البته بهترین برنامه بلوتوث bluetooth file transfer هست.بسیار عالی هست.یه جورایی فایل منیجر هم هست.
Printable View
البته بهترین برنامه بلوتوث bluetooth file transfer هست.بسیار عالی هست.یه جورایی فایل منیجر هم هست.
سلام
ورزن اندروید من 2.1 است ....بالاتر از این اومده؟
مثلا 2.3؟؟؟تغییراتش چیه؟؟؟
نه هنوز نيومده ...
يعني خود سوني اريكسون هنوز به صورت رسمي بيرون نداده.
غير رسميش هست البته كه مشكلات خودش رو داره
بچه ها یکی از دوستای من موقع اجرای بعضی از برنامه هاش اخطار میده که باید از طریق وای فای کانکت بشید در حالیکه قبلا چنین مشکلی رو در اجرای اونها نداشته!
پرسیدم کاری باهاش کردی گفت آخرین بار که تم و عوض کردم اینطوری شده!
کسی اطلاعی از جریان داره؟!
سلام به همگی
من یه گوشی سونی اریکسون P1 داشتم . آب خورد خراب شد.
الان جند وقته بی گوشی موندم استخون درد گرفتم.:31:
می خوام گوشی بخرم تا سقف 400 تومن البته اگه با کارایی که می خوام ارزون تر هم باشه حتی 300 یا زیر 300 هم چه بهتر.
یک لپ تاپ تاچ اسمارت اچ چی دارم که خیلی از کارهامو با اون انجام می دم. اما خب همه جا که نمی شه دست گرفت و ازش استفاده کرد چون بزرگ و سنگینه. خلاصه:
یه گوشی می خوام که آفیس و PDF رو به خوبی ساپورت کنه
برنامه ریز و تقویم قوی داشته باشه چون می خوام همه کارهامو توش برنامه ریزی کنم
صفحه بزرگی داشته باشه مثلا 3.5 به بالا
آنتن دهی و صدای مناسبی هم داشته باشه و صداش ضعیف نباشه
وای فای هم داشته باشه و 3G هم .
از اینترنتش زیاد می خوام استفاده کنم .
مولتی تسک باشه چون شاید 20 تا برنامه را با هم بخوام باز داشته باشم.:31:
تایپ کردن باهاش راحت باشه .
دوربینش اگه خیلی عالی هم نبود زیاد مهم نیست چون دوربین عکاسی دارم.
ترجیحا آندرویید باشه
الان حتما می گید چه ربطی به این تاپیک داره . صبر داشته باشید الان می گم . :5:
یکی از گزینه های مد نظرم X10 هستش . اما نمی دونم شما از گوشی هاتون در برابر امثال گالکسی سامسونگ یا HTC راضی هستید؟
گیر کردم حسابی می خوام سریع یه گوشی بخرم .
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
آفیس و PDF به خوبی ساپورت میکنهنقل قول:
برنامه ریز و تقویم هم داره
صفحش بزرگه (4 اینچ)
آنتن دهیش خوبه اما صدای اسپیکرش ضعیفه
وای فای و 3G داره
اینترنتش هم خوبه
مولتی تسکش اونطوری که میخوای فکر نکنم باشه
صفحش 4 اینچه مشکل تایپ نداری
دوربینش هم نسبتا خوبه آپدیت جدید بیاد بهتر هم میشه
آندروید هم که هست :31:
با این بودجه ای که داری بهترین انتخاب به نظرم همین گوشیه توی آندروییدی ها
با 400 تومن عمرا گوشی بهت بدن با سی پی یو 1 - دوربین 8 مگاپیکسل - صفحه 4 اینچ
سلام دوستان
2 تا سئوال دارم :
1- هر چي گشتم نتونستم از GPRS اين گوشي روي كامپيوتر استفاده كنم؟ راهش چيه؟ استفاده از PC companion يا ... ?!
2- اولش مي تونستم sms فارسي تايپ كنم ولي الان فقط روي وضعيت انگليسي و چيني قابل تغييره! توي منوهاي تنظيم زبان هم رفتم و فقط تيك انگليسي و فارسي زده شده!
1.مطمئن نیستم ولی ببین با برنامه my phone explorer میشه.با همین PC companion هم باید بشه.در واقع با wifi tethering میشه که تا 2.3 نیاد نداریمش.
2.کیبورد که باز میشه از راست دومین دکمه ردیف پایین کنار اینتر یه کره زمین هست با یه علامت سوال رووش.
روش انگشتت رو نگه دار تا text input setting بیاد و بعد زبان نوشتار رو تغییر بده.از اون به بعد هم با زدن یبار روی اون دکمه زبان بین فارسی و انگلیسی تغییر پیدا میکنه.
حامد جان این کارو کردم ولی توی منویی که باز میشه هیچ گزینه ای برای فارسی کردن نداره... فقط دو گزینه اولش مربوط به چینی و انگلیسیه و لا غیر ! :41:
نئو تفاوت عمدش تو سی پی یو و جی پی یو و نوع ال سی دی و رم بیشتر و پورت اچ دی ام آی و مولتی تاچ هست.نقل قول:
اگه زیاد اهل بازی کردن با گوشی نیستی همین ایکس 10 رو بگیر چون تا اون بیاد و افت کنه (خودت که می دونی کجا زندگی می کنیم:31:) یه قرن طول می کشه:46:
نکته اینجاست که مشکل من همینه! اهل بازی هستم!نقل قول:
CPU هاشون تفاوت داره؟
X10 کی آپدیت میشه به جینجر برد؟
فکر میکنم با این آپدیت مشکل خیلی از بازیهای کنونی و جدید باهاش حل بشه دیگه؟
امیدی هست تا اواسط تابستون نئو به 400 برسه؟
جی پی یو و چیپست گرافیکیشون فرق داره.نقل قول:
آپدیت ربطی به اجرای بازیها نداره .. جی پی یو و رم کم میاره.
دیگه تاپیک منحرف میشه تو بخش مشاوره تاپیک بزن.:46:
ممنوننقل قول:
خب دیگه بحث نئو نمیکنیم که منحرف نشه! ( چون x10 را هم قراره با 3 هفته کارکرد حدود 300 بگیرم!)
ولی آپدیت ربط به اجرای بازی داره ها!
تعدادی از بازیها کلا احتیاج به نسخه های بالاتر از 2.1 دارن برا همین الان رو x10 اجرا نمیشن
تازه تو نسخه 2.2 app2sd فعال میشه که شاید تاثیری تو سرعت گوشی و اجرای بازیها داشته باشه دیگه
(البته من هنوز تفاوت rom و ram گوشی را نفهمیدم. شاید اینی که گفتم بیربط باشه و حدسی گفتم)
پ.ن: راستی خودتون x10 دارین؟
ورژن آندروئید تاثیر داره نه اینکه نداشته باشه .. الان همه بازیها به جز یکی دو تا نیاز به 2.3 دارن(مثلا BackStab) اکثرشون با 2.2 هم ران می شن که البته چون تو ایکس 10 2.2 رسمی نداریم باید 2.2 کوک شده بریزید.
جی پی یوی ایکس 10 آدرنوی 200 هست که به خودیه خود دیگه داره از گردونه خارج میشه و بازیها رو درست ساپورت نمی کنه .. همچنین رم پایین 384 مگابایتی ایکس10 باعث شده تو بازی متوسطی مثل sandstorm هم لگ بزنه.
نداشتن مولتی تاچ هم تو بازیها اذیت می کنه درسته دوال تاچ هست ( لمس 2نقطه) ولی همونم بگیر نگیر داره.
کلا اگه بازی خور هستی بی خیال ایکس 10 :46:
سلام
من میخوام X10 بخرم نمیدونم گوشی خوبیه یا نه
انتظاراتی که من از یه گوشی دارم اینه :
کیفیت صدای خوب
دوربین مطلوب
برنامه خوری قوی داشته باشه
خوش دست و خوشگل
مدیریت خوبی هم داشته باشه
امکانات جانبی مثل رادیو و خروجی تی وی و ویرایشگر آفیس داشته باشه هم خوبه
باتری خوبی هم داشته باشه
میخواستم بدونم تمام این انتظارات تو این گوشی هست یا نه
اصلا این گوشی ارزش خریدن و پول خرج کردن رو داره؟
ممنون میشم اگه دوستانی که این گوشی رو دارن نظرای خودشون رو بگن تا از نظر همه اطلاع پیدا کنم (خواهشا تعصبانه جواب ندین)
صداش ضعیفه
رادیو هم اگه فول پک بگیری که هندزفری بلتوث داشته باشه رادیو دار میشه(هندزفری بلوتوثه نقش رادیو رو داره)
خروجی tv هم یه جا خوندم توی این تایپیک یکی گفته بود تست میکنم نمیدونم شد یا نه
بقیش رو داره
سلام خسته نباشید
ببخشید یه برنامه می خواستم که روی کل گوشی قفل بزاره ( مثل قفل کیبورد گوشی که اتوماتیک هر چند ثانیه قفل می شه و تا نزنی ، نمی ره ) یعنی تا رمز رو وارد نکنی گوشی کار نکنه
Sony Ericsson XPERIA X10
مرسی
ببخشید چندتا بازی و طریقه نصب برروی گوشی Sony Ericsson XPERIA X10 را می خواستم
مرسی
پس چک کنید ببینید گوشیتون به آخرین آپدیت رسیمی آپگرید شده؟نقل قول:
حامد جان این کارو کردم ولی توی منویی که باز میشه هیچ گزینه ای برای فارسی کردن نداره... فقط دو گزینه اولش مربوط به چینی و انگلیسیه و لا غیر !
برنامه نمیخواد.به منوی تنظیمات برید و از اونجا گزینه privacy .هم قفل با رمز میتونید بزارید هم با پترن.نقل قول:
سلام خسته نباشید
ببخشید یه برنامه می خواستم که روی کل گوشی قفل بزاره ( مثل قفل کیبورد گوشی که اتوماتیک هر چند ثانیه قفل می شه و تا نزنی ، نمی ره ) یعنی تا رمز رو وارد نکنی گوشی کار نکنه
Sony Ericsson XPERIA X10
مرسی
برای نصب برنامه اول این کار رو کن.برو به این مسیر:نقل قول:
ببخشید چندتا بازی و طریقه نصب برروی گوشی Sony Ericsson XPERIA X10 را می خواستم
مرسی
settings>applications>unknown source رو تیکش رو بزن.بعد برنامه ها رو از نت بگیر و به گوشیت بلوتوث کن.
اولین برنامه ای که میگیری هم فایل منیجر باشه.بعد از نصب هم میتونی برنامه ها رو روی مموری کارت بریزی یا اینکه همون مثل قبل بلوتوث کنی.
فایل که توسط گوشی دریافت شد ، از قسمت notifcation که بالای صفحه هست که با دست پایین میاد فایل رو روش کلیک میکنی و نصب میکنی.
بد نیست صفحات قبل همین تاپیک هم بخونی.50 تای آخر همه چیز دستگیرت میشه.برنامه هم گذاشتیم.
سلام دوستان
به نظر شما بهترين لانچر براي اين گوشي چي هست؟
من خودم به شخصه لانچر پرو رو انتخاب ميكنم
یه سوال؟
اگه من اکس 8 خودما اپدیت کنم مستقل از این CDA فارسی اضافه میشه یا حتما باید CDA را عوض کنم؟
اگه اپدیت کنم بعدش فارسی نشه میتونم دوباره فارسی اضافه کنم بهش یا نه؟
حدود 100 خوندم به جایی نرسیدم :D
مرسی
توی privasi نیستا...locatin and security هست...میگم من فقط پترن رو دیدم ...پسورد کجاش میشه زد؟نقل قول:
برنامه نمیخواد.به منوی تنظیمات برید و از اونجا گزینه privacy .هم قفل با رمز میتونید بزارید هم با پترن.
در اندرويد نسخه 2.1 شما نميتونيد پسسوورد ست كنيد روي گوشيتون
فقط ميتونيد پترن بذاريد
اين قابليت از اندرويد 2.2 به بعد به وجود اومد
چطوری می تونم اسم عکس یا فیلم رو عوض کنم؟
با یه فایل منجرنقل قول:
اول لانچر پرو بعدشم ADW Launcherنقل قول:
اما نمیدونم چرا جدیدا نمیتونم از لانچر پرو استفاده کنم همش گوشی هنگی میشه :41:
منم لانچر پرو رو ترجيح ميدم
واقعا سريع هست! حتي بعضي وقتا از لانچر فابريكي هم بهتره
سلام ببخشید یه برنامه Astro file manager رو می خواستم تا صفحه ی 300 رففتم اما پیدا نکردم
آیا استفاده از gps این گوشی هزینه داره ؟ من گوشی رو تا به اینترنت وصل نکنک نقشش نمی یاد ! باید چی کار کنم وقتی تو خیابون هستم و اینترنت ندارم ؟
مرسی
طرح ماهیانه همراه اول بزن تو خیابون اینترنت داشته باشی البته وضعیت سرعتش نافرمه :31:نقل قول:
آسترو رو از اینجا دانلود کن
[PHP]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473480
[/PHP]
بهترین به نظر من همین آسترو بعدشم دوال فایل منیجر:5:نقل قول:
دوستان راهی نداره صدای مکالمه یه خورده بلند تر بشه؟
هادی صدای مکالمه که خیلی خوبه.نقل قول:
فک کنم یه سری کد مخفی داشته باشه ولی دستکاری نکنی بهتره چون استاندارده شاید صدمه ببینه یا به مرور ضعیف بشه.
لانچر پرو دیوانه کنندس:دی زیادی عالی هست:دینقل قول:
سلام دوستان
به نظر شما بهترين لانچر براي اين گوشي چي هست؟
من خودم به شخصه لانچر پرو رو انتخاب ميكنم
الان دیگه نیازی نیست.وقتی آپدیت میاد چون برای مناطق مختلف با تاخیر میاد اونهایی که عجله دارم CDA عوض میکنن.الان دیگه خیلی وقته آپدیت ها اومده.فکر کنم برای تمام مناطق در دسترس باشه.نقل قول:
یه سوال؟
اگه من اکس 8 خودما اپدیت کنم مستقل از این CDA فارسی اضافه میشه یا حتما باید CDA را عوض کنم؟
اگه اپدیت کنم بعدش فارسی نشه میتونم دوباره فارسی اضافه کنم بهش یا نه؟
حدود 100 خوندم به جایی نرسیدم :D
مرسی
نقل قول:
توی privasi نیستا...locatin and security هست...میگم من فقط پترن رو دیدم ...پسورد کجاش میشه زد؟
ببخشید من اشتباه کردم.اونجا نوشته show password من فکر کردم مربوط به لاک با پسورد هست.پترن که خیلی ملوس تره:دی
یه آپدیت جدید اومده.ولی 2.3 نیست.هنوز لاگی ازش نیومده که ببینیم تغییراتش چیه.
حامد جان مشكل پترن اينه كه امنيتش پايينه
از روي رد انگشت ميشه فهميد كه پترن چيه
ممنون مهدی جاننقل قول:
راستش به نظرم میاد یه خورده کمتره خداییش 3تا گوشی سامسونگ داشتم (امنیا اچ دی-امنیا2-ویو)کیفیت مکالمه یکی از یکی بهتر بود (بیجهت از برند سونی بدم نمیومد):19:
به خدا منم حواسم نبود فک کردم کلوپ گلکسیه :31:نقل قول:
آره یه خرده صدای مکالمش کمه البته فکر کنم کرنلی مخصوص تقویت صدا باشه تو موبایلستان یه سرچ بزن :46:
کی اومده؟راستی 2.3 که میاد چنده؟2.3.4 یا تازه 2.3.1 میاد؟نقل قول:
یه آپدیت جدید اومده.ولی 2.3 نیست.هنوز لاگی ازش نیومده که ببینیم تغییراتش چیه.
امروز اومده.شاید یکی دو ماه الی 3-4 ماه دیگر:دینقل قول:
کی اومده؟راستی 2.3 که میاد چنده؟2.3.4 یا تازه 2.3.1 میاد؟
فکر کنم 2.3.3 بیاد.هرچی بیاد خوبه:دی
دوست عزیز قبول دارم من یه خورده تند رفتم وکلی ,حرف زدم ولی اینو بدونید من طرفدار یا نمیدونم متعصب هیچ برندی نیستم من از نوکیا وسامسونگ بگیر تا اچ تی سی وال جی گوشی داشتم اگه شما مستندتون درباره اینکه من طرفدار سامسونگ هستم جمله صفحه قبلیه باید بگم من 3تا گوشیه آخریمو مثال زدم وگرنه من از همین برند سونی قبل x10 گوشیه w700 رو داشتم که واقعا کیفیت مکالمش خوب بودولی واقعا نمیدونم چرا این گوشی اینقدر ضعیفهنقل قول:
درمورد جملم در مورد ارک هم من منظورم این بود که بیچاره کسانی که 600 میدن واسه ارک واز قضا همین مشکلات x10 رو داشته باشه که البته جملم رو خیلی کلی گفتم وهمین باعث شد شما اینطوری فکر کنید به هرحال اگه من طرفدار سامسونگ بودم وبا با سونی بدبودم هیچوقت این گوشی رو نمیگرفتم بازم میگم من از x10 راضیم ولی یه سری ایرادات داره که گوشیهای برندهای دیگه این مشکلات رو ندارن البته اینم بگم گوشیهای سامسونگ هم که داشتم اوناهم یه سری ایرادات مسخره داشتن مثلا موقع زنگ خوردن 3ثانیه اول صدا کم بود بعد بلند میشد که من بازم در تایپیک اون گوشیها این چیزها رو گوشزد میکردم
به هرحال اگه با صحبتام باعث ناراحتی کسی شدم همینجا از همه دوستان عذرخواهی میکنم
چرااااا! هست!نقل قول:
وجدانا صداي اين گوشي در مکالمه پايين نيست؟
ما هم هزار بار گفتيم! منو حامد چندين بار در مورد رفعش هم بحث كرديم
ما ابايي نداريم از اين كه بگيم فلان مشكلي داره
ولي نمي دونم چرا براي بعضي ها مشكلي نيست!
مثلا من از داييم پرسيدم كه آيا صداي مكالمش اذيتتون نميكنه ... گفت نه...
بعضي ها حساس ترن بعضي ها نه
سلام
یه سوال!
آپدیت 2.2 واسه این گوشی هست؟
اصلا امکان آپدیت در چه حدیه؟
متشکر