دوستان الان یک هفته شده که من سرویسم رو سفارش دادم ولی هنوز برای وصل نیومدن !
به نظرتون چقدر طول میکشه ؟
Printable View
دوستان الان یک هفته شده که من سرویسم رو سفارش دادم ولی هنوز برای وصل نیومدن !
به نظرتون چقدر طول میکشه ؟
معمولا 4 تا 10 روز طول میکشه ... البته شانس شما هم خورد به این 2 - 3 روز تعطیلی ...
ساعت شبانه هنوز از 3-7
یا جدیدا 2-7 شده؟
از 2 شروع میشه. اگه قبل 6:30 دیسکانکت کنی تا 7:30 هم میره.نقل قول:
*****هدیه نیمه شعبان*****
قابل توجه مشترکین گرامی
به کلیه مشترکینی که سرویس خود را تا تاریخ 31/04/90 شارژ و یا رزرو نمایند، هدیه حجم اضافه پرداخت خواهد شد .
سرویس1 تا 5گیگ ------1گیگ حجم رایگان
سرویس 5 تا 15 گیگ------2گیگ حجم رایگان
سرویس 15 گیگ به بالا ------3گیگ حجم رایگان
سلام آقا تکلیف ماها که تازه ماه بعد سرویس مون تموم میشه چیه یه بار هم عید همچین کاری کردید که ما باز هم وسط مدت قرارداد بودیم و نمیشد تمدید کنیمنقل قول:
من امروز رفتم نداگستر . مودم وایرلس قرار شد بگیرم 87 تومن. می خواستم ببینم پورت LAN هم داره این مودم یا نه؟ چون میخوام به کامپیوتر دسکتاپم هم وصل کنم
تو فاکتور نوشته مودم broadkam wireless
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
من امروز ثبت نام کردم چیزی بهم نگفت . من شاملش میشم که؟نقل قول:
بله داره.چرا از صیانت میخواین بگیرین؟ گرون تر میده ها.:46:نقل قول:
میترسم خودم بگیرم بعد بگن ما پشتیبانی نمی کنیم . حالا چقدر گرونتر میده؟نقل قول:
دروغه بابا دروغه.امروز 1 گیگ شارژ کردم هیچی هدیه نیومده.حتی تو شارژ های رزرو!!:41:نقل قول:
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
اولا این کارشون بازار گرمی!!!نقل قول:
مدل و مارک بدین پلیز.
تو فاکتور نوشته broadkam wirelessنقل قول:
نمیدونم ولی باید بشه!!!نقل قول:
صبانت حیا کن دزدی رو رها کن!!
چرا
هدیه فقط مال شارژ های دوره ای!!!!!!!!!!!!!!!!1:27:
شما میتوانید از همین الان نسبت به تمدید سرویس خود برای ماه بعد اقدام نمایید تا این هدیه به اکانت شما در دوره بعدی اضافه گردد.نقل قول:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
هنوز در این مورد تصمیم گیری نشده به احتمال زیاد شامل شما هم خواهد شد.نقل قول:
دوست عزیز ترافیک اضافه شامل هدیه نیست و هدیه فقط به شارژ دوره ای تعلق میگیرهنقل قول:
نقل قول:
من که هفته قبل یکشنبه ثبت نام کردم برای گرفتن ADSL شاملش میشم ؟ اگه میشم چه چیز هایی بهم تعلق میگیره ؟
با تشکر از شما
خیر این هدیه فقط به کاربرانی که از امروز تا آخر تیر ماه نسبت به شارژ و یا رزرو اقدام نمایند تعلق خواهد گرفت.نقل قول:
نقل قول:
عزیزان پس چرا ساعت دانلود شبانه تهران رو از 2 نمیکنید ؟ در تهران هنوز ساعت دانلود از 3 هستش ولی در خیلی از شهر ها از 3 شده !!!
و اینکه من 1 هفته هستش که سرویسم رو سفارش دادم ولی هنوز هیچ خبری نشده به مخابرات که رفته بودم یک پیگیریی کردم و بهم گفتن هیچ پرونده ای از طرف شرکت صبا که برای شما باشه برامون نیموده !!!! من به شرکت زنگ زدم و بهم گفتن غیر ممکنه و 100 درصد ارسال شده و مسولین مخابرات هم نمیتونن بدون مدرک بگن پرونده شما اینجا ارسال شده یا نه !! به نظر شما مشکلی وجود داره ؟ یا صبر کنم 10 روز کاری تکمیل بشه ؟ الان تقریبا 8 روز شده
راستی چرا دانلود شبانه رو یک کاری نمیکنید که دیگه نخواهد یوزر و پسورد عوض کنیم ؟ و مثل خیلی از شرکت های دیگه بدون عوض کردن یوزر و پسورد از ساعت 3 به بعد هر چی دانلود میکنیم رایگان باشه اینطوری هر شب باید وارد تنظیمات مودم بشیم تا یوزر و پسورد رو عوض کنیم !
باتشکر از پاسخ های شما و زحماتتان
سلام من پریروز اقدام به رزرو کردم و دیروز بعدازظهر 28 رزوم و شروع به استفاده کردم، اما هدیه ای در اونجا ثبت نشدهنقل قول:
اگه هدیه برای نیمه شعبانه هست که باید ثبت بشه
ممنون
به زودی در کل کشور ساعت رایگان شبانه یکسان خواهد شد.نقل قول:
حق با شماست سخته که هر شب تنظیمات عوض بشه. در دانلود شبانه به جهت جلوگیری از افت سرعت کاربرانی که با اکانت خود وارد میشوند و برخی موارد فنی فعلا با یوزر و پسورد جدا باید وارد شوید. چنانچه در آینده مقدور باشه حتما یوزر و پسورد یکسانی برای شبانه و روزانه تعیین خواهد شد.
در فصل تابستان به دلیل اینکه تعداد درخواست به مراکز مخابراتی زیاد میشه مراکز درست جواب نمیدن. گاهی پیش میاد که پرونده کاربر در قسمت دبیرخانه مخابرات هست و وقتی شما به امور مشترکین مراجعه میکنید آنها از این قضیه خبر ندارند و میگن پرونده ای نیامده. شما تا 14 روز صبر کنید چون اخیرا اکثر مراکز از زیر کار در میرن و پورت ها رو دیر واگذار میکنن.
سلامنقل قول:
هدیه فقط به کاربرانی تعلق میگیره که تاریخ خرید آنها از 28 الی 31 تیر ماه باشد.
نقل قول:
من 19 تیر اقدام کردم و مرکز مخابراتی صالح طبری هم هستم
رفتم کل مخابرات رو زیر رو کردم و قسمت دبیرخانه هم رفتم ولی همشون میگن هیچ مدرکی که برای شما باشه از طرف صبانت برای ما ارسال نشده !!! کلی هم با شرکت صحبت کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم !
من از شما خواهش میکنم که شما هم یک پیگیریی بکنید ببینید پرونده من چه بلایی سرش اومده !؟
شرکت میگه پرونده رو فرستادیم ولی مخابرات میگه نفرستادن !
من براتون شماره تلفتنم رو هم به صورت پیام خصوصی ارسال میکنم تا شما اگه میشه این لطف رو در حق من بکنید و پیگیری کنید و نتیجه اش رو بهم بگید
خدارحم کنه
منم دارم میرم امروز واسه صبانت درخواست بدم این چیزایی که شماتعریف می کنین شاید!! امسال adsl داشته باشم.
سلام
چرا صفحه ی شارژ آنلاین صبانت باز نمیشه؟
ممنون
سایت خودش که از 24 ساعت تازگیا 1 ساعت بازه :دینقل قول:
چرا دیشب سرعت شبانه اینقدر پایین بود؟
وای نگو امشب میخوام روشن بذارم.:41::2:نقل قول:
نقل قول:مگه دیشب سرعت دانلود چقدر بوده ؟ در حالت عادی چقدره ؟
اطلاعات اکانت شما و توضیحات لازم را در پیغام خصوصی برای شما ارسال کردمنقل قول:
موفق باشید.
میگم فقط تو این تاپیکه که از طرف شرکت یه یوزر داره بهمون دلگرمی میده:دی
دمش گرم خدا وکیلی یوزر باحالیه:31:
3 ماهه 15 گیگ چه قدر میشه هدیش؟نقل قول:
سلام
این سرعت دانلود شبانه تو قم چرا این قدر پایینه؟ اصلا از 7 کیلوبایت گاهی وقت ها به 20 برسه خدارو باید شکر کرد
روزانه سرعت خیلی خوبه اما بدلیل محدودیت حجمی همش سرویس زود تموم میشه ... این هم نوعی سیاست شرکته دیگه!1
یه هدیه هم در نظر میگیرند با کلی شرط و شروط
به هرحال من الان 3 سال هست از صبا استفاده میکنم این اواخر خیلی ناراضی هستم شعاری که میگفتند حق با مشتری است ...رو الان واقعا درک میکنم!!!
یک گیگ هدیه داده میشهنقل قول:
آقا چرا سرعت شبانه پایینه؟ چرا همش مارو به بازی میگرین؟؟؟ :41:نقل قول:
از شما هم دیشب کم بود؟؟ از منم کم بود فکر کردم اشکال از سیستمه که دیر روشن شده!!:31:نقل قول:
بگیر نگیر داره دیگه ناراحت نباش:whistle:
دیشب سرعت من هم کم بود ..
برای شما فقط دیشب کم بوده؟ من الان بیشتر از دو ماهه که بی خیال شبانه شدم ، امیدوارم این وضعیت ادامه پیدا نکنه
آقا نزن ما رو . بروی چشم من این مشکلات حتما گزارش میدم.نقل قول:
منم تازه از این شرکت اشتراک گرفتم و قبلا با شاتل بودم که راضی کننده نبود.
البته دانلود باز نیستم اما نمیخوام سرویسم هی قطع و وصل بشه
عزیز من شما نزدم که!!:31:نقل قول:
فقط ناراحتیم.چون هر روز یک بامبولی در میارین.
ازتون تشکر میکنم.:20: