دیشب وضع خیلی خراب بود . من 1.5 گیگ بیشتر نتونستم داتلود کنم .
Printable View
دیشب وضع خیلی خراب بود . من 1.5 گیگ بیشتر نتونستم داتلود کنم .
با هاست خودت؟ :o منم دیشب با اکسپرس لیچ از ساعت 2:45 به بعد حدود 2.5 گیگ گرفتم.نقل قول:
لینکهاتون رو این تاپیک بدین براتون مستقیم کنن به اکسپرس لیچ.. خیلی خوبه خدایی..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره . شب های قبل بالای 3 گیگ میگرفتم ولی دیشب افتضاح بود .نقل قول:
سلام مگه اینترنت نامحدود هنوز ارائه میدن ؟نقل قول:
دوستان من که خط 256 با حجم دانلود 5 گیگ گرفتم که سرعت دانلود شبانش افتضاح بود
و بعد از سه روز خط رو تخلیه کردم
الان از اسیاتک 256 با حداقل ترافیک 8 گیگ نامحدود گرفتم و سرعت دانلودش هم اشتراک 1 به 8 و با 32 دانلود میکنه و برجی 16900 تومن هم قیمت سرویسه
دوستانی که میخوان نامحدود بگیرن از این شرکت هم میتونن سرویس بگیرن
بعد از 8 گیگ سرعت میاد پایین ؟نقل قول:
از پشتیبانی اسیاتک دیروز پرسیدم گفتن سرعت افت میکنه بعد از 8 گیگنقل قول:
ولی الان شاید حدود 200 میگ دانلود داشتم و داخل پنل کاربری حجم مصرفی رو زده صفر
نقل قول:
آسیاتک سگش شرف داره به این مخابرات . منم راغب شدم برم سمت آسیاتک یا گذرگاه جهانی
دوستان لطفا" یک نفر منو راهنمایی کنه
من چند ماهه که از وی پی اس استفاده می کنم... ولی چند ماه هزینه اینترنتم سه برابر شده من که قبلا" به زور دو ماهی 60 تومن هزینه اینترنت برام می اومد الان راحت بالای 120 تومن ماهانه باید پول اینترنت بدم
برای من اصلا" صرف نمی کنه.. من سرویس از مخابرات دارم 512 و ماهی 3 گیگ حجم
من چون کارم با وی پی اسه.. بیشتر از سرعت دانلود برام پینگ سرویس مهمه
پینگ مخابرات خوبه اکثرا" حدود 150 است
من نیاز به یک سرویس با حجم نامحدود با پینگ پایین دارم
کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟
واقعا" به همچین سرویسی نیاز دارم
نقل قول:
مخابرات نامحدود نداره باید بری سمت شرکت ها . شاتل سرویس های آرتش میتونی بری استفاده کنی .
الان ساعت 1:20 صبح شد و کلا اینترنت ما تعطیل .. سرعت شد 10-15 کیلوبایت . :n30:
نقل قول:
وضعیت پینگ شاتل چطوریه؟
الان سه تا شرکتو پیدا کردم که سرویس های خاص با حجم نامحدود می دن تو اراک...
شاتل ، آسیا تک و ساتیا....
ساتیا از نظر قیمت و حجم بین این ها از همه بهتره.. ولی وضعیت پینگشون نمی دونم چطوریه
بعد از این که از اون حجم مشخص بیشتر مصرف کردیم ( مثلا" الان برای سرویس های نامحدود شاتل ماهانه 11 گیگه) آیا پینگ سرویس بالا می ره؟
نقل قول:
البته سرور از اروپا باشه که مشکلت کلی حله . ولی پینگ شاتل رو من سه سال پیش بودم خوب بود از اون موقع دیگه نمیدونم.
این رو در نظر بگیر که چقدر مصرف داری بعضی شرکت ها بعد از یه حجمی محدودت میکنن (اسیاتک و شاتل) که بنظرم ساتیا این رو نداشته باشه .
دوستان کسی از ساتیا سرویس نامحدود داشته؟
دوستان من رفتم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از وضعیت بد اینترنت مخابرات و همچنین دانلود شبانه شکایت کردم یه روز بعد یه نفر از 195 زنگ زد گفت داریم به شکایت شما بررسی میکنیم امروز هم یه نفر از مخابرات اومد خونمون که سرعت ها رو تست کنه شانس هر سایتی میزد مثل شصصت تیر باز میشد سرعتمم کلی رفته بود بالا:n13:نمیدونم چه حکمتی بود توش :n27:ولی من زیر بار نرفتم گفتم باید وضعیت دانلود شبانه رو درست کنید. خود اون بنده خدا هم اذعان کرد که وضعیت دانود شبانه درست شدنی نیست گفتم این موضوع رو باهاتون در میان بگذارم اگه شما هم پیگیری کنید شاید مشکل درست بشه شاید
دوستان می خواستم بدونم سرعت اینترنت روی پینگ تاثیر داره یا نه؟
یعنی الان که من سرعتم 512 مخابرات هست اگر اینترنت 128 از شرکت ها بگیرم سرعت پینگ سرویسم می یاد پایین؟
دوست عزیز من سرویس 256 نامحدود با حداقل تبادل ترافیک 8 گیگ از شرکت اسیاتگ دارم
پینگ خط رو از سایت
pingtest.net
گرفتم و نتیجه کار شد این که میبینید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خیر سرعت دانلود ارتباطی به پینگ نداره. اما ممکنه در هنگام تغییر سرویس (خصوصن از شرکت دیگر) به هر دلیل دیگه ای پینگ شما کاهش یا افزایش پیدا کنه.نقل قول:
در حقیقت سرعت دانلود یا پهنای باند بیشتر اجازه میده اطلاعات بیشتری در یک بازه ی زمانی خاص از سیم عبور کنه.
سرعت و پهنای باند رو اندازه ای برای گنجایش در نظر بگیرید.
پینگ رو اندازه ای برای تاخیر.
فرض کنید یک سرویس سرعتش 10Mbps و سرویس دیگر 1Mbps. و هردو سرویس پینگشون 50ms است. فرض کنید میخوام ازین کاکشن ها تعدادی کارکتر حروفی رو بفرستم به یک پایگاه دیگه. برای راحتی کار فرض کنید هر کارکتر 1Mbps از پهنای باند شمارو مصرف میکنه.
در کانکشن 10Mbps من قادر خواهم بود که تمامی کارکترهای A , B , C , D , E , F , G , H , I , J رو در یک لحظه به پایگاه ارسال کنم؛ بنابراین بعد از 50ms این ده کارکتر به پایگاه ارسال میشوند و روی مانیتور اون پایگاه به نمایش در میان همه با هم در یک لحظه.
حالا میرم سراغ کانکشن 1Mbps ، در اینجا هر کارکتر مثلن A به صورت جدا جدا فرستاده میشه چون هر کارکتر کل پهنای باند (معادل 1Mpbs) رو مصرف میکنه. بنابراین حرف A فرستاده میشه و 50ms بعد روی مانیتور پایگاه به نمایش در میاد ، بعدش حرف B که 50ms بعدی به نمایش در میاد و C که 50ms بعدی و D وو.... تا برسه به کارکتر J. بنابراین مدت 500ms برای هر 10 کارکتر نیاز خواهد بود تا تمامی کارکترها ارسال بشن و روی نمایشگر دیده بشند.
بنابراین دیدیم که هردو کانکشن پینگ برابر یعنی 50ms دارند، ولی کانکشن 10Mbps چون در هر 50ms میتونه اطلاعات بیشتری رو نسبت به کانکشن 1Mbps بفرسته، سریعتر به نظر میرسه.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
شما از سرویس آسیا تک راضی هستی؟ بعد از مصرف 8 گیگ وضعیت سرعت دانلودش و سرعت باز کردن صفحاتش چطوریه؟
بعد از این که 8 گیگ مصرف شد آیا پینگ سرویس هم بالا می ره یا توی پینگ تغییری پیش نمی یاد؟
نقل قول:
یک دنیا ممنون از توضیحات خوبی که دادی دوست عزیز
پس با این حساب تفاوت چندانی توی سرعت ارسال بسته ها بین سرعت 128 با 512 وجود نداره ( به فرض این که پینگ هر دو تا ثابت باشه)
این هشت گیگ بین سی روز تقسیم میشه و شما تقریبا روزی 270 میگ حجم دارید که سرعت در حالت عادی اشتراک ا به 8 که میشه 32
و بعد از مصرف 270 میگ سرعت میشه 16 یا به عبارتی اشتراک 1 به 16
که این سرعت برای وبگردی خوبه ولی برای دانلود مناسب نیست
سرعت رو من در حالتی که سرعت دانلود 16 بود براتون پینگ خط رو گرفتم.
قبلا از های وب سرویس 256 با حجم ماهیانه 8 گیگ داشتم و سرعت دانلود هم 256 بود پینگ خط هم خیلی پایین بود منتها دقیق یادم نیست چقدر بود
خواهش میکنم.نقل قول:
درواقع تاخیر ارسال بسته ها.
تفاوت که همیشه هست.. پینگ مخابرات یه عددیه، پینگ شاتل یه عدد دیگه، پینگ ساتیا یه عدد دیگه.. جاهای مختلف با هم فرق میکنند.
سلام
دوستان بیکار بودم صفحات این تاپیک رو خوندم متوجه شدم (قصد توهین ندارم ) 98 درصد کسایی که اینترنت پرسرعت استفاده میکنن تو این تاپیک سواد استفاده اینترنت ندارن .......
سلامنقل قول:
در این مواقع بهتر هست که بقیه رو روشن کنید
فکر کنم بدونم منظورتون ارتباط سرعت و پینگ بود که ربطی نداره، درسته؟
نقل قول:
دوست عزیز میشه سواد استفاده از اینترنت پرسرعت رو برای ما بیشتر توضیح بدید؟
نقل قول:
سلام
بله (منظور از ربطی نداره دقیقا چیه ؟ )سرعت و پینگ و ترافیک استفاده شده و خیلی چیز ها که دوستان فقط اینجا میان و به شرکت های ارائه اینترنت فحش میدن که به نظر من کار خوبی نیست من نوعی اول یه چیزی رو سرچ میکنم و بعد در موردش نظر میدم ..
یعنی اینکه اگه از یه سرویس دهنده اینترنت 2 مگ یا 10 مگ بگیریم تاثیری در پینگ نداره.
بیخیال بابا، همشون دزدن یعنی چی کار درستی نیست؟ همه چیز فیل، باید چهارچشمی حواسمون به ترافیک ناچیزمون باشه که یه دفعه چند مگ ازش ندزدن وگرنه باید خداتومن پول بدیم یه چس مثقال ترافیک بخریم.نقل قول:
سرعت و پینگ و ترافیک استفاده شده و خیلی چیز ها که دوستان فقط اینجا میان و به شرکت های ارائه اینترنت فحش میدن که به نظر من کار خوبی نیست من نوعی اول یه چیزی رو سرچ میکنم و بعد در موردش نظر میدم ..
برای من یکی سر ظهرها قطع میشه چون وسایلشون داغ میکنه و باید صبر کنم هوا خنک بشه!
دیگه چی بگم؟
خب ترافیک مصرفی شما که از سیستم اکانتینگه اگه یکبار مشکل پیش بیاد قابل پیگیریه حتی با نرم افزار هایی مثل xnetstat میتونید مدیریت کنید برای من که جواب داده ...نقل قول:
در مورد قطعی snr و rate شما در قسمت تنظیمات مودم چند زده ؟؟
حالا که چی مثلا میخوای بگی خیلی واردی بابا وارد بابا استاد .اصلا تو خوبی
حوصله بحث ندارم
بجای اینکه بیای بگی اشتباه میکن
بیا اشتباهات را بگو تا جواب بگیری
حالا این را فعلا جواب بده شما (اگر این سیستمشون مشکل نداشت وقتی که از چیزشکن استفاده میکردی دوبرابر نمی افتاد) البته اینم به گفته خود 2020 هست.
دقیقا اینجا هر اتفاقی برای هر کاربری افتاده واضح شرح داده برو صفحات قدیمی تر را بخون و مختص به این استان تنها هم نیست استانهای دیگه هم همینطور هست.
(البته هر موقع هم درست بوده که کسی نارضایتی نداشته)
هرچند همیشه خدا پکت لاست داشته و الان هم داره
همین الان هم یه تست گرفتم توی دوتا مسیر 100% پکت لاست داره توی سه تا مسیر هم متغیره
حالا اینا از نظر شما چی هست؟
حالا الان خوب شده نسبت به قبل لااقل برای من قبلا همش چند دقیقه یه بار دیسکانت میشد
سلامنقل قول:
دوست عزیز من قصد اینو نداشتم چیزیو ثابت کنم چون نیاز ندارم و این پست شما هم گفته من رو ثابت می کنه که ما فقط دوست داریم دیگران رو مسخره کنیم یا فحش بدیم بدون اینکه بدونیم مشکل از کجاست ...
اومدم چند تا سوال بپرسم دیدم این دوستمون فرمایشاتی داشتن
اول: همیشه تو هر جمع ایرانی بالاخره یکی دو نفر پیدا می شن که خود شیرینی کنن ........ می خوان هر طوری شده به بقیه بقبولونن که تافته جدا با فته اند....
با این حرف همه فهمیدن شما سواد داری.. 98 درصد بی سوادن
ولی وقتی تو یک جمعی حرف می زنی.. یاد بگیر موقع خود شیرینی کردن به دیگران توهین نکنی
دوم: این حرف یکی از مضحکترین حرفای بود که تا الان شنیدم..... مگر همه کسایی که از تلوزیون استفاده می کنن مهندس الکترونیکن؟ اینترنت یک رسانه است... من و میلیون ها نفر دیگه که ازش استفاده می کنیم... رشته تخصصیمون کامپیوتر و اینترنت نیست... تو رشته تخصصی خودمون در اون حد که باید بدونیم می دونیم
در مورد اینترنت هم هر چی که بلد نباشیم می پرسیم.....احساس خود شیفتگی هم نداریم
دوستان لطفا" اگر کسی از اینترنت ساتیا سرویس داره یک راهنمای بکنه
می خوام ببینم از پینگ سرویسش راضی هستید یا نه؟
یک سوال هم در مورد ه ک وب سایت ها دارم
می خوام ببینم یک وب سایت تا چه مدت اطلاعات یک کاربر (مثل ای پی های ورود و غیره) را توی خودش نگه می داره؟ یعنی اگر به فرض ما شش ماه اصلا" داخل یک سایتی لاگین نکرده باشیم.... اگر اون سایت ه ک بشه.. باز هم هکر ها دسترسی به اطلاعات کاربری ما از جمله ای پی ها دارن؟
میتونی در مورد پینگ سرویساشون زنگ بزنی از پشتیبانیشون بپرسی .نقل قول:
آخه معلوم هم نیست راستشو بگهنقل قول:
ممکنه یک چیزی بگه.. بعد که ازشون سرویس گرفتی پینگ واقعیش یک چیز دیگه باشه
فک نکنم.معمولا یه عدد بالاتر میگن که بعدا دردسر نشه براشون.مگه اینکه خیلی تو کفِ مشترک باشن[emoji1]نقل قول:
در حقیقت استاندارد خاصی برای مدتش وجود نداره، یک وبمستر خودش رو ملزم میدونه رکوردهارو برای سالها و تاجایی که فضای سرورش اجازه میده نگه داری کنه، یک وبمستر اصلن نگه داری نمیکنه و یکی هم فقط برای یک روز نگه داری میکنه، مخلص کلام اینکه کاملن دلبخواهیه. اگر وبسایتی رکوردهارو برای همیشه نگه داری کنه، دیگه مهم نیست ما چندوقت اصلن به وبسایت موردنظر سر نزده باشیم، اون رکورد هنوزم وجود داره و به قول شما اگه اون سرور که سایت روش قرار داره هــک بشه، به راحتی لوگ ها قابل دسترسی خواهند بود.نقل قول:
اینکه ما کاربرها اصولن از IP های داینمیک (غیرثابت) استفاده میکنیم باعث نمیشه قابل ردیابی نباشیم.. ISP ها دقیقن میدونن چه وقت چه کسی با چه IP یی و به چه مدت در کجا آنلاین بوده.. و اگه میخواید در مورد مدت زمان نگه داری لوگ توسط ISP های ایران بدونید، من بهتون حتم میدم تا ابد این لوگهارو نگه داری میکنن :n02:
به نظرم مخابرات کمی از محدودیت شبانه اش کم کرده . برای من مشهوده کامل
منظورتون اینکه که بهتر شده براتون ؟نقل قول:
من پریشب که دانلود زدم 3.5 گیگ گرفتم . برا منم بهتر شده .
والا من همیشه از اکسپرس لیچ میگیرم که مث علی همون 3.5 گیگ رو میشه راحت گرفت باهاش. ولی به نظرم یکم وضع بروزینگ بهتر شده بود :n01:
محتوای مخفی: .....
نقل قول:
من با آی پی واقعی خودم که تو اون سایت ها نمی رم........ حالا اگر به یک وی پی ان ا وصل بشیم.. بعد به یک وی پی اس وصل بشیم...... ( یعنی دو بار تغییر آی پی بدیم ) و همه کارها را توی وی پی اس انجام بدیم.. حالا اگر سایتی -- بشه... اون هکر چطوری می خواد آی پی واقعی ما را پیدا کنه؟ isp که عمرا" بتونه بفهمه ما با وی پی اس داخل کدوم سایت ها رفتیم.. مخصوصا" اگر قبل از اتصال به وی پی اس یک بار با وی پی ان تغییر آی پی داده باشیم