سلام...من لپ تاپ vostro 1510 دارم ولی متاسفانه نه پورت s-video داره و نه HDMI ... حالا من چطور می تونم این لپتاپ رو به LCD وصل کنم...تبدیلی چیزی وجود داره؟؟؟
Printable View
سلام...من لپ تاپ vostro 1510 دارم ولی متاسفانه نه پورت s-video داره و نه HDMI ... حالا من چطور می تونم این لپتاپ رو به LCD وصل کنم...تبدیلی چیزی وجود داره؟؟؟
اگر ریکاور گرفتی ریکاور کن .نقل قول:
یه برنامه برای فهمیدن برنامه های در حال اجرا پیدا کن و چک کن .
آنتی ویروستونم آپدیت کنید و چک کنید.:20:
سلام بچه ها!
من یه لب تاپ مدل 1545 دل دارم که فقط ویندوز xp روی اون نصب نمی شه! آیا من باید ویندوز سفارشی درست کنم؟ چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که بشه نصب کرد؟
مرسی
اینجا رو ببین:نقل قول:
پیشنهاد می کنم نصب نکنی چون XP اصلا به درد لپتاپ نمی خوره و یه سری درایور هاشو هم (مثل درایور کلید FN) رو نمی تونی پیدا کنیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
نقل قول:
من یه لب تاپ مدل 1545 دل دارم که فقط ویندوز xp روی اون نصب نمی شه! آیا من باید ویندوز سفارشی درست کنم؟ چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که بشه نصب کرد؟
چه کاریه دیگه وقتی نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل آزار( سون 64 .اگه نرم افزار روز نداری 32)
دوست عزیز با اینکه چیزی جایه HDMI رو نمیگیره ولی شما میتونی از خروجیه VGA استفاده کنی که دقیقا پشت لپتاپ و کنار خروجیه لن قرار داره!نقل قول:
موفق باشی
منظور شما کابلی که دو طرفش VGA باشه..اونوفت صدا هم باید با فیش جدا انتقال بدم..نقل قول:
کیفیت تصاویر چطور میشن؟؟... یعنی می شه بصورت full HD مثلا یا کیفیت 720p نمایش داد
بله این کابل فقط تصویرو انتقال میده و برای صدا باید از فیش جدا استفاده کنی...نقل قول:
منظور شما کابلی که دو طرفش VGA باشه..اونوفت صدا هم باید با فیش جدا انتقال بدم..
کیفیت تصاویر چطور میشن؟؟... یعنی می شه بصورت full HD مثل کیفیت 720p نمایش داد
جهت اطلاع رزولوشن Full HD به 1080p میگن و 720p HD .:46:
نه خیر این کابل فقط مستقیما تصویر لپتاپ رو میبره رو LCD یا TV.
در ضمن کارت گرافیکه شما در حد ساپورته کیفیت HD نیست و قدیمیه ( نه اینکه نتونه ها ولی اگه بتونه هم به درد خودش میخوره)
شما که باید بهتر بدونی..کارت گرافیک 8400 رو برای نمایش فیلم های HD ساختن...مگه اینطور نیست؟؟...نقل قول:
من فقط می خوام بدونم که روی lcd 46 اینچ کیفیت با این کابل چطوریه؟.. در حد خوبه که ارزش خریدن داشته باشه؟
خب بله ( داشتم با یه کارت گرافیکه دیگه مقایسش میکردم که این حرفو زدم)، من ..... بگذریم!!نقل قول:
با این حال کیفیت در حد خوبه (46 اینچ :13:) ولی به پای HDMI نمیرسه!:19::46:
آقایون عزیز این لب تاپ من هی صفحه آب را میاره بعد چند دقیقه که روشن میشه
تا هم میخوام ویندوز XP نصب کنم در قسمتی که درایوها را میاره تا نصب کنیم یهو واردش که میشه صفحه آبی میاد و ریست میشه
حدس میزنم مشکل از هاردش باشه
حالا باید چه کارش کنم
لب تاپم هم 1555 دل هست
سلام خدمت تمامی دوستان...
ویندوز DELL Latitude E6400 عوض کردم و به XP تغییر دادم .
تقریبا همه ی درایو هاشو نصب کردم . اما این قسمت اثر انگشتش هنوز نصب نشده . اصلا نمیدونم کدوم درایو باید نصب کنم چون هیچکدوم چیزی در موردش ننشوشته .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
موفق باشید
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم . من NetBook Dell Mini 10 دارم . میخام ببینم Windows 7 روش نصب میشه ؟! نصب نکنیم بترکه :31: اگه نصب میشه چه ورژنی باید نصب کنم ؟
ممنون میشم دقیق توضیح بدید
با تشکر :40:
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
شما اگه توی جعبه ی خود لپ تاپ نگاه کنید یه سی دی مخصوص درایور ها هست که مطمئنا درایور TouchPad توشه . توی خود سی دی قاعدتا نوشته که کدوم درایور مخصوص TouchPad هست اما اگه شما نتونستی پیدا کنی میتونی درایورش رو از اینترنت بگیری و نصب کنی .
موفق باشی :40:
سلام دوستان من vaio cs 190 دارم!
یکی از USB هاش فقط فلش می خونه... و کی بورد و جویستیک و موس رو نمیشناسه!:19:
مشکل از چیه؟؟؟:13:
با سلام
دو تا سوال در مورد لپ تاپ Lenevo داشتم
این لپ تاپ رو به تازگی خریدم
آیا مرجعی به زبان فارسی هست که در مورد این لپ تاپ و امکاناتش توضیح داده باشه؟
و اینکه یه عکسی رو براتون آپلود کردم بهش نگاه کنید
این چیه؟ حالت کشویی داره و میدونم که شبیه قالب میمونه که واسه جای خالی گذاشتن
حالا این جای خالی چیه و به چه دردی میخوره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...نقل قول:
ممنون بابت توجتون .
اما مشکل من قسمت تاچ پد نیست . واسه قسمتیه که فکر کنم اسمش Finger Print نام داشته باشه .
(همونی که کنار لپ تاپ هست و وقتی روشن میشه باید انگشتت رو روش بکشی تا سیستم بالا بیاد.)
موفق باشید:40:
مرجع که تا اونجایی که من می دونم نیست. اون هم جای کارت PCI EXPRESS هست و می تونین مثل PC کارت های اضافی (کارت TV، کارت --- و...) به لپتاپ خود اضافه کنید
ممنون از جوابتوننقل قول:
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
مثلا کارت TV رو چجوری از طریق اونجا وصل میکنن؟
نقل قول:
این درگاه PCMCIA برای کارت خروجی مثل مودم PCMCIA هستش
با سلام . من امروز خواستم ریکاوری برای لپ تاپ که CW1LFX/B هست ریکاوری درست کنم . که متاسفانه در مرحله رایت DVD یک دفعه از 64% در دیسک اول تا 100% قرمز شد و EROR داد و گفت با یک دیسک دیگه امتحان کن. من هم انجام دادم اما مجدد ارور داد تکلیف چیه؟!
با یه دی وی دی مرغوب تر چک کن
1. دوستان آیا با ریختن ویندوز 7 های غیر اصلی که توی بازار هستن روی لپ تاپ ، لپ تاپ به مشکل بر میخورد یا هیچ گونه مشکلی بوجود نمی آید؟ (لپ تاپ جدید است و چون زبان ویندوز 7 آن آلمانیست مجبور به تعویض آن هستم.)
2. قیمت ویندوز 7 اصل 64 بیتی الان توی بازار چقدر است؟
من توصیه می کنم شما ورژن OEM بریزی
Buzzنقل قول:
لطفا اگه امکانش هست به درخواست من هم رسیدگی کنید . شدید احتیاج دارم .
موفق و پیروز باشید
سلام
یکی از دوستان یه لپتاپ از فرانسه آورده که ویندوزش فرانسویه
چون ممکنه درایوراش گیر نیاد (Seven) نمیخوام ویندوزشو عوض کنم.
چطوری میشه زبان انگلیسی روش نصب کرد؟
ممنون
من یه dell studio 1557 گرفتم که ویندوز 7 روش داشت(home pre,64 bit)
بعد از مدتی خواستم روش xp هم بریزم ولی وقتی به نمایندگی زیگورات زنگ زدم گفت اصلا روی این مدل xp نصب نمیشه.
سلام دوستان چطور میشه موس روی لپ تاپ رو به صورت موقت غیر فعال کرد؟
نقل قول:
بستگی داره از چه برندی استفاده کنید اما از task بار روی آیکونی که مربوط به touch pad رو پیدا کنید راست کلیک و diasbale رو انتخا کنید یا اگر از ویندوز 7 یا وستا استفاده می کنید به Windows mobility center برید و تاچ پد رو غیر فعال کنید
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
نقل قول:
چرت گفته میشه اما کمی سخت تر از بقیه هستش اونم به خاظر اینکه ICH درایورش کمی سخت گیر میاد
سلام دوست عزیز!نقل قول:
یعنی من با ریختن این ویندوز بر روی لپ تاپ تفاوت خاصی رو با ویندوز اصلیش حس نمیکنم؟
نه عزیز
OEM = ORJINAL EQUPEIMENT MANFACTURE ویندوز عرضه شده برروی لپ تاپ ها هم همینه
بله تفاوت دارد ولی زیاد محسوس نیست . این ویندوز دیرتر خراب میشه . کمتر پیغام خطا میده . بعضی از برنامه ها فقط رو ویندوز اورجینال نصب میشن . در ضمن ویندوز اورجینال از تمام قدرت سیستم بهره می گیرهنقل قول:
حرف شما درست ولی میخواستم بدونم این شکستن قفل ویندوز یا همون کرک کردنش ایجاد مشکل توی آپدیت ویندوز و یا نصب نرم افزار های مختلف روی ویندوز نمیکنه؟نقل قول:
به نظر من که با کرکایی که کاملا ویندوزو جنیون می کنن هیچ تفاوتی با ویندوز اصل نداره و آپدیت هم می شه و همه کاری می شه باهاش کرد. کرکشم خواستید پ خ بدید
نقل قول:
عزیز اصلا ویندوز OEM کرک نمی خواد خودش اکتیوه
چون نسخه هستشن که مایکروسافت با قیمت کمتر برای کمپانی های سازنده ارائه کرده
حرف بالای دوستمون که دیر تر خراب میشه از تمام توانایی اینها هیچ ارتباطی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
البته دوست عزیر یه فرقی می کنه
اینو بخونی فرقشو میفهمی
کد:http://www.------------.com/links/archives/8275.php
آقا یعنی شما میگی اگر من ویندوز 64 بیتی OEM رو بریزم دیگه خیالم از همه جهت راحت باشه که هیچ فرقی با ویندوز اصلی نداره؟نقل قول:
این ویندوز دیگه مشکلی که سایر ویندوز ها با آپدیت مایکروسافت و شناسایی غیر اصل بودن آنها دارن رو نداره؟
توی بازار ویندوز هفت 64 بیتی OEM راحت گیر میاد؟
خیالت راحت باشه دیگه عزیزم من عکسم نشون دادم که خیالت راحت شه:8:نقل قول:
دستت درد نکنه.نقل قول:
فقط میدونی از چه چیزی تعجب میکنم؟ از اینکه چرا وقتی راه حلی به این سادگی هست و با نصب این ویندوز مشکل غیر قانونی بودن ویندوز حل میشه ، چرا توی این همه تایپیک توی سایت ها مختلف کاربرا هنوز دنبال راه حلی برای جنیون کردن ویندوز هفتشون هستن؟ یعنی یکبار تعویض ویندوز اینقدر براشون سخته یا اصلا با ویندوز OEM آشنا نیستن؟
متشکرم دوست عزیز من dell inspiron 1564 دارم و از سون 32بیت استفاده میکنم. windows mobility center رو چک کردم اما چنین چیزی ندیدمنقل قول: