اگر سرعت فعلی شما 128 باشه برای تغییر تعرفه باید سرویس فعلی رو کنسل و مجددا ثبت نام کنید. تغییر از سرویس مشترک خانگی به مشترک شرکتی امکان ندارد.نقل قول:
Printable View
اگر سرعت فعلی شما 128 باشه برای تغییر تعرفه باید سرویس فعلی رو کنسل و مجددا ثبت نام کنید. تغییر از سرویس مشترک خانگی به مشترک شرکتی امکان ندارد.نقل قول:
نقل قول:
یعنی من که 128 دارم حتی اگه نامه تاییده هم بیارم دیگه نمیتونم تغییر تعرفه به 512 بدم؟؟؟ :18:
نقل قول:
بله درسته من حواسم به سرویس خونگی نبود من چون خودم شرکتی هستم و راحت میتونم تعرفه رو تغییر بدم حواسم به خونگی نبود
نه دیگه شما باید این سرویس رو کلا کنسل کنید و بعد با اون نامه تاییدیه دوباره از اول درخواست سرویس 512 بدید و همینجوری امکان تغییر تعرفه از 128 خانگی به 512 شرکتی امکان پذیر نیست متاسفانهکد:یعنی من که 128 دارم حتی اگه نامه تاییده هم بیارم دیگه نمیتونم تغییر تعرفه به 512 بدم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو کنترل حساب اینترنتی که رفتم تغییر تعرفه داره این 128 اصلا به درد نمیخوره سرعتش خیلی پایینه می خوام درخواست 512 ارسال کنم ببینم چی میشه
واقعا سرعت افتضاحه . بدبختیه که ما ها نمی تونیم افزایش سرعت هم درخواست بدیم و محکوم به استفاده از سرعت پایین هستیم !!!!!!!!!نقل قول:
درخواست تغییر تعرفه از ابتدای ماه بعد اعمال میشه. اگه تصمیم به این کار دارید حداقل آخر ماه سرویس فعلیتون رو شارژ مجدد نکنید که اگه گفتن امکان تغییر تعرفه ندارید، بتونید سرویس فعلی رو کنسل و دوباره ثبت نام کنید.نقل قول:
من 128 دارم و راضی هستم... چرا نشه؟ برو از دانشگاه نامه بگیر بعد برو نمایندگی وایمکس مدارک و تحویل بده بگو می خوام تعرفمو بکنم 512 بعد وقتی مدارک به دستشون رسید برو حساب کاربریت درخواست 512 بده فکر کنم از سر ماه بعد تعرفه تون تغییر کنه... اما اگه 128 اینجوری که شما میگین افتضاحه 512 بگیرین فکر میکنین خوب میشه؟ فکر نمی کنم :41:نقل قول:
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
تا حالا کسی مودم wifi 632w شو اپدیت کرده؟ چی میشه ؟ از نظر انتندهی فرقی میکنه؟
این مودم جدیده fbr 105 احتیاج به آپدیت داره اصلا آپدیت کنی تغییری میکنه؟؟؟؟
نقل قول:اگر فریمور جدید برای مودمت امده آپدیت کن!نقل قول:
نقل قول:
این مودم که جدید اومده احتمالا اخرین اپدیتشه ......
من مودمم BM632W اینه . از کجا آپدیتشو گیر بیارم ؟
برونقل قول:کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=252
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
دانلود مستقیم فایل update با فرمت exe
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/config_install/BM632w_V100R001IRNC20B017.exe
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
البته اول باید این قسمت و بخونین اموزش update
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/config_install/WiMAX_User_Manual-One_Click_upgrade-20-Feb-11.pdf
]
ممنونم دوست عزیز . خوندم راهنماشو . 1 کم خطرناکه !! میترسم دیگه کار نکنه ! . حالا چه تاثیری داره این آپگرید ؟؟نقل قول:
نمیدونم دقیقا حتما بهتر میشه دیگه... الان با چندتا دستگاه همزمان میتونی وصل بشی؟نقل قول:
با LAN به pc و با وای فای به لپ تاپ و موبایل همزمان وصل شدم و از اینترنت استفاده کردم .نقل قول:
من تو یکی از فروم ها خوندم فقط 3 تا دستگاه همزمان میشه اما کارشناس میگفت تا بی نهایت حالا کدوم درسته؟نقل قول:
تا بینهایت که نه !! ولی کارشناسشون که اومد واسم وصل کنه میگفت تا 40 تا میشه . حالا شما بگیر 20 تا . خوب دیگه !نقل قول:
به نظرم مودم wifi از هر نظر از مودم usb بهتره....
بالاخره من نمیدونم وایمکس ایرانسل بگیرم یا مبین نت؟ کسی راهنمایی میکنه؟ سرعت 256 میخوام....
شما پوشش منظقه تون رو چک کنید ببینید ایرانسل پوشش قوی دارد یا مبین نت .نقل قول:
فقط باید با یک مودم تست کنی تا ببینی انتندهی چطوریه.... :41:نقل قول:
طبق گفته کارشناس ایرانسل ضعیف ترین مودم وایمکس از نظر انتندهی مودم usb :41:
آقا من یه سوال پرسیدم که دیشب از ساعت 1 تا 6 وایمکس ایرانسل من قطع بود آیا برای دیگران هم همینطور بوده؟
می خواستم بدونم آیا این مشکل همگانی بوده یا نه ؟ نمی دونم چرا پست من پاک شد؟
مبین نت اگه پوشش میده بگیر چون شبانه 2 تا 8 رایگان داره و قیمتهاش هم ارزونتره...نقل قول:
نقل قول:اره منم پرسیدم همینو گفتن...نقل قول:
اره دیشب به دلیل اختلالات قطع بود چند شب پیش هم همینطور...نقل قول:
سلام
دیروز داشتم با اینترنت کار میکردم یهو دیدم چراغ های آنتن مودم خاموش شدند ولی بقیه چراغ ها کار میکردند (مودم وایمکس ایرانسل BM632W WIFIi ), مودم رو از پنل پشتش ریست کردم بازم درست نشد , زنگ زدم پشتیبانی راهنمایی ام کرد و اتصال مجددا" برقرار شد ولی چراغ های آنتن خاموش بود , امروز دوباره تماس گرفتم و مشکلم رو گفتم - گفتن از گارانتی با شما تماس میگیرن , ولی من دیشب فضولیم گل کرد و درب مودم رو باز کردم ولی همه چیز سالم بود , فقط یه برچسب کوچیک روی پیچ زیر مودم بود که پلمپش بود که من کندمش , حالا اگر از گارانتی بیان شاید به اون پلمپ گیر بدن , میخواستم از دوستانی که مودم BM632W WIFIi دارند خواهش کنم یه عکس از برچسب پلمپ زیر مودم بگیرن برام ایمیل کنن یا همینجا آپلود کنن .
واقعا" ممنون میشم اگر کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه من دیشب تا 3 داشتم داشتم کار میکردم مشکلی هم نبود
درسته منم داشتم تا صبح دانلود میکردمنقل قول:
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
راستی کسی بلده با ادمین مودم bm632w پهنای باند رو برای یوزرهایی که با وای فای به شبکه وصل میشوند رو محدود کرد؟
سلام من میخوام وایمکس 128 بگیرم ایا اگر الان مودم را داخلی بزنم و هنگام نصب کانکنت نشود و نیاز به مودم خارجی داشته باشند ایا راحت عوض میکنند یا دوباره زمان بر میشه
من 7 خرداد سرویس 6 ماهم تموم میشه واسه تمدیدشو ریختن پول چی کار باید بکنم که تمدید شه؟
میشه اینترنتی پرداخت کرد؟چجوری؟کجای سایتش باید برم؟
چون میخوام 6 ماهه بگیرم 2 باره نمیتونم از کارت شارژ استفاده کنم چون مبلغش زیاده میخوام از کارت بانکم بدم مثل موقعی که دفعه اول اینترنتی ریختم پولو
من 512 6 ماهه داشتم میخوام تمدید کنم دوباره نامه میخواد یا همون دفعه اول فقط میخواست؟
راستی بذارم قطع شه بعد پولو بدم تمدید کنم یا قبل از تموم شدن این دوره تمدید کنم؟
مرسی از راهنماییتون
درود..نقل قول:
انقدر عجله دارن که اصلا نگاه نمیکنن. اما برای اطمینان بفرمائید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کنترل پنل حسابتون تو قسمت صورتحساب اینترنتی گزینه پرداخت قبض رو انتخات کنید و راحت پول رو از طریق کارت بانکی پرداخت کنید.نقل قول:
من پیشتهاد میکنم هیچ وقت از طریق کارت شارژ حساب رو تمدید نکنید چون ازش مالیات کم میکنه.
سلامنقل قول:
خدایی چه طوری متوجه شدین که همه چیز سالمه؟
دوست عزیز واقعا" از لطفی که کردی ممنونم .:20:نقل قول:
ظاهرا" همه چیز سر جاش بود ولی چون از این بوردهای چند لایه ها بود دیگه نمیدونم تو اون لایه های وسطش چه خبرا بود .:20:نقل قول:
سلام یک جوانمرد جواب ما را بدهد ضمنا راهنمایی کنید کدام مودم را بگیرم چون دوتا wifi هستنقل قول:
آقایون این مودم جدیده fbr 105 دکمه برا خاموش کردنش نداره ؟؟؟
باید از پریز بکشی بیرون تا خاموش شه؟؟؟؟:23:
سلام G30MAN جان،نقل قول:
BM635 (وای فای داری که 2 آنتن داره) هم دکمه نداره؛ BM632W (وای فای داری که آنتن نداره) هم فکر کنم نداره.
شما FBR-105 گرفتی؟ ما بچه های خوب ِ این فروم! به شدت دنبال مشخصات این مودم جدید هستیم.
لطفا اگه شما داری، مشخصاتش رو کامل بنویس. (آنتن داره یا نه؟ چند پورت RJ45 داره؟ از محصولات کمپانی HUAWEI ه؟ لطفا اگر تونستی عکس بذار)
بقیه ی دوستان، اگر از این مودم اطلاعاتی دارید، لطفا اینجا قرار بدید.
خوش باشی،
©م.م.©
عکس هاشو گذاشتم خودتون ببینید (البته کیفیتش خوب نیست شرمنده)نقل قول:
سلام G30MAN جان،
BM635 (وای فای داری که 2 آنتن داره) هم دکمه نداره؛ BM632W (وای فای داری که آنتن نداره) هم فکر کنم نداره.
شما FBR-105 گرفتی؟ ما بچه های خوب ِ این فروم! به شدت دنبال مشخصات این مودم جدید هستیم.
لطفا اگه شما داری، مشخصاتش رو کامل بنویس. (آنتن داره یا نه؟ چند پورت RJ45 داره؟ از محصولات کمپانی HUAWEI ه؟ لطفا اگر تونستی عکس بذار)
بقیه ی دوستان، اگر از این مودم اطلاعاتی دارید، لطفا اینجا قرار بدید.
خوش باشی،
©م.م.©
فک کنم عکس ها گویای همه اش باشه
دوستان عزیز سلام:
راستش بنده تقریبا 5 ساله که از adsl استفاده میکنم.
حالا جایی هستم که محدودیت دارم . نمیتونم adsl داشته باشم در نظر دارم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم. با توجه به اینکه اصلا هیچ گونه اطلاعاتی در مورد وایمکس ندارم (هم تعرفه هاش , هم سرعتهاش , هم مودم هاش ) و کلا هیچی ازش نمیدونم.
اگر کسی منو راهنمایی کنه و کمک کنه خیلی مختصر توضیح بده واقعا ازش ممنون میشم.
آخه این تاپیک تقریبا 350 صفحه هستش اگه از اول بخونمش تا آخر فکر کنم دیگه نسل وایمکس تا اونموقع منقرض میشه...
پس لطف کنید در مورد تعرفه هاش و انواع مودم هاش یعنی مودمی که به درد من بخوره (با لبتاب میخوام وصل بشم وگاهی هم با سیستم معمولی) ممنون میشم راهماییم کنید.
مختصر مفید.
ممنون و سپاسگزار.
مختصر و مفید :نقل قول::31:کد:www.wimax.irancell.ir