اما من مشکلی ندارم؛نقل قول:
همون 700-800 تایی که می گرفتمه.
Printable View
اما من مشکلی ندارم؛نقل قول:
همون 700-800 تایی که می گرفتمه.
مگه واسه ما هم که سرویس قدیمی داریم از 2 تا 6؟ :18:نقل قول:
آره منم منتظر میمونم ببینم چی میشه.
آره دیگه.اگه از سرویس جدید گرفته باشی 2 تا 6 هست.نقل قول:
دیشب هم خوب نبود. :13:
سلام دوستان من تازه از صبانت سرویس گرفتم سه ماهه 5 گیگ اما من در روز حدود 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم که شرکت به من گفت این اینترنت برات کافیه اما دیروز که مصرفم را دیدم زده 70540 که این یعنی من در سه ماه کم میارم حالا می خواستم نکنه که توی محاسبه حجم ترافیک اشتباه شده یا برای همه همین اندازه است
شما یک ماهه دارین؟نقل قول:
من 3 ماهه، از آخر آذر شارژ کرده بودم.
نه.متاسفانه 3 ماهه گرفتم.
شما همون 1 تا 7 هستی هنوز.این بار که شارژ کنی میشه 2 تا 6.
دوستان من 512 6 ماه 6 گیگ پیشگام گرفتم. سرعت دانلودش تو روز حدود 60 کیلو بایته و شب هم 400 مگ گرفتم.من از سرعت هاشون راضی نیستم ولی خوب توقع بیش از این هم ازشون ندارم.پشتیبانیش هم خوب نیست. من تو این 4 روز 1.5 گیگ مصرف کردم در صورتی که دانلود آنچنانی هم نداشتم.
من یه مشکلی با مودمم داشتم از شرکت کمک گرفتم راهنمایی درست و حسابی نکردند ولی در نهایت حل شد. گفتم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد. مودم من tp link TD W8901 بود و در حالت بریج bridge به اینترنت وصل میشد ولی در حالت pppoe وصل نمی شد. و من نمی تونستم چند کامپیوتر را همزمان به اینترنت وصل کنم. این مشکل با خالی گذاشتن باکس Servicename و تنظیم Default Route روی yes حل شد. NAT هم enable است. مسلما vci و vpi هم درست باشد که برای پیشگامان 8 35 است. ip کامپیوتر ها هم رو حالت اتوماتیک است.
بچه ها کسی برنامه جاوا برای دانلود شبانه با موبایلدرست و حسابی سراق نداره ؟
نقل قول:
ucweb رو من توی سیمبین استفاده میکنم حرف نداره عینه idm هست تاحالا هزاران بار تستش کردم واقعا فرقی نداشته
همین برنامه واسه جاواش هست حالا نمیدونم همون کیفیتو داره یا نه اگه توی این سایت سرچ کردی نبود از موبایلستان بگیر منم از اونجا گرفتمش
salam doostan
too bahse adsl man ba ye sherkat kar kardam be name iranrayan, fek konam az neda gostar nemayandegi dare
kheyli razeyam, har vaght ham moshkeli boode baram hal kardand
inam shomarash
2671870
نقل قول:
نداريم همچين شركت adsl توي اصفهان احتمالا داره خطوط adsl شركت ديگه اي رو ميفروشه
يه سر بزن به
ياکد:www.speedtest.net
ببين ميگه ip از كدوم شركتهکد:http://www.ip-adress.com/
چه سرويسي داري ؟سايت نداره ؟شبا چه قدر دانلود ميكني ؟ساعت شبانه از كيه تا كي ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این خوبه یا بد ؟؟
بعدشم من که از شبکیه نگرفتم که نوشته شبکیه!!!!:18:
شاهکار پیشگامان(ساعت 12:18 ظهر)
سرعت 2 مگه خیر سرشون
پینگم که دیگه هیچی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جالب نیست از باکو تست بگیر ببین چی میشه
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
نقل قول:
این که عندشه
شبانت چطوره روز که مهم نیست با این ترافیکا میتونی یه روزه تمومش کنی سرعت 100 بسه به نظره من مهم شبانست
یه تست بزن ببین توی 4 ساعت با یه سرور خوب چه قدر میگیری
پیشگامانم همیشه همین جوریه اینترنتشو از اینو از اون قرض میگیره یا از شهراد یا ایرانگیت یا شبکیه و.....
این باکو که میگی چیه؟؟؟
=================
=================
======
چرا اسم isp عوض میشه؟؟/
احساس میکنم با دیال اپ خیلی فرقی نداره سرعت:13:
از سرور باکو تست بگیر،یعنی توی سایت اسپید تست که رفتی با سرور باکو (همون علامتی که سمت چپ دریای مازندرانه روش کلیک کن با اون میگیره روی تست اسپید نزن)نقل قول:
زنگ بزن به پشتیبانی بگو سرعتت این جوریه
اون هم که گفتم توی پست قبلی چون از همه جا اینترنت قرض میگیره این جوریه یه بار شهراد ی بار شبکیه یه بار رسانه اصفهان نت و.....
زنگ زدم پشتیبانی میگه نرم افزار idm دانلود کن
شما لینکی ازش ندارین؟؟
نقل قول:
با این نرم افزار میتونی از حداکثر پهنای باندت استفاده کنی اما تست هایی که میزاری نشون میده که کلا سرعت اینترنتت کمه و مشکل با این حل نمیشهکد:http://-------------.com/2011/01/-internet-download-manager-604-build-3.php#more
خوب علی جون چیکار کنم
اینم مال الانه
نه علی جان.
کلا این پیشگامان با speedtest مشکل داره.
یه بار کمه یه بار زیاد!
الان سرعت من رو 245 هست.ولی تو اون میزنه 7.Mb !
نقل قول:
آره سعید راست میگه البته نه با پیشگامان با پارسم انگار مشکل داره چون من همیشه 180 تا 195 ثابتم اما تاحالا سرعتمو بالا 145 نزده
آدرس که بهت دادم نقطه چین شده جا نقطه چین ها بنویس (یادت باشه فاصله ها رو برداری برای اینکه سانسور نشه این جوری نوشتم va tan downl oad
بچه ها همین دیروز پیشگامان گرفتم
512 یک ماه 3g گرفتم 16 تومن
اشتباه کردم؟
اومدم الان اینجا رو دیدم ان قدر از پارس تعریف کردین به قول ما اصفهانیا پیشِمون شدم :13:
نقل قول:
نه بابا همشون یکیه تقریبا پارسم خراب کرده اما خوب توی این سرویسی که شما گرفتی بله سرعت نصف پارس با سرعت کمتر هم نیست
علی جان شما که رابطه ات با این پشتیبانی ها خوبه:31:
یه سوال بکن ببین این یه مگ پارس سرعت شبانش چقدره؟
من میخوام برا عید بگیرم دیگه:8:
من رفیقم پارس 1 مگ با 2 گیگ 3 ترافیک 3 ماهه داره 60 تومن-شبی 3 گیگ مثل اینکه میگیرهنقل قول:
حالا از خودش دقیقتر بپرس یوزرش aminmafia توی همین سایت بپرس ازش
کسی بود منو صدا کرد؟ :31: کیییهه؟ کیییه؟ کییییییهههههههه :19:نقل قول:
دوست عزیز فرزان جان اگر سوالی بود در خدمتم اما اولین نظری که می تونم بهت بگم اینه که شما با همین پول 512 با 9 گیگ بگیری به نظرم به صرفه تره چون یکی دیگه از بچه های اصفهان توی مرکز خرازی داره اینجور که معلومه مثل شیر دانلود می کنه و انگار نه انگار که سرعتش نصفه
اینم عکسی که خودش توی تاپیک پارس انلاین گذاشته
یوزرشم gmuosavi مرکز خرازی هم هست ، بازهم اگر سوالی بود در خدمتم
نمیدونم من دیگه حوصله ندارم بگیرم بعد اون جور که میخام نشه یه مگ رو بدون شرط میدند؟
در ضمن من منطقه ازادی هستم بعضی ها میگفتند پورت خالی نداره باید از چند وقت قبلش درخواست بدی قضیه چیه؟
نقل قول:
نه دیگه باید گواهی تحصیلی بدی
اگه نداشت درخواست میدی وای میسی تا نوبتت شه دیگه بستگی داره چند تا قبل تو درخواست داده باشند که احتما داره خیلی معطل شی و نمیصرفه به نظر من اگه پورت خالی نباشه
چرا میخوای الکی هزینه کنی یه سرویس 256 که بگیری سرعت روزانه 180 تضمینی بهت میده تا حتی 200 کافی نیست ؟
شبا هم میانگین 1 گیگ رو مطمئن باش بهت میده حالا اگه بیشتر میخوای سرویس بالاتر بگیر که روزانش چندان فرقی نداره اما شبانه.....
نچ پارس بالاتر 512 به هیچ وجه با گواهی تحصیلی نمیده ، فقط پنل جاننقل قول:
پس تو با چی یه مگ گرفتی ؟نقل قول:
گفتم که پنل جاننقل قول:
من که روز اصلا پا pc نیستم!
مهم شبشه یه مجموعه 80 گیگی هست فقط باید دانلودش کرد جایی هم نیست بخریمش دیگه باید یه سرویس خوف بخرم:31:
گواهی تحصیلی چی بید؟ از کی باید بگیرمش؟
پ.ن الان خوندم پستو یعنی باید اول یه سرویس دیگه گرفت بعد بریم سرویس بالاتر؟
خوب بهت یک جا معرفی می کنم برات سه سوت دانلود می کنه رو دی وی دی میفرسته پول دی وی دی هم نمیگیره کمتر یک هفته هم میرسه دستت گیگی 500نقل قول:
ساعت 12.40 هست سرعت دانلود 3-4 کیلوبایت.پارس انلاین گند زده.
نقل قول:
دوست عزیز کدوم مرکزی ؟ من الان سرعتم 185 تا 190 هست
مودم رو یه بار روشن خاموش کن
سلام.بهترین شرکتی که الان میشه ازش adsl گرفت چیه؟ من یه سرچ کردم،سرویس شبکیه به نظرم خویه(قیمت خوب و 7 ساعت شبانه)،نظر شما چیه؟
بعد اگه من الان سفارش بدم و هزینش پرداخت کنم گی اینترنتم وصل میشه؟
قیمت های شبکیه هم بد نیست ها!
یه سرویس 1 مگ داره رایگانش از 1 تا 10 صبحه! :18:
من یه تحقیق میکنم اگر خوب بود دور بعدی ازش میگیرم.
من که الان شبها سرعتم نصف میشه!
سلام
چطوری میتونم با DU Meter سرعت بین جند تا دستگاه تقسیم کنم؟1
نقل قول:
بد نیست اما یکی اینکه مرکز ما نیست
دوم اینکه خیلی گرونه سرویساش مخصوصا 6 ماهش و 1 سالش
الان در بدترین وضعیت چه قدر دانلود داری و در بهترین وضع و به صورت میانگین ؟؟؟
شبا قطعی داره ؟روزا چی قطعی داره ؟
سرعت روزانه چطوره ؟همیشه بالاست یا یهو افت میکنه ؟
نقل قول:
شبکیه هم باید خوب باشه اما اطلاعی ندارم یعنی کسی تاحالا نداشته توی این فوروم
قاعدتا حداکثر 7 روز اگه مشکل پر بودن پورتای مخابراتی نباشه