دوست من شما برو با خیال راحت گوشیتو به فریمور 31 آپدیت کن ...
.
از طریق برنامه Hellox 1.03 هم گوشیت براحتی هک میشه و هیچ مشکلی هم توی نصب برنامه های ساین نشده نداری ...
.
اول آپدیت و بعد هک .....
Printable View
دوست من شما برو با خیال راحت گوشیتو به فریمور 31 آپدیت کن ...
.
از طریق برنامه Hellox 1.03 هم گوشیت براحتی هک میشه و هیچ مشکلی هم توی نصب برنامه های ساین نشده نداری ...
.
اول آپدیت و بعد هک .....
خوب ماها چي ؟
كه با هك آپگريد كرديم ؟
اگه بخواييم از هك در بياد فقط بايد installserver رو پاك كنيم ؟
بعدش با hellox هك ميشه ؟؟؟؟
ممنون .
آره میشه بابا غمت نباشه....:10:نقل قول:
شاد باشی:40:
من می خوام n82 بخرم می خواستم بدونم این کارو بکنم یا گوشی دیگری بخرم
خب بخر....: دینقل قول:
گوشیه خوب و کاملیه نسبت به قیمتش...بستگیبه بودجه و نیازت داره.
بخصوص كه تازگيا مفت شده . . . .:31:نقل قول:
يه نفرو ميشناسم كه قاچاقي مياره:21: ميگه 200 تومن :18:
حتما خودت از اون رفیقت گرفتی که کوشیت اینقدر مشکل داره و بازی در میاره :27:نقل قول:
سلام به همه . ميشه بگين كه چرا يكي از بلندگوهاي n82 مشكي بعد از چند ماه ميسوزه؟ ممنون
نه دوست من این تیکه ها رو به n82 نچسبونین ....!!!!
.
شما اگه هر آهنگه با کیفیتی هم با بلندترین صدای این گوشی گوش کنین اسپیکرهای این گوشی آسیب نمیبینن ....
.
احتمالاً گوشیت دست خودت نبوده یه بنده خدایی با تیزی فرو کرده توی اسپیکر که به این روز افتاده ....
سلام
امیدوارم از سوالم خندتون نگیره.من n82 دارم هکش کردم.نمیدونم آبگرید کردن لازم داره یا نه چون 1سال پیش گرفتم.شخصا دوست دارم آبگرید کنم ولی میترسم.چون خیلی جاها گفتن اگه هک کرده باشید وقتی آبگرید میکند دیگه قایل هک نیست.وقتی برنامه pc suite را باز میکنی اون پایینش یک گزینه میاد که software update اون برا چی هست؟به نظر شما گوشیم را آبگرید کنم؟کلی برنامه روش نصب کردم همه پاک میشه؟
سلامنقل قول:
آپدیتش کن..هیچیش نمیشه....برنامه ای هم پاک نمیشه...هکم خودم برات میکنم...: دی
ممنونم.پس خودت اگه میشه مرحله به مرحله بگو چیکار کنم؟چون بعضی از دوستان گفتن قبلش باید برنامه hello را پاک کنیم تا بعدا بشه هکش کرد.نقل قول:
نه بابا . . . :31:نقل قول:
اتفاقا من چند وقت پيش گرفتم . اون موقع گرفتم 430 تومن . گوشيمم تا حالا مشكلي نداشته .:10:
كاري نداره كه . . . :46:نقل قول:
برنامه nsu از لينك زير ميگيري( 22 مگابايت) :
کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
بعدش گوشي رو با كابل رو حالت pc suit وصل ميكني . برنامه رو اجرا ميكني . خودش گوشي رو ميشناسه و واست آپديتش ميكنه . بعد از آپديت هم ميتوني با hellox هكش كني .والسلام . :31:
نقل قول:
نه آقا باور كنيد من 6 ماه نيست كه گوشيمو خريدم و يكي از باندهاش سوخته البته ماله يكي از دوستام هم همينطوره ولي از چند نفر كه n82 نقره اي داشتن پرسيدم اونا گفتن كه گوشي اونا هيچ مشكلي از نظر صدا نداره ولي من نميدونم چرا n82 مشكي مشكل داره . البته نور صفحش هم در كل نسبت به n95 8gb يخورده كمه ولي باز قابل قبوله
جديدا چند مورد من هم راجع به اسپيكرهاي n82 شنيدم. ممكنه يك سري توليد از n82 ها مشكل داشتن تو يه بازه زماني. البته همينجوري هم كه نميسوزه! حتما ضربه اي چيزي ميخوره.
سلام دوستان.من موقعی که یه تم رو گوشی میندازم سرعت گوشی خیلی کم میشه.
میخواستم بدونم ماله شما هم اینطوریه؟
به نظر شما نور صفحه n82 كم نيست ؟؟؟ راستش وقتي من با n95 8gb يا حتي n73 دوستم كل ميندازم حسابي ميزنه تو ذوقم .
دوست من متاسفانه یکی از معایب این گوشی هم کدر و عدم شفافیت لازم در مقایسه با گوشیهای هم سطح خودش هست ...
بطوریکه به سختی در زیر نور آفتاب فابل استفاده هست ....
حتی اگه نور صفحه رو هم روی آخرین درجه بزارید زیاد تاثیری نداره در صورتی که شارژ گوشی تا نصف کم میکنه ...
.
صفحه lcd این گوشی در مقایسه با N95 8gb و N85 هیچ حرفی برای گفتن نداره اما اینقدر نقاط حسن دیگه داره که بشه از این عیبش گذشت
بله دوست عزيز . حق با شماست . مخصوصاً نسبت به قيمتش بهترينه
والله من با هک صفحم از 78 هم بهتر شده...نقل قول:
بستگي به تم داره . معمولا تم هاي با آيكون هاي زيادمثل آلفا سرعت گوشي رو يكم كند ميكنن ولي در كل زياد محسوس نيست . تم هاي xavier رو با آيكون هاي default نصب كن ، حرف ندارن . سرعت گوشي رو هم پايين نميارن . :31:نقل قول:
اقا من بعد نصب چند تا برنامه ...وقتی گوشین رو ریستارت میکنم ... هی پیغام اینستال میاد ولی هچی نصب نمیشه
!!!
دوست من شما اگه گوشیتون هک هست از مسیر برید و فایلهای زیر رو پاک کنید تا دیگه اون ارور رو نبینید ...
.
گوشی رو در حالت هک قرار بدین با فایل منیجر به E:/Private/10202dce برید و هر چی فایل داخلش هست رو پاک کنید ...
که عمدتاً فایلهایی با پسوند sis هستند ...
اینا تکه هایی از فایلهای هستند که شما روی گوشیتون نصب کردین ...
آبدیت گوشی تموم شد فایل ها هم نصب شد و پیغام کامپیلیت داد ولی جالی اینجاست که تنظیمات گوشی بهم نخورد نمیدونم چرا؟نمیدونم آیا دوباره میشه هکش کرد؟ چون دوستان میگفتند گوشی از حالت هک در میاد و دیگه نمیشه هکش کرد.نظر شما چیه؟من n82 دارم که قبلا هکش کرده بودم و در حالت هم آبدیتش کردم. ورژن گوشی هم چک کردم ارتقا یافته.اگه میتونم هکش کنم لطفا کامل راهنماییم کنید.آیا برنامه hello را که قبلا برای هک نصب کرده بودم باید پاکش کنم؟
اگه میشه لینک هک کردن دوباره هم بدید البته اگه بشه دوباره هک کرد هم بدید
با همون HelloOX دوباره هکش کن دوست عزیز.نقل قول:
داداش دیدی رفیق نیمه راه شدی.آبدیت کردم ولی ای کاش این کارو نمیکردم چون دوستان میگن باید با روش hellox هک کنم ولی من اصلا تا حالا تو زندگیم فایلی را ساین نکردم هر چی هم مقالاتش را میخونم چیزی متوجه نمیشم.قبلا با روش hellocarbid هک کرده بودمنقل قول:
دوست من , من چند بار این قضیه رو بهتون توضیح دادم که ...
حتی لینک آموزش رو هم براتون قرار دادم ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
نقل قول:
سلام آقا يونس . ميشه بيشتر در مورد هك كردن گوشيتون توضيح بدين . منظورتون از هك آپديت گوشيه يا از برنامه ي خاصي استفاده كردين ؟ ممنون :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
امروز بطور ناگهانی بدون اینکه به گوشی ضربه یا فشاری وارد بشه دیدم یه لکه قرمز رنگ روی ال سی دی ظاهر شده
آخه چرا اینطوری شد؟:41::41::41:
احتمالاً یکی از پیکسلهای lcd گوشیتون سوخته .... فقط مواظب باشید بیشتر از این نشه
واسه من خیلی وقته یه دونش اون پایین سوخته... ولی آبیه..نقل قول:
نه اینطور نیست
یه لکه است مثل خون که پخش شده
وقتی فشارش میدم پراکنده تر میشه
انگار وضعش خرابه...:13: یه عکس ازش میتونی بندازی؟نقل قول:
شاد باشی
ببخشید دیر شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i43.tinypic.com/30tnwxd.jpg
احتمالا یه ترک کوچیک برداشته و جیوه داخلش داره پخش میشه.
دقیقا خودمم همین حدس رو میزنمنقل قول:
ولی آخه بدون هیچ ضربه و فشاری !
متاسفانه من این گوشی رو بدون گارانتی خریدم
میشه یه جای معتبر برای تعویض ال سی دی بگید؟
بله درسته چیوه داخلش داره پخش میشه ...
.
تا بیشتر از این نشده و بیشتر به گوشیت آسیب نزده ببر تعویضش کن ....
به کجا آسیب بزنه؟
کجا ببرم برای تعویض؟
اگه تهران هستی میتونید ببری علاالدین اونجا تعویض کنی ...
.
در ضمن بهتره خودت lcd گوشیتو جدا بخری و ببری برات نصب کنن .. چون اگه بزاری خودشون lcd بزارن هم قیمت بالاتر میگرن و هم از جنسشون مطمئن نیستی ...