:19::19::19::19:نقل قول:
:19::19::19::19:نقل قول:
دوست عزیز هردو مدل حدود 3 کیلو وزن دارن ..
HP که کلا سنگینه دل هم اگه 9سل بگیری همون قدر میشه.!!
در ضمن کارت گرافیکه دل برای رفع احتیاجات شما کافیه..( زیاد هم هست)..
همین 1558 بگیر خودت رو راحت کن.:46:
هیچ کس نمیدونه یعنی؟!نقل قول:
1366 x 768نقل قول:
سلام Vaio CW2 RGX/B چه رزولوشنی داره؟ کلا تو این قیمتای 1200 1300 از وایو cw2 چیزی با رزولوشن 1600x900 پیدا میشه؟
سری CW با توجه به اینکه 14 اینچیه همه در این رزولیشن هستند ...
1600x900 هم فقط سری FW
:19:اگه گفتید قیمتش هم بگید خوب :41:نقل قول:
واقعا از راهنماییت ممنونم. راستی قیمت لپ تاپ های اپل بالاست؟؟؟ مدل F116 چه فرقی با F115 داره؟؟؟ F115 پس از sony CW2GG خیلی بهتر هستش درسته؟؟؟ فقط خوبی CW2GG وزنش هست که 2.1 کیلو هست. وزن F115 چقدر هست؟؟نقل قول:
دوست عزیز CWوزنش 2.4هست :-D
سلام
با قیمت حدود 200/1 چه نوت بوکی به من پیشنهاد می کنید؟
با این قیمت فکر کنم همه dell studio 1558 رو پیشنهاد کنندنقل قول:
سلام
خواستم ببینم عمر باطری این مدل ASUS pro64 چطوریه ؟
دوست عزیز بستگی داره چی برات مهمه و از برند خاصی خوشت میاد
دل استودیو که دوستمون گفت خوبه
سری cw وایو هم هست
مک بوک هم هست
بستگی به این داره تا چه حد از مشخصات مهمه و چه برندی؟
باتری لیتیوم کلا استهلاکش بالاست...نقل قول:
در اکثر برند ها هم غیر از اپل که از نوع پلیمریش استفاده میکنه تقریبا در یک سطح هستند...
البته به مرور زمان دچار از دست رفتن سلول ها میشه ولی اگه خوشبینانه بخواهیم نگاه کنیم شاید 3 سال...
اونم تقریبی هست و بستگی به نحوه استفاده کاربر و شارژ و دشارژ و کالیبره کردن و ... بستگی داره
راستی سوالتون به این بخش مربوط نمیشه
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟
خواهش میکنم .نقل قول:
اپل قیمت های بالایی داره و کانفیگ های جدیدش کیفیت نداره و صفحه نمایش سونی الآن از همه بهتره توی این کانفیگ .
F116 چهار گیگ رم داره ولی F115 شش گیگ داره و هاردش 5400 دور هست اما F116FG هاردش 5400 و F116FX هاردش 7200 هست .
توجه کنید که F116 دو نوع داره : FG و FX
کانفیگ ها توی گوگل به راحتی پیدا میشن فقط کافیه نوع نوت بوک رو وارد کنید .
F115 خیلی از سری CW قوی تره و وزنش با باتری 3.1 و با منبع تغذیه 3.6 هست و برای حمل و نقل مناسب نیست .
موفق باشید .
من دو ماه پيش cw27 رو با بالاترين کانفيگ 1330 با گارانتي امرتات خريدمنقل قول:
رزوليشن صفحشم 900*1600 هست با بلوري و رم 4 گيگ و گرافيک 330 با 512مگ رم و سي پي يو 2.4 i5
هر کسي ديده کف کرده:18:
دوستان کسی آمار F117FX رو داره ؟
اومد ایران یا نه هنوز ؟
قیمت هم ار که دارین ممنون میشم بگین البته اگر که وارد شده .
موفق باشید .
ممنون .
اره خیلی جالبه منم الان تو سایت Cnet ریویو را دیدم...نقل قول:
به نظر چیز خفنی میاد
پس اگر F بخوام كه همون F115 ميگيرم ولي اگر وزن كم بخوام بعد از سري F سري CW خوبه و وزن كمي دارن؟؟ تو مدل هاي CW كدوم از همه بهتر هست؟؟؟؟نقل قول:
Vespoher عزیز یه پیغام خصوصی بهت دادم.لطفآ یه جواب بده.:20:
دوست عزیز شما میتونی سوالاتت راجع به این مدل رو تو این تاپیک بپرسی اینم لینکش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون.اما مدل لنووا خیلی اینجا جا نیفتاده و من ترجیح میدم ASUS یا SONY بخرم.تو خرید خیلی وسواس دارم.فکر میکنم اگه هزینه ای میکنم مدلی با بالاترین Config بخرم و البته بدون OS.ظاهرا ASUS قیمتهاش نسبت به SONYمتعادلتره.نظرتون در مورد N61JV و K52Jrچیه؟لطفا اگه مدلی مد نظرتونه در حد 1100000 تومان ، فقط از دو مدل ASUS و SONY معرفی کنید.شرمنده و ممنون از اینکه وقت میذارید.نقل قول:
شما با این بوجه از سونی انتخاب خوبی نخواهید داشت اما از اسوس برای کاربرد معمولی K52jr مدل خوبیه.فکر میکنم قیمتش هم حدود 900000 تومان باشه.نقل قول:
من چند روز پيش n61jv حريدم... توصيه اش نميكنمنقل قول:
اين لپ تاپ از تكنولوژي جديد optimus در كارت گرافيكش استفاده ميكنه كه فعلا گند زدن باهاش...
بازيهايي مثل GTA iV يا بازي قديمي fallout 3 رو نميتونه اجرا كنه!!!!
دوست عزیز چرا اینقدر نا امیدی.چند تا از دوستان قبلآ این مشکل رو داشتند و رفع شده.همونطور که به دیگران هم گفتم این مشکل از درایور فابریک کارت گرافیکتونه.لطفا درایورتون رو (از Device Manager )ز Remove کنید و اپدیت جدیدش رو نصب کنید.انشاال... درست میشه.اینقدر هم ناامید نباش:13:دنیا خیلی قشنگه.:46:نقل قول:
دوست عزيز تا جاييكه بنده مقالات و موارد اعلامي اين تكنولژي كه شما نام برديد را مطالعه كردم مربوط به پردازنده هاي اينتل به همراه كارت گرافيكهاي سري جديد Nvidia مي باشد و هيچ كجايي ارتباطي با اين نوع تكنولوژي و گرافيك ATI نديدم . اگر اطلاعاتي داريد ممنون ميشم ببينم .:46:نقل قول:
نقل قول:
من ترجیح میدم پردازنده ام core i7 باشه و سرعتشم بالای 2.5 باشه، کارت گرافیک هم برام تا حدی مهمه ولی سرعت سیتم خیلی برام مهمه،
فکر میکنم قیمت N61JQ ASUS بالاتر از 1500 باشه،
در مورد مدل DELL Studio 1558-A شنیدم در مواردی داغ میشه، البته نمیدونم درسته یانه؟!
ترجیح میدم قیمت لپ تاپم کمتر از 1200-1300 باشه و حداکثر 1400 ،
نمیدونم کدوم و انتخاب کنم؟
سلام..نظرتون در مورد این مدلهای sony چیه؟؟؟
eb15:
core i3 2.13 1066
4 ram
hdd 320
ati 5650
led 15.5,1920*1080
BLURAY combo drive
و
cw26fg:
core i5 2.4
ram 4
GT330
LED 14,1600*900
بنظر خودم هر دو خوبن..قیمت هر دو تقریبا یکیه...
تو صفحات قبلی دیدم درمورد بلوری رایتر بحث شده که چه لپتاپی داره اما کسی جواب درست حسابی نداد..
من این مدل سونی معرفی میکنم که داره..
AW37GY/Q
قیمت 46000000 ریال
چرا میگید لنوو جا نیفتاده؟؟ الان با یک گارانتی معتبر در ایران فروش میره و از این لحاظ مشکلی ندارید.نقل قول:
فروش جهانی این برند هم که خیلی بیشتر از سونی و ایسوس هست ،
سری SL هم جزو برترین نوت بوک های این شرکت هاست ، با خوصوصیاتی که تا باهاش کار نکنی ، متوجه نمیشی.... ضد ضربه ، آب و دارای چیپ امنیتی هم هست
میشه بگید کی این مشکل رو داشته و حل شده ؟؟نقل قول:
ماکه هر کاری بگی کردیم و حل نشد این مشکل !! فقط باید منتظر انویدیا موند تا یه درایور جدیدی چیزی بده !!
خیلی مشکل جدی ایه ! با این که همه چیه لپ تاپ خوبه ولی منم پیشنهاد نمیکنم !
آخه تو شهر ما جا نیفتاده و گرنه قیمتش خیلی مناسب تر از بعضی مارک ها هست.به هر حال ممنون از پاسخ دوستان.من پس از دیدن نظرات گیج تر از قبل شدم برا خرید لپ تاپ.چون نظرات کاملا متفاوته.نقل قول:
به نظر شما واقعا 1100000 یا 1200 برا خرید لپ تاپ مناسب کمه؟؟؟؟؟؟؟ فعلا نمیتونم تصمیم بکیرم.:41:
این مدل هم مناسبه با قیمت حدودی 1080نقل قول:
VAIO EB15FG
Intel core i3 330 2.13
RAM 4GB DDR3
ATI 5470 512 GDDR3
HDD320 GB
DVDRW
باورت نمیشه چقدر از این لپ تاپ بدم اومدهنقل قول:
حتی world of warcraft رو هم نمیتونه اجرا کنه!!! باورم نمیشه...!!! دیگه گرافیک پایین تر از wow نداریم!!! :2:
درایور nVIDA یا intell?
اینتل رو remove کردم... مجبور شدم ویندوز رو از نو نصب کنم... دیگه هیچی تصویر نداشتم... میترسم nvidia رو هم ریمو کنم باز لازم شه ویندوز عوض کنم که حسش نیست
این تکنولوژی مختص NVIDIA اس... "NVIDIA OPTIMUS technology"نقل قول:
ربطی به ati نداره
اما واقعا تکنولوژی مضخرف و مضحکیه...
خواهشا این لپ تاپ رو تا وقتی این مشکل به این بزرگیش حل نشده رو به هیچ کس پیشنهاد نکنین
من اگه میشد، حاظر بودم با 100 تومن زیر فی بدم بره... برم یه VAIO بخرم...
اين N61JQ که اين مشکلو نداره ... ؟؟؟نقل قول:
عزیز منظورم این بود که چند ساعت کار میکنهنقل قول:
البته این هم بستگی به استفاده کاربر داره (فیلم و وبگردی و ...)نقل قول:
ولی میانگینش برای باتری 6 سلولی که روی اغلب لب تاپ ها وجود داره حدود 3 ساعت
نهنقل قول:
فعلا فقط روی چند تا از لپ تاپ های asus هست...
ASUS U30Jc
ASUS N61JV
ASUS UL50Vf
ASUS N82J
کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم در حدود همین قیمت 1 تا 1.5 میلیون
یه چیزی می خوام بازی هایی در حد pes10 و call of duty 6 رو جواب بده البته لپ تاپ رو برا بازی نمی خوام . منظورم گرافیکشه که در این حد باشه
HDD :500
RAM : 4GIG
ترجیحا dell باشه . هر کی میتونه کمک کنه مشخصاتش رو همراه با قیمت بزاره .
نظرتون هم راجع به DELL STADIO 1558 بگید
ممنون
دل باشه 1558 هم باشه!خوب شما كه انتخاب كردي همون 1558 خوبه.:)