خداييش توي اين 2 هفته نزديك به 10 بار رام عوض كردم ..گوشيم آتيش نگيره خوبه ..
Printable View
خداييش توي اين 2 هفته نزديك به 10 بار رام عوض كردم ..گوشيم آتيش نگيره خوبه ..
آقا اين ثبت نام براي فارسي ساز گوشي i900 در خود سايت سامسونگ را كسي خبر نداره
چي شد بالاخره بجايي نرسيده كه اقدامي بشه يا اينكه ما بي اطلاعيم
كسي ميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها بین htc diamond و omnia موندم کدوم انتخاب کنم.یکم که قصدم امنیاست.راستی بدون گارنتی بگیرم یا با گارانتی.آخه 80 تومن احتلاف داره
سلام دوستان
یه چند روزی میخام رام گوشمو عوض کنم ولی هرچی تلاش میکنم نمیشه رام الان گوشی من jvhk1 هست میخوام DXIA5 بریزم این رام مال کشور ویتنام وفیلیپین هست
این پیغامو میده incorrect software version please check the device
مشگل از کجا میتونه باشه
مشکل تمام کاربر های امنیا همینه... راه حلش رو هم میشه پیدا کرد ولی چند روز باید وقت گذاشتنقل قول:
قیمت این گوشی امروز چند بود مدل 16GB با گارانتی اصل و بدون گارانتی ممنون
حافظه داخلی امنیا من خود به خود سریع پر میشه(من هیچی تو حافظه داخلیش نمی ریزم)ولی پر میشه!!!!
در ضمن من بردم نمایندگی واسم ورژن جدید ویندوز موبایل 6.1 ریخت از اون موقع بالا اومدن منو کند تر شده.(همون ویندوزی که صداش دایره ای تغییر می کنه.مثل تلفن قدیمی)
باید چیکار کنم؟
تو رو خدا کمک کنید
با سلام .من هم امنيا دار شدم.اما يه مشكل تمام بروشورهاش فرانشويه وزبان ويندوزم فرانسويه.ميشه انگليسيش كرد؟منتظر جوابم
سلام دوستان.اين اولين تجربه ويندوز موبايل منه با امنيا.ويندوزش فرانسويه.سرعتش خوبه.تاچش عالي.اما مشكل من زبونشه.ميشه انگليسيش كرد؟ يا بايد رام رو عوض كنم؟
وقت نكردم براش كيف خودشو بگيرم .يه كيف عادي گرفتم.آهنرباي كيف براي تاچش ضرري نداره؟
اين برچسبش كه همون اول يكيم جداشد.چيكارش كنم.يكي ديگه بگيرم.برچسبش چنده؟
حالا این همه امنیا تو بازار هست، شما فرانسویش رو اصلا از کجا گیر آوردید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم بخاطر این مساله لااقل تخفیف خوبی گرفته باشید.نقل قول:
بله، اگر منظورتون اینه که کلا منوها و .... فرانسوی هست ، باید رامش رو عوض کنید.
بله کیفتون بهتره آهنربا نداشته باشه.
محافظ صفحه هم حتما روش بذارید ، بسته به جایی که میگیرید 1000 تا 3000 ممکنه متغیر باشه قیمتش.
من با گارانتی پارس مایکروتل(اصلی) گرفتم 469 تومن.گارانتیش با ارزشه.امنیا تقلبیش زیادهنقل قول:
پارس مایکروتل 3 تا نمایندگی بیشتر نداره
اینم شمارش 2323-021
حافظه داخلی امنیا من خود به خود سریع پر میشه(من هیچی تو حافظه داخلیش نمی ریزم)ولی پر میشه!!!!
در ضمن من بردم نمایندگی واسم ورژن جدید ویندوز موبایل 6.1 ریخت از اون موقع بالا اومدن منو کند تر شده.(همون ویندوزی که صداش دایره ای تغییر می کنه.مثل تلفن قدیمی)
باید چیکار کنم؟
تو رو خدا کمک کنید
چند تا سوال از دارندگان این گوشی دارم، ممنون میشم جواب بدید:
1. باطریش چطوره؟
2. از کیفیت صوتی و تصویری گوشی راضی هستید؟
3. رزولوشن مزخرف LCD اذیت نمیکنه؟
4. بدون قلم راحته؟
5. اینترفیسش چطوره؟
6. مایکروتل ROM فارسی نصب میکنه؟
7. قیمت 8 گیگ مایکروتل چنده؟
8. ممنون!
1-نسبت به lcd و کارایی و سرعت بالای cpu عالیه(با رام dxia5)نقل قول:
2-چرا که نه.بله
3- درسته رزولوشنش پایینه ولی کیفیت ساخت lcd خیلی بالاست(از لحاظ نور و زاویه دید))
4-من از قلم استفاده نمیکنم
5-خوبه
6-عربی
7-؟
8-خواهش
امنیا یه گوشیه پرفشناله میدونستی؟:31::46:
منم کشته مرده همینشم! ولی خب طبیعیه که سوالاتی داشتم باشم که قبل از خرید مطمئن بشم!نقل قول:
امنیا یه گوشیه پرفشناله میدونستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا با این رام عربی مایکروتل میشه، پ.چ.گ.ژ خوند و تایپ کرد؟
به نظر شما با گارانتی بگیرم یا ارزش نداره؟
مثلا گارانتی آپگرید رام به WM 6.5 رو انجام میده؟
سلام دوستان.اين اولين تجربه ويندوز موبايل منه با امنيا.ويندوزش فرانسويه.سرعتش خوبه.تاچش عالي.اما مشكل من زبونشه.ميشه انگليسيش كرد؟ يا بايد رام رو عوض كنم؟
وقت نكردم براش كيف خودشو بگيرم .يه كيف عادي گرفتم.آهنرباي كيف براي تاچش ضرري نداره؟
لطفا يكي جواب بده
لطفا يكي جواب بده
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
میخوای چند بار دیگه هم بپرس:5:....... نوید بنده خدا که همون اول جواب داد.. شما یه نگاه بندازی میبینی
نه نمیشه تایپ کرد ولی میشه خوندنقل قول:
با گارانتی بگیر.من بردم مایکروتل با کارت طلایی برام مجانی عربی نصب کرد و آخرین ورژن WM6.1 رو ریخت.
در ضمن با کارت طلایی تو بقیه چیزا بهت تخفیف میده و اونجا گوشیت در امانه و چیزی ازش نمی پیچونن و خیلیم واردن:27:
چقدر اختلاف قیمت داره باگارانتی؟
من زیاد شنیدم مشکلاتی داره، میشه یه توضیحی بدی؟
عربی میتونی بنویسی و سایتهای فارسی رو هم به راحتی باز کنی!نقل قول:
اگه وین 6.5 رسمی بیاد رایگان آپگرید میکنه.
(نا گفته نمونه: تاچم بر اثر بی دقتی خودم خراب شد مایکروتل رایگان تعویض کرد.):20:
این ها رو هم یه توضیحی بدین، لطفا!نقل قول:
چقدر اختلاف قیمت داره باگارانتی؟
من زیاد شنیدم مشکلاتی داره، میشه یه توضیحی بدی؟
معمولا" یه 20 تا 30 اختلاف قیمت باید داشته باشهنقل قول:
مشکل؟مثلا":31:
بله حدود 20 تومن اختلاف داره ، برای امنیا به علت اختلاف قیمت پایین ، هر کس ازم راهنمایی بخواد پیشنهاد میکنم با گارانتی بگیرند (ضرر نداره) ، مخصوصا کسانی که اولین تجربه ی پاکت پیسی شون هست.نقل قول:
موقع فروش هم اگر هنوز گارانتی داشته باشه سریعتر و بهتر فروش میره :46:
منظورم این بود که نمیشه (گ چ پ ز )رو تاپپ کردنقل قول:
در ضمن مایکروتل WM 6.5 نمی ریزه
Saeidsmxo [hk ldai f'd sv ال سی دی گوشیت چه بالیی اومد؟
قیمتش چنده ؟ با کارت و بی کارت؟
سلام دوستان
من به زودی می خوام یه گوشی omnia بخرم و چند تا سوال داشتم:
1- آیا یکی دو هفته آینده زمان خوبی برای خرید این گوشی هست یا اینکه یه مدت صبر کنم ؟ (می خوام با گارانتی بگیرم)
2- ورژن 8 و 16 گیگ این گوشی آیا از لحاظ سرعت فرقی با هم دارن؟ کلا کدومش بهتره؟
3- موقع خرید آیا شرکت ،گوشی رو با آخرین آپدیت میده یا باز هم نیاز به آپدیت داره؟
4- آیا در بسته بندی گوشی کابل اتصال به تلویزیون هم داره یا نه و تو بازار راحت پیدا میشه یا نه؟
5- کیف و محافظ lcd چطور، هست تو بازار یا نه؟
6- آیا تقویم گوشی قابلیت تبدیل به شمسی رو داره یا نه (تقویم خود گوشی نه برنامه جانبی)
7- من یکی دو هفته دیگه برای خرید میام تهران. اگر ممکنه آدرس دقیق فروشگاه مرکزی گارانتی رسمی omnia رو هم بفرمایید تا زیاد سردرگم نشم.
8- بهترین و ارزانترین جا برای خرید کیف و کابل تلویزیون و محافظ lcd و... کجاست.
9-چه چیزای دیگه ای رو باید موقع خرید در نظر بگیرم؟ اگه چیزی به نظرتون میاد لطفا راهنماییم کنید.
اگه سوالام زیاد شد ببخشید.
1- بخرنقل قول:
2-فرقشون اینه که این 16 گیگه و اون 8 گیگ و فرق دیگه ندارن
3-خیر.. اما میتونی بدی واست آپ کنن یا خودت آپ کنی
4-نداره ولی پیدا میشه
5-بله.. اورجینالش تو زیر زمین علاالدین از همه جا ارزونتره
6-خیر.. ایران تحریمه ناسلامتی
7-الان دم دستم نیست ولی بزنی ماکروتل زود به جواب میرسی
8-کیف زیر زمین علاالدین و کابل هم یا زیر زمین یا چند طبقه برو بالا.. محافظ هم هرکی بالای 1000 تومن میداد بدون گرون میده .. البته من 500 هم دیدم و آخرین بار 750 خریدم و اگه گفت این اورجینال هست و .. بدون داره ... میگه
9-اگه از نمایندگی رسمی میخری که نیاز به این مورد نداری:10:
نقل قول:
نمایندگان شرکت پارس مایکروتل(فقط فقط همین 3 تاست!!!!)
نمایندگی شماره (1)خیابان جمهوری.بین ولیعصر شیخ هادی .پلاک 64 تلفن:66497446-021
نمایندگی شمار(2)شهرک غرب مرکز خرید گلستان تلفن:88088070
نمایندگی شمره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
من خودم از شماره 3 خریدم
1.کابل TV قیمت متفاوت داره و اصلش حدود 10 الی 14 هزار تومان(7.8 تومنیش تقلبیه)
2.محاظ LCD هم با نصب از 1000 تا 3000 تومن و نمایندگی اینا رو نداره
3.شما می تونی می تونی کیف با مارک GOLLA بخری هم اسپرته هم شیک و متنوع هستش(جا واسه قلم و دستمال و هندز فری هم داره(من تو علاالدین اصلا ندیدم همه طبقه ها رو زیر و رو کردم) قیمتشم از 6 تا 8 هزار تومنه.
4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.در پایین رو که بری تو.مستقیم میری ته راهرو که می پیچه سمت چپ یه مغازه(سر نبش) هست که تابلوش پارس کامتله.قیمتاش خوبه(مال بابام نیست به خدا :41:!!!!!!!!!!!)
5. 16 گیگ بگیری بهتره چون در آینده به دردت می خوره:46:
بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1 رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021
در ضمن الان هیچ کدوم از نمایندگی ها امنیا ندارن (تاریخ 6 مهر 1388).قبل از خرید حتما زنگ بزن بعد بیا.
تا اونجا که من می دونم تاچ های سامسونگ قرعه کشی BMW داره(ایشالا برنده شی مارم ببری بیرون):31:
مبارکت باشه !!!!!!!!!!!! :11::20:
Amin.M.1986 عزیز یه برنامه واسه مدیریت بلوتوث امنیا بهم معرفی می کنی(مارک کردن و تعین محل ذخیره).راستی بابت تنظیم حرفه ای صدا خیلی خیلی ازت تشکر می کنم عالی بود اگه میشه یه تنطیم واسه بلند شدن صدای آهنگ هم بهم بده.اگه زحمتی نیست طریقه عوض کردن رام و یه خوبش رو واسم بزار
درود بر آقا امين:20:نقل قول:
حالا جواب قسمت دوم پستم رو ندادی.. گفتم اگه خیلی قلم میخوای من واست میخرم و میفرستم
دستت درد نکنه.يکي از بچه ها قراره ، زحمتش رو بکشه.:46:
نقل قول:
اگه رام غیر رسمی بخوای من یه آموزش گذاشتم
فهمیدی کدوم که ؟ :46:
رسمی هم بلد نیستم چون رو لومنیا نریختم رسمی تا بحال :27::21:
خیلی ممنون از اطلاعات کاملی که دادی.نقل قول:
ضدحال خوردم وقتی گفتی هیچ کدوم این گوشی رو ندارن. حالا میگید من چیکار کنم؟ بدون گارانتیشو بخرم؟
در ضمن این کابل تلویزیون تقلبیش مشکلی داره؟ حالا اگه اصلشو پیدا نکردم بخرمش؟
و در مورد آپدیت ، مگه روی گوشی ویندوز موبایل 6.1 نیست؟ عربی هم نداره؟
ای کاش یه عکس هم از کیف Golla هم میزاشتی که راحت بشناسمش.
بازم ممنون.
سه تا واست میذارم عزیزم .. یکم گرفتار کنکور ارشد هستم کم سر میزنم... بذار شمس العماره رو ببینم بعد میام واست میذارم:31:.. همین امشبنقل قول:
آموزش دیدم ولی واسه شما نبود.نقل قول:
فقط تو رو خدا یه رام بده که باطریش ردیف بشه و اگه اشکال نداره آموزششم بهم بگو یا لینک صفحشو بذار.خیلی خیلی مرسی.راستی
آموزش دیدم ولی واسه شما نبود.نقل قول:
فقط تو رو خدا یه رام بده که باطریش ردیف بشه و اگه اشکال نداره آموزششم بهم بگو یا لینک صفحشو بذار.
راستی واسه این بازی Call of Duty اگه میشه تنظیم دکمه هاش رو هم بهم بگو.خیلی باحاله.ویندوز موبایل فوتبال نداره؟
خیلی خیلی مرسی.:40::20:
در مورد بلوتوث این سه برنامه از نظر من خیلی خوبه.. خودت امتحان کن ببین نظرت چیه و با کدوم بیشتر حال میکنی.
اولیش لینک مستقیم هست و دو تای بعدی هم برو تو آدرس و از اونجا دانلود کن.
[html]http://kaldma.se/downloads/moblue/2_1/moBluev2_1_PPC_setup.CAB
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2663961&postcount=139
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3483474&postcount=1
[/html]والا واسه تنظیم حرفه ای صدا من فکر کرده بودم اگه تاپیک بزنم همه میان و امتحان میکنن و نتایج خوبی بدست میاد که متاسفانه کلا به نظر میرسه ایرانی جماعت حوصله ی این جور کارا رو نداره. منم اگه سرم خلوت بشه تو آینده فقط میام نتایج رو از سایت های خارجی ترجمه میکنم میذارم تونجا که بقیه استفاده کنن . واسه بلند شدن صدای آهنگ راه ساده تری هم هست شما کورپلیر رو امتحان کردی؟ اکولایزرش رو فعال کنی صدا رو تا حد خوبی افزایش میده.. اگه بازم از صدا ناراضی بودی بگو من یه فایل بهت بدم که خودش بعد نصب تنظیمات رو دست کاری میکنه و صدا قوی میشه و اگه بازم راضی نبودی بگو یه برنامه بهت بدم که تقویت کننده ی صدای امنیا هست البته فکر کنم مال i7xx باشه که رو امنیا هم کار میکنه.. واسه تعویض رام هم به نظرم اگه صبر کنی که 6.5 نهایی ریلیز بشه بهتره و زود رام عوض نکنی عاقلانه تره بذار یکم دستت راه بیوفته بعد برو تو کار تعویض رام.. البته این نظر منه و تو فروم واسه تعویض رام از من حرفه ای تر هست شاید نظر اونا فرق کنه .. حالا اگه بازم اصرار داری بگو من یه آموزش واست میذارم .. البته لینکشو.
:40::40::40::40::40::40::40:
:11::11::11::11:
:10::10:
بازی ancient evil
لینکش رپیدشیر هست و تازشم فول اسکرین نمیشه و تازشم اسکرین شات نمیذارم و تازشم شاید تکراری باشه و تازشم همینه که هست:31:کد:http://rapidshare.com/files/280996427/ACNTEVL_110.zip
1.تا یکی دو هفته دیگه میارن نمایندگی ها خیالت راحت باشه شرکت وارد کرده ولی هنوز به نمایندگی ها نداده بدون گارانتی اصلی نگیر.نقل قول:
2.کابل TV متفرقه ممکنه کار نکنه و هم کیفیتش فرق داره.
3.روی گوشی WM6.1 هست ولی ورژن بالاتر همون 6.1 رو برات می ریزه.بعدا که خریدی می فهمی منظورم از ورژن بالاتر چیه.(تو تالار سامسونگ تاپیک آموزش آپدیت فریمور ( فلش ) گوشیهای سامسونگ همون مطلب اولش رو بخون وبعد تو گوشیت #1234#* رو بزن اون موقع می فهمی( اگه بخوای واست نمیریزه).البته دوستان دیگه مثل Amin.M.1986 و Bs_panzer و ... اطلاعاتشون تو این زمینه ها خیلی خیلی بیشتر از منه و خیلیم بچه های گلی هستن:40::40::40:.در ضمن عربی هم نداره(شاید تو جدیدا باشه).:31:
4.کیف GOLLA خیلی طرح و رنگاش زیاده و ممکنه یه مغازه همشون رو نداشته باشه.ولی اون مغازه که گفتم همش رو تقریبا داره و میده 6 تومن و کابل رو هم میده 14 که 12 میشه ازش گرفت.این مال خودمه.پایین عکساشو گذاشتم:5:
در ضمن اون برنامه هایی که امین جان واسه بلوتوث بالا گذاشته حتما دانلود کن و یکیش رو بریز چون لازم میشه که بریزی.بعدا می فهمی واسه چیه.:27:
هر موقع خریدی بگو
:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا امین واسه برنامه ها دستت خیلی خیلی درد نکنه.Core player رو تنظیم کردم ولی اگه اون فایل ها رو هم بهم بدی ممنون می شم .البته به شرطی که کیفیت خیلی افت نداشته یاشه.
واسه رامم صبر می کنم.باز شما تجربت از ما بیشتره:46::20:
چون دیدم سبزه چراغت گفتم الان بگم که چشم رو چشمم.. ایشالا تا فردا صبح واست میذارم.نقل قول: