سلام دوستا ن
یکی گرفتم به نظر گوشی خوبی میاد اما همانطور که دوستان گفتند باطری زود خالی مبشه
Printable View
سلام دوستا ن
یکی گرفتم به نظر گوشی خوبی میاد اما همانطور که دوستان گفتند باطری زود خالی مبشه
سلامنقل قول:
شما با ورود به منو اصلی و پیدا کردن ایکون ها یا همان برنامه مورد نظر و دلخواهتون با drag& drop کردن (یعنی با انگشتتون نگه میدارید و میذارید در گوشه دلخواتون) به آسانی میتونید هر برنامه ای رو که مد نظرتونه و کاربری زیادی داره به 4 گوشه برده و برای حذف با نگه داشتن آیکونی از چهار گوشه یه سط در پایین وسط ظاهر میشه که باز هم با drag &drop به سمت سطل اون ایکن حذف میشود.
سلام دوستان من میخواستم این گوشیو واسه خونه بخرم خواستم بدونم نکته ای واسه خرید هست؟
اینکه ساخت کجا باشه یا هر مشکلی که باید چک بشه و قیمت این روزاش چنده؟؟
نکته ی خاصی برای خریدش نیست فقط محتویات بستش به شانسه تو بعضیش قاب اضافه و محافظ صفحه داره که روی جعبش قاب اضافه رو نوشته بارنگنقل قول:
قیمتشم با این وضع $ بالای 200 هست.
البته من دیگه بعنوان گوشی اندرویدی بروز اینو توصیه نمیکنم بهتره یه مدلی مثل اکسپریا مینی بگیرید - وگرنه اگر فقط قیمت پایین مدنظرتونه بهترین انتخاب x8 هست
ممنون و متشکر راهنمایی کردید
کاملا درست گفتید مشکلم حل شد
سلام
اقا GingerXperiaV21b رو چجوری نصب کنم ؟وقتی از زیپ در میارم 2 تا فایل داره به اسم META-INF و system :دی قبلا که GingerXperia.Odex.updateV15 نصب کرده بودم فایلهاش فرق داشت :دی اینا بود cache data nandroid.md5 system .یه کمکی بکنید من اینو نصب بکنم :دی
مرسی
سلام
من شاید بخوام این گوشی را به یه آشنا پیشنهاد بدم
فقط میخواستم بدونم رام بدون عیب از جینجربرد براش هست؟
باید از طریق رکاوری نصب بشهنقل قول:
سلام
اقا GingerXperiaV21b رو چجوری نصب کنم ؟وقتی از زیپ در میارم 2 تا فایل داره به اسم META-INF و system قبلا که GingerXperia.Odex.updateV15 نصب کرده بودم فایلهاش فرق داشت اینا بود cache data nandroid.md5 system .یه کمکی بکنید من اینو نصب بکنم
مرسی
من خودم این گوشیو دارمنقل قول:
سلام
من شاید بخوام این گوشی را به یه آشنا پیشنهاد بدم
فقط میخواستم بدونم رام بدون عیب از جینجربرد براش هست؟
الان دیگه پیشنهاد نمیشه
رام رسمی فقط 2.1 هست
2.3 غیر رسمی زیاده
ولی هیچی رام رسمی نمیشه
دوستان کسی از برنامه اس ام اس مجانی استفاده میکنه واسه من دیگه کار نمیکنه
سلام دوست من 30000318 این برنامه ی اس ام اس مجانی دیگه چیه میشه لینک برنامه و یه توضیح از چگونگی کار با برنامه برا ما هم بزاری؟
آقايون يه مشکل دارم که يکم اعصابمو خورد کرده
چند وقت از ياهو مسنجر استفاده ميکردم وقتي pm ميومد مثل وقتي که sms ميادچراغ هشدار با رنگ بنفش روشن ميشد الان مسنجرمو عوض کردم دارم از nimbuzz استفاده ميکنم ولي الان ديگه از چراغ هشدار خبري نيست همش مجبورم گوشيرو چک کنم ....کسي نميدونه چجوري بايد چراغشو فعال کنم ؟؟؟؟؟؟
سپاسگزارم
سلام علیکم
امروز تصمیم به نصب رام جینجر دی ایکس 22 گرفتم
با فلش هسته و کرنل به E15i_v004_LinuxD
رام رو نصب کردم
در حال بررسیشم
سلام به دوستان خوب.
گوشی من xperia x8 است . می خواستم برنامه های جاوا مانند کتاب الکترونیکی (دانشنامه ) روی گوشیم نصب بشه.
هر کار کردم نتونستم . اگه میشه راهنمایی کنید. حتی این گوشی کتاب الکترونیکی با فرمت آندروید هم روش نصب کردم ولی اجرا نمیکنه . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
شاد باشید:40:
ـــــــــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عادل جان این برنامه اس ام اس برنامه که میتونی با جی پی ار اس ایرانسل به هرکسی که ایرانسل داره پیامک بزنی لینکو برات میل میکنم.نقل قول:
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
محمد رضا جان این از قابلیتهای مسنجر که یاهو داره ولی نیم بوز ندارهنقل قول:
سلام برادر من تازه گوشی X8
خریده و داد من براش برنامه و بازی بریزم منم تا حالا با اندروید کار نکردم یه کم دردسر داشت خلاصه یه فایل منیجر گیر اوردم تو اینترنت و با بلوتوث فرستادم و نصب کردم بعد تونستم برنامه های دیگه نصب کنم
چند تا سوال پیش اومد ؟
چند جا دیدم نسخه اندروید این 1.6 هست در حالی که 2.1 هم هست چطوری میشه ارتقاش بدم ؟
مثل اینکه همه نرم افزارا رو حافظه خود گوشی نصب میشه چطوری رو مموری انتقال بدم ؟
در اخر ROM چیه ؟ چند جا دیدم این اصطلاح واسه اندروید
مــبارکه .نقل قول:
شما به تنظیمات برو و about phone . ببین اندروید ورژن رو چند زده . البته دیگه جدیدا همه گوشیهای x8 که تو بازار هست اندروید 2.1 هستن .
در رام های کاستوم میشه برنامه رو مموری ریخت .
رام ها برای ارتقای ورژن ساخته میشه و بعضیها مصرف باتری کمتری دارن بعضیا امکانات بیشتری دارن و ....
ممنون عزیزنقل قول:
دیدم زده : نسخه میان افزار : 2.1
update1
این همون ورژن اندروید هست دیگه ؟
از کجا بفهمیم رام کاستومه یا نه ؟ اگر امکانش هست یه رام خوب که خودتون استفاده میکنید بذارید
مرسی
بله درسـته .نقل قول:
این رامهایی که از اول رو گوشی هست رام اصلی سونی اریکسون هست و کاستوم نیست .
به نظـر من اگه با اندروید اشنایـی ندارید اوایل بهتـره با رام اصلی کار کنید و بعدها به کاستوم روی بیاریـد . چون کمی سخت هست برای فرد تازه کار عوض کردن رام و ....
ولـی اگه اشنایی دارید با تعویض رام و .... من ورژن جـدید رام sindroid رو استفاده میکنم و نیاز به شکستن بوت لودر داره .رامهای دیگه هم هستن که نیاز به شکستن بوت لودر نداره ولی متاسفانه من چندین وقت هست رام های دیگه رو امتحان نکردم و از عملکردشون خبـر ندارم . بـرای شکستن بوت لودر چند صفحه پیش ددوستان لینک اموزش اینکارو گداشتن بگردید پیدا می کنید .
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 1.2 sindroid رو دانلود کنــید .
سلام به همه دوستان
من از وقتی رام 2.3 ریختم نتونستم این بازی ها رو اجرا کنم رو هیچکدومشون :
asphalt 5
real racing
nfs shift
در صورتی که روی رامهای فلویو همشون به راحتی اجرا میشدن
این رامها رو امتحان کردم :
fd exprience
ginger xperia 12
gingercruzt 8.2
الانم همین جینجر کرازت که دوستان خیلی تعریفش رو میکردن رو گوشیم نصبه ولی بازم نمیاد هیچکدومشون
و مشکل دیگه ای که دارم اینه که لانچر و فایل منیجرم خود به خود بسته میشه. حتی با بازکردن مسیجینگ !
که فکر کنم بیشتر به خاطر محدودیت رم گوشیه و نمیشه زیاد کاریش کرد.
ممنون میشم یک نفر رامی معرفی کنه که این بازی ها رو اجرا کنه. و باگ دیگه ای هم نداشته باشه .مرسی
سلام علیکمنقل قول:
منم همین مشکل و کلا مشکلاتی رو با اکثریت رام های 2.3 داشتم که تو 2.2 نبودن
و الانم که جینجر دی ایکس22 رو نصب کردم دیدم که برگشته به 2.2 و کلا عین رام های فرویو و فولو یو بود با کمی آپدیت
سلام دوستان اقای darg wins دوست من رام جدید اقا سینا تو راهه رام فوق العاده ایه امروز یا فردا منتشرش میکنه وبرا دانلود ش لازمه بری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوست من که تازه گوشی خریدید برید به سایت بالایی و هر چیزی رو که باید درباره ی ایکس 8 بدونید از قبیل رووت نحوه نصب ایکس ریکاوری شکستن بوت لودر و نصب کاستوم ها و فعال کردن مولتی تاچ همه چیز رو اموزش داده و دوست من که بازی ها رو گوشیتون اجرا نمیشد فکر کنم رام جدید اقا سینا به راحتی بتونه این بازی ها رو اجرا کنه و 30000318 دوست خوبم من متاسفانه سیم کارت همراه اول دارم هزینه ی جی پی ار اس بیشتر از عادی نمیشه؟
سلام اقای 30000318 شما که برای من چیزی نفرستاده بودید من برنامه ی یاهو ندارم اگه میشه لینکشو همین جا بزارید یا برام بفرستید تو اکونتم تو همین سایت
ممنون
سلام خدمت همگی
دوستانی که زیاد با گوشیشون زیاد بازی میکنن بگن که بهترین رامی که برا بازی خوبه چیه که بازی ها رو روون اجرا کنه
یا هر کار دیگه ای هم بکنم تا بازیام روون اجرا شه
البته تحمل باگای دیگرو ندارم
خیییییییل دمتون گرم
اقای sodoko بهترین رام برای اجرای بازی رامه اقا سینا هست که میتونی اون رو از سایت x8.blogfa.com دانلود کنی برو تو قسمت رام ورژن 1.2 هست اونو بگیر البته یکم صبر کنی ورژن جدید با سرعت فوق العاده امروز فردا تو راهه البته باید بوت لودر رو شکسته باشی
سلام علیکم
رام جینجر دی ایکس 22 با هسته و کرنل لینوکس دی ایکس برای بازی و .. تست شد و عملکرد خوبیرو داشت
بازی آسفالت 5 رو به شخصه چک کردم نسبت به سایر رام ها بدون آور روان و مناسب اجرا شد..
جناب عادل عزیز لطفا سایز فونت رو رعایت کنید
عادل جان برا این نفرستادم که فعلا از کار افتاده دیگه ارسال نمیکنه فعال بشه چشمنقل قول:
سلام دوستان ایا ما برای گوشی ایکس 8 هم رامه 2.3 داریم و هم رامه 3.2؟
میشه یه نمونه از رام 2.3 و یه نمونه از رام 3.2 رو برام نام ببرید؟
سلام.
می خواستم ببینم چطوری میتونم تنظیمات گوشی ام که به رام 2.3 ارتقا یافته رو فارسی کنم. xperia x8
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
به این قسمت بــرید .نقل قول:
settings > language & keyboard > select language برید و زبان فارسی رو انتخاب کنید .
دوستان بیایین حال این سامسونگی ها رو بگیریم .:21:
بیایین این لینک تو gsmarena و به xperia s رای بدید . تا امتیازش از گالاکسی اس 2 بالاتر بیاد.
یعنی باید شما بیایید به گوشی xperia s :
هر سه قسمت رو نمره 10 بدید.
سلامنقل قول:
رام 2.3 همون نون زنجبیلیه مثل GingerDX و MiniCM و GingerXperia
رام 3.2 هم همون کندوعسلیه که برای تبلت ها طراحی شده چنتا پورت هم برای x8 بود که پراز باگ بودن و استقبال نشد و کوکرها هم مشغول کار روی نسخه 4شدن.
سلام
می خواستم بپرسم هیچ رامی (به جر رام اصلی گوش) است که قسمت تنظیمات یا جاهای دیگرش فارسی باشد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
ــــــــــــــــــــــــ
اره دوست من ترمیناتور سری جینجر ایکس پریا سری سایبرگ و خیلی سری های دیگه زبان تلفن فارسی میشه البته سایبرگ اس ام اسش فارسی نیست که برای اونم باید یه برنامه ی اسمارت کیبورد دانلود کنی اما جینجر همه ورژن هاش تو اس ام اس هم فارسی داره
دست دوستان درد نکنه که جواب مارو عالی میدن
بین minicm7 و dx22 گیر کردم راهنمایی کنید
سلام علیکم
اینجور که من متوجه شدم جناب سینا که رام سینا دروید رو عرضه کرده بودن ،به دلایلی درگیر عمل جراحی سر شدند..
دوستان برای شفای عاجل،موفقیت در عمل و سلامتی کاملشون دعا فرمایند..
تشکرات
اره اقا امیر، اقا سینا برای عمل جراحی سر زیر تیغ جراحی رفتند ان شاءالله هر چه زودتر بهبود پیدا کنند و رام جدید خودشون رو منتشر کنن به برکت این روز های بزرگ همه برای ایشان دعا کنن
sodoko رام mini cm خیلی بهتره تا رام dx22
امروز اتفاقی یه فلش بک کردم به صفحه 1 که خودم تاپپیک 1 رو زده بودم
در کمال تعجب دیدم 15 تا پست به اول تاپیک اضافه شده
لااقل میزاشتن بعد تاپیکای اولیه ،تاپیک زیباتر میشد
چه کارایی:46:
سلام دوستان به نظر شما بهترین رام برای گوشی ایکس 8 که بوت لودرش هم باز باشه کدوم رامه؟
دمتون گرم کمک کنین
بوت لودر رو شکستم آنتن که سر جاش بود . بعد از اون گوشی رو خاموش کردم و کرنل nAa9 رو نصبیدیم .خوشحال خوشحال رفتم رام 2.1.7 MiniCM7 رو انداختم روش وقتی گوشی بالا اومد دیدیم ای دل غافل آنتن یوخدی
سلام دوست من سودوکو شما یه بار گوشیتو فول وایپ کن البته تو همون قسمتی که باهاش رام رو نصبیدی ایکس ریکاوری یا cwm برو گزینه full wipe رو بزن باید درست بشه اگه دیدی بازم درست نشد راهی نداری جز اینکه بوت لودر رو دوباره قفل کنی که برای ایمکار به لینک پایین بیا
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
بعید میدونیم نیاز به بستنش داشته باشی چون اگه بخواد انتن پرونی داشته باشه همون اول داره نه بعد از نصب رام احتمال زیاد با فول وایپ درست بشه