مجتمع سبحان سیستمش فرق میکنه. یک پول خوب داره ماهانه از ساکنانش میگیره. منم رییس داتک بودم شده دیش میزاشتم اون وسط اینترنت بهشون میرسوندمنقل قول:
Printable View
مجتمع سبحان سیستمش فرق میکنه. یک پول خوب داره ماهانه از ساکنانش میگیره. منم رییس داتک بودم شده دیش میزاشتم اون وسط اینترنت بهشون میرسوندمنقل قول:
اول نگفتید ابعاد این جعبه چقدر است.:grrr: (
دوم یک جعبه جدید موجود است ولی سیمی ازش بیرون نیامده و نمی دونم چرا یک 5 متری با سیم های تلفن فاصله دارد.:31:
سوم معنی این یعنی در حال کار هستند ولی هنوز وصل نکردن درست است؟
چهارم اگر الان adsl بگیرم ممکن است بعدا بیان فیبر نوری کنن ؟ ( گرچه بعید نیست)
سلام
کسی از Wireless افق نت خبر داره ؟!
درسته جاش اینجا نیس چون متخصصا اینجا زیاد سر میزنن واسه همین پرسیدم
کلا چه شرکتهایی الان وایرلس ارائه میدن (اگر هم ارائه بدن فکر کنم به یوزرهای خانگی ندن چون خلافه قانون مجلسه ! )
با تشکر قبلی
داتک- سپنتا- لایزر را قیمت هایش را زده و زیر 128 را به خانگی ها می دن.
از افق نت خبری ندارم.
البته پیشنهاد می کنم سرویس ipw داتک را نگیری زیرا افت شدید کیفیت پیدا کرده( البته اگر مودم داشتن)
از سرویس های دیگر داتک و شرکت های دیگر خبر ندارم
پارس انلاین اینترنت تاچه سرعتی میده من پرسیدم بیشتراز128k نمیدن ؟
برای کاربر خانگی بیشتر از 128 هیچ isp نمیده مگر این که شرکتی باشد که همه isp ها می دننقل قول:
من 1 سوال داشتم می خواستم بدونم بطور مثال سرویس 64kb صبانت حتی همون سرعت
4KB و 5KB نداره یا از دایل آپ هم مزخرفتره.
طبق شواهد موجود چه 64 بگیرید چه 128 سرعتتون تا 50kb 60kb می رسد فقط بستگی به منطقه مخابراتی تان دارد چون بعضی مناطق به علت کاربران زیاد سرعت بسیار افت کرده است و زیر 10kb است .نقل قول:
لطفا منطقه مخابراتی خود را بگویید تا دوستانی که از ان مرکز adsl گرفتن راهنمایی کنند.
تایید میشهنقل قول:
الان همه isp هایی که محدودیت حجمی دارن سرعتشون رو زیاد کردند که تا بعضی موقع به 60 کیلوبایت بر ثانیه میرسه
اول پیش شماره در تهران 4 رقمی اس نه دو رقمی:31:نقل قول:
دوم 6kbps یا 6kb ؟
از لحاظ تئوری 128kbps می شود 16kb دریافت ولی همان طور که دوستان گفتند شرکت هایی که محدودیت حجمی دارند سرعت بیشتر می دهند تا محدودیت زودتر تمام شود.:46:
یکی جواب ما رو می تواند بدهد؟:20:نقل قول:
باتشکر از جوابت Zed2 جان و دیگر اینکه منطقه مخابراتی من(( پیروزی)) است در مشهد
ممنون از جوابت.:10:
سلام،
از دوستان کسی هست که بتونه به من هم یه کمکی بکنه؟!
اینترنت Adsl بدون محدودیت با سرعت حداقل 128 برای پیش شماره 8887
ممنون
دوست عزیز از بین چند شرکت که میشناسم فقط شاتل به شما سرویس میده.نقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/
یه زنگ بزن مخابراتتون ببین چی میگن خودت رو راحت کن دیگه...نقل قول:
نقل قول:اتفاقا همین امروز تو فکرم بود که شاید بتونم از خود مخابرات بپرسم با چه شرکت هایی قرارداد داره ولی خب امروز که جمعه هستش!!! تازه احتمال این رو هم می دادم که یک وقت نگن...! بعدش یاد این تایپیک افتادم و اومدم......نقل قول:
از هر جفتتون ممنونم
با عرض سلام خدمت دوستان:
من از سرویس 128 محدود لایزر استفاده می کنم و می خواستم بدونم اگر کسی از لایزر سرویس می گیره آیا میدونه از طریق چه لینکی میشه دانست که چقدر از محدودیت حجمی باقی مانده و قابل استفادست کمک کنید لطفا
با سپاس
سلام دوستان گرامی .من میخوام adsl بگیرم .منطقهء 2 تهران هستم آریاشهر خیابان ستارخان خسرو جنوبی..
پیش شمارم 4422 هست که مربوط میشه به شهید سعادتمند...حالا شما راهنمایی کنید از کجا بگیرم بهتره ؟
من 128/128 نامحدود میخام ...مودم چی بگیرم خودم عاشق ASUS هستم اصلا به درد بخور هست ؟
با تشکر....
ببین دوست عزیز من خودم صبا نت دارم اما 256 با محدودیت.نقل قول:
اگر سرویس نا محدود میخواهی اون هم 128 من پیشنهاد میکنم از سپنتا بگیر.
شرکت های زیادی هستند که منطقه شما رو ساپورت میکنند اما اگر از سپنتا بگیری بهت 128 واقعی میده بدون Share و از این حرفها.
من تا به حال کسی رو ندیدم که از سپنتا ناراضی باشه.
کد:http://www.sepanta.net/
ممنون از راهناییتون...نقل قول:
قیمتهاشو دیدم 29900 برای یکماه 128/128 ... به نظرم سپنتا خوب باشه ...پس دیگه زیاد فرقی نداره چه مودمی بگیرم ؟ من تا 100 تومن برای مودم کنار گذاشتم ...:20:
لایزر بدون محدودیت حجمی استنقل قول:
جناب آقای zed2 بنده در شهرستان تبریز هستم و از سرویس 128 کیلوبایتی با محدودیت حجمی شرکت لایزر بهره می برمنقل قول:
سرويس جديد پارس آنلاين :
128 + 3 گيگ ! ماهيانه 19 خوبه به نظرتون؟
سلام خدمت دوستان عزيز
فروش بي رويه صبا نت در شهرهاي تهران-اصفهان-تبريز-مشهد-كرج-شیراز سبب شده تا پهناي اينترنت صبا نت شديدا كاهش يابد و عادت هميشگي مسولان صبا نت و نمايند گي ها كه درست خواهد شد"اشكال از شبكه است"اشكال از مخابرات محل است" و هزارو يك دروغ تكراري ديگر. ديگر از شنيدن دروغهاي تكراري صبا نت خسته شده ايم از اين رو وضعيت صبا نت روز به روز بدتر ميشود و شعار صبا نت اين است فروش بيشتر بيشتر و بيشتر پشتيباني و سرعت كمتر ضعيف تر و بدتر
از اين رو تمام دوستان من كه با صبا نت قرارداد بسته اند با وجود اينكه شارژشان تمام شده است براي شارژ دوباره اقدام نميكنند من و دوستانم انجمني تشكيل داد ه ايم و تا چند روز ديگر يك شركت خوب كه سرعت عالي و بهتر از صبا نت دارد به شما معرفي مي كنيم از اين رو هر چه زودتر مشتركين شهر هاي اصفهان-تبريز-مشهد-كرج شیراز و ديگر شهر ها اگر شارژشان تمام شده ديگر شارژ نكنند و اين خبر مهم را به تمام دوستانتان برسانيد و در ضمن آنقدر صبا نت مكار شده كه سرعت دانلود شبانه را نيز كاهش داده كه دانلود با سرعت 4 تا 15 آنهم اگر شانس داشته باشي. صبح ظهر عصر شب سرعت خيلي بد من يكي راضيم كه سرعت دانلود روزانه خوب باشد تا مجبور نشوم ساعت 4 شب دانلود كنم اما كو گوش شنوا اينها هم خدا را ميخواهند و هم خرما را
فعلا خدا نگهدار =; ](*,)
دوستان من .اگه ميشه راهنمايي كنيد مي خوام از شركت فناوا adsl بگيرم اما موندم سرويس حجمي بگيرم يا بدون محدوديت دانلود, چون من يه كمي هم نياز به دانلود دارم و قبلا تجربه سرعت 128 اينارو بدون محدوديت داشتم اصلا خوب نبود به قول خودشون حجميش بهتره اما ميترسم limit سريع تمام بشه!
راستش در این مورد فقط میتونم نظر شخصی خودم رو بگم چون زیاد تجربه ندارم.نقل قول:
من خودم مودم USRobotics دارم و خیلی هم ازش راضی هستم.
حتی یک وقتهایی که مشکل دارم و با پشتیبانی تماس میگیرم وقتی مودمم رو میپرسند چی هست و من هم میگم USRobotics خودشون میگن مودم خوبی هست.
قیمتش هم بین 50 تا 55 تومان هست.
حالا سعی کن از تجربه بقیه دوستان هم استفاده کنی:27:
از کدام نمایندگی گرفتین؟ ان نمایندگی سایت دارد؟ :46:نقل قول:
بستگی به مصرف خودت دارد. اگر فقط گشت زنی می کنی خوب است ولی اگر می خواهی فایل دریافت کنی نه.:46:نقل قول:
این پارس آنلاین محدودیت حجمی گذاشته واسه سیستم هاش؟ چون قبلا هم میگفت محدودیت داره ولی رعایت نمیکرد. کسی تست کرده ببینه تموم میشه یا نه؟
سالم بر همگي
من در خيابان پيامبر (ستاري) هستم.مي خواستم ببينم از کدوم شرکت بگيرم بهتره؟
64 مي خوام و کدوم مودم رو بگيرم؟
مودم وايرلس چي؟
چهار رقم اول شماره ما 4404
اره الان محدودیت اعمال میشهنقل قول:
برای 64 اصلا طرف بی سیم نیا. نمی ارزد .نقل قول:
:46:
آقا دیشب شبکه خبر یه تبلیغ داد شرکت فن آور بود فکر کنم کسی چیزی میدونه در موردش؟
شبکه فن آوا در بیشتر جاهای کشور سرویس میده و قیمت هم در تمام کشور یکی.
چند نوع فروش داه حجمی اختصاصی و ماهیانه
ولی از نظر سرعت انگار جالب نیست والا نمایندگیش رو گرفتم ولی اصلا روش کار نکردم که بفروشم یکی از بچه ها نمایندگی دشات پس داد. پورسانت خوب ی هم میدهند
کسی نمیدونه چه شرکتی برای منطقه ما هم adsl میده ؟ 5505 ؟؟؟؟؟
شرکتهای داتک و سپنتا و پارس آنلاین و شهراد و آسیا تک و ندا و شاتل و صبا نت رو چک کردم.نقل قول:
شرکت صبا نت در منطقه شما سرویس میده.
کد:http://www.sabanet.ir/
دوستان عزیز سلام
یک شرکت هست که جدیدا سرویس ADSL اش رو را اندازی کرده اسم شرکت بینا هست و سایتش هم binanet.ir
البته هنوز سایتش رو آپدیت نکرده و قسمت ADSL رو اضافه نکرده ولی من اینجا قیمت ها و مناطق مخابراتی رو
قرار میدم اگر کسی خواست بره بگیره
مناطق تحت پوشش : (البته مناطق سلمان فارسی و دیالمه هنوز کاملا راه نیفتاده ولی بزودی ...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست قیمت ها : (البته دو سرویس دیگه هم قراره اضافه بشه 256 - 2 و 4 گیگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن شرکت هم اینه 66919450 (بینا)
فقط این نکته رو بگم من خودم از این سرویس استفاده نمی کنم (مرکز ما رو ساپورت نمی کنه) و نمی دونم
سرعتش چطوره در ضمن IP هاش هم دینامیکه و همچنین این قیمت ها قیمت کامل سرویس هست
یعنی دیگه هزینه آبونمان مالیات و ... گرفته نخواهد شد . اگه سوال دیگه ای هم بود بفرمایید
قيمت هاش خيلي بالاست من 256 نامحدود دارم ماهي 28600 مي دم با آبون مانو اينا بعد 256 نامحدود اين 49 تومنه سر گردنه كه مي گن همين جاهاست فكر كنم !!!!
نقل قول:
دوست عزیز درسته قیمتش نسبت به بعضی شرکت ها بالاتره ولی برای خیلی جاها ممکنه مناسب باشه
سر گردنه ( :31::27:) اونجاست که 64 نامحدود رو 35 تومن میدن اونوقت فکر کنم 19,500 معقولانه تر باشه
دوستان 256 فن آوا نامحدود ميده 40 تومان .نظرتون چيه خوبه؟ چون توي شهر ما فن آوا سرويس adsl ميده و پارس انلاين
بهترین سرعت ای دی اس ال را با شرکت لایزر تجربه کنید