير خود قرار دادند و مطمئن هستم در اينده مرا نااميد نمي كنند
Thiago Alcántara
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولين باري كه من تياگو را ديدم
در سال 2008 شدت علاقه من به بارسلونا افزايش يافت و فقط ديدن بازي هاي تيم اصلي مرا راضي نميكرد و زمان ان بود تا من به پاي تماشاي بازي جوانان بارسا بنشينم. بنابر اين خواهان ان بودم تا بازي هاي اروپايي زير 17 سال را دنبال كنم و مطمئن بودم جوانان بارسا هم در ان بازي حضور دارند
من بازي اول ان تورنومنت را به خوبي به ياد ميارم بازي در مقابل فرانسه بود و من هنوز بازيكنان جوان بارسلونا را نديده بودم اما يك نوجوان وقتي براي اولين بار صاحب توپ شد چشمان منرا تسخير كرد. او بازي خود را فرا تر از هم سن و سالانش انجام ميداد او ميدانست چه زماني به خوبي پاس بدهد چه زماني با توپ حركت كند او توپ را از دست نميداد حتي براي يك بار
او بازي كاملي را انجام ميداد و شماره 8 اسپانيا را بر تن داشت براي من به خاطر اوردن ان مشكل بود من چهره ژاوي را نديده بودم
و با خودم ميگفتم اين الكس نيست اين ژاوي هم نيست انها براي بازي در زير 17 سال زيادي مسن هستند
بعد از بازي من خوشحال بودم به حدي كه فكر ميكردم روي ابر ها راه ميروم چون ميدانستم يك ژاوي جديد طهور خواهد كرد.
من سايت يوفا را از كامپيوترم چك كردم تا ببينم ان بازيكن چه كسي بود؟ اون نميتونست ژاوي باشه ميتونست؟؟
اون شماره 8 بود تياگو الكانترا و بازيكن بارسا. من از خوشحالي چند ثانيه به هوا پريدم و داد زدم اون بلوگرانايي بود
تياگو بازي به بازي بهتر ميشد و در اخر اسپانيا قهرمان شد و تياگو بهترين بازيكن و اين جاي تعجب نداشت.
بعد از ان ذهن من نميتوانست تياگو را فراموش كند وقتي او به تيم B منتقل شد من خوش سانس بودم كه توانستم تعدادي از بازي هاي او را ببينيم او بازي به بازي بهتر ميشد وقتي اون اولي بازيش رو براي تيم اول انجام داد من بسيار خوشحال شدم و ميگفتم : تياگو اينده خط هافبك تيم ماست
تياگو نشان داد كه ميتواند خود را در سطح هاي بالا تر نشان دهد در ماه اوت 2010 من براي ديدن بازي جام خوان گامپر مقابل ميلان به ورزشگاه رفتم اون يك بازي خيلي مهم نبود اما در برابر حريف قدرتمند و تياگو در ان بازي بازي كرد
شايد باور نكنيد ولي اون حتي از چيزي كه تو تلويزيون هم ميديدم بهتر بود من يادم مياد اون بازي به پنالتي كشيده شد و تياگو بازي زيبايي به نماييش گذاشت. و با تياگو با ضربات خوب كرنرش چرخ هاي زيبايش را رفتن و دويدن هايش يخ بازي را اب ميكرد
ان موقع تياگو بازيكن تيم b بود و شماره 30 تيم اصلي را بر تن ميكرد فرداي ان روز من به فروشگاه بارسلونا رفتم و لباس شماره 30 اونو خريدم
نميبتواند راه ديگري باشد
دفعه ي بعد كه من به ديدن بازي بارسا رفتم در ماه مي 2011 بود و من به ديدن بازي تيم b رفتم
تياگو ان موقع هنوز بازيكن تيم b بود ولي به علت تمرين و بازي با تيم اول در ان بازي حضور نداشت
چند وقت بعد من او را در غرفه اي در حال خوردن پاپ كورن و جك گفتن با دوستانش ديدم
مدتي بعد نه تنها همه او را ميشاختند بلكه بسار معروف شده بود تياگو به تيم اول پيوست و اين مرا بسيار شگفت زده كرد اگر من از بازي مقابل فرانسه او را نميديدم و بازي هايش در بارسلونا b را دنبال نميكردم و او را نميشناختم در ان صورت هرگز باور نمي كردم كه او 20 سال دارد
او در مقابل ويارئال رئال مادريد و منچستر هم بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت
در اولين بازي فصل مقابل ويارئال تياگو بسيار خوب كار كرد و در نهايت بازي را با يك گل و دو پاس گل به پايان رسوند
تياگو بهترين بازي را انجام داد كه من از يك بازيكن 20 ساله ديدم (به غير از ليونل مسي)
و ان بازي 5-0 به سود بارسا به پايان رسيد
در نظر من تياگو فقط يك استعداد نيست بلكه او يك ستاره است و در حال حاضر يكي از بهترين هافبك هاي جهان و مي دانيم كه او هر روز بهتر ميشود
زماني كه من اولين بار او را ديدم به ياد ژاوي افتادم اما نه او مثل ژاوي نيست. شايد او نمي تواند مانند ژاوي پاس بدهد و بازيكن را در زمين به خوبي مشاهده كند اما او چيز دارد كه شايد بايد مديون برزيلي بودنش باشد و آن تكنيك اوست
در بساري مواقع او مرا ياد رونالدينيو ميندازد و ايا او ميتواند از روني هم بهتر شود ؟
مطمئنا راه درازي در مقابل تياگو وجود دارد و من مطمئن كه اگر او به سختي تلاش كند مي توانند يكبي از بهترين ها باشد
قسمت بعدي در مورد كريستين تلو