سیو به این خوبی به فنا رفت البته مشکلی نیست بازم برمیگردنم همش رو
با cheat engine حداقل پول رو راحت برمیگردونم میمونه exp که باید کمک کنید که بازم برگردم به مرحله خودم من الان نمیتونم گاراژها و راننده و کامیونهام رو ادیت کنم .
Printable View
با cheat engine حداقل پول رو راحت برمیگردونم میمونه exp که باید کمک کنید که بازم برگردم به مرحله خودم من الان نمیتونم گاراژها و راننده و کامیونهام رو ادیت کنم .
یه سایت پر از مد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی مد هاش بیشتره و فکر کنم یه نصف روزی از اونی که شما نوشتی جلو ترهنقل قول:
ets2.lt
همونطوری که پول رو افزایش میدی xp رو هم افزایش بده دقیقا مثل همونه فقط موقع سرچ مقدار xp رو بزن و یه بار کوچولو ببر تغیرات میبینی و متوجه بقیش میشینقل قول:
امتحان نکردم ولی خودم تو سایت خارجی یداش کردمنقل قول:
آقا من هر کاری میکنم بالای 138 نمیره . :sq_3:لطفا فایلایی که استفاده میکنین به ما بدین:sq_8:
امتحان کردم . کار نکردنقل قول:
این بهتره یا اسکانیا یا جرمن تراک؟
این بهتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتر هنقل قول:
میشه لینک دانلود لطف کنید بذارید:sq_8:.ورژن بازی که فرغ نمی کنه؟(ورژن بازی 1.1.1)
(کامیون اسکانیا آقای ont!me)
چن بار امتحان کردم نشد پول همون گزینه اول رو مقدارش رو تغییر میدی درست میشه این رو ولی هر کاری کردم نشد بازم امتحان میکنم .نقل قول:
اقایون هر کسی مد سیو و لول کامل بازی رو داره یا ادرس اون سایت رو داره خواهشن سریع بگه:42:
چرا از ترینر استفاده نمیکنید اگر پیدا نکردید بگید تا براتون بزارم (ترینر افزایش پول و لول):sq_25:نقل قول:
سلام
من دارم سيو كامل بازي ، بدون استفاده از چيت و ترينر رو آماده مي كنم...
سيو توپي ميشه در حد لاليگا...!
فقط تو رو خدا سریع:33:نقل قول:
نه لازم نیست کاری بکنی، امکان تغییر گیربکس نداره مد جدا داره که چند صفحه قبل دوستان گذاشتن، تغییراتی که من دیدم یکی اینکه اتوبوس به ماشینای عبوری اضافه میشه، راننده ها یکم هوششون میره بالا مثلا وقتی لاین مخالف بری زود وایمیستن یا اینکه دنده عقب رفتن رو هم یاد گرفتن! بارون هم که میاد دیگه زمین خیس نمیشه:41: کلا چیز شاخی اضافه نشده چندتا چیز جزئی دیگه هم بود که یادم نیست خودت بازی کنی میبینینقل قول:
سلام دوستان
اين مد گيربكس رو ززحمت مي كشين دوباره بزارين؟
سرچ جواب نميده...
سلام
دوستان عزیز کسی می دانه مود اسب بخار یا قدرت موتور 1000 یا 1500 از کدام سایت میشه گرفت هر چقدر گشتم پیدا نکردم خواهشن کمک کنید آدرس سایت به گوشیم پیام کنید یا به ایمیلم بزنید یا در همین جا جواب بدهین
با تشکر
شماره تماس : 09389731607
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یک مود هست که هم گیربکس 16 سرعه را آزاد می کنه و هم موتور 1050 اسبی چند صفحه قبل رو گشتم نبود اگه لطف کنید بزارید ممنون میشم.
و اینکه این مود برای همه جواب میده یا فقط مثلا برای اسکانیاست.
نه برای کامیون خاصی نیست و برای تمامی ماشین ها قابل استفاده هستش:sq_8:نقل قول:
از همین طریق تونستم لول رو افزایش بدم یه بار زیاد رفت بالا مجبور شرم بیارمش پایین سیوم پاک شده بودنقل قول:
چن بار امتحان کردم نشد پول همون گزینه اول رو مقدارش رو تغییر میدی درست میشه این رو ولی هر کاری کردم نشد بازم امتحان میکنم .
ترینر امتحان کردم کار نکردنقل قول:
چرا از ترینر استفاده نمیکنید اگر پیدا نکردید بگید تا براتون بزارم (ترینر افزایش پول و لول)
امروز نصبیدمش ولی...
خیلی گرافیکش پایینه!
اصلن صفحه کیلومتر عدداش معلوم نیست.
فرمونش هم تو بازی خیلی کوچکیکه.
خب گرافیک و Scaling رو ببر بالا :)
بیا دوست عزیز بلاخره کسی پیدا شدکه به دردش بخورهنقل قول:
سلام
دوستان عزیز چون من وقت زیادی ندارم برای بازی کردن به خاطر همین مود موتور یا اسب بخار 1000 یا 1500 می خواهم چون یکم سریع بازی کنم و دست فرمانم خیلی عالی است کمتر تصادف می کنم وبیشتر وقت خودم سبقت می گیرم کمتر کسی پیدا میشه از من سبقت بگیره بیشتر وقت ها سرعتم روی 120 الی 140 است چون مود می خواهم که سریع تر به سرعتم برسم و سریعتر حرکت کنه و شتاب بگیره
باتکر از دوستان عزیزم که همدردی می کن
سلام
بر دوست عزیزم که من را درک کرد از خدا هر چی که بخواهی بهت بده که دل یک بنده را خوشحال کردی
اقا ما که بجای رانندگی روی جاده زدیم تو کار پرواز(عکس+فیلم):sq_2:
سلام
آقا دست درد نکنه امتحانش کردم خیلی کمکم کرد و خیلی حال میدهد برای کسی که سرعت بالا سریع می خواهد برسه مثل شما و خودم که کیف بازی بیشتر انجام بدهیم و سریع تر بار را به مقصد برسانیم واقعا متشکرم
اگه به اون میگی پرواز به این چی میگی؟!!
اینم یه حرکت آکروباتیک تو سرعت بالا!
بچه ها الان ورژن بازی من 1.2.5.1 است یا 1.2.5 است کسی مود بانک این ورژن داره که بتوانیم بیشتر پول بگیرم یا وام بگیرم از بازی چون وام 400 هزار تومانیش خیلی مسخره است سریع تمام میشه اگه یک وامی بالای 700 هزار تومان تا 2 میلیون باشه خیلی خوب میشه اگه کسی مودش داره بذاره استفاده کنیم و یا مودی که پول مان را زیاد می کنه یک دفعه اگه باشه و بدهین متکشریم
دیگه بیشتر از این بالا نمیره.نقل قول:
روی اولترا و های هستند.
من فایل آپدیت ورژن 1.1.3 به 1.2.5.1 رو دان کردم ولی وقتی اجراش میکنم میگه بازی توی سیستم نصب نیست در صورتیکه بازیم نصبه.چرا؟
یک بار دیگه بازی رو نصب کن .نقل قول:
یادت باشه حتما باید درایو C یا درایو ویندوزت حداقل 1 گیگ فضای خالی داشته باشه
سلام
هر کس می توانه به من کمک کنه تا این مشکلی که دارم حل بشه دسته تان درد نکنه
شیوه بازی کلا همینطوره!!من الان حدود 30000 کیلومتر رانندگی کردم یه بنز دارم با 150 هزار تا پول!!!اگر با چیت بازی کنید ته اش یک ماه بازی میکنید بعدش دلتون رو میزنه!!نقل قول:
بعد چطوری 400000 هزار تا سریع تموم میشه :دی کم کم باید پیش برید دیگه :دی با 400 هزار تایی راه میفتید ماشین میخرید بعدش باید xp بالا بره لول بالا بره تا بار های گرون بهتون بخوره دیگه :دی
دقیقا همینه که دوست بالایی گفت..باید بازی رو کم کم پبش ببری وازش لذت ببری...من اینو میخوام 6 ماه بازی کنم ولی اروم میرم جلو وخیلی لذت داره.نقل قول:
من لول 12 هستم ولی 2 تا کاراژ خریدم با 5 تا راننده که برام کار میکنن و میخوام همینو ادامه بدم تا پولام زیاد شه و بعد برم سراغ ماشینای گرون واساسی
لطفا یه مد بزارید که 170/180 بریم
نقل قول:
به این دیگه میگن جنگنده F16:sq_2:
من از اینجا دانلود کردم بگرد ی پیداش میکنی..نقل قول: