شنیدم میگن اونم 30 درصد کاهش داده
Printable View
شنیدم میگن اونم 30 درصد کاهش داده
لطف کنید چند تا تلویزیون led از برنده متفاوت بهم معرفی کنید که قابلیت اتصال به اینترنت داشته باشه و بشه باهاش وبگردی کرد،کیفیتش و امکاناتش هم خوب باشه ، 3بعدی نباشه(42اینچ باشه)
دوست خوبم SONY W670 سایز ۴۲ حدود قیمت بانه ای ۱۸۴۰۰۰۰نقل قول:
ال جی سایز ۴۲ مدل La6600 سایز ۴۲ حدود قیمت ۲۴۰۰۰۰۰
سامسونگ مدل F5500 سایز ۴۰
نقل قول:
دوست خوبم اختلاف قیمت بخاطر ۶٪ مالیات + سود خیلی زیاد گارانتی+ پول ۲ سال گارانتی بازرگانی ایران هستش
در رابطه با سوني سنتر و سوني استار قيمت روي 2000000 تومان است با شرايط یکماه ضمانت تعویض و 24 ماه خدمات پشتیبانی هم باید بگم که این یک ماه تعویض که کشکه، خود بازرگانی ایران با اون عظمت، تی وی شما رو عوض نمیکنه چه برسه به این فروشگاه های کوچیک که اصلا گارانتی شون در حد حرفه
کلا گارانتی تو ایران که معنی نداره
الان شما این دستگاه را بدون گارانتی میتونی حدود ۱۸۴۰۰۰۰ از بانه بخری
نقل قول:
این مدلهایی که شما میخواین از کردستان میان که هر دو ساخت مالزی هستند حدود قیمتشون هم بین ۱۵۰۰۰۰۰ تومان تا ۱۶۰۰۰۰۰ هست
این قیمتها رو از کجا گرفتید ؟؟:n16:
ممنون که جواب دادید.یه نظرتون از کدوم سایت (بدونه گارانتی) بخرم که معتبر باشه؟ اگه گارانتی ندارند چرا تو سایت میهن مارکت برای همه مدلا نوشته مثلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت ضمانت : 18 ماه .کلا جریان این سایتای بانه چیه؟به هر که میگم میفرستند بعد پولشا میگیرند بهم میخندندنقل قول:
تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی نظر داده :SONY W670 من این تلویزیون رو 1 ماه میشه گرفتمش از همه چیزش راضی هستم فقط تنها چیزی که نگرانم می کنه پشتبانی نکردن از زیرنویس فارسی هستش اگر شما نمایندگی محترم با شرکت سونی در تماس هستید اگه امکانش هست بگید با آپدیت حلش کنند اگر راهی داره . ممنونم
دوستان من میخوام یه تلوویزیون بگیرم حدوده دو میلیون تومن
هیچ شناختی هم ندارم سایزش 42 یا 40 یا 38 ، تکنولوژی سه بعدی نمی خوام ولی هوشمند ( به اینترنت ) وصل بشه
شما چه مدلی پیشنهاد میدین ممنونننن
من خودم نظرم رویه 40f5590 سامسونگه
نقل قول:
دوست خوبم
راجع به زیر نویس فارسی نه تنها این مدل، بلکه کل مدلهای سونی امکان ساپورت زیرنویس فارسی فیلمهایی که از طریق USB خود تلویزیون پخش می شوند رو ندارند. پس خودت رو خسته نکن مشکلت رو با خرید یک دستگاه HD Player رفع کن فقط مارک سگیت نخر، مارک وسترن دیجیتال کاملا زیر نویس فارسی رو ساپورت میکنه
نقل قول:
دوست خویم من با ۲ تا فروشگاه کار کردم
یکی توی تهران به نام "جت خرید"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی توی شهر بانه به نام "دیجی بانه"
اتفاقا "دیحی بانه" رو از همین سایت میهن مارکت پیدا کردم
هردوشون خوبن، انصافا آدمهای خوش برخورد و منصفی هستند و بالغ بر ۲۰ دستگاه برای دوستان و نزدیکانم خرید کردم از همشون راضیم.
فروشگاه بانه کالا رو هم باهاش صحبت کردم ولی فروشنده اش حوصله نداره جواب آدمو بده برا همین قیدش رو زدم
از بابت گارانتی؛ همه فروشگاه هایی که تلویزیون از کردستان میارن ، یا خوده بانه تلویزیون میفروشن دستگاهاشون رو گارانتی میکنن با دریافت مبالغی اضافی بر تلویزیون، که فقط ۲ تا گارانتی معتبر توی بانه هستش یکی تک سرویس و دیگری فرا سرویس من تا به حال گذرم برای تعمیرات به هیچ کدوم نیافتاده ولی معتبر هستند از اون جهت که شماره ثبت شرکت دارند و توی اتحادیه هم ثبت شده اند و سراسر ایران نماینده دارند. هر بارم که با گارانتی خریدم زنگ زدم اومدن خونه یه هزینه ایاب و ذهاب گرفتند و دستگاه رو نصب کردن همه چیزش رو یاد دادن
در رابطه با نحوه سفارش هم باید بگم همشون یه پیش پرداخت اول از شما میگیرن که معمولا بستگی به سایز داره که از ۱۰۰ هزار تومان به بالا هستش بعدش که دستگاه رو آوردن، توی خونه ات روشن میکنن تست میکنن بعد اگه سالم بود که پول دستگاه رو به طرف پرداخت میکنی
نقل قول:
از توی این ۲ تا سایت
کی توی تهران به نام "جت خرید"[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی توی شهر بانه به نام "دیجی بانه"[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست خوبم بنظرم سامسونگ خوبه بخصوص این مدلی که انتخاب کردی ولی من جای شما باشم جشم بسته سونی W670 را میخرم
فول اچ دی / ۲۰۰ هرتز / گیرنده دیجتال / وای فای / lan / سایز ۴۲ / دارای پایه دو منظوره یعنی هم پایش رو میزی هم یواری / موتور رنگ xreality pro
تصویرش حرف نداره امکاناتشم که عالیه از همه بهتر قیمتش که بدون گارانتی یا بانه ای ش حدود ۱۸۴۰۰۰۰ اینطوراس
موفق باشی
ممنون از توضیحاتت فقط من متوجه نشدم این مدل سونی قابلیت اتصال به اینترنت و وب گردی داره؟نقل قول:
بله قابلیت، وب گردی و اسکایپ را بطور کامل داردنقل قول:
زنگ زدم دیجی بانه كرايه را گفت 200 قيمت را هم گفت 1840(sony w670) به نظرتون بازهم به صرفه كه از بانه بخرم؟ضمنا جت خريد گفت 1970 كرايه هم 30.لطف مي كنيد راهنماي كنيد.
نقل قول:
دوست خوب مگه کجا هستی که کرایه رو اینقدر زیاد بهت گفته؟
دوستان قیمت های تهران کالا قابل اطمینان هست آخه خیلی پایین تر از قیمت نمایندگی قیمت دادن ؟
زرين شهر.از شهر هاي اصفهان.خودم يه كم شك كردم اخه 200 خيلي زيادهنقل قول:
معمولا واسه شهر اصفهان ۱۷۰ یا ۱۸۰ برای سایز ۴۰ یا ۴۲ کرایه میگیرن من یکی از اقوامم اصفهانه خرید کرد همین قدر پول کرایه داد، احتمالا چون خود شهر اصفهان نیستی بیشتر کرایه میگیرننقل قول:
با اين وجود بازم به صرف كه بخرم؟نقل قول:
نقل قول:
ببینید، این دستگاه الان با گارانتی رسمیش ۲۶۲۰۰۰۰ تومان هستش، خوب شما میخوای در مجموع با کرایه حدودا ۲۰۴۰۰۰۰ تومان پول بدی بنظر من میرزه تازه شما در نظر بگیر اون جنسا که از بانه میاد مالزی و اینا که تو ایران با گارانتی رسمی بازرگانی ایران فروخته میشه مونتاژ ایران
من که خریدم خدا رو شکر راضی ام امیدوارم برای شما هم خیر باشه
سلام بچه ها
میخوام ببینم کسی از سایت بانه خریدb a n e h k h a r i d.ir، خرید کرده؟
من زنگ زدم گفت 300 هزینه ارسال تلویزیون 60 اینچ به همدانه
گارانتیشم میکنم 18 ماه. به نظرتون 300 ارزش کرایه رو داره؟ آخه همدان نزدیکه به بانه. بعدشم میشه بهشون اعتماد کرد؟ آخه گفت اول 300 رو بریز حساب تا کالا رو واست ارسال کنیم. بقیش درب منزل. بعدش آیا گارانتیشون ارزش داره یا فقط در حد حرفه؟
فکر کنم کرایه اش همین حدود باشه ولی گارانتی کلا کشکه الکی پول بابتش نده، درسته بانه نزدیک همدان هستش ولی اگه خودت بری بانه جطوری میخوای ۶۰ اینچ تی وی رو حمل کنی؟ البته اینو رو هم بگم که معمولا این تی وی رو از تو کارتن در میارن میزارن تو ماشین روی صندلی عقب بعد جلو در مشتری دوباره میزارنش تو کارتننقل قول:
من از این سایت خریدی نداشتم
با درود
نام مدلهای خارجی این دو مدل ایرانی چیست؟
ln57000
ln57200
ممنون از شما
ایران به اخر همه مدل های الجی یه صفر اضافه میکنه. 5700 و5720.نقل قول:
با درود و سپاس به شما
مدل f6350 سامسونگ 3d دارد ولی اسمارت نیست . میخواستم ببینم ال جی هم همچین مدلی دارد در سایز 42 و 47 اینچ.
سه بعدی باشد اسمارت نباشد.
ممنون از پاسختان
بابا چه خبره آخه 300 کرایه؟ خب اگه قرار باشه با ماشین بیارن منم با ماشین میارمش. بعدشم اگه از کارتن درش بیارن که پدرش در میاد!نقل قول:
ممنون از پاسخت
سلام
اگه امکانش هست منو تو خرید راهنمایی کنید
چه برندی بگیرم و چه معیارهایی رو تو انتخاب لحاظ کنم؟
فعلا بحث قیمت نمیخوام بکنم و فقط توی معیارها ازتون کمک میخوام
با سپاس فراوان
اگه اشتباه نکم مدل lm58000 سه بعدی هست ولی اسمارت نیست و مدل 2012 هم هستش. مدل های الجی که سه بعدی باشن و اسمارت نباشن رو بهتون توصیه نمی کنم چون الجی در مدل های بالاش مثل 7400 و 8600 خیلی خوب نیستن چه برسه به مدل های پایین.سامسونگ هم از 6400 یا همون 6450 پایین تر نگیر. دیگه خود دانی مگه اینکه بری سراغ شارب مثل 8300 که مدل خوبی هست.نقل قول:
با سپاس به شمانقل قول:
چون بیشتر از 2200 نمیتونم هزینه کنم گفتم اولویت به سه بعدی بدم.
ممنون
اگه پولشو دارى.نقل قول:
SONY 4K
X9004A
55 و 65 اينچ
وحشتناكه
شما بودجتو بگو تا بتونم راهنمائی کنمنقل قول:
با درود
ال جی 47 اینچ که ساده باشد نه اسمارت باشد و نه سه بعدی ولی پورتهای ورودی خروجی زیر را داشته باشدچند مدل معرفی کنید.
دو تا پورت hdmi
یک عدد usb
دو عدد کامپوزیت یا سه فیش
هد فن
ممنون از شما بوجه هم تقریبا 2100
مثل مدل سامسونگ f5000
چند تا خرید جدیدا از دیجی کالا کردم تو بعضی مورد حتا یه هفته هم کشید تا جنس مورد نظر رو ارسال کردن.
امروز میخواستم تلوزیون مدل 46F8880 samsung رو بگیرم چون عجله دارم قبلشم باهاشون هماهنگ کردم ولی باز گفتن به علت انبار گردانی ممکنه 1 هفته طول بکشه :دی
اگه دوستان فروشگاهی رو سراغ دارن که امروز تحویل بده هم نصب رو انجام بده هم اینکه قیمتش مثل دیجی باشه معرفی کنن ممنون میشم
سلام دوست من شما که از دیجی کالا خرید داشتی قیمت ها همونه که تو سایت زدن یا مثل جاهای دیگس چون من از فروشگاه های سامسونگ پرسیدم میگن باید پول کامل تلویزیون رو بدی بعد از نصب یه مبلغی رو برمیگردونن
الان قیمت f6450 چقدره، میشه پایین تر از 3300 هم پیدا کرد
اولیت اولم تو اینچ 40-42 هستنقل قول:
اگه امکانش هست از نظر سخت افزاری مواردی رو که باید توی خرید در اولیت قرار داد رو بگید ممنون میشم
مثلا چند جا دیدم میگن مگاهرتز تلویزیون رو باید دقت کرد. تا چه حد مهم هست. موارد دیگه هم بگید
ممنون
حداقل روی 2 در نظر گرفتم ولی تا 3.5 هم اگه خیلی تفاوت فاحش باشه هزینه میکنمنقل قول:
فقط خواهشا از نظر سخت افزاری منو راهنمایی کنید و تو رنج 40-42 اینچ آمار بدید
ممنون
مدل Panasonic TC-PST60 رو قیمت کسی داره ؟
تا 3.500 یا نهایتا 4 تومن دنبال یه چیز خوب میگردم
این مدل پاناسونیک رو یکی تو همین تالار معرفی کرد بهم به نظرم عالیه امکاناتش
اگه مدل بهتری سراغ دارین خوشحال میشم معرفی کنین
قیمت ua46f5000 سامسونگ لطف میکنید:n02: