یعنی غیر از این کار هیچ راه دیگه ای نیست؟؟؟نقل قول:
منظرت از رام ROM هست???
یعنی غیر از این کار هیچ راه دیگه ای نیست؟؟؟نقل قول:
منظرت از رام ROM هست???
خیر...البته یه تاپیک برای همینکار تو همین بخش هست...اون رو هم میتونید امتحان کنید.نقل قول:
شاد باشید:40:
اسم و آدرس تاپیک رو می نوشتی
خیلی بیشتر ممنون میشدم
بخش 1 صفحه ای که دیگه این حرفا رو نداره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
آره اصلا حواسم نبود.فایل cert رو کجا میشه درخواست داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من وقتی می خوام با گوشی تو سایت N-Gage لوگین کنم(با ID که قبلا با کامپیوتر درست کردم.)، این ارور رو می ده:
Invalid Player Name or password
در حالیکه مطمئنم درست وارد می کنم.با کامپیوتر تو سایت
هم بدون مشکل با همین Id و پسورد لوگین می کنم.کد:http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/home.html
وقتی هم با گوشی قسمت Register New Account! رو انتخاب می کنم، بعد از وارد کردن مشخصات و انتخاب Register این ارور رو می ده:
Device already registered to another account
در حالی که من اکانت دیگه ای ندارم.اگه راهنمایی کنید که مشکل از چجوری این مشکل رو حل کنم ممنون می شم.
یوزر پسورد به کوچک بزرگ بودن حساسه!!
گوشی معمولا حرف اول رو بزرگ مینویسه و احتمالا آیدیه شما با حرف کوچیک شروع میشه!!!!!!!
..............
یونس جون ورژن 1.2 کلاینت به جایی نرسید ؟؟؟
مشکلش چیه؟؟؟
این به این دلیله که شما قبلا یک ای دی ساخته اید و در گوشیتون زخیره شده !!! حتی با ریست و اینا:31: هم نمیشه کاری کرد :41:نقل قول:
فقط با بازی های آسفالت و وان مشکل داره یه نسخه جدا و ادیت شده از این 2 بازی اومده که بهش میخوره و اجرا میشه...ولی چون جز دردسر واسه منو کاربرا نداره نمیزارمش...!نقل قول:
نقل قول:ممنون از راهنمایی دوستاننقل قول:
من حدود یکی دو هفته پیش با گوشی داشتم یه آیدی می ساختم که وسطش رو یه Please Wait گیر کرد و من هم Cancel کردم.شاید اون سیو شده. ولی من اصلا یادم نمیاد یوزرم چی بود(تهش عدد بود و هر عددی الآن می زنم قبول نمی کنه.). تو قسمت Retrive Lost Password هم وقتی E-mail رو وارد می کنم یه Please wait می نویسه و همینجوری می مونه(حدود 3 ساعت گذاشتم موند.).حالا راهی هست که من بتونم دوباره یوزرم رو به دست بیارم یا یه آیدی جدید بسازم؟
تو خود سایتش باز یابی پسورد نداره؟ با همون یوزری که حدس میزنی...! باید بری تو خود فروم انگیج اونجا به ادمین هاش بگی...نقل قول:
سلام
ببخشید ولی با فایل cert که نمیشه گوشی رو هک کرد.من میخوام هک کنم.با هر روشی که رفتم جواب نداده.اصلا گوشیم برنامه secman رو هم اجرا نمیکنه.میشه یه راه جامع و خوب بگید؟
یا حق
عزيزم كسي نگفت شما با فايل Cert گوشي رو هك كن...وقتي گرفتيش برنامه اي كه گوشي رو هك ميكنه ساين و بعد نصبش كن تا گوشيت هك شه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كامل تر توضيح داده شده.
دست شما درد نکنه.کسی تونسته با این روش 6220 رو هک کنه؟با هک کردنش میشه n-gage نصب کرد؟
یا حق
یک سوال
ایا قراره n-gage بر روی سمیبین سری 60 ورژن 5 نصب بشه؟
بله...ميتونيد تست كنيد.نقل قول:
دست شما درد نکنه.کسی تونسته با این روش 6220 رو هک کنه؟با هک کردنش میشه n-gage نصب کرد؟
یا حق
به زودي...بله..فعلا" كه راهي نداره...!نقل قول:
شاد باشيد:40:
سلام
بعد از سه هفته به این تاپیک سر میزنم
بازی one به صورت فول روی fp2 ها اجرا میشه یا هنوز نیومده ؟
خير....نقل قول:
شاد باشي
سلام من به کمک احتیاحج دارم آقا ابن ngage 2 رو از کجا گیر بیارم ؟
من گوشیو n96 هستش
تو پست اول یه بنده خدایی توضیح داده...!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
80 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
.........................
سلام
دوست عزیز.من نتونستم فایل cert رو گیر بیارم.سایتش یه تغییراتی کرده.امکان داره فایل خودتون فایل ساین شده رو بذارید؟
فایل cert رو گرفتم.یه فایل key هم که مال گوشیم نیست از یه جایی گرفتم.با هر فایل key برنامه ساین میشه؟مشکلی پیش نمیاد؟
یا حق
به سلامتی...فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد...فقط بستگی داره رمز داشته باشه یا نه...نقل قول:
خودت تست کن ببین نصب میشن یا نه...!؟
شا باشی:40:
با سلام
شرمنده من اینقدر مزاحم میشم.من یه مشکلی با اجرای بازی ها دارم.بازی ها نصب میشه.ولی اجرا نمیشه.ارور میده:
barian challenge exited with an error. بقیه ارور: brain challenge closed;KERN-EXEC3
اگه هم دوباره اجرا کنم: UNABLE TO START GAME(Error -6)
پچ رو هم که نصب کنم اصلا n-gage بالا نمیاد.
یا حق
پس گوشیت هک شد..!نقل قول:
فایل txt رو جاگذاری کردی؟
سلام
بله.به سلامتی هک شد!!! ولی بازم مشکل هست:
1- بازی ها وقتی روی patch هست نصب میشه که فکر نکنم مشکلی باشه.
2- بازی های سبک مثل brain challenge اجرا میشه.ولی بازی های یکم سنگین تر مثل worms بالا میاد ولی نمیشه بازی کرد.به محض زدن دکمه برای ورود به بازی خارج میشه و دوباره همون ارور رو میده(ارور بالا)
3- جای دکمه ها معلوم نیست.
اگه جواب بدید ممنون میشم.
worms که مشخصه اجرا نمیشه...من تو آموزش گفتم..13 تا بازی بیشتر رو گوشی شما اجرا نمیشه...(به صورت فول)نقل قول:
باقی بازی اجرا میشن..
وسط نصب بازی از برنامه games خارج می شه...مشکل چیه؟:13:
گوشیت چیه؟ ورژن چنده؟ کدوم کلاینت رو داری؟ یه توضیح میدادی بهتر نبود؟: دینقل قول:
سلام
خیلی ممنون.واقعا" کمک کردید.بازی های جدید نصب میشه ولی فول ورژن نیست؟نمیشه کاری کرد؟فقط همون 13 تا فول ورژن نصب میشن؟
یه سوال دیگه این که بعضی بازی ها(که ان-گیج بودن ولی تبدیل به sis شدن)نصب میشن ولی اجرا نمیشن.مشکل از چیه؟
یا حق
فقط همون 13 تا...بقیه راهی ندارن...!نقل قول:
بازی های SIS نصب میشن اجرا نمیشن؟ نمیدونم..تو تاپیک خود بازی بپرس...
شما احتمالا UNPATCH رو نصب کردی ... یک باز دیگه Patch_Unpatch رو اجرا کن و فقط patch رو تیک بزن ...
نه دوست عزیز.من patch رو نصب کردم.علامت trial هم رفتهوولی وقتی وارد بازی میشه نمی تونی از همه ی بخش ها استفاده کنی!نقل قول:
مرسی مطالبتون خیلی آموزنده بود :40:
برای نصب کلاینت n-gage2 حتما گوشی باید به روش HelloOX هک شده باشه ؟
HelloOX معقول ترين راهه....بستگي به فريمور گوشيتون ميتونيد از راه هاي ديگه هم استفاده كنيد.نقل قول:
شاد باشيد:40:
سلام legendنقل قول:
ببخشید که این پیام و اینجا مطرح می کنم!!:41::41::41:
ولی ارسال پیام خصوصی به شما ممکن نیست:41::41:
و مدیران سایت هم به من جواب ندادند !:41::41:
چطور می تونم یوزر نیم خودمو به Iran parast یا Iran_parast تغییر بدم؟؟؟
راهی نداره...باید ادمین ها انجام بدند که قبول نمیکنند...نقل قول:
سلام
میشه بی زحمت آدرس تاپیک رو بدید؟