چطورم میشه بفهمم ورژن مافیا 2 خومدم چنده؟ واسه ترینر میخوام
Printable View
چطورم میشه بفهمم ورژن مافیا 2 خومدم چنده؟ واسه ترینر میخوام
از کرکی که استفاده می کنی عزیزم چون مافیا اصولا ورژن و پچ رسمی نداره متناسب با اجرای دی ال سی ها براش کرک های مختلف ریلیز شد بهترین کرک که قادر به اجرای بدون اشکال تمام دی ال سی ها هست و از طرف این جانب هم تست شده توی پست ویژه (پست دوم تاپیک) قرار داده شدهنقل قول:
اینم مقایسه ویتو و مارلون براندو!.
دوستان
الان Chapter 8 هستم
چندتا Chapter دیگه مونده؟میشه چندتا مرحله؟؟
15 قســمته.نقل قول:
یه سوال داشتم این پچها چیکار میکنن ؟
گرافیک بازی رو بالا میبرن .مرحله به بازی اضافه میکنن یا گیم پلی بازی رو بهتر میکنن ؟
پچ بیشتربرای برطرف کردن برخی باگهای که تو نسخه اصلی هستش منتشر میشه حالا میتونه تو قسمت گرافیک باشه یا موزیک یا هر چیزی...نقل قول:
سلام ببخشید یه سوال. شما تو کپچر 6 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری این یارو رو زدین؟ این که اصلا نمیذاره یه مشت هم بهش زد
داستان بازی جوریه که شما هر کاری کنی این جا از حریفت مشت میخوری و شکست میخوری! بعدش میره تمرین میکنه و حرفه ای تر میشه و آخر همین چپتر کتک خوردنتو در اینجا جبران میکنی!:31::46:نقل قول:
اگر امکانش هست این دوتا DLC رو هم تو میا فایر یا Davvs اپلود کنید.
Free Ride Mod اینکه میگه این فایل نیست
The Betrayal of Jimmy اینم که صفحه اش برای من باز نمیشه
با تشکر
آخه هر چی هم کتک میخورم تموم نمیشه :دینقل قول:
سلام ....
داستان یکم زود تموم نشد ؟ نسبت به مافیا 1 انتظار بیشتری میرفت ....
ترینر رو غیر فعال کن!نقل قول:
عزیزان میشه یه کمکی هم به من کنید
فک کنم توی چپتر 15 بهد از اونکه باید به کافی شاپ ها برای جمع اوری پول دست پرد زد روگذروندی اونجا که میگه find joie and save him دم در رستوران علامت زده اما باز نمیشه باید چیکار کرد؟
سلام دوستان کسی نیست کرک بازی رو به همراه All.WANTED.Posters.Marked.On.Map دوباره بذاره همه پاک شدن
مرسی از همه
سلام
من اين بازي رو تازه نصب كردم
ولي لود مرحله دوم تمومي نداره و در واقع هنگ ميكنه :41:
توي اينترنت گشتم مشكل از اين فايله كه بايد دانلود بشه
pc/asd/city/high_z
ولي هيچ لينكه سالمي ازاين فايل پيدا نكردم
خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد :11:
در واقع اين فايل رو لازم دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون ميشم كسي كمك كنه
فكر نكنم توي اين تاپيك چيزي پيدا بشه
اگر يكي از دوستان زحمت اپلود فايل رو بكشه ممنون ميشم
Mafia II\pc\sds\city\high_z.sds
سلام
وقتی بخواد سوار ماشین بشه تا به ماموریت بره ماشینها قفله؟چه جوری باز میشه؟
با سلام.من وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم یک عکس کوچیک مافیا و بعد دیگه رو بازی نمیره.چی کار کنم؟
سیستم:4 گیگ رم
سی پی یو:Core i5 480M
گرافیکGEFORCE 540
به خاطره آپلود high_z.sds خيلي خيلي تشكر:11:
خيلي خيلي ممنون به خاطره آپلودنقل قول:
خيلي دنبالش گشتم
دستتون درد نكنه
هر چي دنباله دكمه تشكر گشتم پيدا نكردم
:11::11::11::11:
خوب q رو بزن تا شیشه رو بشکونهنقل قول:
شیشه رو میشکونه پلیس میوفته دنبالش چه جوری از دست پلیس فرار کنم؟نقل قول:
آقا یکی کمک کنه من وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم عکس مافیا میاد و بعد از 2 ثانیه میره و روی بازی نمیره.
منم همین مشکلو دارم ولی دیشب که امتحان کردم دیگه از روی عکس کوچیک بازی که تو صفحه ظاهر میشه دیگ بیرون نرفت و سیستم هنگ کرد!!نقل قول:
ممکنه منم راهنمایی کنید؟
توی این مسیر یه فایل هست به اسم videoconfig
C:\Documents and Settings\Armin\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\Saves
این فایل رو با فایل تکست باز کنید یه خط هست که چند تا رقم رو ملاحضه میکنید مثلا مثل اینه
چها رقم آخر رو اگه روی 1 هستند به صفر تغییر بدید فایل رو ببندید و سیو کنید حالا امتحان کنید.
خیلی دنبال این بازی گشتم ولی هیچ مغازه ایی دیگه نداشتش
بخاطر همین اومدم دانلودش کردم
از این سایت با حجم تقربی 4 گیگ دانلود کردم
-------------.com/2010/08/دانلود رایگان بازی مافیا 2 Mafia 2 2010 Repack.php
وقتی دانلود تموم شد اومدم فایل ها رو از حالت رار در بیارم ولی پارت 13 با این که از حجمش معلوم بود کامل دانلود شده ولی یکی از فایل هاش مشکل داشت !
هر کاریش هم کردم درست نشد ! اون فایل هم تو فولدر autoplay و در فولدر Docs بود و اسمش data2.bin بود !
به نظرتون چیکار کنم ؟ 3 روز وقت گذاشتم برای دانلودش که الان هم میبینم اینطوریه
واقعا خیلی ناراحت شدم
شما روشی بلدید ؟ باید دوباره دانلودش کنم ؟ همون فایل data2.bin رو جایی نداره که فقط همونو دانلود کنم ؟
و در کل به نظرتون مشکل از فایل رار بوده و یا دانلود من ناقص بوده ؟
کسی نمیدونه ؟
باید همون پارت رو دوباره دانلودش کنین... چاره ایی نیست.نقل قول:
حالا چرا نسخه Repack رو گرفتین؟ چون این چور نسخه ها کامل نیستن.
این بازی دیگه بعد از یک مدت تکراری میشه و خیلی هم لگ داره
هی سوار ماشین شو برو اونور شهر دوباره سوار شو بیا اینور شهر . من که پاکش کردم
ای داد یعنی نمیشه اینو تا آخرش بازی کرد ؟نقل قول:
---------
نمیشه تو این بازی تاکسی گرفت ؟
---------
تو مواقع عادی بازی خیلی خوب اجرا میشه ولی مثلا یک موقعی که تو یک خونه همه دارن با هم میجنگن بازی تیکه تیکه میشه ! تو اون مرحله اولش که لباس جنگی هم داره اونطوری نیستا ! وسط یکی از ماموریت ها اینطوری شد !
- منظورم از کامل نبودن بازی اینه که فایلهای تصویری و یا موزیکها رو ندارین و یا زبانهای دیگه حذف شدن... و گرنه میتونین بازی رو تموم کنین. این مشخصه نسخه های Repack هست.نقل قول:
- خیر. امکان صدا کردن تاکسی مانند GTA IV وجود نداره.
- تنظیمات گرافیکی رو آروم آروم بیارین پایین و چک کنین مشکل حل میشه یا نه.
سلام.
دوستان من این بازی رو روی ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده که این بازی روی 64 بیتی قابل اجرا نیست!
لطفا اگه اطلاعی در این مورد دارید راهنمایی کنید که چطوری میتونم این بازی رو روی ویندوز 64 بیتی اجرا کنم...؟؟؟
اکثر کرک های برای بازی ها میاد بیرون رو ویندوز Xp s3 و Seven 32 بیت جواب میده برای همین 64 خیلی کمهنقل قول:
سلام دوستان
من گرافیکم Intel(R) Graphics Media Accelerator HD (Core i3) هست
هرکاری تو این تاپیک گفته بودین انجام دادم
ولی میره تو صفحه سیاه بعد میپره تو ویندوز
چه کاری می تونم انجام بدم ؟؟
بازی با اکثر کارت های گرافیک اینتل مشکل داره دوست من من هم با لپ تاپم نمی تونم بازی رو بالا بیارم متاسفانه کارت گرافیکش اینتل هست فکر کنم مال شما هم لپ تاپه نه؟نقل قول:
نه کامپیوتر .مادربردم اینتل هستش که روش آنبرد گرافیک داره
یعنی هیچ راهی نیست ؟
گرافیکت آنبورده؟؟؟ د بگو آخه:31:
با گرافیک آنبورد نمی تونی بازی هایی مثل مافیا 2 یا GTA IV و ... رو اجرا کنی عزیزم:40:
آنبورد دیگه رفت پی کارش
سلام بچا لطفا یه لینک dlcبرای اضافه کردن ماشین و لباس و... بزارید بخدا مردم هر جا رفتم خراب بود خیلی خیلی مر30
توی پست دوم تاپیک گذاشتم DLC های پنجگانه مقدماتینقل قول:
برو دانلود کن حالشو ببر من بدبخت بالای این DLC ها توی لایو رفتم واسه xbox360 دانلود کردم اونم حدود یه 800 پوینتی پول دادم معادل 15 هزار تومن! ولی واسه PC راحت و مفت دانلود می کنیم!