درسته معمولا address book خیلی از اد لیست بیشتره. اما تمام اد لیستها هم توش هستن. من یه راه دیگه بهت پیشنهاد میکنم که خودم اینکارو کردم. از اد لیستت عکس بگیر...
Printable View
درسته معمولا address book خیلی از اد لیست بیشتره. اما تمام اد لیستها هم توش هستن. من یه راه دیگه بهت پیشنهاد میکنم که خودم اینکارو کردم. از اد لیستت عکس بگیر...
salam man ye moshkel ba magic-ps 1.5 se daram,file ro misazam va baraye mail kardan be id meil shavande ,yahoo va gmail anra atach nemikone ,lotfan komakam konid mamnoon ,montazeram
بابا نميشه هر كاري ميكنم لطفاً يه نفر كامل واسم توضيح بده ببينم كه بايد چيكار كنم...
سلام......نقل قول:
دوستمون توضیح دادن که! اول وارد ایمیلتون بشید، روی سربرگ Address Book کلیک کنید........
یه سوال، شما نمیتونید 85 تا 85 تا آیدی ها رو بفرستین؟ امتحان کردین؟
ببخشيد ميشه راجع به وب كم دزدي بيشتر توضيح بديد؟
با سلام
يكي از آدي هاي ياهوي من دچار مشكل شده وبه محض لوگين شدن خودش لو گاوت ميشه رو چند تا اي دي ديگه امتحان كردم مشكلي نبود
كسي ميتونه كمك كنه؟
خيلي ممنون
آره نميشه چيكار كنم كمك كمك كمك..............
به جز روشی که دوستان گفتند یعنی ( گزینه ی send my messenger list ) فکر نمی کنم راه دیگه ای باشهنقل قول:
یکی یکی برو تو " کانکت دیتیل " تک تک ایدیهات بعد ایدی ها رو تو به فایل تکست ذخیره کن، البته وقت گیره ! ولی کاریش نمیشه کرد!
برنامه هایی هستن که می تونی با استفاده از اونا وب کم طرف رو به صورت ناشناس دریافت کنینقل قول:
یعنی درخواست ویت با اسم "Anonymous" برای طرف فرستاده میشه
این برنامه همین کار رو انجام میده:
کد:http://www.2shared.com/file/1838483/b50197af/CAMMER.html
من یه آنتی بوتر قوی می خام
لطفا اگه کسی داره
بزاره اینجا
ممنون میشم
من دانلود کردم برنامه رونقل قول:
توی اون ستون افقی باید آی دی طرفو وارد کنم؟!
با سلام
اقا تو اين تابپيك كسي هست كه بتونه پسورد يه ايدي رو برام پيدا كنه خيلي حياتي ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شرکت ما خودش ماهواره داره و مستقیما شبکه داره و ما به صورت کابلی وصل هستیم بدون داشتن مودم .
بله همه از یه اکانت استفاده می کنند . بله الان نصب هست ولی نمی تونم لاگین بشم .
دوست عزیز سایت که گفتی و چند سایت دیگه همه ***** هستند حتی خود یا هو جدیدا یه سایت داد که مثل meebo هست اونهم ***** شده .
مرسی که کمکم کنی ؟
فرامرز
نقل قول:
سلام دوست عزیز
می تونید بیشتر توضیح بدی ؟ پورت شرکت ما 8080 هست من تغییرش دادم 80 کردم با لاگین نمیشه .
اگر بیشتر برام توضیح بدی ممنون میشم .
فرامرز
سلام....نقل قول:
خوب پس به طور کلی پورت یاهو بلاک شده! گفتین که مسنجرای تحت وب هم ***** شده........ من چندتای دیگه میدم خدمت شما، ببینید اونا هم ***** شدن یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی اول باید یه فایل رو دانلود کنید، بعد با ------ سعی میکنه که کانکت بشه......
امیدوارم حداقل یکیشون جواب بده!
موفق باشید :)
این سایته هم خوبه تقریبا همه مسنجرا رو پشتیبانی میکنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
بازازت تشکر می کنم که راهنمایی کردی منو .ولی مشکل من فقط با یاهو حل میشه این سایتهای که گفتی خوب هستند ولی وب کم نداره و خیلی چیز های دیگر.
من الان خودم دارم از نرم افزاری استفاده می کنم به اسم تریلیان که کارش مشابه یاهو مسنجر هست و تمام ای دی ها رو ساپورت می کنه .
ولی نه میشه از وب کم استفاده کرد نه از ویس.
ولی کارایش عالیه ولی با مسنجر یاهو مطابق نیست نمی تونم برای کسی سند فایل ارسال کنم.
مشکل من فقط با مسنجر حل میشه اگر تونستید کمکم کنید .
سلام.......نقل قول:
متاسفانه راه دیگه ای به نظرم نمیاد......... :sad: شاید از طریق ------ بشه....... اما مطمئن نیستم..........
:8:اقا تو اين سايت يه هكر واقعي نيستنقل قول:
واقعا حياتي
:5:
سلام
من امروز چند تا Mail برام رسیده بود توی قسمت Bulk .... وقتی بازش کردم بلافاصله سرعت کامپیوترم تا حد صفر اومد پایین ....
تازه هر کاری هم میکردم نمیتونستم دی سی شم ....
این ویروسه ؟
برو تو تنظیمات conecction و use proxy رو انتخاب کن و بعد میتونی ip و پورت سرورهای ------ یاهو رو وارد کنی.نقل قول:
برو تو گوگل بنویس proxy server for yahoo messenger میتونی لیست Ip و port ها رو پیدا کنی.
نقل قول:
من می تونم.فقط
1.باید یاهو مسنجره طرف 7 به پایین باشه.
2.آنتی ویروس نداشته باشه.
!!!
لینک برنامه های صفحه اول 1- عوض کردن ÷سورد یاهو 2- وب کم دزدی 3- dot id maker خراب هستش ممنون میشم برام بذارین.
من برنامه های خوبی داشتم سی دیش رو گم کردم یه برنامه داشتم مثل buddy check مسنجر مانند بودش و ای دی ها رو ادد میکردم چراغ آنلاین نشون میدادش زمان داشت خودش ریفرش میکردش اگه کسی داره ممنون میشم بزاره اسمش نمیدونم چی بود ولی ظاهرش شکل مسنجر 4 قدیمی های خود یاهو بودش
بهترين آنتي ويروس KasperSky 7 هستش ديوار آتشين آنتي ويروس همه چي داره من همه آنتي ويروس ها رو كار كردم تو شبكه بودم جواب نميدن فقط kaspersky همه چي رو ميكشه بيرون من بدترين ويروس رو با اين از بين بردم 2 نوع ويروس خطرناك كه منتشر ميشد تو همه جا و آلوده ميكرد وار سيستم هاي ديگه ميشد.
Macafee هم به علت تحريم آي پي ايران نميشه آپديت كرد مگر مثل من يه VPN داشته باشين شهروند امريكايي بشين تا بتونين كامل آپديت كنيد من ويندوز خودم رو كامل آپديت كردم از microsoft
كسي vpn خواستش بگه ماهي 1500 هستش كه فقط شهروند امريكايي ميشين و 3500 هم هستش كه local هم هستش يعني براي استفاده از torrnet , rapidshare خوبه آي پي عوض ميكنه
اگه خواستين به اين آي دي پيغام بدين بگين Mr-MostafA معرفي كرده درخواست بدين اگه نگين نميده فكر ميكنم هزينه اي هم نداره ولي الان ديگه همه بايد VPN داشته باشن با اين اوضاي
من ديروز yahoo messenger وصل ميشد ولي صفحات وب قطع بود يعني ديتا نداشتم زنگ زدم گفتن به خاطر تحريمات امريكا هستش دوست خودم تو كار اينترنت ماهواره اي هستش گفت همه جا كشور اينجوري شده چون محل كار ما هم اينجوري شده بعد با VPN وصل شدم صفحات وب هم باز ميشد پس ديگه به غير از بازكردن ***** كلا احتياج داريم هم براي آپديت نرم افزارها چون همه تحريم كردن
موفق باشين
با این شرایط که با یه بوتر ساده هم میشه هک کرد ؟ (الان اکثرا 8.11 دارن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
ميخواستم بيبينم چه جوري ميشه هميشه از يه فونت خاص و يك سايز و يك رنگ براي نوشته هامون در روم استفاده كرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون هر بار كه روم عوض بشه دوباره خودمون بايد براي نوشته مون فونت رو انتخاب كنيم رنگ بهش بديم و سايز براش بزاريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از طريق Preferences وبعد هم Appearance ميشه فونت و رنگ و سايز رو اننتخاب كرد ولي اين تغيير فقط
براي كساي هست كه باهاشون چت مي كنيم يعني فقط براي پنجره Instant Message هست و نه براي صفحه اصلي روم
اقا اداره ما هم وصل نميشدش تو قسمت internet options - advanced- ye tik proxy رو ميذاشتيم وصل ميشد البته تو كانكشن ياهو بايد حتما ------ اداره رو ميزديم حالا انگاري كاري كردن ديگه وصل نميشه كارو كاسبي همه خوابيده نميشه كاري كردش باز بشهع با هر ------ تست كردم نشدش چون سرور هستش نميشه پورتا بستست راهي نداره؟؟؟ در ضمن از اتاق شبكه ميتونن چك كنن كي داره با ياهوكار ميكنه اگه مانيتور نكنن چون يه پورت هست فقطنقل قول:
سلام........نقل قول:
متاسفانه راه حلی به ذهنم نمیاد........... اگه فقط واسه چت هست بهتره از همون سایتهایی که معرفی کردم استفاده کنید :)
اگه بخواهيم تو رو مهاي ياهو بريم چي با سايت هم ميشه ؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من فکر کنم یاهوم (ورژن 8) ایراد داره! چون اصلا تو روم نمی ره (اصلا پیغام شلوغی نمی ده) بعد هم وقتی کسی Sign Out می شه بعد از حدود 10 دقیقه معلوم می شه که Sign Out شده
به نظر شما قابل حل هست؟
این هم جدیدترین ورژن Yahoo Messenger
Yahoo! Messenger 8.1.0.413
Size : 9.95کد:http://download.yahoo.com/ycs/msg/dl/msgr8/us/ymsgr810_413_us.exe
سلام.
من یه آی دی میکر میخوام که کار بده.
سلام........ من امتحان نکردم....... اما بله میشه....... فقط باید اسم روم رو بلد باشین......... توی meebo.com یه امتحان کنید.......نقل قول:
ورژنی که شما دارین Beta هست؟ اگه آره، بهتره که آپدیت کنید.......نقل قول:
قبلا معرفی کردم........ اما نمیدونم هنوز کار بده یا نه......... احتمالا میده......... همین تاپیکو یه سرچ کنیدنقل قول:
نه اون جواب نمیده.
باز نمیکنه چرا ای ی منو وارد ایمیل میشه و باز نمیکنه ایدی رو
سلام..... حالات مختلفی میتونه داشته باشه:نقل قول:
1.شما کانکشنتون رو دستکاری کرده باشین
2. آی اس پی تون فعلا پورت یاهو رو بسته(البته این احتمالش کمه)
3. کسی آیدیتون رو قفل کرده باشه که در این صورت توی ورژن جدید یاهو آیدی بالا نمیره در عوض یه صفحه ی وب یاهو باز میشه که اونجا باید آیدی و پسوردتون رو وارد کنید تا مشخص بشه که شما ربات نیستین.....
4. با استفاده از بوتر ها آیدیهای زیادی رو لاگین کردین و آی پی شما ضبط شده و بعد از لاگین کردن با آیدیتون، آیدی به مدت 30 روز قفل هست.......
6. سرعت شما پایینه.......
5. هیچ کدوم از احتمالات بالا درست نباشه و یه مشکل موقتی باشه که ممکنه با نصب مجدد یاهوتون درست بشه......
و شاید هم مورد دیگه ای هست که بنده اطلاعی ندارم........
to ro khoda ye nafar ye Email bomber bede man ke mordam in vasat....(bebakhshid farsi nadaram)
لطفا یه بوتر بدید که خودتون امنحان کرده باشید و یه توضیحم بدید خیلی نیاز دارم
با تشکر از شما slambovich
سلام.....نقل قول:
معرفی شده.......... یه سرچ کنید همین تاپیک رو :)
برادر/خواهر ناشناس سلام
بنده سه تاسوال دارم که ممنون میشم کمک کنید:
1. من شدیدا احتیاج دارم که ایمیل های یه نفر رو (تو یاهو) چک کنم اما واسه اینکار باید پسوردشو داشته باشم. میشه لطفا بگید چه طوری میتونم اینو بدست بیارم. درضمن طرف از کامپیوتر هیچی حالیش نیست اما متاسفانه به کامپیوترش دسترسی ندارم (محض اطلاع).
2. از کجا میتونم بفهمم که یه یاهو اکانت کی ساخته شده؟
3. آیا راهی هست که بتونم او پروفایل قبلی فرد رو ببینم (قبل ازآخرین ادیت) ؟ منظورم اونی که توش سن و اینجور چیزا رو میزنن؟
دوست عزیز من اصلا تو زمینه هک اینا وارد نیستم پس بی زحمت یه راهی بده که اولا 100 % جواب بده ثانیا سخت و پیچیده نباشه.
دوستان دیگه هم اگه کمک کنن ممنون میشم.
بی صبرانه منتظر یه راه حلم
مرسی