شبا رایگان داره فایده داره بریم بخریم یا نه
Printable View
شبا رایگان داره فایده داره بریم بخریم یا نه
نقل قول:
شب ها بین 1 تا 6 صبح رایگان داره و بستگی به نوع سرویس و منطقه مخابراتیتون سرعت متفاوتی رو دارید
من با سرویس 256 میانگین چندین شب اخیر بین 700 تا 900 مگابایت بوده و با سرویس 128 هم بین 500 تا 700 دانلود داشتم
کسی نیست که از اصفهان داشته باشه و سرعتش بد باشه ؟کدوم منطقس ؟اصفهانیا سرعتشون عالیه یا نه ؟
منم همین مشکل برام بوجود اومده..اومده 2.3 گیگ آزاد برام کم کرده تو 9 روز...با این که با du meter چک کردم 800 مگ بیشتر مصرف تو ساعات غیر رایگان نداشتم!!!نقل قول:
جالب تر از همه اینها اینه که دوره سه ماهم تموم شده با احتساب این مصرف و یه گیگم بیشتر از باقیمانده حجمم بیشتر مصرف کردم!! حالا که تمدید موقت زدم این 1 گیگ رو کم کرده..نامردا باقیانده رو که منتقل نمی کنن، ولی اضافی رو کم می کنن:13:
در هر صورت کسی اگه از پیگیری این قضیه به جایی رسیده به ما هم خبر بده.
یک گیگ ترافیک رایگان به مناسبت عید قربان دادن به جاش دو گیگ از ترافیکمو همینجوری خوردن.:19:
ضمنا کسی خبر نداره ساعت 6 تا 7 صبح هنوزم رایگانه یا نه؟
من که مشکلم هنوز حل نشده و مجددا زنگ زدم و رییس شیراز گفت که درست می شه ولی تا الان که هنوز درست نشده:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5751632&postcount=3317[/HTML]
به نظر من هرگز قبل از تموم شدن اعتبارتان تمدید نکنید و حتما ساعت 1 شب مودم رو یکبار خاموش و روشن کنید و ساعت 6 صبح هم مجددا مودم رو خاموش و روشن کنید
پستتو خوندم، خیلی اتفاق عجیبی بود..ولی به نظر من ربطی به خاموش کردن مودم نداره آخه من از همون اول بدون خاموش کردن مشکلی نداشتم...اکثرا هم قبل تموم شدن قراردادم، تمدید اعتبار می کردم.تا حالا اینجور مشکلی نداشتم.
مطمئنا تو همین چند روز قبل این اشتباه بوجود اومده. آخه منم تو بازه زمانی 9 روزه گذشته برام 2.5 گیگ ثبت کرده.
حالا خودمم فردا برای تمدید اعتبار باید برم نمایندگی..ببینم اونا چی میگن
یعنی تو اصفهان کسی از پارس adsl نگرفته که بتونه راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
سرعت دانلودت ساعت 6-7 صبح 250 هست؟نقل قول:
250*60*60*2.5=2200 مگ
خیر دوست عزیز. سرعت داونلود 612 بوده. دقیقا برایتان توضیح می دهمنقل قول:
طبقه گفته مسئول شیراز بنده از ساعت 6 تا 7 صبح 2200 مگا بایت داونلود داشته ام:
1 بایت = 8 بیت در نتیجه : 2200 مگا بایت = 17600 مگا بیت
یعنی بنده 17600 مگا بیت را در 3600 ثانیه داونلود کرده ام:
مگا بیت بر ثانیه 4.9 = 3600/17600
واحدی که داونلود منیجر استفاده می کند بر حسب کیلو بایت بر ثانیه است و هر مگا برابر 1000 کیلو است:
4.9 مگا بیتبر ثانیه = 4900 کیلوبیت بر ثانیه = 612 کیلو بایت بر ثانیه (1 بیت = 8 بایت)
یعنی عددی که داونلود منیجر باید نشان می داد عدد 612 باشد
من قصد جسارت نداشتم فقط گفتم آيا امكانش هست كه از 6 تا 8:23 كه شما وصل بوده ايد اين حجم 2200 مگي دانلود شده باشد. در اين صورت در اين فاصله زماني بايد سرعت دانلود شما 250 يا اگر هر 8 بيت را يك بايت بگيريم 2 مگابيت بوده باشد.نقل قول:
متاسفانه پارس آنلاين با اين تغيير ساعت ناگهاني كه يك روز تا 7 رايگان هست يه روز تا 6 كلاه سر خيلي از ماها گذاشته.
چه راهنمایی دوست عزیز؟نقل قول:
اقا من دو تا سرویس قبلی هام هر کدوم به ترتیب 1 و 1.5 گیگ ترافیک داره میخواستم ببینم با این سرویس جدیده نمیتونم از اونا استفاده کنم ؟ از ترافیکشون ؟
اینم تست سرعت من 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بالاخره یه اصفهانی پیدا شد
شما از کدوم مرکز هستید چه سرویسی دارید؟؟
شبانش چطوره؟
چقدر دانلود دارید؟
راضی هستین؟؟
راستش من بین پارس و فن اوا و پیشگامان موندم
منطقه شهید قندی هم هستم پیش شماره 624
میبخشید زیاد شد
به نظر منم مشکلی که برای من پیش اومد به خاطر همین بود.نقل قول:
ظاهرا پارس آنلاین تایم رایگان 6 تا 7 رو برداشته.
چون دانلود منیجر من همیشه از 1 تا 7 دانلود می کرد. در هر صورت به قول شما عجیب کلاهی سرم رفت.
کورش خان به نظرم جواب mohamad یه جواب منطقیه...کلا پارس آنلاین یه جوریه هر وقت حال کنه سرعت شبانه رو باز می ذاره...یعنی من خودم با سرویس 128ی که دارم قبل از تابستون با 210 هم دانلود کردم. بعید نیست که تو اون ساعت سرعت شما حتی به 600 هم رسیده باشه(یعنی خواسته یه جوری تو اولین روزی که تایم رایگان 6 تا 7 رو برداشته خواسته مچ گیری کنه سرعت پهنای باند رو باز گذاشته:31:) البته بازم این یه حدسه.
در هر صورت من که با احتساب ترافیک ساعت 6 تا 7 از روز 15 دی جزو ترافیک غیر رایگان می بینم که اشتباهی برای من رخ نداده و همون 2.5 گیگ درسته.:41:
نقل قول:
سرعت روزانه عادی هست ولی شب چقدر باشه اون مطرحه
نقل قول:
امروز پارس آنلاین بابت اشتباهی که رخ داده بود 2 گیگا بایت به ترافیک بنده اضافه کرد :
ایول چون محکم صحبت کرده بودی این 2 گیگ ترافیک را بد دادن. خوشم اومد.
ترافیک مرافیکو ول کنید 2 تا اصفهانیه گل بیاد بگه شرعتش شبا چطوره؟چه سرویسی داره و کدوم منطقست؟کلا راضیه یا نه؟
هزينه اكانت 128 پارس با پهاناي باند 12 گيگ هست 34 تومن..
بي نهايت گرونه !
1074 مگابایت نتیجه دانلود از ساعت 1 الی 6 صبح امروز بود
سرویس 256
میانگین سرعت دانلود 60 کیلوبایت در ثانیه
باز هم دمش گرم دوبرابر سرعت واقعی بود
دوستان الان چند روزه ماله من هی نصف شب قطع می شه و وقتی صبح ساعته 6 بلند میشم می بینم هیچی نگرفته و روی یه فایل هنگ کرده و زده سرعت 0 k و بعد هی زور میزنه که دانلود کنه نمشه ولی بیخیال هم نمیشه و همین جور می مونه و باید خودم دستی استاپ رو بزنم و بعد دوباره ریسیوم کنم.
یوزر پس رو هم روی مودم گذاشتم.راهی هست که این مشکل رو برطرف کنم؟ الان چند روزه که از 300-400 مگ بیشتر نتونستم بگیرم چون همش صبح موقع نماز که بلند می شم باید استاپ کنم و ریسیوم بزنم و توی همین نیم ساعته آخره که این 300-400 مگ رو می گیره
در ضمن منم این چند روزه هی 100 مگ 200 مگ از اکانتم کم شده
معلومه این بی پدرها این ساعت 6 تا 7 رو دارن بازی در میارن که با اینکار اکانت ها رو صفر کنن
اگه اینجوری باشه که من دیگه از 6 تا 7 نمی زارم دانلود
1.8 گیگ از اکانتم مونده
این هم نتیجه داونلود از ساعت 1 الی 6 صبح امروزنقل قول:
سرویس 128 : :31:
نقل قول:
ما صبح بیدار شدیم پست شما رو دیدیم رفتیم قرارداد بستیم 256 سه ماهه 5 گیگ 33 تومن + 5 تومن رانژه
منم کرجم ولی دیشب اصلا نتونشتم دان کنمنقل قول:
سرعت افتضاح بود
البته بنده قصد تبلیغ نداشتم :biggrin:نقل قول:
سرعتها به کیفیت مرکز مخابراتی هم بستگی دارن و به تعداد یوزر های اون مرکز
امیدوارم که مرکز مخابراتیتون مرکز خوبی باشه و زیاد شلوغ نباشه و شما راضی باشید :20:
نقل قول:
بله گاها پیش میاد همچین مواردی
چون خود من شخصا بود شب هایی که 4200 مگابایت دانلود داشتم با همین سرویس 128
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
به مرکز مخابراتی و تعداد افراد که در اون زمان در حال دانلود هستند هم بستگی دارهنقل قول:
دوستان در رابطه با پهنای باند اگر من 256 کیلو بیت بردارم یعنی چی یعنی سرعت دانلود من به طور واقعی چند میشه:41:
سلام
اوضاع احوال چطور دوستان؟! من که دیگه دانلودام ته کشیده! سیستم و خاموش کنید بخوابید حوصله دارید برای دانلود شبانه اعصابتون خورد میکنید؟! :31:
یه عکس از دانلود در VPS ام میزارم حال کنید! :31:
اینم تست من :
به نظرتون پینگم زیاد نیست؟
نقل قول:
هر چی باشه بهتر از پیشگامانه که شبی 300 مگ بیشتر نمیده
نقل قول:
برای بدست آوردن سرعت دانلود شما باید عدد 256 رو تقسیم بر 8 کنید که میشه 32 و این عدد میشه سرعت واقعی دانلود شما که در زمان های مختلف متغییره و معمولا سرعت دانلود تو شرکت پارس آنلاین بالاتر از این عدد هست بطوری که منی که سرویس 256 دارم میانگین سرعت دانلود در شب 60 کیلوبایت هست و در طی روز چون از ترافیک ما کسر میشه سرعت گاها به 240 هم میرسه
سلام دوستان
من به مشکل برخوردم با پارس آنلاین
اشتراکم 256 هست 20 گیگ یک ماه
که الان سرعت دانلودم با قوی ترین هاست ها یا حتی نزدیک ترین هاست ها از 90 کیلو بایت بالا تر نمیره
سرعت آپلودم تو چند روز اخیر 130 کیلوبایت هم شده یعنی بیشتر از سرعت دانلودم (آپلود به مدیا فایر)
پینگم با خود speed test نشون میده 560 تاست با گوگل 410 تا با نزدیک ترین سرور خارجی 220 تا و با نزدیک ترین سرور ایرانی هم نمیدونم چون سرور ایرانی پیدا نکردم
وی پی ان ام چند روزیه که کار نمیکنه اول فکر کردم شاید تموم شده ولی نه تموم نشده حتی یکی دیگه خریدم 8 تومن بر باد رفت
من خودم نه زیاد دانلود میکنم - نه زیاد آپلود میکنم
فقط آنلاین بازی میکنم (مثل کانتر و ...)
پینگ برام خیلی مهمه
یه بار زنگ زدم پارس و خوش بختانه پینگمو با سرور های بازی یه جوری کاهش دادن _190 تا شده الان به نزدیک ترین سرور
ولی هر 3 دقیقه و 30 ثانیه دقیقا ، با اون سرور lost connection میشم و چند بار آزمایش کردم دیدم تو این لحضات سرعت دانلود به 0 کیلو بایت میرسه
من چیکار کنم ؟ فکر کردم مشکل از کامپیوترمه ولی نبود ویندوز عوض کردم بازم دقیقا همونطوره
من زنگ بزنم پارس دیگه چی بگم ، خواهشا جواب بدید
نه آنچنان . برای پارس آنلاین عادیه. پینگ من هیچ وقت کمتر از 250 نیومده. اکثر اوقات بین 300 تا 500 بودهنقل قول:
شما چه سرویسی با این قیمت گزفتی ؟! اسم دقیق سرویسو از تو پروفایل میشه یگی؟نقل قول:
تا اونحایی که من میدونم sr256-3go سه ماهه 47 تومن هست.5'گیگ نداشت!
حدسم اينه كه ايشون FP2-4X1نقل قول:
گرفتن. چون 30 تومن هست با احتساب ماهي 1000 تومن براي مخابرات ميشه 33 تومن و خب 5 گيگ هست 256 كه بايد حدسم درست باشه!
ببخشيد من جواب دادم:31:
-------------------------------------------------------------------------------
پينگ خواستيد تست كنيد با اين تست كنيد 80.253.156.101
فقط پینگو داشته باش عجیبه:18:
تاحالا اینقدر نبود
ولی سرعت دانلودم کم شده:41:
نقل قول:
خواهش میکنم گله این چه حرفیه
بله همین طور که دوست عزیمون گفتند همین سرویسو گرفت FP2-4X1 رانژه 10 تومن بود چون آنلاین درخواست دادم گفت 5 تومن بده
موقتی بود الان رو 300 هست:41:
دوستان مودم سیفونی بهتره یا زاکسل برا دانلود کسی تا حالا این دورو امتاحان کرده؟؟
:19:نقل قول:
:19: