یعنی این همه مردم،فقط به خاطر یه اسم میرن پول میدن و میخرن و هیچ لذتی نمی برن؟!نقل قول:
الان هم فقط به خاطر اسم مدیری داره فروش میره و الا هیچی نداره
اونوقت،در این حالت،دقیقا کدوم کار کار ترتمیزیه؟!
Printable View
یعنی این همه مردم،فقط به خاطر یه اسم میرن پول میدن و میخرن و هیچ لذتی نمی برن؟!نقل قول:
الان هم فقط به خاطر اسم مدیری داره فروش میره و الا هیچی نداره
اونوقت،در این حالت،دقیقا کدوم کار کار ترتمیزیه؟!
بلهنقل قول:
خیلی ها به خاطر مهران مدیری
بعضی ها به خاطر جایزه
بعضی ها به خاطر بحث های ایجاد شده سر پخش خانگی و مثلا حمایت کردن از یک گروه خاص
بعضی ها هم برای رکورد شکنی!!!
بعضی ها هم به خاطر پیگیری سناریو
بعضی ها هم به خاطر تک تیکه های طنز
والا دوربین را میزاره زمین بعد شروع میکنه از یک نفر تا 10 نفر میاند جلوی دوربین اونقدر حرف میزنند و داد میکشند تا شاید یکم خنده دار از اب دربیاد
این وسط فقط اسم حمید لولایی بد دررفته!
همچنان ابکی و مزخرف داشت پیش میرفت ... اما از اواسط قسمت 75 فوق العاده شد بنظرم :31:در ادامه بنظرم عالی میشه سریال :31:
خوب شما یه دلیل بیار جز اینا نباشه؟؟ خداییش خوب پس انتظار داری به چه دلیل نگاه کنن؟؟؟نقل قول:
اخه این همه تبلیغات کردند اخرش همه ادم از طنزی که توی تلویزیون نشون میده بیشتر خنده اش بگیره!
انچنان تبلیغ کردند که انگار شاهکار مدیری داره پخش میشه ولی همون اش و همون کاسه
قبلا توی تلویزیون بود و مجانی حالا...
-خب ما از اون نور چشمی ها هستیم به بالا وصل هستیم
-....تا باشه از این اتصالات....این خیلی تیکه بدی بود:دی
مجموعه بعدیش کی میاد؟
قبل از شروع مجموعه مهران گفت یک ماه با چند روز این ور اون ور ...نقل قول:
ولی خب تا دو ماه هم ممکنه طول بکشه ...
بابا خداییش بی انصافیه که بگیم ارزش نداره
من که برای این 3 قسمت روده بر شدم
خدا خیرشون بده
اگر فقط پشت صحنه هاش رو هم بذارند ما راضی هستیم
نمیدونم تکراریه یا نه ؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«مهران مديري» دكتراي افتخاري گرفت
«مهران مديري» كارگردان و بازيگر مجموعه هاي طنز به پاس انجام فعاليت هاي هنري و انساني دكتراي افتخاري گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، دانشگاه ليبرتي آمريكا (American Liberty University) به مهران مديري مدرك دكتراي افتخاري اهدا كرد.
بنا بر اين گزارش، مراسم اهداي دكترا به مديري در تاريخ 21 تيرماه (12 June 2011) در دانشگاه ليبرتي واقع در لس آنجلس برگزار شد كه مهران مديري به دليل ضبط ادامه مجموعه قهوه تلخ نتوانست در اين مراسم حضور پيدا كند.
در اين مراسم دكتر رونالد برينر به نمايندگي از مهران مديري اين مدرك را دريافت كرد و حميد سلطاني آن را در ايران به مهران مديري رساند.
اين مدرك به پاس فعاليت هاي هنري و انساني مهران مديري به او اهدا شده است.
کافه سینما- در این مراسم که در ۱۲ ژوئن ۲۰۱۱ در محل دانشگاه لیبرتی در لسآنجلس برگزار شد، بیوگرافی «مهران مدیری» قرائت میشود و کلیپ جالبی از هنرنماییهای او به نمایش گذاشته میشود. و در نهایت دکتر رونالد برینر به نمایندگی از مهران مدیری مدرک را دریافت میکند.
این ویدیو دیدنی از اعطای مدرک دکترای افتخاری به «مهران مدیری» در دانشگاه لیبرتی آمریکا (American Liberty Univercity) را اینجا ببینید:
ودیوی اعطای مدرک دکترای افتخاری به «مهران مدیری» / حجم: 6 مگابايت /
کد:http://www.caffecinema.com/images/stories/Video/modiri_caffecinema.com_.mp4
الحق که حقشه.....
راستی؛ اخباری چیزی این دکترای افتخاری رو اعلام نکرد؟
خیلی نامردی بوده اگه اعلام نکردن:13:
================================================
مجموعه 25 رو دیدم!
واقعاً تو بعضی صحنه ها دل و روده ام داشت میزد بیرون از خنده:31:
یکی، صحنه عزاداری بچه قیصر و بتی:
باباشاه: چقدر گفتیَم اين خانه آآآل داریه، بچه را می بریه.... اما کو گوش شنویه؟!!!!
بابا اتی: منم داخل پرانتز یادتون باشه، آخه من نایب السلطنه بودم، آهاهاهاخ خ خ... (این تیکه شو خیلی باحال گفت، عین مداح ها!)
باباشاه: همان بهتر که برفتیه، و این ابله را ندیدیه!
جهانگیرشاه: خوب اتی جان، سرویس ایاب و ذهاب جلوی در مهیا می باشد:31:
یکی هم صحنه ای که نیما و نازخاتون و بابا اتی می خواستن به قیصر دلداری بدن:
بابا اتی: خوب این جور که قرائن نشون میده، نوبت منه!
قیصر، خاک تو سرت! یه بچه رو نتونستی نگه داری؟ به تو هم می گن مادر؟!
نازخاتون: پدر جان بچه افتاد
بابا اتی: افتاد که افتاد! آدم دولا می شه ور می داره:39:
قیصر: چی گفتی؟؟؟
بابا اتی: خوب این جور که قرائن نشون میده، دوستمون زیاد انتقادپذیر نیست!
خداحافظ گفتن بابا اتی هم خیلی جیگره، عین بچه ها می گه: خدافظ، خدافظ
تئاترشونم باحال اجرا کردن: از همه مهمتر، نقش قرقی----> نقش کُرسی داشت:39:
صحنه پایانیش هم که همه توی مترو ظاهر شدن، فوق العاده بود.
توی پشت صحنه ها اونجایی که باباشاه صدای هویج در می آورد، داشتم می مُردم از خنده.
پ.ن: به شدت انتظار قسمت های بعدی رو می کشیَم.
خدا به داد نیما برسه که باید توی زمان حال با این گاگول ها سر و کله بزنه.
بلوتوس که پیچوند و در رفت نیما میمونه و حوضش.:31:
اگر بلوتوس برفتیه خدا به داد نیما برسدیه.:31:
كی از خریداران اكسپوی 90، مهران مدیری كارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون بود. او پس از بازدید دو ساعته از نمایشگاه مجسمهها، آثار لیلا خرازی، گیتی سیف، عادله فرزیندر و آذر شیخ بهاالدینزاده را در مجموع به مبلغ.....
«مهران مدیری» از اكسپوی مجسمه 90 در آخرین روزهای برگزاری بازدید كرد و مجموعهای از مجسمههای اكسپو را خریداری كرد.
اكسپوی مجسمه 90، پس از نزدیك به 25 روز برپایی و فروش حدود 140 میلیون تومان، در گالری شیرین به كار خود پایان داد.
شیرین پرتوی، مدیر گالری شیرین و مدیر اجرایی اكسپوی 90 با اعلام خبر فوق گفت: بیش از 90 میلیون تومان از این فروش مربوط به خریدهای بخش خصوصی ست و حدود 50 میلیون تومان نیز مركز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد اسلامی از این رویداد مجسمه خریداری كرد.
پرتوی گفت: یكی از خریداران اكسپوی 90، مهران مدیری كارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون بود. او پس از بازدید دو ساعته از نمایشگاه مجسمهها، آثار لیلا خرازی، گیتی سیف، عادله فرزیندر و آذر شیخ بهاالدینزاده را در مجموع به مبلغ 20 میلیون تومان خریداری كرد.
مدیر گالری شیرین وجه تشخص اكسپوی 90 را استقبال چشمگیر اقشار مختلف مردم از این رویداد خواند و همذاتپنداری مردم را با جریان نوین مجسمه سازی ایران، روحیه بخش و قابل اتكا ارزیابی كرد.
وی مشاركت جدی گالریهای تهران با انجمن هنرمندان مجسمهساز ایران را دیگر وجه تمایز اكسپوی 90 خواند و رشد نمایشگاههای مجسمه در گالریهای تهران را بیانگر حركت مستمر و رو به نمو مجسمهسازی ایران قلمداد كرد.
اكسپوی مجسمه 90 سوم تا 28 تیرماه با حضور 135 مجسمه ساز در گالری شیرین برپا بود كه در آن گالریهای اثر، آران، اعتماد، آن، پردیس ملت، حنا، خاك، سیحون، شیرازی، شیرین، طاحان آزاد، فروهر، كارگاه هنر، ماه، ماه مهر، محسن، والی، هما و هور مشاركت داشتند.
منبع: farsnews.com
پ.ن: هر چی سنش بالاتر می ره !جذابتر می شه هاااا:21:
پیگیری یک خبر حاشیه ساز؛ امریکن لیبرتی یک دانشگاه خصوصی است
دانشگاهی به ریاست یک ایرانی به مهران مدیری مدرک دکترا داده است
سینمای ما - چند روز گذشته خبر مدرک افتخاری مهران مدیری در خبرگزاریها منتشر شد که یکی از نشریات مکتوب درباره مبهم بودن وضعیت این مدرک گزارشی نوشت. این در حالی است که مدیری از دانشگاه امریکن لیبرتی به ریاست حمید سلطانی مدرک گرفته نه از دانشگاه لیبرتی.
روابط عمومی کارهای مهران مدیری 31 تیر ماه خبری برای خبرگزاریها ایمیل کرد. در این خبر نوشته شده بود دانشگاه لیبرتی آمریکا (American Liberty University) به مهران مدیری مدرک دکترای افتخاری اهدا کرد.
یکی از نشریات خبری درباره مدرک جعلی مهران مدیری نوشت. این در حالی است که همه نام دو دانشگاه امریکن لیبرتی و دانشگاه لیبرتی را با هم اشتباه میگیرند. البته مدیری از دانشگاه امریکن لیبرتی مدرک دکترا گرفته و نه از دانشگاه لیبرتی!
دانشگاه امریکن لیبرتی یک دانشگاه خصوصی است که دفترش در ایالات آلاباما است و در کالیفرنیا شعبه دارد. رئیس این دانشگاه یک ایرانی با نام حمید سلطانی است. سایت دانشگاهی که مدیری از آن مدرک گرفته به این نشانی است:در قسمت راست این سایت پیام رئیس دانشگاه که حمید سلطانی است درج شده است.کد:http://www.aluniversity.edu/indexca.html
همچنین در قسمت بالای این سایت اگر در قسمت contacts کلیک کنیم شماره تلفن، فاکس دانشگاه و همچنین نام ایالات آلاباما ذکر شده است. در این صفحه آرم مدرک مدیری با آرم این دانشگاه کاملاً تطابقت دارد.
این اشتباه نه تنها در مطبوعات ما پیش آمد، بلکه در آنجا هم مرتب دانشگاه امریکن لیبرتی و دانشگاه لیبرتی را با یکدیگر اشتباه میگیرند. البته در سایت دانشگاه امریکن لیبرتی اطلاعات زیادی درباره تعداد دانشجویان نیست و اطلاعات مختصری وجود است که در خبر ذکر شده است.
اما در نقطه مقابل این دانشگاه، دانشگاه لیبرتی یک دانشگاه خصوصی و مذهبی در ویرجینا است که سال 1971 تاسیس شده است. این دانشگاه حدود 57 هزار دانشجو دارد و بزرگترین دانشگاه تعالیم پروتستان انجیلی در دنیاست.
لینک منبع خبر:
کد:http://www.cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-5579.html
مجموعه 26 هم افتاد بعد از عید فطر فکر کنم 6/12 پخش کنن!
:19:چرا آخه بعد از عید فطر بیش از یک ماه طول میشکه که اینطوری:13:نقل قول:
مجموعه 26 هم افتاد بعد از عید فطر فکر کنم 6/12 پخش کنن!
به خاطر ماه مبارک رمضان.دی:نقل قول:
اینم برای هوادارن مهران مدیری:
دکلمه فوق العاده احساسی مهران مدیری به نام تنها
حالا براتو ن من بگم از هوای آفتابی یه روز زیبای بهار که همه تو خیابونا تو خونه ها دنبال خوشبختی بودن دیوونه قصه ما دنبال تنهایی بودش دنبال نقطه ای بود که بشینه موازی زمین بشه از موندن و مرداب شدن خلاص بشه و دریا بشه آخه که پس کی میشه اون موازی زمین بشه بدبختی هارو بشکنه هم رنگ زندگی بشه می خواست مث رودخونه ها جاری بشه دریا بشه اما چطور باید می رفت؟ نمی دونست باید می موند ؟ نه موندن هم مردابه خاصیت گند آبه
همین طوری که فکر می کرد یهو دیدش چشمی سیاه از کنارش ساده گذشت اولش اون دیوونه بیچاره بیکس و کار فکر کرد که اون مثل همه آدم های روی زمین اومده و خوب رد شده اما یهو چیزی به اون گفتش که نه باید بره پس دیوونه هی تند و تند دنبال اون چشم سیاه راهی شدش فهمید که اون آره خودش خود خودش چشم سیاه بی ریاس محبوب یه دیوونه بی مدعاست که اومده سختی هارو بشکنه و خورد بکنه گربه سیاه تنبل از لب حوض ماهی ها دور بکنه آره آره این همونه که خواب اون اومد و گفت کوچولوی قشنگ من خوشبختی ها از آن توست همونی که باهم دیگه دویدیم و رسیدیم و یکی شدیم هرچی بدی بود تو زمین شکستیم و ساده شدیم
درسته که خواب منو صدای ماشین ها شکست اما که باز قشنگ من کنار من تنها نشست
توی همین حال و هوا دخترک رویایی دیوونه بی مدعا نشست روی نیمکت پارک کنار دریای قشنگ دیوونه همون جا نشست کنار یه دریا نهنگ
راستش کمی دست پچگی اومد سراغ دیوونه نمیدونست چی کار کنه که چی بگه که چی نگه واسه همین ایستاد و حرفی هم نزد منتظر یارش نشست تا شاید اون چیزی بگه اما اونم چیزی نگفت حرفی نزد یهو تو این حال و هوا دختر خوب رویا ها برگشت و این دیوونه رو اون گوشه دید تو نقطه ای به چشم دیوونه رسید دیوونه هه
بازم کمی دس پاچه شدنمیدونم چطور شد و خنده ای رو لبش نشست اما که از خنده اون تو قاب چشم اون شکست برگشت و با اخم زیاد پشت به دیوونه نشست
ا پس چرا این طوری شد چه بد شدش
دیوونه ها غمگین شدش یارش با اون قهر کرده بود دیوونه رو به حال خود ول کرده بود اما چرا نمیدونست
ا آره تو خوابش هم چشم سیاه قشنگ ما یه بار از اون قهر کرده بود تازه حالا دیوونه ها فهمیده بود خب دختره ناراحته از اینکه این دیوونه هه نمی ره و نمیشینه کنار اون چیزی بگه حرفی بگه کاری کنه
آره باید می رفت جلو اما که چی باید می گفت چی کار می کرد تا دلخوری رو آب می کرد؟
بازم یه فکر افتاد توی کله اون باید یه چیزی ببره بده به یار خوبش و دلخوری رو یه جوری از یاد ببره
اما بازم دیوونه هه چیزی نداشت که بده و آشتی کنه مثل همون خواب قشنگ با یار خود شادی کنه
بازم یه فکر افتاد توی کله اون دس توی جیب کرد و از اون تکه نونی خشک و سیاه بیرون پرید این غذای شام خود دیوونه بود که عابری جلوی اون انداخته بود حالا باید تیکه نونو به یار خوبش می داد و از اون می خواس آشتی کنه مثل همون خواب قشنگ با یار خود بازی کنه
دیوونه از جا پرید اما تا خواستش که بره
یهو دید مردی از اون گوشه رسید دختره با دیدنش از جا پرید هر دوتای از دیدن یکی دیگه خوشحال شدن عزمشونو جزم کردن و راهی شدن همین جوری اومدن و از کنار دیوونهه زود رد شدن دیوونه همون جا نشست چیزی نگفت حرفی نزد حالا دیگه شب بود و همگی رفته بودن غیر این دیوونه هه با یه مرغ ماهی خوار هر دوتایی منتظر به راه یار مرغه هم یه تیکه نون به منغارش گرفته بود انگاری یار اونم تیکه نونو نخواسته
کد:http://www.mediafire.com/?s9xw0fnmykodjfo
بچه ها فکر کنین تو زمان حال، باباشاه با خواهر مستشار روبرو بشه...........
وای من نابود میشم:19:
- ببینم مستشار گوگول مگوله، خواهرت کوجیه؟ :39:
تو زمان خودشون این دوتا پیرمرد همش تو شمشکیه در حال لیز لیزک بازی و مهمونی با کامبیز و بقیه بچه ها بودند ..الان که دیگه باید با موتور تک چرخ بزنن !!! برن اکس بترکونن !!!!نقل قول:
بچه ها فکر کنین تو زمان حال، باباشاه با خواهر مستشار روبرو بشه...........
به گزارش خبرنگار سینمایی برنا، مراسم جشن دنیای تصویر به دبیری علی معلم با انتخاب بهترینهای سینما، تلویزیون و تئاتر در سالهای 88 و 89 و با حضور جمع کثیری از هنرمندان و علاقهمندان هنر و نمایندگان رسانهها چهارم مردادماه در سالن اصلی مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد.
در بخشی از این مراسم از مهران مدیری کارگردان با تجریه و سرشناس سینمای ایران در مقام بهترین بازیگر مرد طنز تلویزیونی برای بازی در مجموعههای «قهوه تلخ» و «مرد دو هزار چهره» تقدیر به عمل آمد.
این هنرمند پس از دریافت جایزه بهترین بازیگر کمدی مرد گفت: نمیخواهم فضا را تلخ و از شادی شما بکاهم اما بر عکس همه کارهایی که میسازم که فضایی مفرح دارد اما اتفاقاتی که رخ میدهد خوشایند نیست.این پنجمین تندیس من از جشن دنیای تصویر است. ما هر ساله در این مراسم حضور پیدا میکنیم در حالیکه هر سال پیرتر، بی انگیزهتر و افسرده تر میشویم امیدوارم این مراسم ادامه داشته باشد و ما نیز بتوانیم در آن حضور یابیم.
وی در پایان گفت:حال برای اینکه فضا را تغییر دهم از آقای معلم اجازه میخواهم تمامی گروه سازنده «قهوه تلخ» را روی سن دعوت کنم و تندیس خود رابه نویسندگان مجموعه «قهوه تلخ» خشایار الوند و امیر مهدی ژوله تقدیم میکنم زیرا نوشتن برای چنین اثری بسیار با این تعداد بازیگر اصلی کاری بسیار دشوار است.
پاک شود
با تشکر
اگر دین ندارید
نه،نه
این تکراری شده اینو ولش کن
چرا منو تو این موقعیت قرار می دین
چی میگفتم؟
آهان
اگر سیبیل نمیگذارید
حداقل ابرو بر ندارید
تیتراژ جدید قهوه ی تلخ:
فایل تصویری.کد:http://www.aparat.com/v/6984fba75d83f56682b0329c93e651df15750
که احتمالاً اشتباست!
حدس می زنم که توی سری جدید افرادی دربار که از گذشته اومدن از خود نیما پیشرفته تر بشن!
از سابقه ای که توی برره دیدم میگم
مثلا بحث کامپیوتر بشه نیما یه چیز بگه درمورد فتوشاپ، باباشاه بیاد جلوش عکس بزاره بگه من ساختمش lol
خیلی جالب باید بشه :31:
نه بابا تیتراژ به این درپیتی که نمیشهنقل قول:
این فقط یه میکس هست از آهنگ ارش حسینی که ریمکس کرده با عکس های قهوه تلخ
من خیلی وقته تو کار قهوه تلخ نیستم !
فقط یه سوال دارم.
میگن از قسمت 20 به بعدش کلا عوض شده قضیه ش چیه ؟
یا اینکه بعد از ماه رمضون قراره بیاد شنیدم سری جدیدشه و از همه نظر با قبل فرق داره ؟
یعنی کلا داستان عوض میشه.
میشه در این باره یه توضیحی بدید ؟
از مجموعه 26 که بعد عید فطر میاد :نقل قول:
سفر بازیگران مجموعه از دل تاریخ به سال ۱۳۹۰ خواهند بود.
آنها پس از خوردن قهوه با همان لباسها، گریم و خصوصیات اخلاقی خودشان در متروی تهران ظاهر میشوند و تقابل آنها با دنیای حاضر داستانهای کمدی و مهیجی را رقم خواهد زد.
خدایا با نام تو
سلام
سری 25 که خیلی باحال بود. فیلم نامه سنگین و خوب. امیدوارم این سری هم بعد از این همه معتلی خوب از آب در بیاد.
حامد:11:
:دی دوستان دیدین چی شد؟: دی
وقتی پک اخر رو گرفتیم ، موقع شام گذاشیتم تو دستگاه که ببنیم ،بعد دستگاه خودش رفت رو قسمت اخر :دی (اخه من اول نزده بودم av هنوز رو tv بود واسه همین ندیدیم :دی البته یه ذره شک کردیم که یهو بره رو سریال بدون تبلیغ و حرف و اینا)
بعد دیدیم که بلو و مسی :دی نشستن واسه تیاتر:دی بازیگر انتخاب میکنند :دی ( حالا ما هنوز مونده بودیم که بلو چه جوری اومد و اینا :دی)
تا اینکه اخر قسمت دیدم رفت رو پشت صحنه :دی و در انجا بود که دوزایه ما افتاد:دی ( بیشترش تقصیره خودم بود : دی)
حالا یه سوال اون اهنگی که وقتی بولوتوس داشت دنبال جواهر میگشت چی بود؟ اشنا نبود؟(واسه من اشنا بود : دی) اهنگ شرلوک هلمز نبود؟
خدایا با نام تو
سلام به همگی
امیدوارم قهوه تلخ دچار بحران کلیشه نشه و روال خوبی رو دنبال کنه. آقا مهران که تا حالا کارای این ریختیش رو به خوشی به پایان نرسونده!!!!
حامد:11:
امیدوارم تکراری نباشن:
75 به بعدش اومد؟
نه فرشید جان، بعد از ماه رمضون، تازه اگه باز عقب نیفته ...نقل قول:
نقل قول:
آقا تاریخ دقیق رو نداری؟
منظورم روز یا هفته توزیغ هستش!