سیستم زیاد بالایی نمی خواد.ماهیانه شنیدم 10 دلار هست.مطمئن نیستم.همون طور که گفتم فقط شنیدم.نقل قول:
Premium هم مثل همین شایا خودمون داره.
Printable View
سیستم زیاد بالایی نمی خواد.ماهیانه شنیدم 10 دلار هست.مطمئن نیستم.همون طور که گفتم فقط شنیدم.نقل قول:
Premium هم مثل همین شایا خودمون داره.
Wuuuhuuu
با محمد رفتم تو Kimu Raid
Reborn ریخت اونجا ولی ما تارومارشون کردیم.بعد Kimu رو کشتیم و من water ele گرفتم.خیلی شانس داشتم امروز.
من دیگه با این کلاهی که سرم رفت کلا از بازی بیزار شدم.دارو ندارم رو داده بودم واسه اون همه پول.دیگه چیزی و امیدی واسم نمونده.aion سفارش دادم بیارن ببینم چجوریه.
perfect world رو هم میتونی امتحان کنی.اینم تاپیکش:نقل قول:
بازی خوبیه من هم بازی میکنم ولی یه مدته وقت نکردم بازی کنمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333557
سر من هم کلاه گذاشتن وقتی که EP3 بود و 4 تا Res Rune 3h طرف برداشت و رفت ...
من هم از وقتی که اکانتم رو دزیدن دیگه بازی نمیکنم ( خیلی کم ) اکانت رو برای 15 روز بستن برای چی معلوم نیست وقتی اکانت باز شد پول نداشت و WH هم خالی بود هرچی ایمیل میزنم هم جواب نمیدن ...
من یه سری کلی از armor ها و ap item هام که تو AH بود همش غیب شد !! حداقل 300 میل بود ولی فکر اینکه بازی رو بیخیال شم به سرم نزد . اینقدر راحت بی خیال نشین !
3 تا پست بالاتر ببینید کاظم چی گفت . Kimu دقیق بالا کله کاظم spawn شد و +1 bill بهش حال داد.
تو این بازی فاکتور شانس خیلی مهمه ولی برای بدست آوردن شانس هم باید تلاش کرد.
پریشب بهترین دوستم که یه um لول 30 بود مرد . خیلی بهم حالا داده بود ... واقعا صحنه ی غم انگیزی بود ... وقتی یه پریست به بدبختی پیدا کردم و داشتم می بردم رو سرش که دیگه کار از کار گذشت ... کاراکترای دیگه اش رو هم نمی شناسم امیدوارم یه جوری پیدام کنه چون بدون اون دیگه منم حوصله ادامه ندارم .... فقط همون pvp لول 15 تنها دلخوشیم هست ...
دیشب هم قیامت بود یه لشکر لایتی .... صد نفر بیشتر بودیم ... این ایس کریم چه حالی می ده ...
اون موقع گرم بودم یه چیز گفتم.این همه جون کندم رنک گرفتم که مفت بازی رو ول کنم
I've been officially accepted
خوب.بالاخره من هم رسما به Pantheon پیوستم.فقط باید درخواست بدم تو Gliter
تا رفتم تو pantheon دیدم MM شروع شد.2-3 تا GM ریختن تو مپ 1 و boss ها رو summon می کردن.
5-6 تا kimu کشتیم.4 تا fanta و 1 haruhion
یه باس خفن هم بود که مارو سرویس کرد تا کشتیمش.شبیه فرشته ها بود.هی reset میشد.
فک کنم امشب گیلد ما 20-30 bil به جیب زد.همش ele و legend و goddess و سلاح خفن drop میشد.جالب بود.
من که منظورم این نبود که دیگه بازی نمیکنم شما که میدونید من دو تا UM با لباس پاک شد که هنوز اون لباسها رو ندارم ولی باز بازی کردم . من فقط یه مدتی کم بازی میکنم چون بدجوری تابلو شدم . UM لول 52 که تا 1 یا 2 ماه نمیتونم بازی کنم چون پول Res ندارم .
یه سوال ؟ کسی میتونه تو GRB به من کمک کنه اگر لول 15 باشه اشکالی نداره ؟؟
خوب اشتباه خودش بود . برای چی بدونه rez rune با لول 30 بازی می کنه ؟!!!نقل قول:
ریشب بهترین دوستم که یه um لول 30 بود مرد . خیلی بهم حالا داده بود ... واقعا صحنه ی غم انگیزی بود ... وقتی یه پریست به بدبختی پیدا کردم و داشتم می بردم رو سرش که دیگه کار از کار گذشت ... کاراکترای دیگه اش رو هم نمی شناسم امیدوارم یه جوری پیدام کنه چون بدون اون دیگه منم حوصله ادامه ندارم .... فقط همون pvp لول 15 تنها دلخوشیم هست ...
در کل قبول دارم تو بازی بدونه دوست نزدیک زیاد به آدم حال نمیده . نگران نباش راحت پیداش می کنی.
وای کاظم تو کی بودی:31:...خیلی خفن شدیا.ما رو هم تحویل بگیر.الان چقدر پول داری؟نقل قول:
قربونت هادی جان.تو قرار بود به من PM بدی واسه کمک.دیگه نمی خوای بازی کنی؟نقل قول:
در مورد gold هم نگم بهتره.lol
بابا هر موقع که من آنلاینم شما نیستید هر موقع که شما آنلاین هستید من نیستم.من هر موقع آن میشم پی ام میدم.
راستی تو همون The_Kaz هستی دیگه؟
گلد رو اگه نمیخوای بگی به من پی ام بزن لطفا.
تا حالا که پیغامی نداده با توجه به این rez rune هم که شما گفتی که نداشته بعیده دوباره بیاد یو ام شروع کنه ... هارد مودش هم که حتما لول بالا هست دیگه سراغ من نمیاد ... خیلی حیف شد ...نقل قول:
دیشب یکی داشت پی لول می کرد من رفتم یه میل دادم رفتم تو پارتی دو تا لول گرفتم ! روشش رو یاد گرفتم هم باید گلد داد هم یکمی مظلوم نمایی کرد !!!
بچه ها من الان لول 33 ام (هارد مود) راهنمایی چیزی ندارین به من بگین ؟
عجب PVP بود امشب تو جنگل.600 تا kill گرفتم.rank 4 شدم.کلی حال داد...باید بیشتر از این کارا بکنن.
کاظم یه خورده در مورد انواع بیلد orc توضیح بده.کلا چند نوع orc داریم و هر کدوم برای چی مناسبه؟
شاید یه orc ساختم.
borc به کدوما میگن؟
مجتبی.یه sonic teneran تو AH هست.
bid الان 1 bil هست.
buy now هم 1.8 bil هست.
هر جور شده پول جور کن منم کمکت می کنم.فقط سریع باش قبل از اینکه کسی بخرتش.
دیدمش.یه مقدار دارم پول نه اونقد زیادنقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادی :31:نقل قول:
orc ها به تناسب استفاده می تونن 3 توع داشته باشن.نقل قول:
1-Borc :این نوع از orc ها Battle Orc یا به اختصار Borc گفته میشن که build اونها اکثرا int هست.
اکثرا برای GRB یا 20-30 و boss کشی استفاده میشن.اکثر boss های خفن fire ele هستن.
اگه نمی دونستید باید بدونید که attack ele برای orc ها به طور طبیعی water ele هست که در برابر fire ele بسیار موثر هست.
این نوع حمله ی خوبی دارن و UM ها می تونن Hybrid Build استفاده کنن ولی اکثرا دفاع خوبی ندارن.
2-Healer Orc : نوع عادی orc هست که build اون wis هست و برای فارم کردن و پارتی ها مناسب هستن.
نقش حمایتی اونها در کشتن boss ها بسیار اهمیت داره.این نوع حمله یا دفاع خوبی ندارن.
3-Rec Orc : این نوع orc فقط برای یک هدف اینجوری build میشن.....PVP
Rec Orc های UM می تونن موثر باشن و اغلب تا 600 تا rec دارن.
دفاع اونها عالی هست و برای PVP فوق العاده هستن.حتی وار های UM هم چاره ای جز eraser در مقابل اونها ندارن.
به ندرت پیش میاد یک Rec Orc که خوب build کرده باشه و بلد باشه چطور بازی کنه بمیره.
شرمنده اگه دیر شد.اون موقع که واسه مجتبی پست دادم داشتم می رفتم دانشگاه وقت نشد.
خیلی ممنون کاظم جان.خیلی مفید بود.
به نظر من برای تازه کارها 100% فقط full wis orcنقل قول:
borc پارتی گیر نمیاره لول کردنش خیلی سخت تره . اکثر borc های خفنی که میشناسم تو لول های بالا restat کردن و borc شدن .
rec orc هم که pro باید باشی . خیلی agro می گیره بدرد پارتی های معمولی و فارم نمی خوره. rec orc رو هم معمولا با restat درست می کنن برای pvp 60 .
Sh*t
مجتبی اون walker نیست.نمی دونم خریدنش یا برداشته یارو(چون bid نداشته شاید).
باید بازم صبر کنی حاجی.
مثل اینکه باید بیخیال اونجا شد.2 میلیارد اگه جمع شه که نمیشه درحال حاضر میشه یه لینک شده خوب رو خرید.اگر یکم دیگه بگذر با توجه به گرون شدن تند تند sonic و op دیگه زورم نمیرسه بخرمنقل قول:
دیشب وقتی شما رفتین guild داشت kimu رو انجام میداد منم گفتم برم ببینم چخبره.اونجا elliot که تو یه گیلد دیگه بود اسمشم عوض کرده بود و phono با 3 نفر دیگه که یکی pagan بود هر 5 تا شون هم noss زده بودن زورشون شده بود در حد دکترا.pagan که با ele درست 8500 تا کریت میزد.البته وقتی اسکیل های خفنش رو استفاده میکرد.elliot هم 4000 تا میزد معمولی و phono هم که 5000 تا میزد.با اینکه ما یه فول رید تقریبا بودیم ولی همه میترسیدن این 5 نفر بکشن boss.یکی از بچه ها گفت بیا باهاشون مبارزه بگیریم بکشیمشون.در حالت عادی همون elliot نصف raid رو حریف بود ولی تصمیم یه فکر پلنگی کردم گفتم eraser کن وقتی باهاشون میخوای بجنگی. Own با elliot و همزمان waka با phono مبارزه رو شروع کرد.همون اول جفتشون نفری یکی از اون سنگ های زد ضرب زدن چون راحت میکشتنوشن elliot و phono بعد eraser کردن جفتشون فرت شدن رفتن ها دیگه هم برنگشتن اون paganهم چهار تا فحش داد و رفت
هه هه هه...ریده شده تو تو اعصابشون.
اسم Elliot چیه الان؟
تو کدون گیلد هست؟
آقا اگه مامورت ها رو انجام ندیم چی میشه؟
مخصوصا یه ماموریت هست که اوایل بازی میده و میگه path کاراکتر رو انتخاب کن.مثلا برای واریور میگه یکی از این گزینه ها
dual axe - two hand - spear رو انتخاب کن.اگه اون رو انجام ندیم چی میشه؟
هیچ انفاقی نمی افته.فقط حواست باشه کوئست های EPIC رو انجام بدی.نقل قول:
لول 25....35...43
اینا EPIC هستن که حتما باید انجام بدی تا ele weapon برای لول 45 رو بگیری.
میشه بگی این کوئستها رو از کی باید گرفت؟برای کلاسهای مختلف محلش فرق میکنه؟نقل قول:
25 از یه یارو کنار پورتال kh دومی 35 بازم مپ 2 فکر کنم helm marsh یا همچین چیزایی.43 رو هم از arena strongholdنقل قول:
یکی 3 mil ازم گرفت برای plvl و گذاشت رفت . واقعا بعضیا چقدر حقیر و بچه ان ... یعنی چی مثلا ... دزدی ...
نصف پولام رو از دست دادم ....
بیا تو سرور خودمون خودم میسازمتنقل قول:
3 تا کار بعد از این دزدی ها باید انجام بدین . به ترتیب :نقل قول:
1-تو Trade Chat اسم طرف رو بگید و قضیه رو تعریف کنین .
2- دوباره تو Trade Chat اگر طرف عضو گیلد خاصی بود بگید یکی از officer های اون گیلد به شما pm بده !! اگه نداد هم اشکال نداره ! اگه داد قضیه رو بهش می گین.
3- از طریق PM خانواده و GF طرف رو به باد بدین !!! lol چون اون دزدی کرده نمی تونه report بده و شما هر چی دلتون خواست می تونین بهش بگی.(این قسمت 3 دلخواه هست)
کاش سرور شما بودم ... اونوقت پادشاهی می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی یه نکته ای شب ها معمولا سرور یک و چهار بیزی می شن . من به ندرت دیدم سرور دو شلوغ باشه ...
فقط بهش پی ام دادم این یه بازی برای سرگرمی واقعا 3 میل توی این بازی تازه برای یه لول 42 پولی نیست که بخوای این کار و بکنینقل قول:
گفت الان بلوکت می کنم که چرندیاتت رو نشونم ....
ولی راست می گی حداقل باید توی ترید می گفتم که سر بقیه کلاه نذاره ... البته من کلا خودم مستعد کلاه گذاشته شدن بر سر هستم ... تقصیر منم بود نباید اول کار بهش پول می دادم.
می خوام یه 10 دلاری خرج کنم ولی نمی دونم چی بخرم می شه راهنماییم کنید ... تقریبا می شه 1040 پوینت فکر کنم . چی بخرم بهتره ؟
یادش بخیر قدیما دور هم جمع میشیدم و با هم پارتی میذاشتیم و کلی حال میکردیم.حتی یادمه همه یه بار رفتیم لایت برداشتیم و با هم لول آپ کردیم کلی حال داد و بعدش همه پاک کردیم و دوباره اومدیم دارک برداشتیم.بچه ها بیایید دوباره با هم بازی کنیم و پارتی بذاریم.ولی فکر نکنم دیگه بشه چون ماشالله همه تو بازی خفن شدن و پارتی های خفن میرن.من مجبورم خودمو برسونم شاید یه روزی بتونم بیام و تو پارتی های شما شرکت کنم.
فعلا یه orc برداشتم ببینم چطوره.الان full wiz و لول 14 هستش HM.بازی با orc هم خیلی حال میده سریع پارتی پیدا میکنی.
اوضاع pantheon قمر در عقرب شده.فکر نکنم زیاد دووم بیاره.تو این هفته که stanblue رنک 1 شد همه رفتن اونجا یا برای خوشدون guild زدن.من باید سریع 50 dkp جمع کنم لااقل ازشون یه ele بگیرم
سلام.آقا دیشب با محمد رفتیم پی لول دمش گرم کلی حال داد.از لول 14 رسوند 20 .
محمد دستت درد نکنه.
کاظم و مجتبی ! app دادم بالاخره ! :
زیاد تابلو نکنین !!کد:http://etainpantheon.guildlaunch.com/forums/viewtopic.php?p=15219355&gid=113461#15219355
screenshot گرفتم حالا می تونین تمام کراکتر های منو هم بشناسید!!
جالبه 5 دقیقه هم نشده 2 نفر ok دادن !!