منم بالاخره galaxy خریدم 8g بدون گارانتی 580. جعبش مشکیه. جعبه ابی با مشکی چه فرقی داره؟
در ضمن تو جعبه من cd نبود باید باشه یا نه؟اصلا تو جعبش چه چیزایی باید باشه؟
منم بالاخره galaxy خریدم 8g بدون گارانتی 580. جعبش مشکیه. جعبه ابی با مشکی چه فرقی داره؟
در ضمن تو جعبه من cd نبود باید باشه یا نه؟اصلا تو جعبش چه چیزایی باید باشه؟
دادا میدونم اما دروغ که نمیگم حدود 50 بار اشتباه زدم از رو مرض بعد دیگه کلا گفت google account بده منم یه کوچولوشو یادم رفته گوشیو از ریکاوری فرمت کردم بازم نشد حالا باید فلش کنم دیگهنقل قول:
شما خودت امتحان کن میبینی که قفل میشه :10:
من موقع نصب LG Optimus 2X Weather Widget مشكل دارم
و اين پيغام رو ميده تازه 2 تا بازي ديگه هم دارم كه همين پيغام رو ميده مشكل از كجاست؟
Parse Error: There is a problem parsing the package
احتمالا فایل ناقص دانلود شده.
دوبار دانلود كردم.نقل قول:
هر دو نمونه ورژن همين پيغام رو ميده
اصلا منظورش چيه تا حالا به اين پيغام بر خوردي؟
با سلام
می خوام فردا برم گالکسی بگیرم چه چیزایی رو در مورد گوشی با فروشنده شرط کنم تا قبل از باز کردن پلمپ کارتنش (در مورد مشکل سه دکمه، ساخته کجا باشه، در مورد رنگ کارتن و وسایل درون آن و بقیه موارد...).
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم نکنه یه دفعه کلا سرم بره. راستی از دوستان کسی میدونه تو اهواز کجا ارزون تر از همه جه پیدا میشه بدون گارانتی میخوام 8 گیگ)
نظرتون در مورد رنگ سفیدش چیه؟
من زماني كه خريدم قبل از اينكه 3 دكمه رو تست كنم خود فروشنده گفت اينم از گوشي بزار 3 دكمشم تست كنم ..اين حرفش خيلي حال كردمنقل قول:
این سوال منم هست فردا میخوام یکی بخرم این سه دکمه چی هست؟کدوم 3تا دکمه؟باعث چه مشکلی میشه؟راستی برای یه مهندس که مدیر یه کارخونه هم هست نرم افزارهای آفیس مناسبی رو این گوشی قابل نصب هست؟خودش میگه htc hd2 روبگیرم ولی من گالاکسی رو بهش پیشنهاد دادم.به نظر شما کدوم رو بخرم؟گالاکسی اس یا hd2?نقل قول:
بچه ها هرکی میخواد SAMOLED داشته باشه و تا الان نخریده گوشی رو سریع بخره چون اینائی که تو بازار هستش تموم بشه سری بعد صفحه نمایش گوشی میشه SLCD .
مخلصیم .
از پاسخ دوستان ممنونم اما در مورد اینکه: زیر باتری گوشی نوشته شده باشه made by samsung یا چیزه دیگه ای فرقی دارن یا نه ؟
وسایل داخل کارتن چی هست لطفا بفرمائید که اگه فروشنده عوض کرده باشه یا برداشته باشه متوجه بشم چونکه بازار موبایل اهوازم مثل پاساژ علاء الدین تهران میمونه که هیچ در و پیکری نداره.
آره ميگن 2011 سال قحطي super amoled هست :31:
از نشونه هاي آخر زمانم هست
ميگن يه زماني مياد كه سوپر امولد قحط ميشه و حتي سامسونگ هم نداره
LCD ها خودشون رو جاي سوپر امولد ها مي كنن
بچه ، باباشو ميكشه كه سوپر امولد گوشيه باباشو در بياره :27:
--------
يعني گالكسي اس 2 سوپر امولد نيست؟ :41:
آره هر وقت یه فایل ناقص دانلود میشه و میخوام نصب کنم این پیغامو میده.شاید اون فایلی که از هاست گرفته باشی مشکل داشته باشه و در واقع مشکل از فایل باشه نه قطعی اینترنت و ناقص دانلود شدن.:10:نقل قول:
اسم تایپیک چرا شده I9000-I9003 Galaxy S؟؟؟؟
i9003 دیگه چه صیغه ای هست؟؟؟؟
ضمنا اونطور که من فهمیدم گلالکسی اس 2 سوپرآملوید پلاس هست.منظورشون این بوده که گالاکسی میشه slcd.
من 10 بار از هر دوتا سرور و هر دوتا ورژن رو دانلود كردم فايده نداشت اصلا اين ويجت 2X رو كسي گرفته؟
گالکسی اس 2 سوپر آمولد پلاس هست.نقل قول:
اگر فروشنده ها بفهمن سری بعدی گالکسی اس سوپر امولد نیست قیمت ها دوباره میکشه بالا.
درود
اینطور که میگن این گوشی خروجی HDMI داره
کسی خودش امتحان کرده که واقعا اچدی بده؟ 1080 میده ؟ یا 720p ؟
اینقدر توان GPU بالایی داره که بتونه مثلا دو ساعت فیلم اچدی (8 گیگ) رو بفرسته به تلوزیون و داغ نکنه و جوش نیاره؟
نبود فلاش براتون مشکل نمیشه؟
فیلم برداری گالاکسی رو با یه گوشی دیگه که 720p باشه مثلا ویواز ، مقایسه میکنید؟
بره گالاکسی هم MeeGo و UBUNTU اومده یا فقط واسه نکسوس هست؟
به نظرتون حالا حالا ها دولوپر ها حمایتش میکنن؟
باتری گالاکسی چجوریاس؟ راضی هستید؟
با استفاده معمولی و فرض مثال 1 ساعت مکالمه (مثلا دو ساعت بازی و 1 ساعت وبگردی در روز بقیه اش استند بای باشه + اون یه ساعت مکالمه که گفتم)چقدر دوام میاره؟
سپاس
آرهhdmi داره ولی من تو ایبی دیدم نزیک 50 تومن بود و فک کنم باید قیدش رو زد....نقل قول:
720p رو راحت پخش میکنه نرمافزار هم نصب کنی زیرنویس هم نشون میده عالی ولی 1080 رو امتحان نکردم...
نبود فلاش یکم مشکل هست ولی به هر حال میسازیم...ولی کلا فلاش های led بود و نبودشون زیاد فرقی نداره..:27:..فیلمبرداریش هم خیلی خو به
ununtu رو من دیدم اومده.....
بله ..چرا که نه...2.3 هم واسش میاد تا عید..:46:
باتریش هم خوبه...اونطوری که من دیدم میتونه 8 ساعت راحت فیلم hd رو پخش کنه.....
یک روز و نیم دووم میاره.....
کابلش 50 تومنه؟
اینکه روون و درست و قوی پخش میکنه رو مطمعنید؟
میخوام رو حساب این بگیرمش .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه اش توی سایت gsmarena.com هست.خیلی نسبت به گالاکسی خودمون افت پیدا کرده!!!!اگه اینجوری باشه صبر میکنم گالاکسی2میخرم.راستی کسی جواب سوال صفحه قبل من رو نمیده؟من امروز برای کسی میخوام این گوشی رو بخرم لطفا در مورد3دکمه توضیح بدین!وقت خرید به چه چیزی بیشتر توجه کنم؟الان قیمت 8گیگ با گارانتی چنده؟
بالاخره من هم امروز گرفتم فکر کنم آخین سفید رنگش بود که تو اهواز پیدا شد و من خریدم 620 تومن یارو یه هزار تومنی هم تخفیف نداد . مشکلی از لحاظ سه دکمه نداره و پشتش هم نوشته made in kore by samsung. فقط تو کارتن کوچیک سیاهرنگش هیچ سی دی ای وجود نداره بغیر از چند تا دفترچه و کابل رابط و شارژر که سا شاخست و هندزفری و خود گوشی. frameware هم اینه:
PDA:I9000 JPJPF
PHONE:I9000 JXJPD
این ورژن قدیمیه عوضش کنم یا فعلا نیازی نیست؟
مبارکه.نقل قول:
يه ورژن جديدتر هم هست jpjpg ولي لازم نيست عوض کني. صبر کن تا 2.2.1 رسمي فارسي بياد
نقل قول:
دوست من خودم دارم استفاده میکنم :40:
به احتمال زیاد مشکل از رمتون هست
نقل قول:
از این به بعد گالاکسی دیگه با صفحه super amoled تولید نمیشه و از صفحه های Super Clear LCD استفاده میشه
و برا اینکه قاطی نشه اسمش میشه I9003
و سی پی یو هم انگار فرق داره
i9000
1 GHz ARM Cortex-A8 processor, PowerVR SGX540 GPU, Hummingbird chipset
i9003
1GHz Cortex A8 CPU, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 chipset
من هم خودم خيلي دنبالش،گشتم ولي همين،رو که تو ايبي هست پيدا کردم.يه کابل هاي ديگه هم هست که سه،جهار هومن هست انگاري به،گلکسي نميخوره.....نقل قول:
بعد روش مینویسن I9003؟نقل قول:
یا بازم دردسر میشه واسه خریداراش؟
اقا مطمئنین؟ این I9003 که اصلا یک گوشی دیگه هست. حتی اندازش هم فرق میکنه! تازه Coming soon هم هست.
واسه بازار خاورمیانه و آسیا به احتمال زیاد I9003 جایگزین I9000 هستش .
البته هنوز سامسونگ چیزی اعلام نکرده تا MWC .
مخلصیم .
تائید میشه... منم مشکلی نداشتم...:5:نقل قول:
با این حساب سریع نر بریم گالاکسی بگیریم تا صفحه هاش ال سی دی نشده ؟؟؟؟؟؟؟
خب راه حلش چيه؟
مشكل از رم هست يعني چي؟
اين پيام رو ميده:
Parse Error: There is a problem parsing the package
البته به نظر من اون یک یکم بهتره....چون470 مگ رم خالی داره در حال که تو گلکسی در بهترین حالت به 340 میرسه....نقل قول:
وقتی بازی و نرم افزار زیاد نصب کنی متوجه میشی رم خیلی به دردت میخوره .......
دقیقا همین مصیبت رو تو امنیا2 دارمنقل قول:
مگه رم آی9003 دقیقا به اندازه آی9000 نیست؟
پس چجوری خالیه؟؟؟؟
دوستان بالاخره این گوشی خروجی اچدی داره یا نه؟
این مهمتریم ملاک من بره خریده
تنها چیزی که باعث شد نکسوس اس نخرم
لطفا یه جواب قطعی بهم بدید ...... رو اساس این بتونم بخرم
تبدیل usb به hdmi داره ولی به احتمال زیاد با کیفیت sd یا همون vga هست مثله خروجی tv با جک 3.5 شنقل قول:
رمش 512 ه که بعد از اون استفاده ای که سیستم ازش میکنه 340 تاش خالی میمونهنقل قول:
دقیقا همین مصیبت رو تو امنیا2 دارم
مگه رم آی9003 دقیقا به اندازه آی9000 نیست؟
پس چجوری خالیه؟؟؟؟
امنیا 2 256 بود که با رام لایت حداکثر 70 80 مگ خالی داشت و بدم نبود
بله داره.
فقط بايد كابلشو پيدا كني
نقل قول:
اگه میتوی 120 تومن پول کابل بدی اینجا داره.....اگه نه هم پس نخر چون ملاکت همینه...
کد:http://cgi.ebay.com/Samsung-Galaxy-S-Micro-USB-HDMI-Video-Cable-/390277966486?pt=PDA_Accessories&hash=item5ade612a96
همون طور که دوستمون گفت رم هاشون یه اندازه هست ولی توی i9003 نمیدونم چیکار کردن که 470 خالی میمونه:18:نقل قول:
افسوس که حالا باید با این سیاست تولید کننده اش (جایگزینی SLCD) به بازی گرفته بشیم و ...
تازه اگر قطعی شده باشه...(منابع رو چک نکردم)
ماه هاست که دنبالشم بخرم
عزیز،گوشی ها یه سطح لیاقتی دارن!!!
درسته که ممکنه پولمون بهشون نرسه،ولی گوشیی مثل گلکسی،لیاقتش 700 تومن هستش و وقتی قیمتش میاد پایین تر،باید یه سری امکانات رو از دست بده....گلکسی در سال گذشته ی میلادی یکی از بهترین گجت ها شد....
با اومدن ارک،و سایر غول های اندرویدی،و همچنین تبلت ها که احتمالا کم کم جای گوشی رو میگیرن،سامسونگ باید هم انرژی خودش رو صرف چیزای بهتر بکنه...
خوش به حالتون که سرعت دانلودتون 54 مگ هستش!!!
نقل قول:
دیدم منفی نیست فقط حیفم اومد ... خیلی منتظر موندم بتونم بخرم تا اینکه الآن خبر جایگزینی مطرح شده و ضد حاله
از اون طرف هم Galaxy S2 آدم رو قلقلک میده و باز همون داستان معروف که هرچی صبر کنی هی گوشی بهتر میاد و انتها نداره!
نوکرتم عزیز اون سرعت تو محل کاره...خونه سالهاست که با دایل آپ زندگی می کنیم! مثل همین الآن که در خدمت شما هستیم.
ببخشید اگه یه نمه رفت تو فاز اسپم:46:
سياست سامسونگم قابل دركه با اومدن گالكسي اس 2 ميخواد رو اون سوپر امولد بزاره و برا اون رقيب نسازه يا شايدم ميخواد سوپر امولد هاشو هدر نده
[/COLOR]از اينجا هم ميتوني بخريشنقل قول:
قيمش هم مثل Ebay نيست . فقط 5000 تومن
کد:http://www.plaza.ir/TV_Out_Cable_Micro_USB_to_HDMI_-3088.aspx