بچه ها یه سوال
آموزش هندسه تحلیلی گاج خوبه؟؟؟؟
تالیف آقای کشاورزی؟؟
ممنون
بچه ها یه سوال
آموزش هندسه تحلیلی گاج خوبه؟؟؟؟
تالیف آقای کشاورزی؟؟
ممنون
من دارم کتابشو ... ببین الان به نظرم نمی ارزه بخونیش !! خیلی حجمش زیاده ! مگر اینکه بخوای بخش کوچیکی از فصلیش رو بخونی .. اما از نظر جامع و کامل بودن بیش از حد جامع هست :31:نقل قول:
ممنوننقل قول:
من دارم کتابشو ... ببین الان به نظرم نمی ارزه بخونیش !! خیلی حجمش زیاده ! مگر اینکه بخوای بخش کوچیکی از فصلیش رو بخونی .. اما از نظر جامع و کامل بودن بیش از حد جامع هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از رمزینه حجمش بیشتره؟؟
مدیر پیش دانشگاهی گفت یه معدل حدودی بدید بعدا تو فروردین تو تکمیل ثبت نام اگه قبول شدید تصحیحش کنید (حالا اینارو بی خیال 89 میتونم کنکور بدم یا نه؟):41:نقل قول:
حالا که از پیش دانشگاهی اخراج شدی میتونی بشینه درسی که برای دیپلم ات بود رو بخونی و توی تابستان یا حتی اخر بهار (با بقیه)
امتحان بدی انشاءا.. که قبول میشی بعد سال بعد اش میره پیش دانشگاهی روزانه میخونی (در این مورد زیاد مطمئن نیستم)
در مورد سال بعد چرا نمیتونی امسال دیپلم ات رو بگیر سال بعد پیش ات رو بخون (اگه به فقط یه سال برای دیپلم موندی میتونی بری روزانه اگه نه باید بری شبانه) بعد کنکور هم ثبت نام کن اونی که تو میگی برای وقتیه که بری کنکور رو بدی بعد انتخاب رشته هم بکنی و بعد تازه باید یه رشته ی روزانه هم قبول بشی اونوقته که دیگه سال بعد نمیتونی امتحان بدی!!!
در مورد روزانه بودن پیش دانشگاهی اطمینان دارم چون اگه این فیزیک آشغال رو قبول شم معدلم میره بالای 11 و خیلی ممنون از راهنماییت :10:نقل قول:
اصطکاک ناپیز و شعاع مشیر کروی r استوحداقل h چقدر باشد تا اگر جسمی از a رها شود بر مسیر دایره ای بچرخد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل برابر رادیکال hg
اشتباه.........نقل قول:
H=4rنقل قول:
:34::16::22:
سلام بچه ها
يه خواهش دارم
من تو قدر مطلق مشكل دارم :31: ، اگر كسي ميتونه مواردي از قدر مطلق كه تو تست ها بيشتر كاربرد داره توضيح بده .
ممنون
36 ساعته كه نخوابيدم و دارم تلو تلو ميخورم :weird::wac::blink::34::24:، همش از اونجا شروع شد كه تو يه مطلب نوشته بود ناپلئون فقط 4 ساعت در شبانه روز ميخوابيده ولي افسوس كه من ديگه نميتونم بيشتر تحمل كنم .. (يعني ميتونم ولي فكر ميكنم كار اشتباهيه)
شما چند ساعت مي خوابين ؟
من رفتم بخوابم لطفا سريع جواب بدين
ووو خیلی بده که !نقل قول:
شما چند ساعت مي خوابين ؟
من 5 6 ساعت میخوابم اونم شبا : دی
عادت ندارم بعد از ظهرا بخوابم ! چون بعدش سردرد وحشتناکی میاد سراغم!!
حالا که داریم نزدیک میشیم به کنکوررررر : دی این چیزا رو امتحان نکنین چون بعدا به مشکل بر میخورین !
شایعه پراکنی مکننقل قول:
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1387/870627_02.php
hmmm nope!!!!نقل قول:
یعنی اینقدر سوال مشکلیه؟(واقعا دارم میپرسم.ظاهرا سوال مشکلیه؟!)
سلام والا من که همش خوابم....نقل قول:
شما چند ساعت مي خوابين ؟
من رفتم بخوابم لطفا سريع جواب بدين
شما اگه راه کاری دارید بگید تورو خدا!!
اه اشتباه شد!:2: مظورم بود»:نقل قول:
H بزرگتر یا مساوی 2r است!
:34::22:
راه حل:
با نوشتن رابطه ی کار و انرژی بین A و B سرعت را در نقطه ی B بدست می آوریم!
حالا باید در نقطه ی B نیروی Nmin+Mg نیروی مرکز گرا را تا مین کند
پس
Nmin+Mg=MV^2/r
به جای v مقدار بدست آمده از رابطه ی کار و انر ژی را مینویسیم !
در معادله حاصل h را بر حسب بقیه کمیت ها بدست می آوریم!
حالا باید می نیمم این عبارت را بدست آوریم که در حالت Nmin=0 برقرار می شود! در این حالت بذست می آید که H=2r
nope!!!!!!نقل قول:
سیستم پایستار هست.(کمک)
لازم به توجه: در این حرکت دایره ای همواره سرعت غفییر می کند! اما با تغییر اتوماتیک N متناسب با آن در طول حرکت دایره ای باقی می ماند!با توجه به اینکه در بالاترین نقطه سرعت کمترین است ! پس N هم در این نقطه می نیمم است! حال هر چقدر H را زیاد می کنیم سرعت در اون نقطه ی B بیشتر میشه! پس N هم زیاد میشه! و برعکس با کم کردن ازتفاع سرعت نقطه ی B کم می شود و در نتیجه N هم کم می شود! اما چون N دیگه از صفر که خب نمی تونه کمتر بشه! بنابراین اگر ارتفاع رو از 2r کتر کنیم دیگه نیرو بیشتر از نیروی مرکز گرای لازم میشه و جسم سقوط میکنه!نقل قول:
خب پایستار است که از رابطه ی کار و انرژی استفاده کردیم دیگه! دیگه به چه دردی می خوره؟ : دینقل قول:
بعلاوه اونجا که گفتیم تو مسیر دایره کمترین سرعت متعلق به نقطه B است(به خاطر ماکزیمم ارتفاع یعنی 2r و در نتیجه افزایش انرژی پتانسیل گرانش و کاهش انرژی جنبشی و در نتیجخ سرعت)
دیگه به درد دیگه ای هم می خوره! اشکال این راه حل جیه حالا :22:
Ea=Eb
Ea=mgh
Eb=mg2r+1/2mv^2
(ظاهرا حداقل سرعت در b=رادیکالrg)
so:
mgh=mg2r+1/2mrg
h=5/2r
حالا مشکل من تو این سوال اینه که حداقل سرعت=رادیکالrg از کجا اومد؟؟البته نمیخواستم اینجا مطرح کنم ولی گفتم شاید زودتر به جواب برسم...
کسی میدونه؟؟
h=2r......................
عزیز این راه حل معلم فیزیک(کنکور) هست نه من!!
سلام! این همون راه حل منه! فقط من یک اشتباه محاسباتی کرده بودم و 2r بدست آورده بودم! راه حل درسته الان دوباره حساب کردم 2.5r میشه و نگاه کردم دیدم تو محاسبه اشتباه کرده بودم!نقل قول:
این که گفتید رادیکال آر جی از کجا میاد این همون قسمت دوم راه حل منه یعنی
احتمالا آقای mosen_sir هم همون اشتباه محاسباتی من رو انجام دادن!نقل قول:
"حالا باید در نقطه ی B نیروی Nmin+Mg نیروی مرکز گرا را تا مین کند"
اگر اجازه بدید من محاسبات ریاضی کامل راه حلی که خلاصشو گفته بودم رو بنویسم:
اولا باید
ٍEA=EB
MgH=1/2M(VB)^2+Mg*2r
""توجه: منظورم از VB سرعت نقطه ی B هست(Bزیرونده مثلا!)
ادامه:
VB^2=2gH-4rg
خب اینو داشته باشیم حالا از طرفی قراره جسم حرکت دایره ای کنه! اگر جسم در نقطه ی B که سرعت می نیممه(چون ارتفاع ماکزیممه! قانون پایستگی انرژی مکانیکی) از سطح جدا نشه مطمئننادر جاهای دیگه هم جدا نمیشه!
پس رابطه حرکت دایره ای رو برای B می نویسیم:
Nmin+Mg=MVB^2/r
""""" توجه: در نقطه B نیروی عمودی تکیه گاه می نیمم است! برای همین زیروند min گذاشتم!
ادامه:
به جای VB مقدار بدست آمده از رابطه ی کار و انرژی را جایگزین می کنیم!
Nmin+Mg=M*(2gH-4rg)/r
توجه کنید که زمانی که جسم از سطح جدا می شود N=0 میشود(البته تو توضیح راه حل گفته بودم معادله را بر حسب H می نویسم و سپس خواهیم دید که می نیمم H به ازای N=0 بر قرار می شود. ولی این جا نخواستم طولانی بشه یک دفعه N را 0 کردم چون می خواهیم مینیمم ارتفاع یعنی زمانی که جسم می خواد از سطح دایره جدا بشه رو بررسی کنیم)
Mg=2MgH/r-4Mg
1=2H/r-4
""""""" اشتباه محاسباتی من دفعه ی قبل اینجا بود! وقتی Mg ها رو از طرفین حذف کردم نمی دونم چرا سمت چپ به جای 1 صفر(!!) گذاشتم!
بگذریم:
و در پایانh=5r/2
====================
****در مورد رادیکال آر جی هم همون طور که گفتم یک فرمول کلیه که در دوران قائم به دست آوردن ! تو دوران قائم اگر قوانین حرکت دایره ای رو بنویسی در بالاترین نقطه ی مسیر اونوقت سرعتش در لونجا بدست می یاد رادیکال آر جی! همین طور برای پایین ترین نقطه هم سرعتو حساب می کنن که اگه درست یادم باشه فکر کنم اونجا رادیکال 5 آر جب میشه! ولی اصلا مهم نیست! من که عادت ندارم این فرمولا رو حفظ کنم!
نقل قول:
من حداقل سرعت رو نوشته بودم:27:
که با استفاده از کار وانرژی باید h محاسبه شود
آقا این مسئله ها چین؟؟
دارین مسئله حل میکننین یا در مورد کنکور بحث؟
دوستان آخبار جدید از کنکور سراری 88 ندارین؟
آزاد چطور؟
کارتشو میکی و چطوری دریافت کنیم؟
اینجا در مورد همه چی بحث میشه!نقل قول:
اخبار مرتبط با کنکور 88 هم تاپیک دیگه س!
:46:
آزاد..فعلا خبری نیس
کارت دولتی از طریق اینترنت یه 2 3روز قبل کنکور توزیع میشه!
آزاد مشخص نیس فعلا...
سلام
کسی از تبریز اینجا هست؟
حوزه امتحانی ناحیه 3 اموزش و پرورش تبریز واسه ازمون های سنجش کجاست؟؟
حوزه دختران رشته تجربی!
سلام دوستان . من خود محمد نیستم . دوستشم . پسوردش رو داده که بیام کارهاشو چک کنم. اونم پارسال کار های منو چک میکرد. میتونم بپرسم که کارت آزمون آزمایشی سنجش 8/3/88 کی میدن و کجا ؟ حوزه ها مشخصه؟
حالا مگه تو دختری :22: : دینقل قول:
حوزه ی آزمون موقع گرفتن کارت معلوم میشه!
اما حوزه ی گرفتن کارت برای تبریز رو تو پیک سنجش نوشته:
خواهران: دبیرستان سمیه-خیابان قطران شمالی - جنب پارک شادی
(کارت رو چهارشنبه و پنج شنبه ی قبل آزمون توزیع می کنن)
نه خیر نیستمنقل قول:
واسه کسه دیگه می خوام
اخه حوزه هم همون جاست؟
یا فقط کارت رو اونجا میدن؟
کارت رو میتونین چند روز قبل از آزمون از نت بگیرین ! :46:
خیلی راحت تره ! :31:
باید پرینت گرفت یا شماره کارت کافیه؟نقل قول:
پرینتو باید بگیری حتما!نقل قول:
باید پرینت گرفت یا شماره کارت کافیه؟
سلام به همه
دوستان شبیه ساز کنکور چی خوبه؟واسه الان میخوام!
دلیلتون را هم بیگین اگه ممکنه؟
سلام هر چي ميگيري همگامان نگير عين زرده!!! فقط عددهاشو عوض كرده!!نقل قول:
========================
عزيزان شما روزي چند ساعت ميخونين؟ من اومدم روي 7 و 8 (( اونم زوري !!!)):13:
با سلام خدمت علما**من چند روزی هست که مشکلی برام پیش اومده-ماجرا از اونجا شروع میشه که کارنامه ی سنجش رو گرفتم این جمله رو دیدم(رتبه ی شما در کنکور 87 : 4500)دیگه ریختم به هم چجوری میشه من که پارسال میانگین تراز کانونم5500 بود تو کنکور4800شدم اما امسال که اینقدر تلاش کردم و میانگین تراز کانونم 6500شده تو کنکور 4400 بشم !!!؟ لطفا کمکم کنید دیگه روحیه ای برای درس خوندن ندارم خداحافظ
اولا اینکه حاجی اون رتبه که بهت میگه چرت و پرتی بیش نیست .. اینو تو چند صفحه قبل بحث کرده بودیم..نقل قول:
در ثانی اونی که میگه رتبه ی کل شما رو میگه ..اینجوری که من فهمیدم از پیام شما اینه که شما پارسال 4800 منطقه شدی و نه کشور..اما سنجش رتبه کشوری تخمینی شما رو تو کنکور میگه نه رتبه منطقه ..
در هر حال این چیزی بود که من میدونستم..
سلام دوستان کارت ازمون سراسری رو در چه تاریخی میدن ؟ اعلام شده یا نه؟؟؟؟
3-4 روز مونده به كنكور بايد بياي نت بپرينتي.ديگه مثه پارسال نميخواد بري 2 ساعت صف وايسي...نقل قول:
سلام دوستان کارت ازمون سراسری رو در چه تاریخی میدن ؟ اعلام شده یا نه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
سلام هر چي ميگيري همگامان نگير عين زرده!!! فقط عددهاشو عوض كرده!!
این همگامان که مال قلمچیه باز!!
چی خوبه؟
اگه من طراح بودم خوبه؟
چه کتابه خوبی سراغ دارید که طراحاش مال کنکور باشند؟