سلام دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون از پاسخت نظرت در مورد xperia z چی هست .با تشکر
Printable View
سلام دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون از پاسخت نظرت در مورد xperia z چی هست .با تشکر
سلامنقل قول:
از نظر اپدیت اکسپریا Z بهتره + ضد اب هم هست
ولی از نظر کیفیت صدا و دوربین اپتیموس جی بهتره + 32 گیگ حافظه داخلی داره - مموری نمیخوره
جی امکانات نرم افزاریش خوبه
داغ هم هر دو میکنن چون جنس پشت هر 2 گوشی شیشه هست البته طبیعی هست از گوشی چهار هسته ای
در مورد باتری هر دو در یک سطح قرار دارند و متوسط هستن
در مورد هنگ و سرهت هم بستگی به کارتون داره که چه کار هایی با گوشی انجام میدین
اکسپریا Z هم 2 نوع پنل صفحه نمایش داره که شانسیه
بین این 2 هم واقعا انتخاب سخته
پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید
بخش نظرات (این 2 گوشی رو در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید شاید کمکتون کرد
لطفاً یک نفر جواب منو بده :دینقل قول:
من کیفیت و شفافیت موسیقی خیلی برام مهمه.
منظورم اسپیکر گوشی نیست. پردازش صدا و شفافیت اون هستش
لطفاً یه گوشی بهم معرفی کنید که این نیاز رو براورده کنه
با تشکر
یکی از رفیقا اس4 داره کیفیت و تفکیک پذیری صداش بی نظیره One Mini هم کیفیت صداش خوبه ولی Nexus رو امتحان نکردمنقل قول:
سامسونگ گالاکسی اس 6802نقل قول:
galaxy s III گوشیای خوبی هستننقل قول:
با تشکر از شمانقل قول:
این که میگن S4 Mini شارژ باتریش زود تموم میشه و صفحه AmoLED ها بعد از یه مدت زرد رنگ میشه حقیقت داره؟
آره باتریش خیلی اذیت می کنهنقل قول:
نقل قول:
باتری گوشیای جدید اکثرا سریع تموم میشه که اون هم بخاطر استفاده از اپلیگیشنهای زیاد و اینترنت و جی پی اس و ... است در غیر این صورت راحت سه روز شارژ نگه میداره ولی اگه اس فور مینی میخای بگیری و شارژ برات مهمه حتما یه سیمش رو بگیر
این سوال رو اینجا میتونی بپرسی اونایی که این گوشی رو دارن میتونن کمکت کنن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوستان.
میخواهم گوشی نهایتا تا 400 تومان اندرویدی بخرم خودم مدل های زیادی بررسی کردم بین Samsung Galaxy Star Pro S7262 و LG Optimus L4 E455 Dual موندم . کلا هدف بنده اصلا بازی و دوربین اینها نیست فقط استفاده از وای فای اینترنت و نصب اکثر برنامه های کاربردی و کارکرد اپلیکشن هایی مثل وایبر و واتس اپ و .... اینها هست اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
با این رنج قیمتی سامسونگه گزینه خوبیهنقل قول:
بااین اوصاف گلکسی یانگ گزینه بهتریه جون میزان رمش بیشتره برای اجرای این اپلیکیشن ها مناسب تره اما با صرف یکم هزینه بیشتر نزدیک به این بودجه ای که گفتین اکسپریا M گزینه بهتریهنقل قول:
دوستان به نظرتون من با بودجه 1 تا 1200 اینا ، نکسوس 4 رو بخرم ؟
یا صبر کنم نکسوس 5 ارزون تر بشه ، یه ذره هم بذارم رو پولم ؛ اونو بخرم ؟!
از نظر من نکسوس 5 همین الانشم اختلاف قیمت خیلی زیادی ندارن ولی اگه میتونین صبر کنیدنقل قول:
اگه واقعا براتون مشکلی نیست روی بودجه ای که دارین بازم بذارین یا اینکه اگه عجله ندارین صبر کنید
اگه هم فکر میکنید نکسوس 4 سخت افزارش پاسخ گو تا چند ساله دیگه به نظر من اشتباهه همین الانشم بازی هایی اومده که در بالاترین حالت گرافیکی نفس سخت افزار نسبتا جدیدو میگیره
آقا تا 600 چی بگیرم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز
با این رنج قیمت گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین انتخاب برای شماست
موفق باشی ...
Xperia Lنقل قول:
Xperia M
Sent from my iPad Air using Tapatalk HD
سلام دوستان
من خودم Sony P دارم و بد نیست
ولی دیگه از اندروید خسته شدم، میخوام برم سراغ Windows Phone 8 در گوشی Lumia 920
اندروید لگ زیاد داره، هنگ میکنه، باگ که ماشاالله زیاده، سنگینه و برای نسخه های بالاتر سخت افزار قوی و بودجه زیاد میخواد
امیدوارم بتونم تا پایان امسال تعویض کنم
خستم از اندروید :n15:
سلام. خسته نباشید.
اخیرا شنیدم که یک تفاوت ظاهرا قابل توجه بین پروسه تولید اپ برای آیفون و اندروید وجود داره: برای آیفون، اپ شما باید توسط اپل تست بشه و فقط بعد از اونه که میتونید روی مارکت ارسالش کنید. اما برای اندروید، چنین تستی لازم نیست و بلافاصله بعد از ساخت میتونید بذاریدش روی مارکت.
یه سرچ کوچکی کردم و کسی ننوشته بود که اپ های اندروید هم باید لزوما از تست عبور کنن.
سوالم اینه که آیا چنین چیزی حقیقت داره؟
سلام
تفاوت بین اچ تی سی Desire 600 dual sim و Desire 700 dual sim در چیه؟(لطفا یه جوری توضیح بدین که منه کم سواد متوجه شم.مثلا از نظر سرعت،کیفیت عکس و فیلمبرداری، وضوح صفحه نمایش و بقیه چیزایی که فرق اساسی با هم دارند)
فکر کنم تفاوت قیمتش 300 تومن باشه.این تفاوت قیمت ارزش داره؟؟؟
با تشکر
سلام
قصد خرید گوشی اندروید دارم و باتوجه به اینکه تبلت قدرتمندی دارم خیلی از گوشی انتظار بالایی ندارم (مثل: تماشای فیلم و بازی اچ دی) ولی خب اگر بازی اچ دی هم اجرا کرد که چه بهتر:n06:
انتظاراتم از گوشی اجرای روون نرم افزارهای کاربردی عمومی و روزمره هست مثل واتس اپ ، و اینستاگرام و از این قبیل نرم افزار ها
از گوشی های کند بیزارم! تاچ سریع و باتری هم واسم مهمه
دوربین گوشی هم مهمه البته با بودجه ای که من کنار گذاشتم فکر نمیکنم از 5 مگاپیکسل بشه پا رو فرا تر گذاشت:n15:ولی همون 5 مگاپیکسل هم خوب و بد داره! پس دنبال 5 مگاپیکسل خوب هستم!
بودجه نهایت 450 تومن
خودم این گوشی رو پیدا کردم و به نظر تو این محدوده ی قیمت ، ایده آل به نظر میاد ولی از برندش تجربه ای ندارم Huawei Ascend G510 - U8951
منتظر نظرات و راهنمایی دوستان هستم:n16:اگر مدل دیگه ای هم وجود داره نام ببرید
با تشکر
نقل قول:
سلام دوست عزیز
از اونجایی که بودجه ی شما محدوده و نمیخواید بازی های سنگین HD رو اجرا کنید گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب خوبیه واسه خرید
گوشی های Huawei ساخت چین هستند اما از کیفیت خوبی نسبت به قیمتی که دارند برخوردار هستند
از دوربین این گوشی نباید انتظار کیفیت بالایی داشت
موفق باشی ...
اگه گوشی دست دوم می خواید، تو بازارچه هست و مثلا اگه xperia p دست دوم بتونید 500 تمن گیر بیارید، خیلی خوبه.نقل قول:
تو گوشی های نو هم Xperia J، Xperia Miro، Huawei Ascend G510 Dual خوب هستند.
مخصوصاً اولی که دوهسته ای هم هست.
دست دوم که خوشم نمیاد احتمالا همون G510 کارمو راه بندازه چون در کنارش تبلت دارمنقل قول:
البته Huawei Ascend G510 در تمام مدل ها دو هسته ای هست و فکر کنم منظور از اون Dual دو سیم کارته باشه
حذف ـــــــــــــــــــــ
با بودجه ای که مشخص کردید امکان اجرای بازیهای اچ دی بصورت روان بعیده ...نقل قول:
اگه عجله ندارید و از گوشی حال حاضرتون راضی هستید صبر کنید نکسوس 5 رو بگیرید بهترهنقل قول:
نقل قول:
اگه برند براتون مهم نیس ایکسپریا ال گوشی های خوش فرمی هست که با صفحه شفاف 4.3 اینچی که داره نهایت با 620 میشه خریدش
نقل قول:
اندروید 4.2 خیلی از باگها رو برطرف کرده و با گوشیهایی که سخت افزارشون قوی هستش راحت برنامه ها اجرا میشه
البته ویندوز هم مشکلات خاص خودش رو داره
درسته ولی برای اینکه اندروید بالاتر رو تجربه کنیم نیاز به بودجه های اضافی و تنوع گوشی دارهنقل قول:
ولی ویندوزفون حتی با سخت افزار متوسط به پایین هم اجرا میشه
بهرحال من الان ترجیح میدم همون محدودیت ویندوزفون رو داشته باشم با اون لومیا های عاااالی ولی اندروید نگیرم که باز همون آش و همون کاسه
:n16:
سلام
یه گوشی برای مادرم میخواستم حدود قیمت 400 هزار تومن یکم بیشتر یا کمتر
مهم زیبایی گوشی صفحه نمایش دوربین
به نظر شما ویندوزی خوبه
سلام دوستان
تو این رنج قیمت 300 تا 400 چه گوشی هایی رو پیشنهاد میدین؟
هر چی امکاناتش بیشتر باشه بهتر
دوربینش هم ضعیف نباشه
نقل قول:نقل قول:
Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 510
HTC Windows Phone 8S
HTC Desire C
Sony Xperia J
Sony Xperia E dual
Sony Xperia tipo dual
Sony Xperia miro
Samsung Galaxy Ace S5830
LG Optimus L3 II Dual E435
LG Optimus L4 II Dual E445
LG Optimus L5 II Dual E455
LG Optimus L5 E610
برند Huawei خوب نیست؟نقل قول:
اندروید باشه به نظرم بهتره
می خوام دو سیم کارته باشه و دوربینش 5 به بالا باشه
Huawei Ascend Y300 Dual چطوره؟
LG Optimus L4 II Dual E445 هم خوبه ولی دوربینش ضعیفتره 3.2 هست.
بین این دو تا کدوم بهتره؟
نقل قول:تو این رنچ قیمت از دوربین انتظار زیادی نداشته باشیننقل قول:
من تو این رنج قیمت و یکم بیشتر اینارو پیشنهاد میکنم
گلکسی یانگ گلکسی ایس 3 , اکسپریا M
(اکسپریا m به خاطر سخت افزار خیلی خوبی که داره بیشتر پیشنهاد میکنم)
سلام دوست عزیزنقل قول:
بهترین اتنخابی که میتونید توی این رنج قیمتی داشته باشید گوشیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
پردازنده
نوع :Qualcomm
مدل : دوهستهای
سرعت :1 Ghz
سيستم عامل
نوع : Windows Phone
نسخه : 8
دوربين
رزولوشن :5 مگا پیکسل
اندازه تصوير :2592x1936 پيکسل
موفق باشی ...
سلام
من بین دو گوشی xperia L و lg optimus l9 گیر کردم!
به نظر شما کودم؟ صفحه نمایش ال جی 4.7 هست و ips هم هست
ولی سونی 4.3 اینچ و tft!
فقط که صفحه ملاک نیست باید به سرعتش تو برنامه ها هم توجه کنیدنقل قول:
اسپیکرها و هدفون
دوربین
وزن
بدنه
تراکم پیکسل
رابط کاربری
کیفیت قطعات
خب منم از دوستانی که اطلاع دارم پرسیدم! دقیق نمیدونم کودوم بهترهنقل قول:
یه نکته ی بدی هم که اکسپریا داره اینه که فک کنم هدفون نداره:|