بچه ها راستی حتما کارنامه هاتون رو بگیرید بدردتون میخوره پیش خودتون داشته باشید پارسال که یادمه اون کارنامه ای که خودشون میدادن کامل تر از کارنامه توی سایت بود
کارنامه کاملتون هم اومد عکسش رو بزارید
Printable View
بچه ها راستی حتما کارنامه هاتون رو بگیرید بدردتون میخوره پیش خودتون داشته باشید پارسال که یادمه اون کارنامه ای که خودشون میدادن کامل تر از کارنامه توی سایت بود
کارنامه کاملتون هم اومد عکسش رو بزارید
چرا سایت قلم چی این جوریه؟:13:
ببخشين كسي جواب سوال من رو نمي دونه؟
من تا به حال تو عمرم انقدر وقت کم نیاورده بودم !!:41:
میشه برای افزایش سرعت دوستانی که دستشون تنده راهنمایی کنن (ر کنکور سراسری هم همین باعث شد گند بزنم):45:
خب بچه ها کارنامه ها اومد.. . . من متاسفاننه پایین ترین تراز کانونم رو گرفتم!!:41::41::19::13:
5380 !!!
عکسشم براتون به رزودی میزارم!!
اینا فعلا درصدای عمومی هامه:
زبان پیش دانشگاهی:100
دینی پیش دانشگاهی:77
دینی 3 =90
ادب پیش دانشگاهی:53
ادبیات سوم: 53
عربی=50
این قصه ادامه دارد....
من شدید دپم!:41::41::13:
سلامنقل قول:
وایسا وایسا من جا موندم :31: ، پایین ترین تراز منم
گند میزنیـــــــــــــــم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41::41::41:
بچه ها شما چه جوری عکس کارنامتونو میگذارین بگین تا منم بذارم
برای سریع بودن 2 مورد هست که هر دوش قابل بهبود است:نقل قول:
1- در مورد دروس عمومی شما باید مسلط باشید که راه دیگه ای نیست!
2- برای دروسی مثل ریاضی و فیزیک علاوه بر تسلط باید دست خط سریعی داشته باشی
دست خط خیلی تأثیر می گذاره
دوست من نمره های کتبیش خیلی عالیه مسلط هم است اما چون آروم می نویسه هیچ وقت نمی رسه همه تست ها رو بزنه!
از الان تا 8 ماه وقت داریم تا دست خط مون هم تند کنیم!!
سلام
بچه ها نخندینا. اینم کارنامه منه. لطفا بقیه هم کارنامه هاشونو بذارن! (درصد عربی و ریاضی پایه رو هم نگاه نکنین!:41:)
راستی من دفعه اولمه عکس میذارم زیاد بلد نیستم اگه بد شد شما به خوبی خودتون ببخشید
پس چرا من ميرم ميگه ترافيك داره شنبه بياين ؟؟؟
بچه ها برنامه عکس گرفتن از دسکتاپ من روی کامپیوترم نصبه ...الان دسترسی بهش ندارم فردا صبح کارنامه رو میزارم!!:46:
فعلا درصدا مینویسم تا بعد:
اختصاصیا:
شیمی پیش:83
شیمی سوم:77
فیزیک 1: 30
فیزیک پیش :10
ریاضی پایه :10
بقیه هم صفر درصد!!!!!!!!!!!!!!!!:19::13::31:
نخندینا !!!
قول دادین!:46::31:
اینم کارنامه من به نظر شما امید هست :دی :دی
سلام بچه ها خوبین؟
میبینم که همتون گل کاشتین دمتون گرم
من که خیلی خیلی خیلی خیلی خراب کردم
به دلیل افتضاح بودن درصد ها فقط ترازمو میزارم :دی
انقد گند زدم که با اینکه شیمی پیش تنها اختصاصی بود که فول خونده بودم ولی اصلا نرفتم که بزنم پا شدم اومدم خونه....
این کارنامه رو زیاد جدی نگیرین...
خداحافظ تا 8 آبان
باسه منم اصلا خوب نبود .
هرچی خواستم به شیمی سه و زبان انگلیسی برسم نشد. دیفرانسیل رو هم منفی زدم ، فکر میکنید اگه دیفرانسیل رو به جای -7 بالای 20 میزدم ترازم چقد تغییر می کرد؟
دوستان بهتر اسمشو بزارم::
بدون شرح!!!!:41:
وقتی کارنامهتون اومد دکمهی PrintScreen را از کیبورد فشار بدید.نقل قول:
Paint را باز کنید و Paste کنید. Save کنید. بعد توی سایتی مثل ------------- آپلود کنید. لینک را از طریق دکمهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی پستتون اضافه کنید.
این هم تاپیک خوبی هست:46:
دووستان نمیدونم چرا هرچی زمان بیشتر میگذره تراز من پایینتر میاد(شما هم یه چک بکنید)..................
اینم عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از عکس کارنامم:
هندسه پایه هم معضلی شده ها!:13:کد:http://img2.-------------/viewer.php?file=kbi9b5pe85mrot5c3rkk.jpg
7000 به ما نیومده!:31:
بابا شما ها چرا اینقدر نا امید هستید؟نقل قول:
تازه اولشه
در ضمن 19537 نفر از شما بدتر دادند!
هنوز فرصت جبران داریم
توکل به خدا...
من که هر چی سوال رو که شک داشتم زدم غلط از کار در اومد
اخه به اینم میگن شانس
بعد از اینکه عکس رو آپلود کردین. اگه توی تینی پیک آپلود کرده باشین وسط صفحه یه گزینه هست که با کلیک روش عکس رو نشونتون میده (فکر کنم این بود: go to image) روش کلیک کنید . عکس که اومد روی عکس کلیک راست کنید و گزینه copy shortcut رو بزنین حالا بیاین توی این صفحه که میخواین پست بدین . بالای صفحهنقل قول:
رو بزنید و توی قسمت آدرست اول تمام کادر که توش http: نوشته رو پاک کنید و بعد کلیک راست کنید و گزینه past رو بزنین . حالا با اوکی کردن عکستون لود میشه. امیدوارم راهنماییم کامل باشه:20:
بین چند تا گزینه شک داشتی؟نقل قول:
4 تا؟
lol
ولی میگن اگه بین 2 تا شک داشتید کنار سوال علامت بزنید 5 دقیقه آخر بیاید روش فکر کنید(!) و حتما بزنید!
البته مثلا شما 50 سوال درست از 100 تا رو می زنید درصد: 50%
در حالت دیگه بین 10 تا سوال(2 تا گزینه) شک می کنید و می زنید
طبق احتمال شما 5 تا درست زدی و 5 تا رو غلط(در مجموع 55 درست و 5 غلط)
درصد: 53%
البته اگه خوش شانس باشی درصدت تا 60 درصد هم میاد و اگه خیلی بدشانس باشی تا 46 درصد هم میره!
نتیجه: بهتره بین 2 تا شک کردیم بزنیم!(مرتضی با شما نیستم شما از این شانس ها نداری)
باور کن هر چی شک داشتم بین 2 گزینه بود:19:نقل قول:
اینم کارنامه منه!
اینو گذاشتم که وقتی کارنامه های بعدیمو دیدید شاخ در بیارید.
هر کس بخنده انشاالله تو کنکور نفر آخر بشه
اون درسایی که یک دایره قرمز زدم یعنی خیلی کم خوندم اونایی که دوتا قرمز دارن یعنی اصلا نخونده بودم!!!!
اون هایی که یک دایره سبز دارن یعنی خونده بودم اما مرور نکرده بودم :(
اونهایی که دو تا سبز دارن یعنی خوب خونده بودم ... :-)
تو این درسها هندسه 1 رو از رو گاج سفید خوندم تا توپ توپ شدم! :دی
شیمی 2 رو از رو مبتکران
دینی 2 رو از فقط از کتاب
بنده 3 سال پیش درس رو تموم کرده بودم برای همین یک ماه پیش حتی نمیدونستم مساحت مثلث چیه!!! (یعنی همشون رو فرامش کرده بودم) اما هندسه 1 سفید گاج رو خوب خوندم و حالا تو آزمون خوب زدم. مبتکران یک هندسه رو اصلا پیشنهاد نمیکنم چون خیلی خیلی سطح بالا و خارج از سطح کنکور است.
میانگین مطالعه روزانه 7 ساعت در کل 9 روز
7*9=63h
3 روز قبل آزمون اصلا هیچی نخوندم (شاغل بودن این بدبختی رو هم داره دیگه!!) حتی مرور هم نکرده بودم
از کل تستهایی هم که زده بودم فقط 7 تاش اشتباه بود نمره کم من به دلیل نخوندن بوده
دوستان خواهشا کمی هم در مورد شرایط خودشون و کتابهایی که استفاده کردن بگن تا کارنامه ها بیشتر مفید باشه
راستی آزمون بعدی حساب همتون رو میرسم ....
بچه ها تعداد شرکت کنندگان چقدر بودن؟ فکر کنم نسبت به پارسال کم شده چون مثلا به کارنامه ی این دوست بالامون دقت کردم پارسال تراز با همچین ترازی رتبه 25 26 هزار اورده میشد البته این ملاک نیست یه امار به ما بدید ممنون میشیم
بچه ها اگه میشه سریعتر راهنماییم کنین دارم دیوانه میشم:
1 توی درس ریاضی مشکل دارم یعنی توی خونه تستهای سراسری رو درست میزنم ولی یکم که سوالها رو بپیچونن قاطی میکنم و درضمن نمی دونم چرا سوالهای ازمون امروز رو چرا نتونستم بزنم
2 نمی دونم چه جوری انرزیمو سر ازمون یکنواخت تقسیم کنم چون هر چی به طرف سوالهای اخر مثلا فیزیک میرفتم نمیتونستم تمرکز بگیرم
سلام دوستان..
کارنامه هاتونو دیدم..واسه شروع خیلیه خیلی بد نبوده..ولی از این به بعد نباید دیگه تو این حدودا بچرخین..یه خورده هم بگذره به عمومی های قلمچی عادت میکنین و کمتر وقت کم میارین..
من پارسال اولاش به نصف زبان میرسیدم..ولی تو کنکور 10 دقیقه اضافه آوردم..
راستی اینو بهتون بگم که بهتر بود درسهایی رو که کمتر بلدید تو زوج درس ها رو اول بگبرین تا وقت واسه مرور و تکرا تو ترم دوم داشته باشین..
تجربه شخصی بود..
آزمون بعدی موفق تر باشین..
بای
خدا رو شکر ...ولی اگه عمومیا رو خوب میزدم.:19:.............
دوستانی که ترازشون پایین شده لطفا ناراحت نباشن.....توی جهان بر اساس قانون دوم نیوتون هر عملی عکس العملی داره ..ایندفعه ترازتون کم شده دفعه بعد زیاد میشه..
سلام بر همگی:20:
اینم افتضاح ما... تقدیم به شما : دی
ایشالله آزمون بعد ...
این نکته هم خیلی مهمه که تستایی رو که وقت گیر تشخیص میدین کنار بزارین و اگه آخر آزمون وقت اضافی آوردید برید سر این تستا ...نقل قول:
بچه ها من یه سوال ازتون بپرسم خارج از بحث قلم چی و تراز و ...
*همانگونه که همگی به علت سخنوری های متعدد من مطلعید :دی درسا رو خودم دارم میخونم
الان دیفرانسیل رسیدم به وسط فصل دو
ایا خیلی عقبم؟!
سلام
اينم كارنامه من!
سلام
:40::11:
همچین بدک نبود ولی بازم... :19::2:
آزمون بعدی تلافی میکنم!:8:
دوره و مرور قبل از آزمون فکر کنم خیلی مهم باشه من روز آخر و ول میچرخیدم الان شدم این!
عمومیامم خیلی ضعیفه کمک کنید و یه راهی بدید بهتر شه!
بعد آزمون داشتم دق می کردم فکر نمی کردم این قدر باشم! حالا چیزیم نیستما ولی بازم نسبت به خودم فکر میکردم آخرش بشم 6000
یه چیز دیگه اینکه: یههفته بود فیزیک پیش نخونده بودم! فکر میکردم یادمه!
اینم کارنومه:
هر کاری کردم عکسه نیومد آدرس میدم:
حتما ببینید !!!!
نقل قول:
کد:http://img2.-------------/viewer.php?file=fqi5fqgmyl9g2742aukt.jpg
قبلا هم بچه ها گفته بودم مرور کردن خیلی خیلی مهم حالا فاصله ازمون های قلمچی کم هست یه مقدار مشکل این کار ولی یه جوری برنامه اتون رو بچینید که وقت واسه دوره بمونه مثلا 2 3 روز اخر مطمئن باشید ترازتون رو خیلی میبره بالا یه ذره از وسواستون موقع درس خوندن کم کنید اینجوری سرعت مطالعه اتون میره بالا و زمان واسه دوره براتون باقی میمونه همینطورم که همه مشاوره ها میگن دوره کردن بازخوانی نیست برای درس های اختصاصی خلاصه نویسی کنید (حتما چون اگه نکنید مطمئن مطمئن باشد که پشیمون میشید ) توی اون 2 3 روز خلاصه ها رو بخونید (واقعا خلاصه باشه ها نه کپی ) و تست بزنید (تست هارو هم که خودتون دسته بندی کردید حتما) برای عمومی ها هم که مثلا میگن ادبیات چجوری میشه خلاصه برداری کرد خوب خلاصه ادبیات لغات و تاریخ ادبیاتش هست دیگه و زدن تست با تست زدن یاد اوری میشه مطالب عربی دینی زبان هم که معلومه
منم پاک شدم مشاور ها :27: حالا یکی باید به خودم بگه چیکار کنم تا ادم بشم :31:
عجب درصدهای اختصاصی ای داری واقعا بهت تبریک میگمنقل قول:
راستی بچه ها سوالهای منو جواب ندادین
درضمن کسایی که توی کار درس خوندن واردترند یکی به من بگه چجوری ساعات مطالعه ام رو ببرم بالا و یک سوال دیگه اینکه ایا شما فاصله ی بین دو هفته رو برنامه ریزی میکنین یا نه
انگار تجربی فقط منم مگه نه
برنامه ریزینقل قول:
درضمن کسایی که توی کار درس خوندن واردترند یکی به من بگه چجوری ساعات مطالعه ام رو ببرم بالا و یک سوال دیگه اینکه ایا شما فاصله ی بین دو هفته رو برنامه ریزی میکنین یا نه
در ضمینه ی ساعت دفتر برنامه ریزی قلمچی به طرز عجیبی ساعات رو میبره بالا
منتهی اختلاف نظر هست بر سرش
دفاتر دیگه هم هستند مثل گاج یا کتاب سبز که یکی رو باید خودت انتخاب کنی
من بعد از امتحان قلمچی فعلا دارم گاج رو تست میزنم انشالله نتابجش به کنکوریای سال بعد استعلام میشه :دی