چند بار این کار رو انجام دادم. اما پاک نشده
چند بار این کار رو انجام دادم. اما پاک نشده
شما idm از اول نصب کن,بعدش با ی Uninstaller دیگه پاکش کن(GeekUninstaller)نقل قول:
idm رو هم از تسک منیجر کامل ببند.
نصب نمی شه که بخواد پاک بشهنقل قول:
ارور میده که باید اکانت بخری
اکانت چی!؟نقل قول:
از کجا دانلود کردی idm رو؟
من دانلود کرده بودمنقل قول:
اما بعد از 30 روز باید پول بپردازی تا بشه از منیجر استفاده کرد
با Unlocker 1.9.2 ببین میشه فایلهارو پاک کرد؟
idm که باید نصب بشه .عجیبه ک نصب نمیشه!
برنامه های winxp maneger و your unistaller رو هم دانلود کردم. اما اصلا دانلود منیجر رو پیدا نمی کنن که من حذفش کنمنقل قول:
سلام
این لینک رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رمووالش هست:
سلام
بعضی وقتا که یه فایلی رو میخای ادامه دانلودش رو با IDM انجام بدی ، موقعی که روی گزینه resume کلیک میکنی ، یه پیغامی میده که میگه نمیتونه از ادامه ش دانلود کنه و باید از اول دوباره دانلود بشه .
حالا سوالم اینه :
میشه کاری کرد که اون سوالی که میپرسه رو حذف کرد ؟ یعنی اگه لازمه که از اول دانلود بشه ، خودش از اول شروع کنه و دیگه سوال نپرسه
اینو واسه این میخام که دانلود شبانه دارم و لینک ها جوری هستند که قابلیت ادامه ندارند ، و باید از اول دانلود بشوند، و اگه به سوال جواب مثبت ندم دانلود رو شروع نمیکنه
منم یه idm نصب کردم به عنوان تقلبی شناختش
پاکش کردم ولی حالا هر مدل idm نصب میکنم میگه تقلبیه و باید بخری...
چیکار کنم بیخیال شه و بتونم نصب کنم؟
باید از رجیستری پاکش کنم؟ چطوری؟
شما فایروال دارین؟نقل قول:
من تونستم فایل برنامه رو از درایو c بدون unistall کردن پاک کنم. فقط این طور پاک شد
اما هر منیجر دیگه ای دانلود می کنم ارور میده ه 30 روز تمم شده و باید بخری
سلام.نقل قول:
باید نرم افزار رو کرک کنید. سایتهای ایرانی همراه با کرک داخل پوشه قرار میدن.
سلام دوستان
من با دانلود منيجر يك فايلي رو دان كردن 500 مگاباتي كه تغريبا 370 تاش دان شده وقت مي خوام برم فايلي كه تا اينجا دان شده رو ببينم چون اين فايل سه قسمتي هست و من فقط پارت اول رو گرفتم وقتي اكتركت مي كنم idm پارت هاي بعدي رو هم مي خواد راهي هست بدون داشتم پارت هاي بعدي فايل رو ديد در ضمن اين فايل فيلم هست؟
2-مشكل بعدي اينه كه وقتي ادامه دانلود رو براي اين فايل مي زنم ميگه مهلت دانلود تموم شده از سايت redload.net هم دان مي كنم
میتونید روی فایل کلیک راست کنید سپس گزینه اکسترت فایل و بعد و گزینه keep broken file رو تیک بزنید حالا اکسترکتش کنیدنقل قول:
سلام
من idm نصب دارم ( البته خیلی وقته دارم )
تازگیا ویندوز عوض کردم و دوباره idm رو نصب کردم
الان شب میذارم واسه دانلود صبح بیدار میشم میبینم کامپیوترو خاموش نکرده و تا حالا 1 گیگ از حجمم رفته
من تمام تنظیماتو انجام دادم ، تو ویندوز قبلی درست بود و مشکلی وجود نداشت
الان دو روزه که ویندوزو عوض کردم و به این مشکل برخوردم
به نظرتون مشکل از کچاس که کامپیوترو تو ساعتی که تنظیم کردم خاموش نمیکنه ؟؟؟؟ :n27:
ممنون
تنظیمات به نظر درسته . فقط چرا تیک زمان شروع دانلود رو نزدید ؟نقل قول:
اگه نتونستید با idm کامپیوتر رو خاموش کنید میشه با auto power on هم این کار رو کرد
معمولا خودم بیدارم و خودم میزنم دانلود ، بخاطر همین تیک شروع رو نزدمنقل قول:
مشکل یافت شد ، اگه بگم مشکل از کجا بوده بهم میخندید :n08:
بخاطر همین نمیگم :n02:
سلام
دوستان من دیشب ادرس داده بودم فایل دانلودی رو کجا بریزه و الان هم همون ادرس هست ولی توی درایو ویندوز گویا داشته میریخته و الان درایو پر شده و 4.5 گیگ دان کرده و 5 پارت 86% مونده حالا چه جوری میتونم این پارتها رو ادرسش رو به ادرس دیگری تغییر بدم تا بریزه و از درایو ویندوز خارج بشه . ممنون راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
حتی اگرم درایو ذخیره رو عوض هم کنین، به مقدار حجم فایل باید درایو ویندوزتون فضای خالی داشته باشه، چون تکه ها اول تو درایو ویندوز ذخیره میشن بعد از Rebuilding به درایو مقصد میرن
شما باید درایو سی رو به اندازه کافی خالی کنین.
درود.
یک فایل 19 پارتی رو گذاشته بودم واسه دانلود با IDM .
محل ذخیره فایل اش رو نیز تعریف کرده بودم که توی هارد پرتابل ام سیو بشه .
دو ,سه شب که چند تا از همون پارت هارو دانلود کرده بودم و بعضی هاشون مثلا تا 80 درصد یا کمتر و بیشتر رسیده بودن.
بعد چون فراموش کرده بودم از محل ذخیره فایل ها بر روی هارد پرتابل ام . هارد رو از سیستم جدا کرده بودم یه چند شب.
همون شب ها هم اتفاقا فایل ها رو گذاشته بودم واسه دانلود .
الان مثلا بیشتر پارت ها رو دانلود کردم ولی هیچ اثری از فایل ها نیست !
نه داخل هارد پرتابل و نه پوشه ی Temp خود IDM.
توی خود IDM هم که میخوام محل ذخیره همون فایل های دانلودی رو باز کنم پیغام میده که فایل جابه جا شده !
حتی کل سیستمم رو سرچ هم کردم ولی پیدا نشد
الان تکلیف دانلود هایی که کردم چی میشه !؟
درود..بعضی از لینکها مثل اکسپرس و... میزارم تو صف دانلود ولی مثلا اگه یه فایل تا 70% دانلود شده باشه با اجرای دوباره صف دانلود از نو شروع میشه! در ضمن من از صف دانلودهای همزمان استفاده میکنم و در صف دانلود اصلی این مشکل وجود نداره..؟ اینم بگم اگه دستی همون فایل رو بزنم دانلود باز مشکلی نیست تا وقتی که داخل صف دانلودهای همزمان نباشه..لطفا پاسخ بدید
سلام دو ستان:قبلا با idm ازسایت یوتیوپ دانلود میکردم یعنی بصورت خودکار پلاگینidm بالای ویدیو ظاهر میشد ولی الان نمیشه مشکل از idm هست یا سایت یوتیوپ
option رو انتخاب کنید و در سربرگ general روی اخرین گزینه customize idm edit رو بزنید و تمام گزینه ها رو تیک بزنید و اگه گزینه های پایینش تیک داشت وردارین و ok.نقل قول:
درود:این کارها رو انجام دادم ولی فایده ای نداشت. مرسینقل قول:
از چه مرورگری استفاده میکنید؟ در chrome باید اکستنشن idm integration نصب باشه و firefox هم idm cc چک کنید نصب هست یا نه.نقل قول:
سلام: عکس تصویر زیر نشون میده کهidm integration نصبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باسلام
منم همین مشکل رو دارم .لینک رو به یه سرور دیگه منتقل کردن چطوری انجام میشه ؟ میشه بگید ؟
با تشکر
افزونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای فایرفاکس میتونه تو دانلود از یوتیوب به شما کمک کنه..همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کروم. برای انتقال فایل به سرور دیگه از آپلود سنترها مثل اکسپرس لیچ یا اپلودباز... استفاده کنید.. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید درخاست بدید واستون مستقیم کنند
یه بار idm رو از نو نصب کنید.نقل قول:
سلام: عکس تصویر زیر نشون میده کهidm integration نصبه.
اگر از Internet Explorer استفاده میکنید اون قسمت از صفحه رو که فیلمم داره پخش میشه انتخاب کنید (مثل زمانی که میخواید چیزی رو کپی کنید، آبی میشه!) بعد روی همون آبیا راست کلیک کنید و Download all link with IDM رو بزنید. اونجا تیک فایلی که پسون FlV داره بزنید و دانلودش کنید.نقل قول:
ضمنا ازین سایت میتونید به صورت مستقیم ویدئوهای یوتیوب رو دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ی سوال داشتم درباره :IDM میخواستم ببینم چرا سایتایی ک ف ی ل ** هست رو وقتی باز میکنیم نمیشه باهاش ازش دانلود کرد؟! مثلا موزیکی چیزی اگه سایت بسته باشه وقتی باز شد ارور میده
راه حلش چیه؟!
فی*ل*تر شکنتون چیه؟نقل قول:
اگه Free*Gate یا سا*یفون یا...ـست، بعد از اینکه روشنش کردید، توی Options نرمافزار IDM، از بخش Pr*oxy/Soc*ks دکمهی Get from IE رو بزنید!
سلام دوستان من یک مشکلی با این دانلود منیجر درست کردم وقتی میزنم دانلود یه کم طول میکشه تا بیاد بعد میزنه time out اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه
S*T*C هستشنقل قول:
این راهش چیه؟!
اون گزینه رو زدم ارور could not find.... داد!!!
من از مرورگر Web Freer و نرم افزار IDM استفاده میکنم. میخوام «با IDM» یک تریلر از سایت IMDB دانلود کنم، اما نمیتونم.
به IDM، مروگر Web Freer رو هم اضافه کردم ولی مشکل حل نشد.
در واقع عکس زیر باید بیاد، که نمیاد:
شاید اون قسمت سایت ف****ت*ر*ه و فقط با web freer باز میشه و اگه میخواید با دانلود منیجر دانلود کنید باید از برنامه ****شکن استفاده کنیدنقل قول:
من دیدم وقتی سرور مشکل داره این اتفاق میفته. شما با سایتای دیگه امتحان کن اگه نشد دوباره برنامه رو حذف و نصبش کنیدنقل قول:
سلام دوستان
مدتیه اینترنت دانلود منیجر بعد از شروع دانلود یک فابیل و حتی وقتی فایلو 100 درصد دالود میکن پیام مبده پارتهای فاییل خرابه و ناچاره که دانلودو دوباره انجام بده. و مجدد از ضفر شروع میکنه.
اینو در سیتم های مختلفف فایل های مختلفف ورزن های مختلف و حتی با سرویس دهنده های مختلف اینترنت چک کردم و در همه گاهی این مشکل دیده شد. کسی اطلاعی در این مورد داره.
من برنامه IDM Cracker tools گرفتم مرتب کرک میکنم بعد دوباره بعد گذشت چند ساعت یا 1 روز دوباره خطای سریال میده و جدیدا اینطوری شده خیلی اذیت میکنه.
از داخل ایمیل هم میخوام دانلود کنم با دانلود منیجر دانلود نمیشه در صورت یکه داخل برنامه تیک همه مرورگرها خورده
چیرو میتونم جایگزینش کنم؟؟؟
سلام دوستان
من یه مشکله کوچیک دارم اونم اینه که وقتی روی زمانبندی میزارم همه چی ok هست فقط مشکلش اینه که موقع دانلود با هم دانلود میشن یعنی می خوام تک تک دانلود بشن !
چیکار کنم ؟؟؟!