من مودم USR9115 دارم ، اگه بخوام اینترنتش رو wireless کنم تا یه پ تاپ بتونه ازش استفاده کنه باید از چه دستگاهی استفاده کنم؟! قیمتش چنده؟!
آیا کامپیوترم باید همیشه روشن باشه؟!
Printable View
من مودم USR9115 دارم ، اگه بخوام اینترنتش رو wireless کنم تا یه پ تاپ بتونه ازش استفاده کنه باید از چه دستگاهی استفاده کنم؟! قیمتش چنده؟!
آیا کامپیوترم باید همیشه روشن باشه؟!
سلام کسی که خطش فیبر نوری هست هیچ راهی نداره ای دی اس ال بگیره ؟
فقط يك سري از شركت ها و در برخي از مراكز تلفن ارائه مي دهندنقل قول:
بايد از شركت هاي مختلف استعلام بگيريد
سلام.
چرا این صفحه 192.168.1.1 هر کاری میکنم دیگه باز نمیشه!
کمکم کنید!
شما تو تنظیمات Local Area Connection مقدار ip address را به 192.168.1.3 تغییر بدید ببینید درست میشدنقل قول:
سلام.نقل قول:
مشکلم حل شد.
ADSl هم وصل شد!
مشکلت همین بود با ایراد از جای دیگه بودنقل قول:
اره از همون جا بود خودم 192.168.1.2 کرده بودمش مودمو ریست کردم درست شد!نقل قول:
چند خریدی؟نقل قول:
منم می خوام امروز برم مودم d-link 2025 رو بگیرم .
به نظرتون مودم خوبیه ؟؟؟ دارم 26 می خرم . البته دست دومه . خدا کنه که به مشکلی نخورم . گارانتیش ایزی ـه
راستی تنظیمات این مودم چه جوریه ؟؟؟
توی کارتونش یه اسپلینتر داره . اونو باید به کجا وسل کنم ؟؟؟
شما 10 تا 15 تومن بذار روي پولت نو بخر . همين D Link داره تو قيمت 35 تومن . يا ايسوس كه نوش رو ميتوني 42 هم گير بياري .
نو هست و گارانتي هم شاملشون ميشه . من بودم ريسك نميكردم و نو ميخريدم .
اسپليتر رو با سيم مخصوص مودم اگه تو كارتونش باشه بايد وصل كني به تلفن . سيمي كه از پريز مياد به قسمت LINE و سيم مودم رو از اونطرف اسپليتر به گوشي و روي اسپليتر به پورت PHONE .
41 تومن با گارانتي دالاي . از مركز كامپيوتر ايران . ميدان وليعصر :20:نقل قول:
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز panter99
این کسی که من دارم ازش مودم رو میخرم ، آشناست . ولی الان یادم افتاد که توی جعبه ی مودم cd ـش نبود. و فقط یه کابل برای اتصال به کامپیوتر از طریق lan وجود داشت که مال خود d-link بود .
کابل usb هم نداشت .من هنوز نخریدمش . امشب میرم بهش میگم .
میشه دربارهی نصب اسپلیتر دقیق تر توضیح بدید .
میدونم که باید یه سرش به تلفن وصل بشه یه سرش هم به پریز . ولی اسپلیتریس که توی جعبش بود . اینور و اونورش جای دوتا سوکت برای تلفن داشت !!!!
پس من باید برم یه سیم برای اینورش که از اسپلیتر به تلفن میخوره بخرم . بعد این سیم تلفنی که الان داریم رو بزنم یه سرش رو به پریز یه سر دیگش رو به اسپلیتر . درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از راهنماییتون .
دی لینک 2520 بدون سی دی کانفیگ مشکلی داره
پیشنهاد بنده اینه اگه سی دی نداره نخر،مگه اینکه بتونی دانلود کنیش.
سلام
یه سوال داشتم.
من حدود 10 روزه که adsl خریدم (البته هنوز نصب نشده ،یعنی خط رانژه نشده) ، الان یه سوال دارم درباره بهترین جای نصب.
من موقع دایل آپ توی یکی از اتاق ها تا سرعت 46Kbps هم کانکت میشه (یعنی حداقل 45)ودر اتاق دیگر ماکزیمم تا 38.6 کانکت میشه .(در اتاق اول سیم اصلی وارد شده و از اونجا برای آپارتمان تقسیم میشه) ، حالا خواستم بپرسم که آیا این شرایط در adsl هم وجود داره یا نه؟ یعنی اگه مودم رو در اتاق اول نصب کنم سرعت بالاتری میگیرم یا کلا تفاوت داره با دایل آپ؟
ممنون
در مورد شما دوست عزيز فكر ميكنم دايال آپ ربطي به ADSL نداره .نقل قول:
چون : خودم تو خونه سرعت اتصال به اينترنتم عدد اعجاب انگيز 31.2 بود . و سرعت دانلودم 3.5 حداكثرش. ولي الان عاليه . سرعت دانلودم با 256 دقيقا همون 32 كيلوبايت بر ثانيه هست . يعني هيچ تاثيري نداره .
در مورد نصب اسپليتر دقيقا همون هست كه ميگيد . دقيقا معلومه كه چه كار بايد بكنيد . و اون سيم رو بگيريد .نقل قول:
باز هم تاكيد ميشه مودم رو سعي كنيد نو بخريد . 10 هزار تومن ارزش نداره . :46:
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یک مودم ADSL TP-Link 8816 دارم که بصورت LAN به مادر برد نصبش کردم. یوزر و پسورد ADSL رو هم از شرکت گرفتم. حالا مشکل اینجاست که این Router با کارت شبکه مشکل داره یعنی کانکشن LAN or HighSpeed Internet نمی سازه و وقتی دستوره Ping 192.168.1.1 رو تو cmd اجرا میکنم مینویسه:
Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:باید چیکار کنم ؟ :((
Destination host unreachable.
Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
من مودم smc7901 دارم اولا می خواستم ببینم خوبه یا نه و می خواستم اگر می شه نهوه ی نصبش برام توضیح کامل بده طوری که نخواد 5 تومان اضافه بدم
برا نصب اسپلیتر بهترین کار اینه که به سیم تلفن اصلی که وارد ساختمون سیم اضافه کنی مستقیم بیاری تا پیش سیستم یهد اسپلیتر رو نصب کنی یه خروجی برا مودمت اون یکی خروجی رو هم وصل کن به پریز تلفن خونه این بهترین کارهنقل قول:
چون تو ساختمون معمولا سیم تلفن رو با سیم برق از تویه خرطوم رد می کنن که این خودش باعث نویز شدیدی میشه:8:
شما یه بار کارت شبکه رو رو از رو سیستم ور دار تنظیماتش رو هم پاک کن دوباره نصب کن ببین درست می شهنقل قول:
چون احتمال ناسازگار بودن مودم با کارت شبکه خیلی خیلی ضعیفه
سلام دوستان
قيمت مودم asus am604g چقدر هست ؟
86.000توماننقل قول:
با تشکر از جواب شما :40: باید عرض کنم که " ویس میسی ویسا ویس نمیسی ویس نیسا " حالا این چه ربطی به موضوع داشت: هیچ :31:نقل قول:
کارت شبکه من آنبورد هست (مادر برد P5LD2-SE) پس امکان جدا کردن و آنینستال آن وجود ندارد. :19:
به نظرت بگم از حسابگر بیان درستش کنن :42: چون من هزینه (6000) نصب اولیه رو ندادم.
نقل قول:
من 84 خریدم از پایتخت
سلام به همه ی مهندسین عزیز
خانمها آقایون جنتلمن ! من یه مودم "D-Link DSL 2540U" ، گرفتم 4 پورت ، الان به کامپیوتر اصلیم وصلش کردم و خوب کار میکنه حالا می خوام به سه تا کامپیوتر دیگه وصل کنم باید چی کار کنم ؟ هیچی بلد نیستم ، اهان اینم بگم وقتی کابل دوم به بعد رو از مودم میگیرم میزنم به بقیه کامپیوترام اینترنتم از کار میوفته تازه "local area" هم به محض وصل شدن کابل فعال میشه ولی اینترنت کار نمی کنه :sad:
تو رو خدا کمکم کنید اشکم داره در میاد
خوب میتونی یه بار تنظیمات کارت شبکه رو پاک کنی و دوباره نصب کنینقل قول:
فکر کنم که مراحل تنظیم مودم رو اشتباه می ری می تونی از رو یه دفتر چه راهنماش قدم به قدم پیش بری تنظیمات رو pppoe بزار با مودم شما تا حالا کالر نکردم وگرنه دقیق تر راهنمایی می کردم:46:
پول برا نصب یه پول مفته که می ره تو جیب شرکت اگه یه خورده دقت کنی می تونی نصبش کنی
سلام من یه مدم مدل asus am 602 خریدم میخواستم بدونم اینو چه جوری تو ویندوز سون نصب میکنن
آقا من هر وقت سيستم رو خاموش ميكنم مودم رو هم خاموش ميكنم ( دكمه پشتش رو ميزنم ) و موقع روشن كردن سيستم هم اونو روشن ميكنم .
ميخوام بدونم اين مشكلي براي مودمم كه ايجاد نميكنه ؟؟؟ البته زياد در طول روز سيستم رو روشن خاموش نميكنم .
بفرمائید، اینم راهنمای نصب:نقل قول:
کد:http://www.sakhtesystem.com/spsakht/default.aspx?page=DownLoadItem&app=DownLoads&dwnId=22
سلام
من از شاتل سرویس میخام بگیرم ولی متاسفانه میگن با مودم های دی لینک مشکل دارن میگن مودم رو باید عوض کنم
این حقیقت داره یا میخان بفروشن ؟!
مودم من 2540تی دی لینک هستش
اگه کسی تنظیماتش رو داره واسه شرکت شاتل ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
شما مطمئن باشید این صحبت ها ترفند تجاری برای فروش محصولات خودشون هستش.
مودم مورد نظر شما هیچ نقصانی نداره و با 99 درصد ISP ها سازگاره:20:
دوست عزیز فقط پرسیدن مودمت چیه نگو دی لینک داری!نقل قول:
تنظیمات هم تو سایت شاتل هست با همونا کانفیگ کن!
سلام
آیا الان مودمی هست که با USB وصل بشه و نیاز به برق هم نداشته باشه؟ (مودمی که توی بازار بشه پیدا کرد!)
ممنون
بله،دی لینک هست. مدلش هم اگه درست یادم باشه D200نقل قول:
قیمت هم حداکثر 35
سلام.انشا... تا 1-2 روز آینده منم از این اینترنت زغالی راحت میشم!حالا چند تا سوال:
مودم رو با پورت LAN وصل کنم بهتره یا USB ?
کانکشن رو PPPoE بسازم بهتره یا Bridge ?
اگه PPPoE باشه موقع سوییچ کردن بین کاربران ارتباط اینترنت قطع میشه ؟
با LAN بهتره!
ایسوس AM602 دارم سرعت کانکشن USB دوازده یا 24 مگ بر ثانیه بود ولی با LAn صد مگ بر ثانیه است!
pppoe بساز که هر وقت پی سی رو روشن کردی وصل بشه و اگه دی سی شد خودش دوباره وصل شه!
ممنون از شما که جواب دادید.یعنی فقط به خاطر سرعت LAN بهتره؟من که با سرعت 512Kb/s از تمام ظرفیت USB هم نمیتونم استفاده کنم!این سوالم رو جواب ندادید:
اگه PPPoE باشه موقع سوییچ کردن بین کاربران ارتباط اینترنت قطع میشه ؟
ببخشید منظورتون رو متوجه نمیشم!نقل قول:
آقا منم الان ايسوس am602 دارم اما با USB وصلم . با LAN متصل بشم يعني سرعتم تو دانلود بيشتر ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
تنظيمات LAN چه جوريه ؟؟؟؟؟؟؟؟ و آيا ميشه بعدا به حالت USB در آورد ؟؟؟؟؟ سرعت اتصالم كه 12 MBS هست الان . 256 دارم من .