ممنوننقل قول:
من دروغ نمیگم ، نگفتم شما از پشت کوه اومدی ، فقط تجربم رو گفتم ...
تا استارت یک پروژه ی جدی رو نزنی متوجه ضعف های ابزار هات نمیشی
منم نگفتم شما دروغ میگی برای تحقیق خواستم.فعلا مشغول تحقیقم ...
Printable View
ممنوننقل قول:
من دروغ نمیگم ، نگفتم شما از پشت کوه اومدی ، فقط تجربم رو گفتم ...
تا استارت یک پروژه ی جدی رو نزنی متوجه ضعف های ابزار هات نمیشی
منم نگفتم شما دروغ میگی برای تحقیق خواستم.فعلا مشغول تحقیقم ...
سعید جان یه چیزایی میگیا !نقل قول:
اومدم یه لول پایین تر گفتم با UDK یه بازی Side-Scrolling ساده بسازم ، بازم نشد و توی هوش مصنوعی دشمن ها به مشکل خوردم .. دوباره یه سطح اومدم پایین تر که با UDK IOS یه بازی خیلی ساده در حد Tiny Wings بسازم ، توی ساخت Player Controller مشکل داشتم . من تازه اونجا کمبود سورس کد رو حس کردم .. منم مثل شما میگفتم The Dishwasher که سهله ، صد برابر بهترش رو با UDK میسازم ولی وقتی مثل من وارد کار شدی و مشکلات رو دیدی تازه میفهمی کجای دنیایی و چه اشتباهی کردی ..
اینهمه بازی قوی با یو دی کی ساختن که نه تو هوش مصنوعی مشکل داره نه تو بخشایه دیگه . اونوقت یه بازی :
که دیگه کاری نداره که !نقل قول:
Side-Scrolling ساده
البته قبول دارم که تا شروع نکنی یه پروژه رو با مشکلات بسیار زیادی که قبلا اصلا فکرش رو هم نمیکردی رو به رو نمیشی . که فقط تو پروژه های بزرگ ( بازیهای مستقل هم جزوشه ) این مشکلات هست و هیچ وقت نمیشه ( 90 درصد ) یه بازی خوب رو تک نفری ساخت .
شما یه بازی خوب که مشکل هوش مصنوعی نداره و با UDK ساخته شده رو برام مثال بزن ( مثالت از Showcase نباشه چون تمام بازی های Showcase این مشکل رو دارن )نقل قول:
شما که میگی ساخت بازی Side Scrolling کاری نداره ، تا حالا فکر کردی چجوری میتونی حرکت دشمن هارو توی یه بردار دو بعدی محدود کنی ؟ من حتی این کار هارو انجام دادم ولی باگ هایی داشت که توی فروم Epic هم مطرح کردم و جواب " No Answer .. Just try other ways " رو شنیدم !
سلام
برای بازی Side Scrolling اگر راه برنامه نویسی نداره(خودتون می دونید که من تو اسکریپت تازه کارم و خیلی سر در نمیارم) فکر کنم بتونید با دیوارهای نامرئی مشکلو حل کنید.مدلها رو collision کنید که از دیوارها رد نشن و فقط توی یک راستا حرکت کنند.
خوب حتما" راه رو غلط میرفتی دیگه ! نگفته که راهی وجود نداره گفته یه راه دیگه امتحان کنید !نقل قول:
جواب " No Answer .. Just try other ways " رو شنیدم !
راستی برایه این کار من تو یو دی کی تازه کارم ولی فک کنم بشه Path واسه مسیر کاراکتر گذاشت و بعد وقتی فاصله دشمن تا کاراکتر اصلی مثلا 10 متر شد شروع کنه به شلیک کردن به طرفش ؟ این که اصولا" باید کدنویسی ساده ای داشته باشه ؟ ( یا شادی اصلا کد نویسی نخواد !)
ولی خوب برای هوش مصنوعی خیلی ساده
شما کلا" یه بازی خوب مثال بزن که مشکله هوش مصنوعی نداشته باشه ؟!نقل قول:
شما یه بازی خوب که مشکل هوش مصنوعی نداره و با UDK ساخته شده رو برام مثال بزن
بازیهای بزرگی مثله Crysis 2 - 1 . Call Of Duty همه مشکلات واقعا بزرگی تو بخش هوش مصنوعی دارند . هیچ کدوم هم با UDK یا Unreal Engine ساخته نشدند .
Game Artist Game Programmer ...
سلام میتوانم جفتش یاد بگیرم اگر میشه لطف کنید به من بگین از کجا شروع کنم که کاملا یاد بگیرم.ممنون
نقل قول:
بابا دمت گرم.
بنده خدا یه ساعت توضیح دده که هر دو نمیشه.
یه نفری نمیشه!
باز شما میگی بدوش!
به هر حال اگه میخوای بازی سازی یاد بگیری جای مطرح کردنش اینجا نیست.اینجا تاپیک پشتیبانی UDK هستش(که هر از چند گاهی هم بحث راع به خود موتور میشه:31:)
اما اگه میخوای UDK رو شروع کنی اگه تازه کاری و تا حالا هیچ اقدمی برای یادگیریش نکردی یه نگاه اینجاه بنداز :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485056[/HTML]
اگر هم قبلا اینا رو یاد گرفتی که الان باید این تاپیک رو بخونی و مشکلاتت رو حل کنی!
-----
سعید جان من ممتوجه نشدم شما منظورت اینه که UDK به درد ساخت بازی خوب نمیخوره؟
یعنی میگی من به عنوان تازه کار و نه با دید استخدام و بازار کار UDK روش سرمایه گذاری نکنم؟
این راه باگ هاش خیلی بیشتر از حذف کردن یک بردار ( فرضا بردار X ) هست و باگ هارو نمیشه برطرف کرد .مثلا همون Path رو امتحان کنید .. دشمن پشتش به ما هست و به دیوار تیر میزنه ! توی فروم UDK میگفتن راه های دیگه رو امتحان کن ولی نمیگن چه راهی !! ..نقل قول:
خوب حتما" راه رو غلط میرفتی دیگه ! نگفته که راهی وجود نداره گفته یه راه دیگه امتحان کنید !
راستی برایه این کار من تو یو دی کی تازه کارم ولی فک کنم بشه Path واسه مسیر کاراکتر گذاشت و بعد وقتی فاصله دشمن تا کاراکتر اصلی مثلا 10 متر شد شروع کنه به شلیک کردن به طرفش ؟ این که اصولا" باید کدنویسی ساده ای داشته باشه ؟
حتما میخواین با Kismet طراحی کنید ؟!نقل قول:
( یا شاید اصلا کد نویسی نخواد !)
ولی خوب برای هوش مصنوعی خیلی ساده
FEAR ( تمام سری هاش ) مشکل هوش مصنوعی نداره ... Oblivion , Gears of War , Killzone , Unchartedنقل قول:
شما کلا" یه بازی خوب مثال بزن که مشکله هوش مصنوعی نداشته باشه ؟!
بازیهای بزرگی مثله Crysis 2 - 1 . Call Of Duty همه مشکلات واقعا بزرگی تو بخش هوش مصنوعی دارند . هیچ کدوم هم با UDK یا Unreal Engine ساخته نشدند .
CoD هم مشکل نداره ! شما یه باگ توی هوش مصنوعی اون پیدا کن
Crysis هم از یه هوش مصنوعی استاندارد استفاده میکنه .. من مشکل حادی توی هوش مصنوعیش ندیدم
توی UDK برای هر پلیر یک چشم مجازی و قدرت مسیر یابی تعریف شده اما کوچکترین تغییراتی نمیشه توی اون ایجاد کرد و وقتی کلاسPlayer Controller رو عوض میکنی به دلیل عوض نشدن چیز هایی که گفتم کلی باگ رخ میده !
شما اگه بخوای Game Programmer بشی باید حداقل دو سال به یادگیری OpenGL یا DirectX مشغول بشی و تازه بعد از اون یا باید سورس یه انجین رو تهیه کنی و بررسیش کنی یا یه بازی ساده بنویسی یا انجین بنویسی یا بشینی Sample دانلود کنی ... کلا خیلی سخته و به خصوص برای شما که من فکر میکنم برنامه نویسی هم بلد نیستید و باید چند ماه هم صرف یادگیری زبان برنامه نویسی ++C کنید .نقل قول:
Game Artist Game Programmer ...
سلام میتوانم جفتش یاد بگیرم اگر میشه لطف کنید به من بگین از کجا شروع کنم که کاملا یاد بگیرم.ممنون
من تجربم در این زمینه رو میگم .. UDK برای ساخت یه بازی تجاری اصلا خوب نیست و این فقط حرف من نیست ... حرف خیلی ها هست که کلی خرج شرکتشون کردن و UDK رو به عنوان انجین انتخاب کردن و با مشکلاتی روبرو شدن که فکرش رو هم نمیکردننقل قول:
سعید جان من ممتوجه نشدم شما منظورت اینه که UDK به درد ساخت بازی خوب نمیخوره؟
یعنی میگی من به عنوان تازه کار و نه با دید استخدام و بازار کار UDK روش سرمایه گذاری نکنم؟
توی زمینه ی آزادی عمل و ... هیچ انجینی به پای Unity نمیرسه شما توی یونیتی حتی میتونید Editor بسازید ولی باز هم Unity مشکلاتی مثل زبان شیدر عجیب و غریب ،نداشتن امکانات UI و UV مناسب ، مشکلات Performance داره که با داشتن سورس کد بر طرف میشه . UDK برای گیم آرتیست خوبه که نمونه کار بزنه و ... ولی برای ساخت بازی کامل خوب نیست که دلیلش هم نبود سورس کده
اینم امتحان کردم ... وقتی دشمن ها دابل جامپ میکنن ، روی هوا گیر میکنن . وقتی عرض رو بزرگتر میکنم ، میرن یه گوشه تیر میزنن و تیر های من بهشون نمیخوره .. یا وقتی تیر بهشون میخوره برای چند ثانیه به سمت دیوار نامرئی میدوئن و ...نقل قول:
برای بازی Side Scrolling اگر راه برنامه نویسی نداره(خودتون می دونید که من تو اسکریپت تازه کارم و خیلی سر در نمیارم) فکر کنم بتونید با دیوارهای نامرئی مشکلو حل کنید.مدلها رو collision کنید که از دیوارها رد نشن و فقط توی یک راستا حرکت
کنند.
آقا یه مشکل واسه udk من پیش اومده:21:یه مپ طراحی کرده بودم کلی ام روش کار کرده بیدم میخواستم اینجام بذارمش الان ذیگه نمیادش:41:UDK Dont Send میده موقع بازکردنش همه مپ ها را میاره اینو که روش زحمت کشیدمو نمیاره :41:چکارکنیم؟
من مپمو میخوام :2:تو شب کار شده بود :31:کاراکترم چراغ قوه ام داشت همجا تاریک بید فقط جلوم نور چراغ قوه بید که یکمی نور میدادد جالب شده بود الان udk نمیاردش:41:[/QUOTE]
ماهم اینجا سوال کردیما :41:
2سال!!! یعنی کسی که بخواد Directx یاد بگیره دوسال باید وقت بزاره اونم حداقل!!!:18: یکم بزرگش نمیکنی؟نقل قول:
نظر من اینه که 2سال وقت برای یادگیری کامل هر دوش (C++,DirectX) کافیه و بعد اون هم مباحث مربوط به انجین نظرت چیه؟.
اغراق نکردم ... اگه بخواد چهار تا کتاب درست و حسابی بخونه و یه سری Sample هم انجام بده دو سال وقتش رو میگیره ... و البته شما با خوندن کتاب Introduction to game programming with DirectX کل DirectX رو یاد نمیگیریدنقل قول:
توی این زمان و این برنامه ای که شما گفتی ، فقط به بخش رندر میرسه ( DirectX 3D ) و بخش هایی مثل فیزیک و ... رو یاد نمیگیرهنقل قول:
نظر من اینه که 2سال وقت برای یادگیری کامل هر دوش (C++,DirectX) کافیه و بعد اون هم مباحث مربوط به انجین نظرت چیه؟.
====
ویرایش : البته من OpenGL کار کردم و کلی کتاب خوندم که اینقدر وقتم رو گرفت ... و گرنه کسی که وقت آزاد زیادی داره زودتر هم میتونه تموم کنه
عجب !!! جمله کاملمو یه بار دیگه بخون !نقل قول:
حتما میخواین با Kismet طراحی کنید ؟
World At Warنقل قول:
CoD هم مشکل نداره ! شما یه باگ توی هوش مصنوعی اون پیدا کن
برو نزدیک دشمنا ببین شلیک میکنن یا وایمیسن نگات میکنن . تو 40 درصو مواقع .
هوش مصنوعی تو کرایسیس یعنی دشمنا از 1 متری نمیبیننت ولی از 100 متری میبیننت . واقعا مشکل به این بزرگی رو توش ندیدی ؟! تقریبا همه افرادی که بازی کردن با این مشکل برخوردننقل قول:
Crysis هم از یه هوش مصنوعی استاندارد استفاده میکنه .. من مشکل حادی توی هوش مصنوعیش ندیدم
تو یو دی کی رو نمیدونم ولی تو Quest3D بدون هیچ باگی میشه این رو پیاده کرد .نقل قول:
این راه باگ هاش خیلی بیشتر از حذف کردن یک بردار ( فرضا بردار X ) هست و باگ هارو نمیشه برطرف کرد .مثلا همون Path رو امتحان کنید .. دشمن پشتش به ما هست و به دیوار تیر میزنه ! توی فروم UDK میگفتن راه های دیگه رو امتحان کن ولی نمیگن چه راهی !! ..
راستی تو یو دی کی نمیشه یه کاراکتری گذاشت بعد خودت واسش کلید تعیین کنی که مثلا 1 دقیقه متقیر A = 1 باشه یک دقیقه متقیر B = 1 باشه . بعد هر وقت A یک شد بره به سمت چپ و هر وقت B یک شد بره به سمت راسه هر وقت هم نزدیکش شدی خاست شلیک کنه LockAt شه رو کاراکتر اصلی و شلیک کنه ؟!
واقعا اگه یه چنین چیزایی رو نشه روش پیاده کرد که مفت گرونه که
ویرایش :
شما یه روز میای میگی یو دی کی سر تره یه روز یونیتی ؟ در چه حالی ؟!:31:نقل قول:
توی زمینه ی آزادی عمل و ... هیچ انجینی به پای Unity نمیرسه شما توی یونیتی حتی میتونید Editor بسازید ولی باز هم Unity مشکلاتی مثل زبان شیدر عجیب و غریب ،نداشتن امکانات UI و UV مناسب ، مشکلات Performance داره که با داشتن سورس کد بر طرف میشه . UDK برای گیم آرتیست خوبه که نمونه کار بزنه و ... ولی برای ساخت بازی کامل خوب نیست که دلیلش هم نبود سورس کده
این باگو منم دیدم خیلی ضایع هم هست.نقل قول:
میگم شاید مشکل از اینه که دارین از هوش مصنوعی پیش فرضش رو تغییر میدین؟
یه بار از صفر صفرش هوش مصنوعیش رو بنویسید ببینید بازم درست نمیشه؟
دیوار نامرئی از نوع BSP هم امتحان کنید فکر نکنم دیگه این مشکل پیش بیاد
هوش مصنوعی پیشفرض رو که نمیشه تغییر داد ... شما کلاس مینویسی که از اون هوش مصنوعی پیشفرض ارث ببره ! همین !نقل قول:
میگم شاید مشکل از اینه که دارین از هوش مصنوعی پیش فرضش رو تغییر میدین؟
یه بار از صفر صفرش هوش مصنوعیش رو بنویسید ببینید بازم درست نمیشه؟
من بحثی ندارم ... فقط تجربم رو در این زمینه گفتم . شما میتونید اون رو ناشی از ضعف من توی آنریل اسکریپت بدونی یا هر چیز دیگه اینقل قول:
فقط گفتم که استارت پروژه ی جدی باهاش نزنید که به مشکل میخورید . تصمیم با خودتونه ... در کل هزار بار گفتم بازم میگم که راه مشخصه ، دنبال میانبر نگردید ...
OpenGl سخت تر از DirectX است اینو دیگه همه میدونن پس DirectX و C++ رو میشه دو 2 سال همراه با کار کردن با انجین های اوپن سورس یاد گرفت.نقل قول:
مثلا کتاب 3D Game Engine Programming که 860 صفحه است اگه روزی 20 صفحه یادبگیری در 43 روز تموم میشه.حالا بگیم 3 دور دیگه هم بخوای مطالعه کنی میشه 129 روز (میشه حدود 4 ماه و خورده ای).و من فکر کنم این قدر وقت دارم که روزی 20 صفحش رو بتونم کامل یاد بگیرم بعد تا 1 سال یادگیری DirectX هنوز 8 ماهه دیگه مونده و راحت میتون چند تا کتاب دیگه هم مطالعه کنی خب حالا نظرت چیه راجب این برنامه؟.
:31:ببخشید منظورم همین بود.میگم شاید توی چیزایی که از اون ارث برده یه چیزایی بوده که از دستتون در رفته و به این مربوط میشده.نقل قول:
هوش مصنوعی پیشفرض رو که نمیشه تغییر داد ... شما کلاس مینویسی که از اون هوش مصنوعی پیشفرض ارث ببره ! همین !
حالا اون دیوار BSP هم امتحان کنید انشاالله که مشکل حل بشه
البته اینجا جاش نیست در مورد این چیز ها بحث کنیم ولی توی Amazon.com یه سرچ بزن کتاب های بهتر هم پیدا میکنی :46:نقل قول:
بچه ها کمکم نمیکنید؟نقل قول:
اگه میشه توضیح بدید باید چیکار کنم؟
ممنون
سلام مهرداد اصلا کلا بحث تاپیک را عوض کردن این بحث ها را دوستان تو تایپک تازه کارا بیان کنید که هرکی میخواد تازه استارت بزنه از اونجا شروع کنه :46:نقل قول:
اینقدر اسپم زیاد دادن که اصلا کسی به سوالات ما جواب نمیده :5:
آره مهرداد شبیه به همون آموزش ورود ماشین بید چون چیز دیگه گشتم نبود :19:
سوال ماهم جواب بدید:20:
آقا یه مشکل واسه udk من پیش اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مپ طراحی کرده بودم کلی ام روش کار کرده بیدم میخواستم اینجام بذارمش الان ذیگه نمیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UDK Dont Send میده موقع بازکردنش همه مپ ها را میاره اینو که روش زحمت کشیدمو نمیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چکارکنیم؟
من مپمو میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو شب کار شده بود :دیکاراکترم چراغ قوه ام داشت همجا تاریک بید فقط جلوم نور چراغ قوه بید که یکمی نور میدادد جالب شده بود الان udk نمیاردش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
ماهم اینجا سوال کردیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست نشد انجام دادم :18: اینکارا قبلا انجام داده بیدم نشد نمیدونم چش شده
سعید دادا خیلی قضیه رو جنایی میکنی .
الان یعنی برای directx و ++c طرف باید دو سال وقت بزاره؟
اگه هیچی از برنامه نویسی ندونه هم کمتر از دو ماه ++c یاد میگیره(به یکی از رفقای تعطیل خودم سی یاد دادم الان داره برای رباتاش هوش مصنوعی مینویسه)
برای دایرکت ایکس نظر نمیدم چون زیاد نمیدونم. در حد چند تا مقاله.
چرا میشه. اجرای انیمیشن با کلید خاص و ساخت بازی استراتژیک و ....هم میشه.اصلا کاری نداره.نقل قول:
تو یو دی کی نمیشه یه کاراکتری گذاشت بعد خودت واسش کلید تعیین کنی که مثلا 1 دقیقه متقیر A = 1 باشه یک دقیقه متقیر B = 1 باشه . بعد هر وقت A یک شد بره به سمت چپ و هر وقت B یک شد بره به سمت راسه هر وقت هم نزدیکش شدی خاست شلیک کنه LockAt شه رو کاراکتر اصلی و شلیک کنه ؟!
درسته کلاسا از کلاس مادر ارث میبرن ولی میتونی شرط بهشون اضافه کنی که میشه باهاش کار همون تغییر رو داد.
منم قبلا همین مشکلو داشتم . کلا با udk هرچی طراحی میکردم بعد از 5 دقیقه ارور میداد و نرم افزارو میبست.نقل قول:
درست نشد انجام دادم اینکارا قبلا انجام داده بیدم نشد نمیدونم چش شده
مشکل من واسه کارت گرافیکم بود که باید رو تنظیم اتومات میرفت (انویدیا). شاید واسه شمام همین مشکلو داشته باشه.
شاید منظورم رو بد متوجه شدید ... برای کسی که بخواد توی زمینه ی Game Programming کار کنه و از کد یک انجین سر در بیاره فقط یاد گرفتن یه API لازم نیست . شما با یاد گرفتن DirectX یا OpenGL تازه بخش کوچیکی از راه رو رفتی و برای یادگیری انجین نویسی و تغییر کد های اون حداقل دو سال وقت لازمهنقل قول:
++C رو من برای ربوکاپم توی دوران دبیرستان یاد گرفتم و کلا دو ماه هم برای مباحثی مثل ربوکاپ زیادیه ! در نهایت شما توی ربوکاپ از 2 تا پوینتر و کانستراکتور استفاده میکنی ولی من برای انجین نویسی خیلی خیلی بیشتر Cpp خوندم ... یه سری نکات ریز رو باید رعایت کنید و گرنه به ارور میخورید . کد ها باید بهینه باشه و خیلی کار های دیگه
سعید جان ممنون که جواب دادی.نقل قول:
خوب این حرف تو رو قبلا از کسای دیگه هم شنیده بودم.
پس به نظر تو سورس انجین لازمه و میانبر نداره و باید اون راحی که گفتی رو بریم.
حالا یه مشکلی هست که میخوام بدونم تا حالا بهش فکر کردی؟آیا جوابی براش هست :
فرض کن شما شهروند آمریکا هستی!
میای 2 سال وقت میزاری یه چیزی اختراع میکنی بعد از 2 سال ثبتش میکنی و به فروش میرسونی اون هم اتنحصاری و فقط مال خودت تمام پولش رو خودت میگیری
اما شهروند ایرانی با حول و ولا میاد و برای ساخت همون وسیله که تو ایران باید 4 سال زمان بزاره(به خاطر امگانات کم و عدم برنامه ریزی ما ایرانی ها) رو در عرض 1 سال سر هم بندی میکنه میره و بعد از ترسش باز هم با قیمت خیلی پایین تر به فروش میرسونه و خوب البته بعد از چند ماه 10 نفر دیگه هم میان یکی شبیه اون میسازن و میگن مال خودمونه!
با این اوصافغ ایرانیه یک صدم آمریکاییه هم سود نمیکنه!
این قضیه رو به نظر شما توی ساخت بازی چطوری باید حل کرد تو ایران؟
توی ایرا هیچ کاری(مخصوصا اگه صنعت جدیدی باشه) از راه درست و اصولیش نمیره.همیشه همینطوری بوده!نه این که مشکل از مردم باشه.سیستم هامون بیمارن(اگه سیستمی باشه:13::41:)!
من قبول دارم که ما همش میخوایم میانبر بزنیم اما قبول کن که چاره ای نداریم، اگه میانبر نزنیم کلامون پس معرکه است.
نقل قول:
برادر من اولا که تاپیک تازه واردان مربوط به 3 تا موضوعه خاصخ که قبلا هم گفتم چیا هستن و این موضوعات به اونجا مربوط نمیشه.
دوما
ببین من خودم زیاد از UDK سر در نمیارم ام این بحث رو دارم دنبال میکنم!
حالا من میگم که هیچی بلد نیستم خدا شاهده!اما ببین افرادی دارن بحث رو دنبال میکنن که یه چیزایی بلدن، پس نمیشه گفت که برین تو تازه وارد ها بحث کنید.
چون این بحث برای کسایی پیش میاد که ته UDK رو در آوردن یا دارن در میارن و در نتیجه مثلا فهمیدن که فلان جاش ایراد داره و ناقصه!پس بحث کاملا حرفه ای هستش.
سوما این بحث ها اسپم نیستن.با عرض معذرت بعضی از پست های شما اسپم هستن.
اونایی که هی اومدی سوالت رو کپی و پیست کردی منظورمه ها!
آخه اگه کسی بلد باشه جوابت رو میده(که بچه ها هر چی میدونستن هم گفتن.حالا شما چطوری میگی کسی جواب نمیده من نمیدونم).اگر هم جوابت رو نگرفتی با 10 بار تکرار کردن مطلب که جواب نمیگیری!
اوکی دوستان ما از این فرم میریم من کلی آموزش توپ داشتم میخواستم زحمت بکشم بذارم ولی گمونم بشن
اسپم
ما دیگه از این فرم رفتیم خداحافظ ! شما حرفه ای ها بمونید بای بای
ببینید توی ایران وقتی یه صنعت جدید میخواد وارد بشه اول از همه تا میتونن اون رو میکوبونن و برای کامل کردن حرف های خودشون پسوند « غرب » رو بهش اضافه میکنن !نقل قول:
وقتی ایران وجود صنعتی به نام بازی و بازی سازی رو کشف کرد (!) اول از همه با انواع و اقسام مستند ها مثل چراغ خاموش و انواع و اقسام کارشناس هایی که نمیدونم از کجا یه دفعه پیداشون میشه اومدن بازی رو بد دونستن و هر چی صفت بد بود بهش نسبت دادن و انواع و اقسام عوارض رو هم براش تعریف کردن ( دقیقا مثل وقتی که ویدئو و اینترنت بود و میخواستن هر طور شده اون رو بد جلوه بدن ) ... میتونستن به جای این کار ها خیلی زودتر به فکر استفاده از این صنعت بیفتن که ...
بعد از تشکیل بنیاد ، اولین کاری که بنیاد در نظر داشت اجرای قانون کپی رایت توی ایران بود . قانون کپی رایت توی ایران به دلیل تحریم ها و هزار چیز دیگه قابل اجرا نیست و بنیاد سعی کرد با جمع کردن کپی بازی ها و مجوز دادن به ناشر های بزرگ ایرانی ، قیمت بازی های کامپیوتری رو بالا ببره که تا حدی موفق بوده و کم کم بالاتر هم میره تا بازی های ایرانی توی بازار یه جایی برای خودشون پیدا کنن روند بازیسازی کم کم داره طبق اصولش پیش میره
در مورد انجین :
به دلیل اینکه تعداد برنامه نویس های ایرانی که توی کار گیم اومدن خیلی خیلی کمه ، نوشتن یک انجین خیلی خوب کار راحتی نیست ولی میشه انجین با سورس کد هم تهیه کرد . انجین Unity3D با سورسش فکر کنم قیمت $ 15000+ رو داره که کاملا قیمت خوبیه یا انجین NeoAxis که به غیر از سیستم رندر قدیمیش مشکل دیگه ای نداره و قیمتش با سورس کد خیلی خوبه یا انجین های دیگه ...
اگه باز مشکل قیمت هست ، راه حلش اینه که از این حالت تیم های سه ، چهار نفری در بیایم . شرکت هایی رو میشناسم که کم کم دارن به سمت بازیسازی میان تا روی بازیسازی سرمایه گذاری کنن و رابطشون با بازیساز ها مثل رابطه ی ناشر و سازنده توی خارج کشور میشه . اونها دیگه از نظر خرید انجین یا ساختش مشکل ندارن چون بهترین هارو جذب میکنن و سرمایه ی زیادی دارن ولی به دلیل تک قطبی شدن بازار به سمت چنین شرکت هایی بازیسازی به دلیل عدم وجود رقابت بازم افت میکنه
من حرفم اینه که این همه فرد که به بازیسازی علاقه دارن چرا راه مستقیمش رو نمیرن ؟! راه مستقیم و صاف که میانبر نداره ! خیلی هارو میشناسم توی کار های سه بعدی استعداد عجیبی دارن و محیط های خیلی قشنگی درست میکنن ولی میخوان خودشون رو درگیر برنامه نویسی کنن ! خیلی ها هستن برنامه نویسی رو کامل بلدن اما میخوان تک نفری کار یه تیم بزرگ رو انجام بدن .. با این کار ها به جایی نمیرسیم و نیروی متخصص روز به روز کمتر میشه . این راهی که خیلی ها دارن میرن ( از یک انجین به یک انجین دیگه رفتن ) تا ابد ادامه داره و مطمئنم با اومدن Cry Engine Free Version خیلی ها UDK رو بیخیال میشن و دوباره وقت و انرژیشون رو صرف CE میکنن و بعد از اون انجین ها دیگه و همینطور تا ابد و مطمئن باشید هیچ انجینی معجزه نمیکنه !!
و اگر هر چیزی طبق اصولش ادامه پیدا کنه ، مشکلی هم به وجود نمیاد
گرشاسپ استارت خوبی برای اصولی بازی ساختن بود ولی راهش ادامه داده نشد متأسفانه ...
خودت حاظری 15-16 میلیون پول انجین بدی؟نقل قول:
درسته که افراد کمی هستن که تو کار گیم باشن ولی اینقدر منابع اموزشی و همچنین انجین های اوپن سورس هست که نیاز همه رو برطرف کنه.
سعید جان شما یه مشکلی داری . یونیتی رو یه مدت کار کردی گفتی فایده نداره . اومدی سراغه یو دی کی . یو دی کی رو هم چنده ماهه کار میکنی دوباره میگی فایده نداره . مشکل داره . الان میخوای بری سراغ انجین نویسی . این مشکلایی که شما تو بازیسازی داری مثلا" همین بازی Side... خیلی مشکلات ساده ایه . همه میدونن کوییست تری دی اصلا ماله بازیسازی نیست . ولی راحت میتونم اینجور چیزها رو توش پیاده کنم . اونوقت UDK که مخصوص بازی سازیه همچین مشکلاتی داره ؟
همونجور که خودت گفتی باید یه انجین رو ادامه بدی از این شاخه اون شاخه نپری . مثلما" بعد از یه مدت که زدی تو کار انجین نویسی هم وسط کار رها میکنی .
متأسفانه شما حرف من رو کامل نمیخونی .. یه بار دیگه بخون :نقل قول:
کلا چند تا انجین اوپن سورس داریم ؟!نقل قول:
اگه باز مشکل قیمت هست ، راه حلش اینه که از این حالت تیم های سه ، چهار نفری در بیایم . شرکت هایی رو میشناسم که کم کم دارن به سمت بازیسازی میان تا روی بازیسازی سرمایه گذاری کنن و رابطشون با بازیساز ها مثل رابطه ی ناشر و سازنده توی خارج کشور میشه . اونها دیگه از نظر خرید انجین یا ساختش مشکل ندارن چون بهترین هارو جذب میکنن و سرمایه ی زیادی دارن ولی به دلیل تک قطبی شدن بازار به سمت چنین شرکت هایی بازیسازی به دلیل عدم وجود رقابت بازم افت میکنه
1) صد بار گفتم بازم میگم : من یه راه اشتباهی رفتم ( همین که توی بالا گفته شده ) بعد از این همه سال فهمیدم کار اشتباهی کردم و به خاطر نداشتن سورس همه جا دست و بالم بسته بوده .نقل قول:
2) Quest یه انجین بازیسازی نیست ، ولی خیلی آزادی عملش از انجین بازیسازی بیشتره ، تقریبا یه چیزی میمونه مثل XNA ( البته نه در اون حد ! )
3) انجین نویسی هم یک ساله دارم کار میکنم و خدارو شکر میکنم که یه خورده به برنامه نویسیم ( که علاقم بود ) رسیدم ...
شما میتونی این مشکلاتی که گفتم باهاش روبرو شدم رو ناشی از ضعف بنده توی آنریل اسکریپت یا هر چیزی بدونی ولی وقتی خودتون به این مشکلات خوردید تازه میفهمید من چی میگفتم . هیچ کدومتون یک پروژه ی جدی با UDK انجام ندادید وگرنه اینقدر ازش دفاع نمیکردید !
فهمیدم منظورتون رو شما داری میگی بهتره که به شرکت های بازیسازی بپیوندیم.ولی مگه یه تیم برنامه نویسی مشتکل از همین 3 یا 4 نفر نمیتونن از پس یه انجین 2 بعدی یا 3بعدی بر بیان بسته به نیاز و نوع بازیشون؟همین تیم WOG که 2 نفر بیشترنبودن و انجین بازیشون رو خودشون نوشتند!نقل قول:
بنظر من باید از تیم های کوچیک شروع و با بازی های کوچک کارشون رو اغاز کنن و 2 - 3 تا پروژه ی اول هم به سوددهی و پول فکر نکنند و کم کم میتونند با معروف شدن جذب شرکت های بازیسازی بزرگ بشن.
درسته انجین های اوپن سورس زیاد نیستند ولی بعضی هاشون مثل Ogre(موتور رندر گرافیکی) ایقدر قدرت دارند که نیاز خیلی ها رو بدون هزینه و خرید سورس انجین هایی همچون یونیتی برطرف کنند.
خودم قبلا گفتم برای اینکه خودتون رو نشون بدید باید برید توی یه تیم :نقل قول:
نقل قول:
- الان من میخوام برم توی یه تیم بازیسازی ! توی کدوم تیم برم ؟ اصلا باید چیکار کنم که من رو راه بدن ؟!
اولا تیم های بازیسازی دو نوع هستن : رفاقتی - اینترنتی !!
توی تیم های نوع اول چند نفر که با هم دوست هستن دور هم جمع میشن و شروع به بازی ساختن میکنن ، البته به خاطر پولدار شدن و ... بازی نمیسازن بلکه هدفشون پیدا کردن یک راه به سمت شرکت های بزرگ هست ! معمولا همه ی اونها روی یک ایده ی ناب و ساخت یک سبک جدید برای بازی های Indie تمرکز کردن و در آخر که بازیشون اومد خیلی معروف میشن مثل سازنده های World of Goo و معمولا به استخدام شرکت های معروف و بزرگ بازیسازی در میان
DirectX 7 و 8 کجا و DirectX 10 و 11 کجا !!!نقل قول:
درسته انجین های اوپن سورس زیاد نیستند ولی بعضی هاشون مثل Ogre(موتور رندر گرافیکی) ایقدر قدرت دارند که نیاز خیلی ها رو بدون هزینه و خرید سورس انجین هایی همچون یونیتی برطرف کنند.
کجای OGRE قدرت داره ؟! ته گرافیکش گرشاسپ بود ! باور ندارید Showcase اون رو ببینید ..
منم توی تاپیک توی امضام گفته بودم اول از همه باید سعی کنیم انجین رو خودمون بنویسیم و دلیلش رو هم گفتم
eee نمیدونستم Ogre با DirectX 7-8 نوشته شده!!...درست میگی قبول دارم اگه واقعا انجینی اوپن سورسی به درد بخوری پیدا نشه بتونیم از سورسش برای انجین خودمون استفاده کنیم.:46:نقل قول:
برادر من!نقل قول:
اولا که این طور رفتار بچه بازیه!
دوما اینجا هر کی میاد برای اینه که یه سودی ببره!
حالا شما نیاز نداری و سودی برات نداره و با حرف یه نفر میزاری میری، مشکل ما نیست.
در ضمن اگه وقت کردی صفحات قبلی تاپیک رو بخون ببین که کدوم پستها رو بچه ها تشکر زدن و کدوما رو گله کردن تا متوجه بشی که اسپم یعنی چی!
خوب حرف شما متینه.من هم قبولش دارم.نقل قول:
اما میدونی چیه!
این روند هایی که شما میگی دست ما نیست.
حرف من همینه!من میگم این کارا باید سیاست و پشتوانه دولتی داشته باشه و کار اصولی بشه.
یعنی ملت خود به خود نمیان این راه مستقیمی که شما میگی رو برن.
حالا ولش کن.این بحث جاش اینجا نیست.
وقتی به یه برنامه نویس یا گیم آرتیست ماهی چندر قاض(درست نوشتم؟:31:)میدن، خوب چرا باید بره سراغ کار شرکتی و برای این و اون کار کردن؟
میاد برا خودش کار میکنه!
اینجا تو ایران مشکل خیلی پایه ای تر از اینه که بنیاد بتونه حلش کنه!
تو ایران مشکل اینه که کسی برای علم ارزش قائل نیست.همه جا محققین و مهندسی و دکتر ها بیشترین حقوق رو دارن، اما اینجا این شغلا مسخره و بی پول هست(من خودم هم مهندسم و از رشته ام هم خوشم میاد) و در عوض دلالی پر سود ترین شغله!
یارو یه جا اجاره میکنه و زبون درست و حسابی هم داره و 100 تا دروغ و پاچه خواری هم بلده، بعد اسمش رو میزاره املاک.یه ملتی میان ملکشون رو میزارن برای اجاره و فروش و یه ملتی هم میان میخرن!یارو حتی سواد درست و حسابی هم نداره اما چون دلاله، هم احترام داره و همه ازش میترسن و هم پولش از پارو بالا میره!
مشکل اینه برادر من و درستم نمیشه.
به همین خاطره که من دنبال راه درست(که شما میگی و منم قبولش دارم و آمریکایی ها رفتن و میدونیم که درسته) نمیرم و همون راه ... خودمون رو میرم.
چون اینجا ایرانه!
رفیق، منظور سعید جان این بود که شرکت های بزرگ این هزینه رو بدن که کاملا به نظر معقول و کم هزینه و اقتصادی میاد.نقل قول:
به هر حال به نظرم بحث داره از UDK خارج میشه.بهتره که دیگه این بحث رو اینجا ادامه ندیم
با سلام
من نزدیک ۵۰ صفحه آخر را خواندم که بحث تکراری نکنم
یک هفته دیگه فارق التحصیل می شم و قسد داشتم مسیر بازی سازی رو انتخاب کنم
من بیشتر دنبال cryengine بودم که وقتی فهمیدم که موضوع مجانی بودن آن مخصوص دانشگاه های خارجی است به نزدیک ترین انجین شبیه آن که udk است روی آوردم
میخواستم دعوت همکاری به دوستان در رایطه با ترجمه قسمت های اصلی برنامه مثل kismet بکنم
اگر بحث تکراری است ببخشید . اگر کسی در حال انجام این کار است خواهش می کنم معرفی کنید
هیچ کدوم ؟! یادمه زمانی که میخاستم بیام سراغ یو دی کی با محمد بحث میکردیم دقیقا همین حرفا رو بهش زدم گفتم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟ میگن یو دی کی محدودیت داره ؟ و ... گفت همه اینا که میگن بی خودیه . من خودم 2 تا پروژه کار کردم باهاش هیچ مشکلی هم نداشته ...نقل قول:
هیچ کدومتون یک پروژه ی جدی با UDK انجام ندادید وگرنه اینقدر ازش دفاع نمیکردید !
بالاخره حرفه ای ترین فرد تو یو دی کی اقا محمد بودن دیگه تو این انجمن این حرفا هم نقل قول از ایشونه . پی امهاشو هنوز دارم میتونم مستقیم کپی کنم .
نقل قول از tovamohammad که فکر نکنم دیگه حرفی باقی بذاره چون تنها کسیه که تو یو دی کی 100 درصد همه قبولش دارند :
نقل قول:
در مورد سوالات آخرت هم به نظر من بله، ارزش یادگیری رو داره. غیر از مسائلی که تو پست گفتم، علی الخصوص اینکه شما کار با استانداردترین انجین موجود رو یاد می گیری، و این طوری یه جورایی به بیس این صنعت به صورت اصولی مسلط میشی. در این صورت حتی اگه باهاش بازی هم نسازی سود کردی. البته این نظر منه.
نقل قول:
برنامه نویسیشم بعد این که یاد گرفتی، بله. خیلی لذت بخش و راحته، حداقل اینا حسیه که موقع برنامه نویسیش به من دست میده. یکی از دلایل اصلیشم اینه که Unreal Script که اینجا باهاش کار می کنی، بین زبونایی که کار کردی، تنها زبونیه که مخصوص ساخت بازی طراحی شده. مثلا توی همه ی زبونای دیگه لازمه بشینی State ها رو شبیه سازی کنی، یا برای قسمت شبکه ی بازیت کلی کد بنویسی، در صورتی که اینجا State داخل خود زبون طراحی شده و برای شبکه هم Replication توی زبون اضافه شده. دقت کن که اینا صرفا 4 تا کلاس نیست که خودت هم بتونی اضافه کنی، بلکه جزئی از ساختار خود زبون هست.
نقل قول:
در مورد اول نقل قولتم که گفته "دوستان این انجین برای بازی سازان مستقل زیادی سطح بالاست" ، رد کردنش به همین سادگیه:
http://www.udk.com/showcase
http://www.indiedb.com/engines/unreal-development-kit/games
نقل قول:
خودم هم بازی ساز مستقلم ولی با UDK تا الان 2 تا پروژه تموم کردم، دو تا دیگه هم ایشالا تا عید و نهایتا فروردین تمومه. راستش اون نقل قول یه مقدار بوی تنبلی میده.
البته میدونم 100 درصد راضی هستند محمد جان از نقل قول پی امشون چون خیلی جاها هم این حرفها رو زده بودند . جاش واقعا خالیه ...
از کی تا حالا با یک انجین اماده اونم UDK به بیس صنعت بازی سازی میشه مسلط شد؟؟؟نقل قول:
علی الخصوص اینکه شما کار با استانداردترین انجین موجود رو یاد می گیری، و این طوری یه جورایی به بیس این صنعت به صورت اصولی مسلط میشی
ببینید اگه میخوایم حرفه ای وارد این صنعت بشیم باید یا گیم ارتیست باشیم یا برنامه نویس بازی..
دیگه UDK , Unity , ... فقط ابزاری برای صاحبان این انجین هاست برای فروش لایسنس انجینشون.
سعی کنیم یکم دانش محور باشیم نه محصول محور هیچ کس تا حالا با UDK و... نتونسته به جایی خودشو بند کنه که ما ها میخوایم این کارو بکنیم.
با استاندارد ترین انجین موجود . یه بار دیگه با دقت بخون ...نقل قول:
از کی تا حالا با یک انجین اماده اونم UDK به بیس صنعت بازی سازی میشه مسلط شد؟؟؟
همه تونستندنقل قول:
سعی کنیم یکم دانش محور باشیم نه محصول محور هیچ کس تا حالا با UDK و... نتونسته به جایی خودشو بند کنه که ما ها میخوایم این کارو بکنیم.