نقل قول:
سلام بر عزیز دلم.
فدات شم . مشکل پنل این طور که گفتند توی این هفته با ورژن جدید کاملا حل میشه.:8:
Printable View
نقل قول:
سلام بر عزیز دلم.
فدات شم . مشکل پنل این طور که گفتند توی این هفته با ورژن جدید کاملا حل میشه.:8:
با سلام خدمت شکار های جدید مخابرات
به دنیای اعصاب خوردی خوش آمدید. از کجا شروع کنم.
از من میشنوید اصلا فکر اینترنت مخابرات رو نکنید مگر اینکه فیبر نوری باشید که چاره دیگه ای ندارید.
.کافیه شما این تاپیک رو از مرداد ماه تا حالا یه مرور کنی ببینید ما چه قدر بدبختی کشیدیم.
دلایلی که شما نباید از اینترنت مخابرات adsl (طرح مثلا زرین) بگیرید:
1) قطعی تا دلتون بخواد داره.
2) پشتیبانی افتضاح.
3) شبانه رایگان ندارد (که برای من خیلی مهمه)
4) پنلی که هر روز قطعه
5) پولش میاد روی قبض که با توجه به اینکه پنلشون کار نمی کنه ممکنه سرتون کلاه بره.
6) تک تعرفه ای ( از همین مورد میشه فهمید که چیه)
عزیزی که میگه من پنل نمی خواهم و خودم آمار مصرف دستمه باید بدونه که اگر شارژت تموم شه باید با دیال آپ تشریف ببری توی پنل (اگه بشه اسمشو گذاشت پنل ) دوباره شارژ کنی در غیر این صورت نمی تونی استفاده کنی. من خودم یک هفته است که شارژم تموم شده که دارم از دیال آپ استفاده می کنم.
شما اگر عاقل باشی و شانست که زده اومدی تو این تاپیک ، با وجود گزینه های دیگه نباید حتی به ADSL مخابرات فکر کنی.90 در صد کسایی که تو این تاپیکند خطشون فیبر نوری که چاره ای ندارند و قبل از طرح زرین اشتراک گرفتند.
ای کاش ما هم خطمون فیبر نوری نبود......
نقل قول:
همه ی اینا درسته جز قطعی که نداره سرعتشم خوبه
سلام
کسی جوبه منو نداد.
سواله من اینه که ابتدا به طور پیش فرض 1 گیگ ترافیک داره و اگه تموم شد دوباره باید خودمون شارِژ کنیم یا اتوماتیک میره برای گیگه بعدی؟
و اینکه هنوز مودم رایگان هست ؟ و تا راه بیفته چقدر باید هزینه کرد؟ (چون شنیدم فقط 5000 چوق برای نصب میگیرند. همین!)
علیک سلام نجات دهندهنقل قول:
خدای من یه نفر قربون صدقه من رفت !! نمی تونم باور کنم !! الان باید چی کار کنم ؟؟ حول شدم :40::40::40::40:
من آمادگی خودم رو برای دریافت هرگونه پیام خصوصی اعلام می دارم:40:
مرتضی خودت رو نباز، تمرکز کن اون فقط یه دوشیزه 15 سالست.
60 سال دیگهنقل قول:
پیر مرد اول(این منم) :شلام دادا داش خو خوبی می گ گم ای این پنلللل تون درست ن ن نششده من ن ن نمی تونننم هنوووز وووااااررررد بششششم
پیرمرد دوم(گاگولهای2030): علللک سسس للام باززم که ششششماییید منننن که گگگگگف تتتتم هههر وقققت درررست ششششد بهتتتون مییییییی گیم شما ههههرر روز دددااااااری ززنننگ ممیییی زنییی
عمرا یعنی تو روز سه بار گیج نزنه روزش شب نمیشهنقل قول:
لعنت به این خرها
نقل قول:نقل قول:
میگما شما باید یه شب رو با ندا سر کنید دیگه دوشیزه 15 ساله فراموشتون میشه
دلتون آب من هرشب با ندا صبح میکنم شبی تقریبا 4 گیگ این قدر حال داره بهم میده دمش گرم این ندا
تازه من 128 سه ماه 5 گیگ گرفتم
می خوام دفعه بعد برم سراغ 512 یک سال 9 گیگ شبانه 400 دانلود حالی به هولی با ندا جون
بچه ها همین الان پنلشون باز شد. من شارژ کردم.
hovo جان تا باز بسته نشده دست بجنبون.
نقل قول:
خیلی بی جنبه ای.
(((((( خبر خبر خبر فوری ... پنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,وصل شده)))))))
نقل قول:
پنل وصل شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه:19:
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
(((((((((((((پنل وصل شده)))))))))))))
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
نقل قول:
(((((((((پنل وصل شده)))))))))
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
(((((((((پنل وصل شده)))))))))نقل قول:
نقل قول:
به این سامانه برو و بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
براي من مقدار اعتبار باقي مانده ترافيك را اشتباه زده , براي شما ها هم اين جوري ؟؟ !!!, اخه من تازه وارد كنترل پنل جديد شدم ...
يه نفر لطف كنه جواب ما را بده
اقا کسی خبر نداره که کی پیش شماره ی 425 از dlc در میاد ؟
:18: خط ها از دی ال سی در نمیان به دی ال سی دارن تبدیل میشن :31:نقل قول:
من ایشالا تا 2 هفته دیگه از شر این 2030 راحت میشم.(میرم یه منطقه که فیبر نوری نیست.کوی ولیعصر اصفهان)دوستان کدوم شرکت خصوصی روپیشنهاد میکنید که ازاون سرویس بگیرم؟بزرگ نوشتم زود جواب بگیرم:31:
:دینقل قول:
خوب من چی میدونم ، فقط اینو میدونم که بهمون اینترنت نمیدن :41:
نمیشه یه خط دیگه گرفت که dlc نباشه ؟ :دی
پنل وصل شده هورا هورا ...
آخه اینم ذوق کردن داره
2 دقیقه دیگه از کار میفته
برای من تو این چند روزه که پنل قطع بود هیچی از حجمم کم نکرده حدود 2 گیگ دانلود داشتم :31:
ای کاش همش دانلود می کردم :41:
دنیا همه افسوس است
داداش اونجا همه ی خطوط DLC هستن :46:نقل قول:
پنل كه دوباره خراب شد ...:41: :19:
نقل قول:
من الان امتحان کردم وصل بود.
سلام دوستان
هنوز مودم رایگانه
و کله هزینه برای نصب و راه اندازی 5000 چوقه؟؟؟؟
از منم چند روزه باز نمی شهنقل قول:
شما احتمالا نام کاربری یا رمز عبور رو اشتباه می زنید. مال من که همیشه مشکل داشت الان وارد میشه.نقل قول:
سلام من مشكلم با پنل جديد حل شد
فقط يك مشكل دارم اينم كه چون تازه وارد كنترل پنل جديد وصل شدم , هنوز چگونگي خريد شارژ را بلد نيستم
وقتي من وارد كنترل پنل ميشم , هيچ كدام از گزينه هاي سمت راست كنترل پنل مثل گزينه ي پرداخت ها وشارژ ها كار نميكنه ؟؟
چطوري ميشه ترافيك اضافه خريد ؟؟؟؟؟؟
تو را خدا راهنماييم كنيد ....
همانطور که از شکل پیداست.برای شارژ کردن ابتدا از قسمت سرویسها روی مشخصات سرویس می زنی. بعد میری روی طرح مثلا زرین و از قسمت پایین روی تمدید اعتبار کلیک کن. بقیش دیگه سادست.
خیر دوست عزیز، هیچ چیز رایگان نیست. حدود 50 60 هزار تومن پول می گیرند. اون اول کار اعلام کردن به 3000 نفر اول مودم و نصب رایگان می دن که همه هجوم بیارن طرف مخابرات ولی این فقط جنبه تبلیغاتی داشت که متاسفانه این دیو صفتان موفق به گول زدن مردم هم شدن.نقل قول:
الان تو بیخ میشی!!!
راستی دوستان برای از رانژه در آوردن باید زنگ بزنیم 2030 یا نه وقتی طرف مصرف نکنه اتوماتیک در میاد از رانژه
های راحت شدم
فهمیدین کگه چی شد
من هم توبیخ شدم هم آبروم تو درو همسایه و همکار رفت
طرف اومد دم مغازه حسابی باهام دعوا کرد خلاصه منم عصبانی اومدم و فورم و دیگه....
خلاصه همکارا طرف رو آروم کردندو متقاعدش کردند که وای مکس بگیره
براش تقاضا کردم فردا ش ظهر نشده اودن براش نصب کردن و رفتن یه سال با مودم 200 تومن 512کیلو بد نبود حال میداد البته 20گیگش
شبانه هماز 2 صبح تا 8 رایگان
جمعه ها هم 2 شب تا 2 بعد از ظهر رایگان خلاصه که شرش تموم شد
حالا میخوام بیخودی پول نیاد رو قبض یارو باید حتما زنگ بزنیم یا خودشون قطع میکنن
نه قطع نمیشه. چونکه هردوماه حداقل 5000 رو قبض میاد.نقل قول:
اما من به حضوریشم اطمینان ندارم.میری اونجا یموقع میگن.نه قطعش نمیکنیم.:eh:
منم نظرم اینکه قطع نمیشه چون دو ماهی 5000 تومان با حداقل استفاده حتی صفر بایت روی قبض میاد.نقل قول:
حالا با تلفن حل میشه یا برم مخابرات
وای چه مکافاتی شد این خط اینتر نت
دیدی یکی نحصه همینه دیگه
خودش خطش مکافاتش همه چیش نحصس
وصلش نحص قطعش هم نحص
بچه ها اینایی که dlc هستند باید چیکار کنند ؟!
نقل قول:
از پرداختها وشارژها نرو - از مشخصات سرویس برو و طرح زرین را انتخاب کن .تمدید اعتبار رو بزن.
فقط بگم یک گیگ یک گیگ شارژ بزن یهو هول نکنی چند گیگ شارژ کنیا . چون به ازای هر گیگ که شارژکنی 2500 تومان میاد رو قبضت .
آره عزیزم یه گیگ یه گیگ شارژ کن بعد از هر گیگ ده روز وایسا ببین پنل کی وصل میشه بعد یه گیگ شارژ کن بعد باز وایسا بعد بیا به این نجات دهنده فحش بده بعد اون ناز کنه ، مرتضی بیفته دنبالش بعد باز یه گیگ شارژ کن، بعد ...نقل قول:
فقط بگم یک گیگ یک گیگ شارژ بزن یهو هول نکنی چند گیگ شارژ کنیا . چون به ازای هر گیگ که شارژکنی 2500 تومان میاد رو قبضت .
آخرش جون تو جونشون بکنی مخابراتن دولتی اند و ...ی ...
مسخره ها ، تلفن رو جدید گرفتیم می گن باید صبر کنی 2 ماه از آخرین دوره بگذره قبض بیاد بعد مشخصاتتون وارد لیست ما میشه و می تونی درخواست adsl بدی ...
یعنی ..... (بیب)
مسخره ها
شما باید از مخابرات adsl بگیری، می تونی بری تو این سایت ثبت نام کنی:نقل قول:
از هیچی بهتره.کد:http://www.2030tce.com
من يك گيگ شارژ كردم ولي هنوز به اينترنت وصل نيستم , چند وقت طول ميشكه تا وصل شم , يا بايد دوباره شارژ كنم ؟؟ .....
تو را خدا راهنماييم كنيد ...
ممنون
دوستان مخابرات استان اصفهان یه نظرسنجی در مورد کیفیت ADSLش گذاشته.فرصت رو غنیمت بشمارید:
نظر شما در خصوص نحوه واگذاری اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات چیست ؟کد:http://tce.ir/
بسیار خوب
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
نتیجه نظر سنجی مخابرات
:39: من که تا دیدم از خنده پکیدم. به جای طرح زرین باید اسمشو بذارند طرح سرگین.
این نظر سنجی یه گزینه "افتضاح" کم داره، بسیار ضعیف براش زیاده.
من که شخصا یه "بسیار ضعیف" نثارشون کردم. هرچند تاثیری نداره ولی حداقل روشون کم می شه.
سلام دوستان
من امروز اتفاقی یه موردی در کنترل پانل اینترنت مخابرات فهمیدم . تو بخش گزارش کارکرد ماهانه بعضی از زمان های مصرف 2 بار محاسبه شده . یعنی مثلا 25 مهر ساعت 21 تا 23 با حجم 100 مگ استفاده کردم 2 بار اومده. و مجموع حجم هم با این روش محاسبه شده . این جریان تو شهریور هم هست چندین بار هم هست . زنگ زدم 2030 اپراتور رفت تو کنترل پانلم و اونم تایید کرد و شماره گرفت و گفت تا ظهر زنگ می زنیم . کسایی که از مخابرات اینترنت گرفتن برن بینن اونا هم این مشکل دارند . تلفن من از مرکز خاتمه . اگه هنوز کنترل پانلتون فعال نکردید زنگ بزنید 2030 فعالش کنید . الان تازه فهميىم چرا زودتر حجمم تموم میشه
أقا خواهشن بقيه دوستان هم برن چک کنند ببینند این مشکل رو دارند؟