بازم ممنون ،يعني تو محيط فرمول نويسي 2007 اين امكان نيست؟؟؟نقل قول:
Printable View
بازم ممنون ،يعني تو محيط فرمول نويسي 2007 اين امكان نيست؟؟؟نقل قول:
من كه مسير رو اشاره كردم دوست عزيزنقل قول:
شما باز ميگي امكان پذير نيست
ايني كه اشاره كردم برا 2007 بود
اگه نه 2003 كه سربرگ نداره
در 2003 منو (menu) داريم و در 2007 سربرگ (tab)
مجيد جان ايني كه شما قرار دادي اشكال زياد دارهنقل قول:
اولين اون left to right بودن متن هست كه غلطه و بايد بعد از انتخاب با كنترل و شيفت راست right to left بشه
بعد از اون بايد متن justify بشه
و بعد بايد محدوديت انتهايي پاراگراف برداشته بشه
يعني اينكه اونو انتخاب كني و كيلك راست كني روش و paragraph رو بزني و در باكس before text و همچنين after text عدد صفر رو وارد كني
اينجور كپي كردن ها از اينترنت يا منابع مشابه مشكلات اين چنيني زياد به همراه داره
موفق باشي
دوست عزيزنقل قول:
تكرار سوال خلاف قوانين انجمن هست
سوال شما ديده ميشه و اگه كسي بلد باشه پاسخ ميده
در هر صورت مورد سوال شما بررسي نياز داره
پس عجله نكن
شاد باشي
نقل قول:
بفرما اینم همون فایل شماست
سعی کردم درستش کنم
من ورد 2007 رو که باز می کنم پیغام میده:
insufficent memory or disk space..word can't display some fonts
بعد خیلی از فونتها رو نشون نمی ده.در صورتی که من هم مموری بالا دارم هم هارد خالی...مشکلش از چیه؟
می شه کاری کرد این دیگه به نمایش درنیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
میگه که فضای لازم وجود نداره و ورد نمی تونه بعضی از فونت ها رو نشون بده.
درایو C رو یکبار چک کن و System Restore رو هم خاموش کن یا فضاشو به حداقل ممکن برسون شاید اینطوری مشکل حل بشه.
سلامنقل قول:
این SplashScreen ورده و موقع لود شدن ظاهر میشه .
یه راه وجود داره :
رو Desktop کلیک راست کن و یه Shortcut درست کن .
مسیر شرتکات رو فایل اجرایی ورد بزار مثلا این (اگه تو درایو C نصب کردی):
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\WINWORD.EXE
بعد از EXE یک Space بزن و بنویس q/ مثال :
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\WINWORD.EXE /q
یه اسم واسه شرتکات بزار و OK کن و شرتکات رو اجراکن
موفق باشید :40:
چه جوری می تونیم توی Word2003 حاشیه عمودی رو تنظیم کنیم.هر کار می کنم نمیشه.می خوام مثل حاشیه افقی بشه
؟؟؟
نقل قول:
خیر مشکل حل نشده بدتر شده
وفتی در داخل جدول تایپ میکنم و در یک خانه دیگرش کلیک میکنم زبان به طور اتوماتیک به انگلیسی بر میگردد و دیگر هم فارسی نمیشود عدد ها را نیز درست تایپ نمیکند
پس این روش مناسبی نیست:41:
راهی دیگری وجود ندارد.
ببينيد در مورد office 2007 :نقل قول:
کافيه به دايره ي بزرگي که علامت ويندوز روي اون هست رفته و در پايين اون کنار دکمه cancel ، گزينه ي word option رو انتخاب کنين . در سمت چپ صفحه اي که باز شد ، در قسمت advance ، کليک کرده و به قسمت پايين صفحه ايجاد شده برويد. در يک قسمتي است که فکر مي کنم Numeral نام داشته باشد ، انتخاب گزينه به صورت کشويي است و مي توانيد کلمه Hindi را انتخاب کنيد تا تمامي اعدادتان فارسي شود.
در office 2003 :
بعد از باز شدن equation ، منوي style ، رفته و در قسمت number يک قلم فارسي مانند B-titr انتخاب مي کنيد
البته اين راه حل در 2007 هم وجود دارد به شرطي که از طريق سربرگ insert ، به جاي اينکه مستقيم به گزينه ي equation برويد ، به گزينه ي object برويد و سپس اين کار ها را انجام دهيد.
موفق باشيد.
شما با ماوس بين خط كش افقي و لبه افقي كاغد كليك كنيد تا مشكل حل بشهنقل قول:
روش استاندارد همينه كه اشاره كردمنقل قول:
شما چون د رخانه هي جدول زبان انگليسي براش انتخاب شده اينجوري ميشه
من قبلا چند متن با ورد سيو كردم ولي وقتي بعد از عوض كردن ويندوز انها رو باز مي كنم پيغام file convertion مي ياد و وقتي گزينه اي انتخاب مي كنم حرفهاي عجيب غريب مي ياد ايا راهي براي درست كردنش هست
ممنون
من وقتی با word 2003 تایپ می کنم خطها صاف نیستند و به سمت بالا متمایل می شه علت چینه ؟ :31:
شما بايد قبل از ايجاد جدول ، ابتدا Right to left کنيد و Align right نيز کنيد سپس Insert/table ، آنگاه هم جهت حرکت خانه ها در جدول از راست به چپ است و هم قلم تمامي سلولها فارسي است. اما اگر بعد از ايجاد جدول دو گزينه ي مربوطه را کليک کنيد فايده اي ندارد و اگر علامت انتخاب کننده ي جدول که در جداول فارسي در بالاي سمت راست (شمال شرقي) و در جداول انگليسي در بالاي و سمت چپ (شمال غربي) جدول قرار دارد.نقل قول:
براي اين کار توصيه مي کنم در صفحه ي بعد پس از مراحل گفته شده جدول ايجاد کنيد و تک تک ستون ها را از بالاي ستون به طوري که فلش سياه رنگ به سمت پايين ظاهر شود ، انتخاب کنيد و درون ستون جدول جديد paste کنيد و اين کار را براي تک تک ستون ها که معمولاً در صفحات word چندان زياد نيست ، تکرار کنيد. و از آن پس با خيال راحت کارتان را انجام بدهيد. :11:
من با پرینت این صفحه ها مشکل دارم . توی ورد اون قسمت که توی عکس با خط قرمز نشون دادن اعداد کسری رو انتخاب میکنم و ویرایششون میکنم . یعنی اعداد خودشون رو پاک میکنم و اعداد خودم رو مینویسم ولی متاسفانه پرینت نمیشه و کاغذ سفید تحویلم میده ! :41:
یه مشکل دیگه اینکه در قسمت page color رنگ صفحه رو هم تغییر میدم اونم پرینت نمیشه ! حتی توی پرینت پریویو هم نشون نمیده که کاغذ تغییر رنگ داده ! سفیده !:41::41:
سلامنقل قول:
معمولا نبايد اينطوري بشه
ولي شما اين نرم افزار رو دانلود كن و استفاده ببين مشكلت حل ميشه
کد:http://rapidshare.com/files/97337017/Advanced.Word.Repair.v1.2.0.0.Retail-ZWT.zip
يه عكس از اون حالتي كه ميگي اتفاق ميفته بذار تا چك كنيمنقل قول:
يه نمونه فايلت رو بذار تا چك كنمنقل قول:
با سلام
من یه متنی دریافت کردم ولی همهء فونتهای Encoding رو امتحان کردم اخرش هم متن رو نتونستم با هیچ فونتی بخونم، حالا کپی کردم توی ورد 2007 ولی با هیچ فونتی نتونستم بخونمش، کسی میتونه کمکم کنه که بخونمش؟
یه خط از متن رو میذارم :
ÚÇÔÞی �یÔ˜Ô ÎæÏÊ ¡ ÞáÈãæ ÞÑÈæäی ä˜ä
اين نمونه ها بايد قبل از اينكه توي ورد كپي بشن متنشون خونان باشه وگرنه وقتي توي ورد كپي ميشن به هيچ وجه درست بشو نيستننقل قول:
ممنون از توجهتون
حالا یعنی هیچ راه حلی برای خوندن این متن نیست ؟
خواهش ميكنمنقل قول:
منبع فايلتون چي هست؟
از كجا اينو در ورد كپي ميكنيد ؟
:41::41:نقل قول:
کد:http://www.justupit.com/get.php?id=2f53489171177ca0bd14a8ed4d1d43ff
راستش این متن رو از ایمیل خودم کپی کردم در ورد، ایمیل دادن ولی معلوم نیست با چه فونتی تایپ کردن؟!نقل قول:
در پی نوشت ها میخوام ه را تایپ کنم اما به صورت گرد در نیاد. یعنی به صورت دو چشم بمونه. (به عنوان هجری) word 2007
چطوری؟
آیا راهی هست که پی نوشت ها (فارسی) به ترتیب حروف الفبا لیست بشوند؟
شما روي همون مثلث كوچيكي كه با كليك كردن بر روي فرمول بهش مي چشبه و الان توي شكلت هم پيداست كليك كن و گزينه change to inline رو بزن تا مشكلت حل بشهنقل قول:
شما اگه دوست داري اون ايميل رو به من فوروارد كن ببينم مشكلش چيهنقل قول:
اگه منظورت اينگونه هست " هـ " بايد ببينيد روي صفحه كليدتون چه كليدي علامت كشيدگي رو ميزنه همونو استفاده كنيدنقل قول:
مثلا برخي از صفحه كليدها از SHIFT+J براي اينكار استفاده ميكنن
دوستان این فایل رو هر کاری میکنم نمیتونم درست بکنم.
آخر خط رو مرتب نمیکنه(یه دست نیست)کد:http://rapidshare.com/files/232911366/1.rar.html
خیلی ممنون میشم درستش بکنید و دوباره آپلودش بکنید.
نمیدونم چشه.نیازم دارم بهش.
سلام.من هر کاری میکنم این خطی که زیر صفحه ایجاد شده برای رفرنس را سمت راست قرار دهم نمی تونم.یک داکیومنت دارم که فارسی هستش.در این فایل رفرنس که شماره می ذاره بالای کلمه و توضیحات رو پایین همون صفحه قرار می ده ،خط بالای توضیحات سمت چپ قرار داره در حالیکه توضیحات فارسی هست و باید سمت راست باشه.چه کار کنمش.
نقل قول:
بیا درستش کردم.
[html] http://googleehsan.persiangig.com/doc.rar[/html]
نقل قول:
سلام
آره راهی هست
شما می تونید با استفاده از کلید شیفت + ~ یا ترکیبی از کلید شیفت و یکی از کلیدهای دیگر (بهتر است کلیه کلیدها امتحان شود چون برای ویندوزهای مختف فرق دارد)
معمولا کلید شیفت با ~ یا فاصله یا T می باشد
ولی بهتر است با ترکیب کلیدها امتحان کنید تا برای صفحه کلید خودتان پیدا نمایید. البته با استفاده از خط کشیده هم می شود که با کلید شیفت + J می باشد ولی زیاد قشنگ نیست.
سلام مجدد به شما
من میخوام به صفحاتم شماره صفحه وارد کنم به این ترتیب که شماره صفحات از صفحه سوم شروع بشه یعنی به اینصورت که صفحه سوم شماره 1 بخوره و صفحه چهارم 2 و .... و دوصفحه اولم هیچ شماره ای نخوره . باید چیکار کنم ؟
ممنون از راهنمایی شما
سلام
وقتی در ورد دکمه اسپیس به جای انداختن فاصله نقطه میگذارد
و علامت پارگراف حذف نمیگردد ؛
باید چه کار کنیم ؟
سلام
سوال من اینه که چه طور می تونم تو ورد 2007 تنظیم کنم که مثلا توی یه صفحه 23 سطر وجود داشته باشه ؟ و چه جوری می تونم طول هر سطر و فاصله بین سطور رو تنظیم کنم؟ اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
از تركيب كليدهاي CTRL+SHIFT+8 استفاده كنيدنقل قول: