دوستان همین الان VPS رسید دستم . سا**کس میخواید پ.خ بدید . با پینگ عالی . فقط 2ت :31:
46.4.173.194
Printable View
دوستان همین الان VPS رسید دستم . سا**کس میخواید پ.خ بدید . با پینگ عالی . فقط 2ت :31:
46.4.173.194
آقا این روش جواب میده ، من تونستم 6 گیگ تو روز دانلود کنم و متاسفانه یهو دیسی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش که تمدید کردم مقدار منفی رو ازم کم نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
این یه باگ هست که تو همه ISP ها بدون استثنا وجود داره(حداقل تو اونایی که من تست کردم):31::31::31:نقل قول:
برا منم یه بار همین قضیه اتفاق افتاد ولی وقتی 350 مگ دانلود کردم ، خودبخود dc شد
کاملا قبول دارم. چند وقت پیش من یه مشکل جدی با یکی از isp ها داشتم به جای اینکه دوستان کمکم کنن هی بعد سوالای من به جای جواب تست پینگشونو میذاشتن و راجع به اون بحث میکردن.نقل قول:
بهتره بیشتر رو پاسخ سوال ها و مقایسه isp ها تاکید شه.
مثلا چه نوع سوالایی ؟!!!:20:نقل قول:
شما سوالتو بپرس ، ما جواب میدیم :10:
درسته که یه کم پینگ ها زیاده ولی واسه خاطر مقایسه آی اس پی ها هستش خب !!! پس چه جوری میشه آی اس پی ها رو مقایسه کرد ؟
عزیز دل شما خودتم میدونی که حداقل تو شهر ما کسایی که اینترنت پر سرعت میگیرین واسه وب گردی و اینجور چیزاست نه بازی! این بحث پینگ هیچ کسی رو تو انتخاب سرویس مناسب راهنمایی نمیکنه فقط تعداد پستای یه عده رو زیاد میکنه ، همین :20:نقل قول:
موضوع پیگ در وبگردی مهم هست!نقل قول:
ممکنه سرعت دانلود شما خیلی عالی باشه! مثلا با 250KBps دانلود کنید ولی اگه پینگ شما مناسب نباشه در وبگردی بنظر میاد که سرعت کم هست!
وبگردی که فقط به پینگ ربط نداره به چند عامل ربط داره مثل پهنای باند کاربر ، DNS ، مرورگر کاربر ، وضعیت ترافیک سرور میزبان و...
برای من زیاد پیش اومده که پینگ برای یه سرور بالای 300 گرفتم ولی سایتهای روی اون سرور سریع لود شدن و همینطور برعکسش هم اتفاق افتاده که برای لود شدن سایت تابناک حدود 10 ثانیه صبر کردم با اینکه پینگ 49ms می گرفتم
پارس آنلاین هایی عزیز لطفا سریع ج بدبد چون بد اعصاب ندارم !
مگه ترافیک که از قراداد قبلی اضافه می مونه رو قرارداد جدید اضافه نمی شه؟ این قانون جدیده ! من دارم شاخ در می یارم !!! یک سال و نیم از پارس اشتراک دارم همیشه ترافیک قبلیم که اضافه می موند رو قرارداد جدیدم اضافه می شد !!!! ولی الان همش پریده !!!!! جالب اینجاست که 20 گیگ خریده بودم که ترافیکش واسه ماه بعد بمونه ! تو رو خدا جواب بدین این قانون جدیده ؟؟ خانمه می گه من 5 سال اینجام همیشه همین جور بوده و ترافیک قبلی حذف می شه !!! به خدا دارم به عقل خودم شک می کنم !!!! جون هر کی دوست دارین یکی بیاد حرف من رو تایید بکنه تا برم دهنشونو سرویس کنم !!! قبلا هم اینجوری بود ؟ والله نبود هر چی فکر می کنم نبود ! فقط زود ج بدین
جدا باید از این پینگ بیاین بیرون. دعوا میشه ها :31:
تو این که پینگ مهمه شکی نیست ولی چیزای مهم دیگه ای هم هست. مثلا اگه کسی (بنده حقیر) از اینترنت 256 سرعت 4 کیلوبایت بر ثانیه بگیره پینگ دیگه براش مهم نیست. البته الان دیگه مشکلم حل شده.
یه سوال: از دیشب گوگل واسه من ارور 403 میده. صفحه اصلیش میاد ولی سرچ نمیشه کرد. سا.کس هم کار نمیکنه. کوکی ها رو پاک کردم و کلی کار دیگه درست نشد. ممکنه مشکل از isp باشه؟
ویرایش: با آخرین نسخه eset smart security رم رو اسکن کردم مشکل گوگل حل شد و از isp نبود.
پینگ واسه خدمات آنلاین مثل مکالمه صوتی / تصویری (اسکایپ و اووو)، اتصال ریموت به کامپیوترهای دیگر(تیم ویوئر، ریموت دسکتاپ،...) بازی آنلاین و سرویس های اشتراک کارتهای کانالهای تلوزیونی (مثل CCCam) بسیار بسیار مهم هست. برای خود من خیلی این مساله اهمیت داره. حالا اینکه در یک فورم چه روشی برای فهمیدن اینکه کدوم ISP پینگ بهتری داره بهتر هست بحث دیگه ای هست به ویژه اینکه در پینگ محل سرور مهم هست و ممکنه تجریه یک کاریر با یک ISP با کاربر دیگه در همون ISP به دلیل نوع خدماتی که استفاده میکنند و سروری که پینگ میگیرند متفاوت باشه اما در کل خود پینگ اهمیتش از پهنای باند کمتر نیست.نقل قول:
عزیز دل شما خودتم میدونی که حداقل تو شهر ما کسایی که اینترنت پر سرعت میگیرین واسه وب گردی و اینجور چیزاست نه بازی! این بحث پینگ هیچ کسی رو تو انتخاب سرویس مناسب راهنمایی نمیکنه فقط تعداد پستای یه عده رو زیاد میکنه ، همین
امروز مکس نت یه 2-3 دقیقه قطع شد . بعد که یهو وصل شد دیدم بــــــــــله ! پینگ و سرعت درست شده بود . خیلی هم خوب ! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان من پینگ ایرانو ببین . بعد میگن عکس پینگ نزار . خوب باو آدم جوگیر میشه دیگه :27:
اتفاقا واسه وب گردی پینگ مهمه !!نقل قول:
به نظر من تو سرویس های 256 به بالا هر سرویسی که پینگ کمتری داشته باشه ، حرف اول رو میزنه . ( تجربه شخصی)
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
دقیقا همینطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
نه داداش ، اینطوری نیس !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه اینطوری باشه که یه بار سرویس 20 گیگ 128 میگرفتیم بعد 2 مگ میگرفتیم که از اون حجم به نحو احسنت استفاده کنیم !
تا جایی که من میدونم ، اگه سرویس خودت رو تمدید کنی ، فقط حجمی که خریداری شده ، یا عیدی یا ... دادن میتونه به سرویس بعدی منتقل شه. حجم خود سرویس ( همون 20 گیگ که گرفتین )به هیچ وجه منتقل نمیشه .
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
اینم سرویس جدیدمه ، 256 پارس آنلاین
نمی دونم چرا بعد این همه مدت الان باید این مسئله رو بفهمم چرا وقتی که فقط یک گیگ مونده این اتفاق نیفتاده !! :19:تقریبا همه حرف شما رو می زنن ولی من هر چی فک می کنم چرا تو این مدت با این مساله برخورد نکردم !نقل قول:
گه اینطوری باشه که یه بار سرویس 20 گیگ 128 میگرفتیم بعد 2 مگ میگرفتیم که از اون حجم به نحو احسنت استفاده کنیم !
تا جایی که من میدونم ، اگه سرویس خودت رو تمدید کنی ، فقط حجمی که خریداری شده ، یا عیدی یا ... دادن میتونه به سرویس بعدی منتقل شه. حجم خود سرویس ( همون 20 گیگ که گرفتین )به هیچ وجه منتقل نمیشه .
متسفانه شما از مهمترین چیزی که تو اینترنت تاثیر داره بی خبرید:13:نقل قول:
ویرایش
اینترنت تو این چند روزه بدجوری داره میره رو اعصابم به خدا دیوونه شدم:24::24::blink:
یاهو برام تایم اوت میده کلا
همه فروم ها بدجوری اذیتم میکنن
باز با اس اس ال مشکل پیدا کردم(اینا کی میخوان آدم بشن من نمیدونم):31::31:
علیرضا جان از شواهد و قرائن اینطوری بر میاد که تمام ای اس پی ها این روش رو از حدود 3 ماه پیش اعمال میکنند( هر روز بدتر از دیروز ) من روز دوم عید 2 روز مانده به انقضای اکانتم (128 مخابرات ) از سایت 6 گیگ 3 ماهه تمدید کردم در حالیکه 5 گیگ از شارژ قبلیم باقی مانده بود اون 5 گیگ باقی مونده رو به ازاء هر گیگ 1300 تومان پول حساب کرد ولی خودش همون حجم رو به ازاء هر گیگ 4700 تومان حساب کرد (عند نامردی) در نتیجه نه تنها حجم باقی مانده ام رو به دوره بعدی منتقل نکرد هیچ هر گیگ رو 3400 تومان ازانتر از قیمتی که بهم فروخته بود ازم به صورت اجباری خرید :13: این دفعه دیگه حجمم رو جوری مصرف میکنم که در انتهای تاریخ قرارداد چیزی از حجمم باقی نمونه (بهتر از ارزان فروختن به مخابراته) مساله مهم بعدی دیگه سایت اجازه نمیده 3 گیگ 3 ماهه بگیری ( 19800 تومان ) الان باید برای هر ماه اجبارا 2 گیگ بگیری 6 گیگ 3 ماهه (28800 تومان ) هر روز شرایط استفاده رو سخت تر میکنننقل قول:
سرعتم من عجیب اومده پایین، پینگ هم رفته بالا
مکس نت - کلاسیک
سلام دوستان من اینترنت 512 مخابرات دارم مثلا وقتی یه فایلو با دانلود منیجر دانلود میکنم سرعت 60 تا 80 بهم میده ولی وقتی میخوام چندتا فایلو همزمان دانلود کنم سرعت نصف میشه میخواستم ببینم راهی هست که سرعتم تغییری نکنه وقتی میخوام چندتارو همزمان دانلود کنم؟یا حداقل سرعت یکم بیشتر بشه
پورت ساکس بسته شده؟!
بله 4 روز بیشتره که برای من قطعهحتی دیروز یاهو هم آن نمیشد برای مننقل قول:
AOL هم که کلا کانکت نمیشه:2:
این هم عجب تستی شد
ببین چه بلایی سرش آوردن که اینجوری شده :31::31:
این مورد کاملا طبیعیهنقل قول:
مثلا وقتی شما 3 تا فایل رو میذارید برای دانلود سرعتتون بین اون 3 تا تقسیم میشه
اگر دقت کنید موقع دانلود چند فایل ، مجموع سرعت دانلود چند تا فایل همون 60 الی 80 کیلوبایت خواهد بود
س ا ک س بسته نیست داداش من:5:
امروز ساکس ها باز شده
مال من داره کار میکنه
دوستانی که سرویسشون از مخابراته، شما هم قطعی دارید یا نه؟
من یه مدته بعضی موقعها در طول روز اینترنتم میپره بعد یه مدت میاد!
اره دوست عزیز ماله منم یه ماهه که هی قطع و وصل میشهنقل قول:
توروز 6 بار قطعی دارم:13:
آره واسه منم حدود یه ماهه اینطوری شده، وقتی علتم ازشون میپرسی مثل بچه آدم راستشو نمیگن، من که هر بار زنگ میزنم قبل از اینکه جواب بدن میدونم که جوابشون یکی از ایناست: هیچ مشکلی تو سرور نیست مشکل از طرف شماست- مودمت مشکل داره- مودمت رو ریسیت کن- بذارش رو بریدج کانکشن درست کن با اون وصل شو.نقل قول:
یعنی الان من راحت میتونم برم عوض این کارمندای مخابرات جواب تلفنا رو بدم چون نهایتش 7-8 تا جواب بلدن که اونا رو هم حفظ شدم. :13:
من از مخابرات ای دی اس ال دارم. یه چند وقتی هست که به هیچ وجه قطعی ندارم.نقل قول:
بچه ها شرمنده یه سوال بیربط :31: میدونید بغیر از آذر نصر کجا لپتاپ قسطی میفروشن؟
آذرنصر رو که کلا بی خیال شو چه لپ تاپ چه پی سینقل قول:
فکر میکنم دو جا اقساطی میدن، یکی تو خیام جنوبی بین فلکه خیام و فلکه جهاد اگه اشتباه نکنم اسمش فراگیتی یا همچین چیزیه، درست یخورده پایین تر از مگا سیستمه همون طرف مگا سیستم هم هست، البته دوستم قبلا ازشون پرسیده بود ظاهرا هی میگن چند ماه دیگه، مثلا میگن بهمن ماه وقتی بهمن ماه میری میگن تیر ماه به بعد اقساطی میدیم و تیر ماهم میگن آبان ماه،خلاصه فقط تبلیغاتی نوشتن اقساطی :31: (ولی باز یه سر بزن شاید بدن)
یکی هم یه شرکتی هم من تبلیغاتشو دیدم، از فلکه خیام که میری سه راه کاشانی سمت راست یه ذره مونده به سه راه کاشانی یه شرکتی هست که ظاهرا 18 ماهه میدن.
کلا اورمیه شرکتا زیاد اقساطی نمیدن، من خودمم پارسال میخواستم یه پی سی جدید بخرم و بودجم پایین بود دنبال اقساطی گشتم پیدا نکردم. تازه بدن هم خیلی میکشن روش.
در طول روز یه چند باری خود به خود ایست قلبی میشه نت چارش خاموش روشن کردن مودمه..شده مثل آذرماه(مخابرات)
یه بار صبح تا ظهر اینترنتم قطع بود هر چی زنگ میزدم همین ها رو میگفتن. البته اصرار داشتند که سیستمم ویروسیه. تا ظهر با مودم کلنجار میرفتم تا ساعت 2 که دوباره زنگ زدم گفتند که مشکل در منطقه مخابراتی من هست. در جواب من که پرسیدم چرا از صبح اینو نگفتید که من این همه وقتم گرفته نشه گفت که ما هم الان از تعداد تماسهایی که از اون منطقه میشده فهمیدیم مشکلی وجود داره. ممکنه مشکل شما هم مربوط به منطقه ات باشه.نقل قول:
مکس نت (مخابرات) هم امروز صبح 2 بار قطعی داشت !
جریان این مکس نت چیه که شده مخابرات؟نقل قول:
تا حدود چهار سال گذشته شركتهاي ارائهدهنده سرويسهاي ADSL تنها تمركز خدمات خود را روي سرمايهداران و شركتها و سازمانهاي بزرگ معطوف كرده بودند، اما حالا اوضاع به گونهای دیگر است و هماکنون حجم بالای مشتریان شركتهای ارائهدهنده اینترنت پرسرعت را کاربران خانگی تشکیل میدهند. اما افزایش شركتهای ارائهدهنده سرویس اینترنت پرسرعت در کنار تنوعی که برای کاربران اینترنت به همراه دارد، گاه نیز باعث گمراهی آنها میشود. چرا که تعدد در نرخها، انواع سرويسهاي ارائه شده، ميزان ترافيك و درنهايت پهناي باند ارائه شده علاوه بر اينكه ذهن متقاضيان دريافت ADSL را سخت مشغول خود ميكند، قدرت ارائه و تصميمگيري را نيز از آنها میگیرد. علاوه بر تعدد تعرفهاینترنت پرسرعت، یکی از انتقاداتی که کاربران و اکثر فعالان حوزه اینترنت به آن اشاره دارند، بالا بودن قیمت سرویس اینترنت پرسرعت در مقابل سرعت و کیفیت آن است. به عنوان مثال در حال حاضر کاربران برای دریافت سرویس یک ماه اینترنت، با سرعت 128 kbp، با ترافیک مشخص باید بین10 تا 30 هزار تومان پرداخت کنند. هزینهای که در مقابل کیفیت و سرعت نهچندان زیاد، از دید کاربران بسیار بالا محسوب میشود.
از کاهش قیمت چه خبر
تاکنون طرحهای گوناگونی برای کاهش قیمت اینترنت از سوی نهادهایی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، زیرساخت و دیگر بخشهای مرتبط مطرح شده که برخی از این کاهش قیمت اجرا و برخی دیگر نیز در انتظار به اجرا در آمدن است.
اولین کاهش قیمت روی سرویس اینترنت به سال گذشته باز میگردد که از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت اعمال شد.
به گفته محمود خسروی، مدیرعامل این شرکت، تخفیف 20 درصدی پهنای باند برای شركتهای PAP (خدمات دهنده اینترنت پرسرعت) در طول یک سال گذشته به صورت علیالحساب، در صورتحسابهاي شرکتهاي فعال در این حوزه اعمال شده است.
همچنین وی تاکید کرده بود که این پایان تخفیف در این حوزه نخواهد بود و تا پایان سال90، تخفیف دیگری برای شركتهای PAP در نظر گرفته خواهد شد؛ چرا که شرکت زیرساخت به دنبال راهکاری است تا این سرویس را با قیمت مناسبتر به کاربران عرضه کند.
اما حالا یک ماه و نیم از آغاز سال جدید میگذرد اما هنوز خبری از اجرای این وعده زیرساخت شنیده نمیشود.
در شرایط وجود گرانی محصولات مختلف در حوزههاي گوناگون چندان دور از انتظار نیست که شركتهای PAP نیز تصمیم به افزایش تعرفههای خود بزنند. اما در تماس با برخی از شركتهای خدماتدهنده اینترنت پرسرعت، برخی از این شركتها تنها بین 5 تا 7 هزار تومان به قیمت سرویسهاي خود افزودهاند. مسوولان فروش برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت پرسرعت اعلام میکنند که از آنجا که قیمت سرویس اینترنت پرسرعت در کشور بالا است، این سرویس در سبد خانوادهها جایی ندارد؛ بنابراین این شركتها ناچار هستند با این شرایط تنها درصد کمی به قیمت سرویس اینترنت پرسرعت خود اضافه کنند. همچنین از راههای دیگری نظير تعدیل نیرو و... کسری بودجه خود را جبران کنند.
عبدالمحمد بیدختی نژاد، مسوول دبیرخانه شركتهای PAP در خصوص برنامههای این شركتها برای کاهش قیمت سرویس اینترنت پرسرعت میگوید: «تاکنون برنامه خاصی از سوی شركتها برای کاهش قیمت با توجه به شرایط روز جامعه در نظر گرفته نشده است، اما طی جلساتی که در آینده خواهیم داشت قطعا روی قیمتهای نهایی تصمیمگیری خواهد شد.» وی با اشاره به تخفیف در نظر گرفته شده توسط زیرساخت میگوید: «کاهش قیمتی که زیرساخت برای این حوزه در نظر گرفته بود چندان تاثیری روی قیمت نهایی این سرویس نداشته است؛ چرا که تخفیف 20 درصدی زیرساخت روی پهنای باند تنها باعث کاهش 6 درصدی قیمت نهایی کاربران شده بود.» وی تاکید میکند که شركتهای فعال در زمینه اینترنت پرسرعت به دلیل گرانی موجود در جامعه سعی میکنند، افزایش هزینههاي خود را از راههایی دیگر نظیر تعدیل نیرو یا درخواست تعامل با سازمانهاي مربوطه نظیر زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات جبران کنند.
کاهش قیمت در انتظار تکمیل مراحل قانونی
در حال حاضر اکثر فعالان حوزه فناوری اطلاعات نسبت به بالا بودن قیمت سرویس اینترنت در کشور ابراز ناخرسندی ميکنند. برای مثال محمد سليماني، وزير پيشين ارتباطات و فناري اطلاعات که تا قبل از واگذاري تصدي وزارت ارتباطات و فنآوري اطلاعات به تقیپور، کیفیت و قیمت اینترنت در کشور را مناسب میدانست به تازگی در گفتوگویی اعلام کرده است، قيمت در حوزه اينترنت نسبتا بالا است كه آن هم دليل بينالمللي دارد؛ زيرا از خارج از كشور خريداري ميشود كه بايد كاهش يابد.
از سوی دیگر تقیپور، وزیر وزارت ارتباطات فعلی هم درباره زمان اعمال كاهش تعرفه اينترنت در كشور گفته است که اين موضوع در حال حاضر در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مطرح شده است و زماني كه مسير قانونياش طي شود، اعلام و اطلاعرساني خواهد شد.
رضا تقيپور درباره ميزان كاهش تعرفه اينترنت براي كاربران با بيان اينكه براي اين موضوع، مراحل ديگري نيز وجود دارد كه بايد طي شوند، اظهار كرد: زماني كه مراحل قانوني تكميل شود، اين مبحث اعلام خواهد شد.
وی تصریح ميکند که پيشنهاد كاهش 20 درصدي پهناي باند كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت ارائه شد و ميزان تاثير آن در هزينههاي كاربر نهايي به اين موضوع بستگي دارد كه تركيب هزينهها در حال حاضر به چه صورتي است. براي اينكه پهناي باندي به دست كاربر برسد، سهمهاي مختلفي وجود دارد كه بخشي از آن به زيرساخت مربوط است كه ما سعي كرديم در حوزه زيرساخت كاهش را انجام دهيم.
وي اظهار كرده بود که ارائه اين تخفيف براي شركتهاي ندا به اين مشروط است كه مستنداتي به ما ارائه دهند كه اين تخفيف را براي كاربرانشان ارائه ميكنند، يعني هر شركت ندا كه اين تخفيف را براي كاربران نهايياش اعمال و اجرايي كند، ميتواند اين تخفيف را از ما بگيرد.در حالی مسوولان وزارت ارتباطات وقتی پای کاهش قیمت اینترنت به میان میآید از انجام وعده تخفیف خود ابراز رضایت میکنند که به گفته مسوولان فروش یکی از شركتهای اعمال كاهش 20 درصدي اينترنت هزينه اوليه سرويسي كه به مشتري داده ميشد، تغيير خاصي نميكند زيرا 70 درصد هزينههاي ديگر ارائه سرويس اين شركت، هر سال رو به افزايش است.
منبع : روزنامه دنيای اقتصاد
هیچی دیگه . الان شده مثل همارای تبریز . اکانتارو از مخابرات میده . الان آی پی من مخابراتهنقل قول:
سلام
باز سرعت وبگردی به شدت پایین اومده اما نتایج تست اوضاع رو اونطور هم خراب نشون نمیده نمیدونم علت چی هست؟! :13:
( 128-مخابرات )
مخابرات از ظهر عجیب کند شده.
بله همینطوره الان وضعیت برعکس شده من ساعت بعد از 1 شب راحت تر وبگردی میکنم تا اینکه بخام ساعت حول و حوش 10شب با اینترنت کار کنم . صبح ساعت بعد از 8 یه دفعه سرعت اینترنت به شدت میاد پایین ساعت 9 صبح که میشه اصلا دیگه صفحه گوگل هم لود نمیشه . الان 3 روزه که ظهر ساعت 2 میخوام به اینترنت برم مودمو که روشن میکنم روی pppoe میمونه و دیگه کانکت نمیشه و این وضعیت تا ساعت 4 بعد از ظهر ادامه داره بعدش هم که سرعت انقدر پایینه که وصل بشه یا نشه هیچ فرقی به حال کاربر نداره .واقعا که!!!!:13::13::13:نقل قول:
ایترنت من عجیب مشکل پیدا کرده