رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما فقط شاتل و داتک adsl پشتیبانی می کنن تهران. به نظرتون کدوم بهتره؟ شاتل eco هم پشتیبانی نمیشه اینجا. با داتک موافقید؟
Printable View
رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما فقط شاتل و داتک adsl پشتیبانی می کنن تهران. به نظرتون کدوم بهتره؟ شاتل eco هم پشتیبانی نمیشه اینجا. با داتک موافقید؟
نقل قول:
دوست من، من قبلا داتک داشتم کاملا ازش راضی بودم اما چون دانلودم زیاد بود 9 گیگ در ماه برام کم بود . سرعت اینترنت 512 ثابت 110 بود روز و شب و اینترنت 128 تقریبا 16 بود.
نکته بعدی پشتیبانی خوبه داتکه . پشتیبانی داتک عالیه!!!
اما شاتل هم بد نیست ولی سرعتش خیلی بالا نیست . من یکی از دوستام شاتل داره خیلی ازش راضی نیست.
بله کلفت ترین پارتیه دنیا :40: خدا جونم :40:نقل قول:
هیچ پارتی ای به کارآیی خدا نیست خیالت راحت :) :46:
میلیارد ... =)) اینو باحال اومدی :دی
دستت تو دست خدا باشه همه چی ردیفه :11:
مصطفی یکم قبولش سخته اما اشکال نداره.ما قبول میکنیم.نقل قول:
واقعا همینجوریه که گفتم.من تابحال ندیده بودم کسی آموزشی بیوفته تو شهر خودش.این برای اولین باره که همچین چیزی میشنوم
درضمن جمله آخرت هم بار معنایی ناجوری داره مصطفی.من خودمو نمیگما اما دیگران ممکنه همچین برداشتی کنن که کسانی که تابحال یه جایی غیر از شره خودشون افتادن یعنی دستشون تو دست خدا نبوده که افتادن اونجا؟
این حرف درست نیست
من که فکر کنم اگه خدارو بغلم کرده باشم(:دی) بازم فکر کنم خدا میگه حالا که اینقدر به من نزدیکی بیا برو لبه مرز خدمت کن.از بس که این شانس من طلاییه
با توجه به اینکه مثه اینکه کیفیت خدمات دهی شاتل افت کرده منم اول میگم برو سراغ داتک.اگه دیدی جواب نگرفتی برو سراغ شاتلنقل قول:
کسی اینجا در مورد وایمکس داتک اطلاعاتی نداره؟
میبینم که صدای داتکی ها در نمیاد ، وقتی همه در سکوتند یعنی اون ISP از همه بهتره ، پیش به سوی داتک :31:
امروز بالاخره بعد از 4 سال و اندی که از داتک سرویس دارم به قطعی جدی خوردم. قبلا هم ارجاع کار زیاد داده بودند، هر دفعه طرف میرفت مخابرات، زنگ میزد میگفت ببین وصل شد؟ و وصل میشد، اما این دفعه از صبح 4-5 بار زنگ زد هرچی ور میرفت حل نمیشد، آخر رفتند مرکز که نمیدونم کجاست و ADSL رو وصل کرد اما تلفن قطع شد! بعد با اون ور رفت تا خلاصه تلفن و نت هر دو درست شدند. داتک پشتیبانی خوبی داره، اما سرعت سرویس هاش کمه، یه خورده وسوسه شدم یه وایمکس مبین نت 1024 با 10 گیگ حجم به قیمت ماهی 36.300 بگیرم:23: مشخصات سرویس که خوب به نظر میرسه.
یکی وایمکس میبن نت بگیره امارشو به ما هم بده:31:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
یکی از دوستان از مخابرات adsl 128 گرفته سرعتشم اینطور ه پیداست بیشتره از ما ساعتی 60 مگ رو راحت میگیره و بیشتر
اینطور که پیداست ماله مخابرات یه چیزی بینه 128 و 256 هست یعنی تقریبا 22 اینا میگیره در ثانیه
من پسر داییم گرفته خیلی راضیه.نقل قول:
512 با 20 گیگ حجم 1 ساله با مودم و نصب کلا براش 100 تومن تموم شد.
امروز زنگ زد فردا اومدن نصب کردن.
میگفت پینگش هم خوبه.
خونه اونا طبقه اوله و دورش کلی ساختمون بلند هستش ولی بازم با حداکثر سیگنال میگیره.
قطی هم نداره.
سرعتش روز و شب حدود 60 هستش.
شبا از 2 تا 8 رایگانه.
جمعه ها هم رایگانه.
بازم بگم:31:
1 ساله 200 تومن هست در حال حاضرنقل قول:
جمعه ها هم از 2 تا 2 بعد از ظهر رایگان هست.کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
جالبه ابتدای کار همش شعار میدادن ما نامحدود به معنی واقعی میدیم ولی بعدش دیدن پهنای باند کم میارند منصرف شدند.
دوستان عزیز یکی جواب منو بده...لطفا !!
میخوام بدونم سرعت دانلود و اپلود تو سرویس های ویژه و عادی با هم فرق میکنن یا نه؟
مرسی...
...............
خیر فرقی ندارهنقل قول:
یعنی گرون شده...؟؟؟:13:نقل قول:
اخه مطمئنم گفت 100 تومن...!!!
یه سوال. این مودم tplink وایرلس 39 هزار تومانی که داتک میده خوب هست ؟ یا مودم وایرلس max link بگیرم؟
به سلامتی هم شاتل هم داتک پرت خالی برای منطقه ما (استقلال ) نداشتند! ببینم در مورد وایمکس داتک میشه راهنمایی کنید؟ چجوریاس؟
سلام
دوستان یه 7 8 روزی هست پینگ ما 150 تایی بالا رفته من سرویسم 512 نامحدوده از مشتریای قدیمی داتکم میخواستم از دوستانی که سرویس محدود دارن بپرسم پینگشون بالا رفته یا نه ؟ پینگ من الان با 4.2.2.4 یا گوگل حدود 375 تا 400 هست در حالی تا قبل از این تا 200 هم بود واقعا اعصاب خورد کن شده
ممنون
نقل قول:
نقل قول:
ببخشید ندیدم اینجا رو!
آره قبولش سخته ولی وقتی قبولش کردی نتیجه اشو میبینی!
خب داداش تو خطش نیستی که اینطور تصور میکنی! کافهی یه سر به تاپیک سربازی بزنی تا از این موارد زیادتر ببینی :)
آفرین! باید بگم ایراد از برداشت شماست :) چون من حرف صحیحی زدم! من گفتم "ردیفه" آیا من گفتم میفتی شهر خودت!؟ این از من به شما برادر عزیز و بزرگم نصیحت که همیشه سعی کن از خدا بهترین چیز را بخوای! چون که 90% ما درست نمیدونیم کدام به نفعمونه و کدام به ضررمون (همیشه فکر میکنیم ولی اینکه حتما درست باشه خیلی توش شکه) پس دست به دامان خدا میشیم :) من هیچ موقع نگفتم خدا من بیفتم شهر خودم گفتم خدایا هر چی خیر و صلاحمه همون باشه و راضیم به رضای تو:40: و این شد که الآن میبینی اگر قرار بود من شهرستان باشم و خیرم اون باشه با کمال میل میرفتم :)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=448520
به شما هم گفتم دستت تو دست خدا باشه همه چی ردیفه! یعنی بهترین سرنوشت برات رقم میخوره :)
اگر اینطور که من گفتم فکر کردی دیگه بیفتی لبه مرز شانس نیست از صلاحته کمه بیفتی اونجا (حالا دلیلش چیه الله اعلم....!
من عذر میخوام که رفتم بالا منبر :دی ولی مجبور شدم :11:
من که الآن پینگ گرفتم انگار حسابی داغونه :دی پینگ از گوگل گرفتم بین 1100 تا 1300 میده :دی و با همون آی پی که شما گقفتی همم گرفتم نتیجه تقریبا یکسانه !نقل قول:
امشب بعد از طوفانه تهران حدودا دو ساعتی قطع شد نتم
dsl ام کلا خاموش شده بود
این وایمکس داتک خوبه ماهم بریم سمتش ؟
سرعت در حد ناکازاکی ، فاجعه هست ...
5 کیلو در ثانیه ...
برای من با چیزپیان همون 16 هست
ولی مسنکه سرعت اینا رو معمولی آوردن پایین
یاهوم وصل نمیشد
جالبه سایت شبکه یک فقط با قند شکن باز میشه:
[HTML]http://ch1.iribtv.ir/index.php?option=com_scheduler[/HTML]
دوستان لطفا یه این تاپیک هم سر بزنید و در بحث شرکت کنید ، حتی اشخاصی که اینترنت نامحدود دارند :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097
برادر شکایت از کی بکنیم به کی:31: اینا همشون دستشون با هم تو یه کاسس فرقی نداره که
قطع نکنن همین هم ثابت باشه از هیچی بهتره
کسی هم حوصاله پی گیری این چیزا رو نداره از اینترنتی چیزی هم تو ایران چیزی در نمیاد
امروز زنگ زدم داتک که وایمکس بگیرم بهم گفتن مودم تموم کردیم تا 2 3 هفته دیگه وایمکس نمیدیم تا مودمای جدید بیاد
برای من چیزپیان مشکلی نداره ولی سرعت اومده پایین
از دیشب ساعتی نهایت 40 مگ میگیره
هیچی ، دست روی دست بذاریم ، و از بدتر شدن روز به روز این وضعیت لذت ببریم ...نقل قول:
"مسابقه پینگ بالا" هم میتونیم ترتیب بدیم البته ! :31:
همون حوصله نداریم و بی خیالی رو پیشه کردیم که وضعمون اینه دیگه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510701
فعلا که سرعته من 5-6 کیلو شده یعنی در حده دایال آپ :دی
سرعت با چیپین داغونه....
بچه های دیگه هم این مشکلو دارن ؟
پ.ن: تو ایران مثل اینکه هر چی میخری تازه اول خرج کردنته....ماشین میخری (0!) باید تازه بدی تعمیرش کنن مشکلاشو برطرف کنن...اینترنت میگیری تازه باید به فکر چیچین باشی تا بتونی ازش استفاده کنی ! اونم که اینطوری داغون میشه.
اونی که خریدی مال خود سپاه اجنه هست که اکثر ملت از اون خریدن و جالبتر آمار میده من باب مثال:نقل قول:
بیشترین تعداد بازدید کنندگان از سایتهای مستهجن در ظهر عاشورا ایرانی هستند.
خوب برادر سایتهای فلان که ف یلتره چطوری آمارشو گرفتی؟
فقط در یک صورت قند شکن مال خودش باشه
سلام دوستان
لطفا چندین نفر بیان پینگهای خودشون رو بدن ببینیم وضعیت چطوره
من کلا الان یک ماهی هست تو بهترین شرایط 400 هست به 4 2 2 4
از دوستانی که بخصوص تو مرزداران هسنند شهید سعادتمند لطفا همکاری کنین ممنون
دوستان داتک اینجا یه سری تخفیف اساسی به سرویس های ADSL اش زده، برای مدت محدود تعرفه اش اینقدره؟ یا اگه توی این مدت ثبت نام کنی تا آخر تعرفه اینقدره؟
کد:http://www.datak-telecom.net/pages/hotnews_pages#wimax_offer
من یکی دو روزه گرفتم بین 400 تا 500 ـهنقل قول:
بچه ها برای من بارون که میاد نتم میریزه به هم
قطه و وصل میشه و بعضی اوقات کلا قطه میشه یا نوسان شدید سرعت میگیره
برای شما هم اینطوری میشه؟
برای من قیلتر شکن از کار میوفته نمیدونم چرا
چند وقتیه اذیت میکنه
فکر میکنم دارن سیستمشونو عوض میکنن
نه برای من بارون اثری نداره.نقل قول:
اگه منظورتون از فـیلتر شکن، وی پـی ان ـه، مثه اینکه مشکل سراسریه، برای همه ISP هانقل قول:
خوب از همین دقیقه اول مشکلات شروع شد. من سرویسم امروز وصل شد. اما هر چی سعی کردم به اینترنت وصل بشم نشد. میگفت یوزرنیم پسورد اشتباست. بعد از نیم ساعت سر و کله زدن با پشتیبانی بالاخره طرف متقاعد شد که ایراد از اوناست و من درست کانفیگ کردم مودم رو.
حالا فعلا که دران مشکل رو پیگیری میکنن. ببینیم بعد از 10 روز بالاخره وصل میشه یا نه!!
دوستان کسی از داتک سرویس گرفته که تو مرکز مخابراتی شهید حق شناس باشه ؟
اگه هست سرویسش چطوریه ؟ و سرعت دانلودش چطوره ؟
کلا الان سرعت دانلود ها چطوریه ؟ برای سرویس 256 و 512
oخوب بالاخره اینترنت من هم وصل شد. 512 رو روی یک مگ بستن ولی سرعت دانلود در حد همون 512 هستش. برای بقیه هم همینطوره؟
پینگ یاهو هم دور و بر 490 هستش. فکر میکردم داتک بهتر از این باشه!!