خب شما هر فایلی رو که نمیخواهد کسپرسکی بهش کاری داشته باشه رو به قسمت Trusted Zone اضافه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب شما هر فایلی رو که نمیخواهد کسپرسکی بهش کاری داشته باشه رو به قسمت Trusted Zone اضافه کنیدنقل قول:
دوستان سلام
کاسپرسکی چرا آپدیت نمیشه میاد تا 9.8 کیلوبایت اپدیت میکنه و بعدش 100% پر مشه ولی باز هم هنوز چراغش زرده و میگه که دیتابیسش نیاز به آپدیت داره ولی هر دفعه هیمن 9.8 کیلوبایت رو آپدیت میکنه از امروز صبح اینطوری شده ورژنش هم 8.0.0.454 هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
یا خدا
سلام دوستان.
من میخوام بدونم تاثیر Kaspersky Internet Security 2009 روی اینترنت و سرعت باز شدن صفحات اینترنتی + سرعت دانلود چقدر هست؟
من قبلا Eset Smart Security استفاده میکردم ولی بدلایلی حالا از این نرم افزار استفاده میکنم .
آیا خیلی از لحاظ تاثیر روی سرعت اینترنت با هم فرق دارند؟
لطفا راهنمایی کنید.
من دو ويندوز دارم كه روي يكي نسخه 7 كسپر و روي ديگري نسخه 8 نصبه موقع كانكت به ايترنت فرقي بين اين دو ورژن نمي بينم يعني از لحاظ سرعت و دانلود تقريبا به يك اندازه تاثير دارند ولي در مقايسه با نود 32 كه زماني استفاده ميكردم به نظر من تاثير نود كمتر از كسپره ولي بازم كسپر رو به نود ترجيح ميدم مخصوصا نسخه 8 رو كه لحاظ سرعت اسكن و بالا اومدن خيلي عاليه نسبت به نسخه 7نقل قول:
دوستان سلام
من کاسپر 2009 (اینترنت سکیوریتی) را نصب کردم . ولی هر بار که یک مموری داخل رم ریدر میزارم پیغام میده
که worm.win32.autorun.dui را پیدا کرده و پاک کرده که این پیغام مرتب تکرار میشه این در صورتی که من مموری رو حتی فرمت میکنم و داخل میزارم باز این پیغام ظاهر میشه . با ( avira ) هیچی پیدا نشد .
اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
:10::11:
دوست عزيز اگر مشكل كليد و بلك ليست شدن را نداريد تنظيماتي را كه در زير با تصوير خدمت شما نشان ميدم را انجام بديد و مجدد آپديت كنيد.اميدوارم مشكل شما هم حل بشه:نقل قول:
دوستان عزیز
برای رفاه حال کاربران دو پست اول تاپیک از امروز همواره آپدیت میشود
پست اول شامل لیستی طبقه بندی شده از کلیه مطالب طرح شده و مشکلات کاربران است
پست دوم هم کلیه اعلانات و اخبار مهم پیرامون کسپرسکی قرار داده میشود
این کار سبب میشود که کاربران ضمن آگاهی بیشتر نسبت به مسائل ، از طرح موضوعات تکراری پرهیز کنند
موفق باشید
سلام
چه موقع اپدیت از روی هارد یا اینترنت این خطا میاد!
عکس:
کد:http://i36.tinypic.com/28layyw.jpg
آپدیتهای کاسپر کجا ذخیره میشن ؟؟ kaspersky anti-virus 2009
دوست عزيز ببين تاريخ سيستمت درسته از روي آپديت فايلها داخل عكس معلومه كه تاريخت روي 2009 تنظيمه كه بايد 2008 باشهنقل قول:
الان چند روزی هست که هر بار که کامپیوتر رو روشن میکنم ,بعد از بالا اومدن ویندوز قسمت windows securtiy center باز میشه و اخطار میده که آنتی ویروس فعال نیست و Virus protection به صورت قرمز و روی OFF میره. و برای فعال کردن این بخش و حذف اخطاری که میده مجبورم که کاسپرسکی رو پاز کنم و دوباره فعالش کنم تا مشکل برطرف بشه. لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست چون تا چند روز پیش به این شکل نبود .
kaspersky internet securtiy 2009 (ورژن 8.0.0.357)
ویندوز xp sp2
ممنون
ممنون دوست عزیزم ولی مشکل من همچنان باقی هستش و آپدیت بیشتر از 9.8 کیلوبایت نمیشه و مشکل کلید و بلک لیست رو هم ندارمنقل قول:
حتی برای مطمئن شدن روی تریال رفتم و یک کلید رایگان 30 روزه گرفتم ولی باز هم همون مشکل هستش و آپدیت از 9.8 کیلوبایت بیشتر نمیشه و چراغ اختار کاسپر روی حالت زرد میره و روی Fix که میزنم میگه اپدیتش کنم ولی نمیشه
سلام
اساتید اگر لطف کنند پاسخ سوال منو در پست 4385 بدند ممنون میشم .
:10:
شما از پروك سي استفاده ميكنيد؟چون كاسپر در تنظيمات ديفالت خودش اين قابليت رو داره كه بطور اتومات پروك سي را تشخيص ميده و زمانيكه شما به هر دليل اون برنامه را غيرفعال كنيد ممكنه كاسپر نتونه به اينترنت وصل بشه و عملا هم آپديتي صورت نميگيره چرا كه براي آپديت روي ------ ست شده.البته اين يك احتماله ولي خوب بايد بررسي بشه.نقل قول:
شما quick format كرديد؟نقل قول:
نقل قول:
نه hamilton جان از ------ استفاده نمیکنم فعلا پاکش کردم دوباره نصبش میکنم شاید مشکلش برطرف بشه نتیجه رو میام میگم
ممنونم :11:
اگه از اين اخطار خسته شدين مي تونيد به windows security center بريد و در بخش resources وارد پايين ترين گزينه يعني Change the way security center alert بشين و تيك سه گزينه رو بردارين و ok كنيننقل قول:
اما زماني اين اتفاق ميفته كه ديتابيست بروز نباشه يا اينكه تيك مربوط به بالا اومدن آنتي ويروس همراه ويندوز برداشته بشه و يا اينكه موقع Exit كردن، كسپر در حالت Pause Protection باشه يا اينكه همزمان از دو آنتي ويروس استفاده كني كه ديتابيس يكي بروز نباشه
با این متن هنگامی رو به رو میشم که وقتی وارد قسمت حسابداری الکترونیک بانک ملی ایران میشم !
میخواستم بدونم این آیا به انتی ویروس ربطی داره ؟ اگه داره چطور میتونم رفعش کنم ؟ قبلا میتونستم استفاده کنم ! البته NOD32 داشتم ولی از وقتی که نورتورن رو نصب کردم و بعد کاسپر این مشکل رو دارم !
نه hamilton عزیز فرمت کامل هم کردم .نقل قول:
از چند رم استفاده کردم همین مشکل وجود داره حتی با یک فلش هم امتحان کردم ولی این مطلب تکرار میشه
hamilton جان پاکش کدم دوباره نصبش کدرم فعلا که درست کار میکنه
سلام خسته نباشید.
من به یک ویروس برخوردم که این ویروس آپدیت کسپر را از کار می ندازه البته در دستگاه هایی که گرفتند کسپر آپدیت نمیشه اما در دستگاه خودم که آپدیته به راحتی ویروس تشخیص داده می شه.
اینم گزارش کسپر:
Detected
--------
Status Object
------ ------
deleted: Trojan program Trojan-GameThief.Win32.Nilage.ech File: V:\Autorun.inf
deleted: Trojan program Trojan-GameThief.Win32.OnLineGames.sobo File: V:\svdioajm.cmd
حالا من میخام یک دستگاهی که اینو گرفته پاکسازی کنم.
1- وینوزم عوض کنی و تو درایوا نری قبلش ویروس فعال میشه
2- آپدیت را از کار می ندازه
3- امکان وصل هارد به دستگاه خودم را ندارم.
4- یک free removal میخام که کارم را راه بندازه و آپدیت راه بیفته سپس با کسپر چکش میکنم
ممنون
کامپیوتر شما دارای Autorun.inf هست که راه حلش در تاپیک
روشهای حل مشکل Show Hidden Files
هست ولی اگه اصرار به استفاده از کسپر دارید می تونید با کسپر یک
Rescue Disk بسازید و کامپیوتر رو با اون بوت کنید و سپس هارد رو اسکن کنید.
سلام من خودم تمام اون روشهای حل مشکل Show Hidden Files را خواندم من removal این ویروس را میخام حالا از هر کی باشه.
ضمنا دفعع قبلی با رسکیو چک کردم ارور میداد database are curpted
Removal تو همون صفحه اول تاپیک Show Hidden Files هست.نقل قول:
من Rescue Disk درست کردم مشکلی نداشتم.طبق آموزش دوستان
اگه انجام بدید مشکلی پیش نمیاد.
من فکر کنم به یه مشکلی بر خوردم البته فکر کنم.این انتی ویروسه من دیگه اپدیت نمیشه.و اپدیت کامپلیت نمینویسه یا اصلا 100 درصد کامل نمیشه موقع اپدیت.در ضمن کاسپر هم اروری مبنی بر اپدیت نبودن نمیده.
شاید داره Hotfix یا Patch دانلود می کنه.بذارید دانلود ادامه پیدا کنه
تا خودش تموم بشه.معمولا دانلود Hotfix یا Patch خیلی طول می کشه.
برای من دیروز 3 مگابایت اپدیت کرد.
چرا جدیدا آنتی ویروس کاسپرسکی با سرعت خیلی خیلی کمی آپدیت میشه ؟ من با اینکه سرعت اینترنتم پرسرعت است ولی جدیدا خیلی خیلی با سرعت پایینی آپدیت میشه . کسی علت رو میدونه؟
بله.سرعت آپدیت خیلی اومده پایین.به نظرم چون حجم آپدیت هاشون بالاست و به دفعاتنقل قول:
آپدیت می کنن و خیلی یوزر دارن باعث شده بار ترافیکی سرورهاشون زیاد بشه و سرعتشون کم.
منم آنتی ویروسم که کسپر اسکی هستش آپ دیت نمی شه. ولی فکر نکنم که ویروس داشته باشم!!!نقل قول:
در ضمن وقتی که از طریق آف لاین آپ دیت می کنم که اصلا آپ دیت نمی شه باید بذارم کمی از اینترنت فایل آپ دیت بکنه و بعدش هم از طریق آف لاین آپ دیت کنم(که الان آپ دیت نمی شه!!!).
خوب من که گفتم که نمیره تا اخر وگرنه که خوب مشلکی نداشتم.وقتی اپدیت میکنم تا نصفه میره و هیچ اروری مبنی بر اپدیت نبودن نمیده.ولی خوب اپدیت کامپلیت هم نمینویسه.طبقه عکسی که گذاشتم.نمیدونم مشکل از کجاست.سرعتم هم پایین نیست که بگم سرعتم کمه و وسط اپدیت گیر میکنه که یهو با سرور قطع ارتباط میشه.
شما چقدر گذاشتین تا اپدیت همین طور ادامه پیدا کنه؟نقل قول:
برای من که ADSL 128 دارم گاهی اوقات تا 20 دقیقه هم کشیده.
چرا آپدیت کاسپر اینطوری شده ؟؟؟ افتضاحه ...خیلی خیلی کنده !!!!!!!!!!!!! کسی راهی سراغ داره یا میدونه علت چی است ؟
شما آخرين باري كه آپديت كرديد كي بود و چقدر طول كشيد؟نوع اتصال شما به اينترنت چيه؟نقل قول:
من اینترنت پرسرعت دارم....امروز بعد از 10 بار سعی و تلاش و در حدود 1 ساعت تونست 1 مگ رو آپدیت کنه !
اخه دوست عزیزه من.من که میگم اپدیت تموم میشه ولی نصفه .باز شما میگی که واستا اپدیت تا اخرش بره.من که گفته بودم اپدیتو وقتی میزنم کامل نمیشه و همون شکلی که صفحه قبل گذاشتم مییاد. مثلا تا 30 درصد میره یهو میشه 100 درصد و نمینویسه اپدیت کامپلیت یا هم تا 99 میره یا خوده 100 ولی انگار نه انگار که اپدیت شده.و نمیگه که اپدیت شده.منم مثله شما 128 دارم.فکر کنم مشکل من از جای دیگه باید باشه.چون اصلا اپدیت ها رو قبول نمیکنه و عجیب که کاسپر هم اروری مبنی بر اپ دیت نبودن نمیدهنقل قول:
من که هیچ مشکلی با آبدیت کاسپر ندارم..هر روز هم حدود 300 کیلوبایت خودش آبدیت میکنه وبه روز میشه..البته من از آخرین نسخه استفاده میکنم.......
یا خدانقل قول:
تایید میشه.
آپديت نسخه 8.0.0.454 كسپر واقعا حرف ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
آپدیت شما هیچ مشکلی ندارد و جای نگرانی نیست .
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم، با این تفاوت که من دیال آپ دارم و تا حالا اگه جمع بزنم 70 مگ گرفتم ولی انگار نه انگار. معلوم نیست مشکل از کجاست!نقل قول: