سلام
من با برند بالای اچ پی کاملا موافقم
Printable View
سلام
من با برند بالای اچ پی کاملا موافقم
نقص hp گرافیکش هست؟نقل قول:
چون ddr 5 هست؟ 5 بالاتر از 3 هستا . نه؟؟
من چند وقت پیش یه دونه 6090 گرفتم !
کانفیگش چطوره به نظرتون ؟
1 کی از دوستام hp dv6-3190 داره که می خواد بفروشه به قیمت 850 تومان آیا ارزش داره ازش بخرم؟
آیا ای مدل خوبی و مشکلی نداشته
لطفا زود جواب بدیدی
ممنون مرسی
سلام من HP g62-a13 دارم . رم 2 داره . میخوام ببینم تا چه مقدار رم رو ساپورت می کنه 6 یا 4 یا 8 ؟
ممنون
من یه g6 1045 گرفتم نسبت به قیمتش خیلی خوبه
سلام.
دوستان کسی 4530 گرفته؟کیفیت ال سی دیش در چه حدی هست؟
مشکل خاصی نداره؟
سلام
دوستان من میخوام مدل DV6t-6100 را بگیرم ، کسی مشکلی نداشته باهاش ... ؟
مشکل اساسی من الان فقط گارنتی هست و قیمتهای عجیب و غریبی که میدن ...:41: یک نفر به من خرید از سایت sarzamin.ir را پیشنهاد داده:27: ، نظرتون چیه ؟
کسی هست که از اینجا خرید کرده باشه ؟
======
پیشاپیش ممنون از پاسختون :11:
یه 4530 با کارت گرافیک 6770 یه جا دیدم اول فک کردم اشتباه تایپی هست و به جای 6470 زده 6770 و تا حالا همچین کانفیگی برای 4530 جایی ندیدم ولی گفتن همون 6770 هست می خواستم بپرسم hp همچین کانفیگی برای 4530 داره یا مثلا خودشون تو شرکت گرافیکشو عوض کردن؟:46:
اگه دوستانن سریع جواب بدن ممنون میشم فرصت خیلی کمی دارم
6770 و gt555 تقریبا در یک سطح هستن فک میکنم ولی 6770 بهتر باشه
در این که برند hp از msi بهتره هیچ شکی نیست...
دوستان کمک لازم دارم برای تهیه دیسک ریکاوری برای لپ تاپم 4530 اچ پی که ویندوز7 هست
دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
میشه بگین چند خریدید ؟ گارانتی داره یا خیر ؟
ال سی دیش باید 17 باشه درسته ؟ کیفیتش خوبه یا خیر ؟ زاویه دیدش چطور ؟
رنگ پایین کیبردش مثل سری 6 قهوه ای تیره هست یا مشکیه ؟
نقل قول:
سلام.خواهش میکنم قابل شما رو نداره .
اره مانیتور 17 هست.
گارانتی نداره چون نمی خواد که داشته باشه.
کیفیت تصویر خوب هست .من که موردی باهاش ندارم.
کل بدنه قهوه ای سوخته هست.
مهم اینه که هاردش 2 تا 750 گیگ هست و اونی که روش ویندوز نصب نیست موقع عوض کردن ویندوز اطلاعاتش پاک نمیشه که این بسیار مهمه.
دیگه اینکه این مدی dv7 هست ونه dv6
سوالی بود در خدمتم.
[
[من 2 روزه که این dv-6080رو خریدم ولی از دیشب که بابیلون رو نصب کردم فنش صدا میده ، قبلش صدا نمیداد ، میخوام بدونم کلا اینطوریه یا اینکه مشکل داره؟
چه ربطی داره یا کجا گفته شده که GDDR5 بالاتر از DDR3 هست؟؟ درثانی گرافیک 555 اویدیا بلحاظ فیزیک کارایی خیلی بهتری در بازی داره نسبت به گرافیک AMD.نقل قول:
نقل قول:
عالیه مبارک باشه
سی نیست 4530 داشته باشه؟نقل قول:
نقل قول:
سلام مشکلتون چیه؟
ممنونم فقط قیمت رو نگفتید :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
من 4530 رو تازه خریدم با ویندوز 7 اورجینال میخوام بک اپ بگیرم ولی نرم افزار اچپیی برای رکاوری نیست
اگه الان لپ تاپت دمه دسته توی منوی start قسمتی که برای search تایپ کن کلمه recovery رو ببین چی میارهنقل قول:
نقل قول:هیچی! اصلا نصب اورجینال نیستنقل قول:
سلام دوست خوبم من همین مدل رو دارم ازش راضیم میگن hp مدل داغ کردن داره اما من مشکلی ندیدم کانفیگشم عالیه بنظرم من تاید شده هستنقل قول:
هر سوالی هم که درموردش داری چه سخت افزاری چه نرمافزای من در خدمتم
اصلا اچ پی رکاوری ندارهنقل قول:
نقل قول:
من خودم 6080 دارم روش ریکاوری گرفتنش این بود
منوی startدر قسمت search for programکه پایین منوی استارت قرار دار کلمه recovery رو تایپ کن از لیست برنامه هاییی که پیدا میکنه recovery manager رو انتخاب کن
بعد از باز شدن برنامه recovery manager توی ستون سوم برنامه creat recovery media for system رو انتخاب کن بعدش صفحه جدیدی باز میشه که سه تا حالت انتخاب داره برای طریقه ذخیره کردن فایل های ریکاوری
1 از طریق فلش مموری
2از طریق dvd معمولی
3 از صریق dvd9
حافظه ای هم که مورد نیازه برای ذخیره از هر کدوم از روش ها بهت میده مثلا میگه برای dvd معمولی به 4تا dvd نیاز داری یا برای ذخیره روی فلش به یه فلشی با حافظه 16 گیگ نیاز داری
به حر حال یکی از 3روش رو انتخاب میکنی و خودش recovery میگیره به همین راحتی
فقط فقط یادت باشه ویندوز اورجینال فقط یکبار اجازه گرفتن بکآپ یا همون ریکاوری رو میده
اصلا برنامه اچ پی رکاوری ندارهنقل قول:
دوست عزیز بهترین نوع ریکاوری گرفتن همونه که بالا برات توضیح دادم اما با برنامه های recoverگیری که توی بازار هست میتونی این کار رو بکنی اما نسخه ویندوزت اگه 64bit هست یا 32bit باید برنامه ای مطابق با همون نسخه نصب کنینقل قول:
موفق باشی
سلام دوستان...
نظرتون درباره سری dm4 مثلا 1177 یا 1200 چیه؟!!!
با توجه به کانفیگ متوسط ولی قیمت بالا، آیا میشه روشون حساب کرد؟!!!
داد اصلا اون نرم افزار روش نسسیتنقل قول:
نقل قول:
برنامه recovery gonet the ghil ro از اینترنت دانلود کن این برنامه تقریبا قوی ترین برنامه جانبی ریکاور گیری هست
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
نقل قول:
کانفیگ سیستم رو بگو
Model: dm4-1177نقل قول:
محصول: شرکت HP
CPU: Intel Core i5-450M 2.4-2.66
Cash: 3MB
RAM: 6DDR3
HDD: 640GB
VGA: ATI HD5650 512MB-3226
Display: 14LED
Weight: 2kg
Drive: DVD RW
Webcam: 2MB
Bluetooth: دارد
HDMI: دارد
Finger Print: دارد
Battery: 6Cell. 5 hours
USB: 3 عدد
WIFI: دارد
eSATA: دارد
QUOTE=MVP77;6316706]ممنونم فقط قیمت رو نگفتید :11:[/QUOTE]
سلام دوست عزیز .
در مورد قیمت والا قیمته به درد شما نمی خوره چون مال 50 روز پیشه ولی حالا که فرمودین من 1735000 خریدم.
توجه داشته باشین که بخاطر ماه رمضان قیمتها یه مقدار بالا کشید ولی از اون طرف بانک مرکزی قیمت دلار رو آورده پایین که با این اوصاف فکر میکنم که زور دلاره بیشتر میچربه و باید قیمت الان پایینتر باشه.
توجه داشته باش فرق بین مانیتور 15 با 17 در مدل led خیلی هست .
اگه قدرت حملشو داری در انتخاب 17 اینچ شک نکن.
مورد خیلی هست برا گفتن ولی اگه بخوام بگم جز اعصاب خوردی چیزی نیست.
مثلا چند تا چست بالا رو نگاه کن که از من ایراد گرفته که ddr5 حتما بهتر از ddr3 نیست .خوب من چی جواب بدم وقتی اطلاعات در این حد هست.
وقتی در گیم مدل اینودیا رو بخاطر داشتن فیزیکس با ati در یه سطح میدونن و یا حتی بالاتر میدونن من چی بگم.
dv7 پهنای باند باس بیشتری داره و همچنین اورلاک و اورکلاک رو همزمان انجام میده و .....
به هر حال شک نکن چیز خوبیه.
من در خدمتتون هستم اگه سوالی داشته باشین.
بنظر برای کارهای نیمه سنگین مناسبه قیمتش هم دقیق نمیدونم اما نباید از یک میلیون بیشتر باشهنقل قول:
تا چه حد میتونی هزینه کنی؟
سلام دوستان
آیا کانفیگی از سری DV6 در پایتخت وجود داره که رزولوشن صفحش 1920x1080 باشه ؟
موفق باشید :40:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
در مورد قیمت والا قیمته به درد شما نمی خوره چون مال 50 روز پیشه ولی حالا که فرمودین من 1735000 خریدم.
توجه داشته باشین که بخاطر ماه رمضان قیمتها یه مقدار بالا کشید ولی از اون طرف بانک مرکزی قیمت دلار رو آورده پایین که با این اوصاف فکر میکنم که زور دلاره بیشتر میچربه و باید قیمت الان پایینتر باشه.
توجه داشته باش فرق بین مانیتور 15 با 17 در مدل led خیلی هست .
اگه قدرت حملشو داری در انتخاب 17 اینچ شک نکن.
مورد خیلی هست برا گفتن ولی اگه بخوام بگم جز اعصاب خوردی چیزی نیست.
مثلا چند تا چست بالا رو نگاه کن که از من ایراد گرفته که ddr5 حتما بهتر از ddr3 نیست .خوب من چی جواب بدم وقتی اطلاعات در این حد هست.
وقتی در گیم مدل اینودیا رو بخاطر داشتن فیزیکس با ati در یه سطح میدونن و یا حتی بالاتر میدونن من چی بگم.
dv7 پهنای باند باس بیشتری داره و همچنین اورلاک و اورکلاک رو همزمان انجام میده و .....
به هر حال شک نکن چیز خوبیه.
من در خدمتتون هستم اگه سوالی داشته باشین.[/QUOTE]
مدل این لپ تاپ چیه؟
سلام دوست مننقل قول:
من براي خريد لپ تاپ كلا توي اين سري همچين رزوليشني نديدم حالا پايتخت رو نميدونم
سلام راستي بچه ها ميگن برند اچ پي مشكل داغ كردن داره اين داغ كردن چجوريه
منظورم اينه كه معياري براي اندازه گيري وجود داره كه بفهمي اين ميزان گرما طبيعي يا نه؟
من خودم dv6-6080 دارم
والا نمیدونم من خودم جدیدا 6090 رو خریدم یه سره هم دارم بازی میکنم داغی ندیدم فکر کنم این مشکل دیگه حل شده ...........
نقل قول:
واسه من بغل موس پدش كه دست ميذاري گرمه اما بقيه جاهاش خنك خنك
حالا ميخوام بدونم اين گرما چقدرش طبيعيه؟
بعضي ها ميگن چون جنس بدنش آلومنيوم هست گرما رو راحت انتقال ميده و فكر ميكني كه زياد از حد داغ شده ديگه نميدونم/////............
سلام
من میخوامDV6-6080 بخرم.
میگن که کارت گرافیکش خیلی زود زیر بار میسوزه؟
گرماش هم خیلی زیاده؟
کسی میتونه کمکم کنه؟
این نقدایی که من خوندم درسته یا نه؟