[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از سایت الجی عراق برات پیدا کردم دانلود کن خودشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
نقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از سایت الجی عراق برات پیدا کردم دانلود کن خودشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
نقل قول:
با سلام خواهشاً یکی می تونه انواع هرتزها رو توضیح بده ؟ تی وی من 47la62100 هست. هرتز اون چنده؟نقل قول:
دوست عزیر فرق lm و la در سایت گلدیران در قسمت نظرات کاربران تلویزیون پیدا کن.
سلام... دوستان تلویزیون lg la620v که 47 اینچ هست رو برام دو روز دیگه می آرن.. به چه نکاتی باید توجه کرد زمان تحویل؟ گفته 2800..
حدود 120 فیلم سه بعدی ؟نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی..............
سلام
من جدید تلویزیون 66100 گرفتم هنوز بسته بندی رو باز نکردم ، تا جایی که شنیدم اینها ریموت کنترل معمولی ندارن ! درسته ؟ کسی از دوستان میدونن قیمت کنترل ها چند هستش و اینکه این کنترل جادویی کاراریی لازم داره یا نه ؟ چون چند جا خودم بعد از یه مدتی اینها هم از کار میوفتن
سلام نه کارایی انچنانی برات نداره اگه بتونی با مجیک ریموت کناربیاینقل قول:
قیت حدود 45 تا 50 هست خاستی تهیه کنی بگو تا برات تهیه کنم
دوستان میخواستم بپرسم چطوری میشه 3d تلویزیون ال جی رو فعال کرد؟مال ما 3d داره ولی دو تیکه نشون میده
گپپنقل قول:
کاش بیشتر توضیح میدادی
بیشتر موقع ها وقتی یک فیلم رو سه بعدی به تلوزیون وصل میکنی البته با فلش مموری خود تلوزیون فیلمت رو شناسایی میکنه و حالت سه بعدی نشون میده و اگه اینطور نشد شما میتونید با دکمه سه بعدی کنترل معمولی ویا جادویی یک از خالتهای سه بعدی رو انتخاب کنی
دوستان سلام من تلویزیون LA66000 دارم وقتی فیلم از فلش پخش میکنم اکثر فیلم ها بالا و پاینشون سیاه هست یعنی فیلم تمام صفحه نیست . آیا راهی داره که تمام فیلم ها تمام صفحه بشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
کسی میتونه اسکرین شات از فیلم 3 بعدی بزاره من دانلود کردم mkv هست و دوتا تصویر کنار هم هستش درسته یا نه
دوستان نظرتون در مورد LG 47LA660S چیه؟ فکر کنم تازه وارد بانه شده . نسبت به la8600 وla62100 مقایسه کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری 2014 lg مدل های LB هستن. مدلی که معرفی کردی ویزیگی ها خاصی نداره و از سری LA هست
نسبت به la8600 مزیت یا کمبود قابل توجهی داره؟ چون فکر کنم 700 تومن ارزونتر باشه .نقل قول:
در سری lb 2014 سایز 47 چی پیشنهاد میکنید؟
سلام
من با روشهای مختلف share کردن فقط تونستم صوت و تصویر موبایل را به تلویزیون بفرستم! من می خوام بازی ها رو روی صفحه تلویزیون نشون بده.
من la66000 ال جی دارم و نمی دونم کابل HML جواب میده یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی
سلام
من با روشهای مختلف share کردن فقط تونستم صوت و تصویر موبایل را به تلویزیون بفرستم! من می خوام بازی ها رو روی صفحه تلویزیون نشون بده.
من la66000 ال جی دارم و نمی دونم کابل MHL جواب میده یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی
سری LB هنور برسی هاش نیومده که بخوام نظر بدمنقل قول:
منم دنبال همین قضیه هستم که بتونم تصویر موبایل هوشمند رو روی تلویزیون بیارم . صدا و تتصویری رو که پخش میشه و همچنین فایلهای داخل حافظه رو میشه به اشتراک گزاشت اما تصویر صفحه گوشی رو نمیتونم . البته مدل من 76100 هستشنقل قول:
دوستان اگه راهی دارن بگن . تو تلویزیون های سامسونگ با screen mirror راحت اینکارو میکنم اما تو tv خودم هر کار کردم نشد با screen share هم نشد کاری بکنم
کارت وایرلس ایکسترنالی وجود نداره که این قابلیت screen miror رو به tv اضافه کنه ؟
چیه گوشی ات؟نقل قول:
معمولا screen mirroring در گوشی ها و تلویزیون های ساخت دو شرکت متفاوت به درستی کار نمی کنه.
گوشیم سامسونگ گالکسی نوت 2 هستش و تلویزیون هم 76100 الجی . یعنی مثلا اگه گوشیم الجی جی 2 باشه این قابلیت انجام میشه ؟نقل قول:
احتمال زیاد باید بشه.نقل قول:
ساپورت گوشی های سایر شرکت ها متاسفانه در اغلب برندها ضعیفه.
مدت ضمانت گلدیران روی تلویزیون هاش چند ماه است؟گارانتی مادیران ارزش هزینه بیشتر را داره؟
سلام 18 ماههنقل قول:
الان چون یه سینما خانوادگی حدود 500 تومن می دهند به صرفه نیست از بانه بگیرید
نه دوست عزیز اینها هیچ چیزی را رایگان به مردم نمیدن . 47LA62100 را برای خرید انتخاب کردم سایت های چاره و زنبیل تا 10 روز پیش 3.120 قیمت زده بودند الان به همراه سینمای خانگی هدیه !! زدن 3.719نقل قول:
قیمت در بانه هم حدود 3.000.000 تومن است . تا سینمای خانگی نمیدادند به صرفه بود که بخاطر 120.000 تومن گارانتی دار را بگیری ولی الان دیگه گارانتی دار به صرفه نیست
سلام خسته نباشید.ما تلویزیون la66100 الجی داریم.بزرگترین مشکلش اینه که تنظیمات کانال هاش هر چند وقت به چند وقت نغییر میکنه.مثلا کانال 2 که باید شبکه 2 نشون بده جاش با کانال نمایش عوض میشه. و همین طور بقیه.من دستی درست میکنم اما بعد از چند وقت دوباره بهم میریزه همه شبکه ها.ممنون میشم راهنمایی کنین:n03::n03:
من هم یک x.vision داشتم دقیقا همین مشکل را داشت . به نمایندگی مراجعه کردم و با آپدیت نرم افزار مشکل حل شدنقل قول:
دوست عزیز گوشی من هم نوت 2 هست البته 66000 دارم. Screen Mirror به راحتی کار میکنه ولی تاخیر داره. البته اینم بگم تو سامسونگ اگه گوشیت روت باشه این قابلیت از کار میافته وپیغام میده و وصل نمیشه. اندروید من کیت کت هست ولی تو 4.3 هم این قابلیت بود.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
با تشکرنقل قول:
چیزی که من متوجه شدم اینه که screen miroor رو سری تلویزیون های 2012 الجی نداره :n03:جاش widi داره که اونم با گوشی کار نمیکنه و با لپتاپ هایی که ساپورت میکنن کار میکنه . الجی نامرد screen miror رو تو سری های 2013 وارد کرد و تلویزیون شما 2013 هستش واسه همون این قابلیت رو داره .
مدل LA86000 سایز 47 خریدم . فریمورش از کجا میتونم دانلود آپدیت کنم ؟ تو سایت ال جی چیزی ندیدم ؟
تو سایت ال جی هم مدل 8600 هستش ؟ چرا 86000 نیست ؟ آیا یکی هستن ؟ یا فرق داره ؟ چرا یه صفر کمتر داره ؟:n13:
لطفا یکی کمک کنه آپدیتشو از کجا دانلود کنیم ؟
دوست عزیزنقل قول:
شرکت گلدایران بزرگترین شریک تجاری ال جی در دنیا می باشد. به همین دلیل چند سالی است که اجازه مونتاژ محصولات این کمپانی در ایران را دریافت کرده در مورد تلویزیون های که توسط ال جی در ایران مونتاژ میشه هم باید بگم بیش از ۳ سال که یک صفر اضافه روی مدل اصلی قرار میده و اگر بخوای مطمئن به شوید که LA8600 درسته یا LA86000 یه جستجو ساده توی گوگل بکن و خواهی دید که مدل LA86000 فقط در سایت های ایرانی پیدا میشه نه هیچ سایت کره ای یا خارجی ولی در مورد LA8600 اینطور نیست
LA8600 ساخت کره می باشد و LA86000 مونتاژ ایران
از خود سایت ال جی ایران دانلود کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Operating Systems All Available Windows Vista Windows 7 Windows XP Windows 8 LG Firm
Software File(Version 04.23.34)
نام فایل تاریخ انتشار حجم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2014/04/07 588,754K
دوست اینو 04.23.34 گرفتم آپدیت کردم . ممنون . حالا میگه جدیدتر امده 04.25.03 ؟ اینو هم لینکشو بذارید دانلود کنم ؟ آخه با تیوی واقعا سرعتش کمه نمیشه سخته ...
نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
هنوز ورژن بالاتر در سایتهای آسیایی نیا مده و فقط شما می توانید با کابل لن و از طریقه آنلاین آبدیت کنید و یا منتظر بمانید تا در سایت قرار بگیرد.
چقدر بد پس یعنی معلوم نیستش که کی تو سایت بیادش این ورژن داخل سایت ؟؟ کسی میدونه چه تغییرات جدیدی کرده ؟
با wifi خلاصه نسخه اخر را آپدیت کردم این 4.25.03 را حالا میشه بگید چه تغییراتی کرده این جدیده ؟ من چیزی حس نکردم ؟
سوال بعدی روی این تیوی LA8600 47 این اسکایپ را چطور باید نصب کنیم ؟
میشود برنامه Irangate TV روی تلویزون ال جی مدل 76100 وصل کرد وتلویزیون را نگاه کرد از طریق اینترنت ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
دوستان دارم میرم بانه
برای خرید تا سقف حداکثر 3.000.000 تومن تلویزیون 3 بعدی 47 اینچ( ترجیحا LG ) چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
نقل قول:
دوست عزیز
با این بودجه شما مدلهای زیر را می شود خرید
تلویزیون هوشمند سه بعدی ال جی مدل 47LA6400
ال ای دی سه بعدی 40f6400 سامسونگ
تلویزیون ال ای دی تری دی فول اچ دی سونی 42W828
ریموت کنترل تلویزیون های LG (کنترل معمولی و جادویی) از امواج اینفرارد برای کار استفاده میکنند یعنی دقیقا روبروی تلویزیون باشند؟ یا از امواج رادیویی یا بلوثوت بهره میبرند؟