سلام دوست من به نظرم یه خورده قیمت رفت بالا مدل دیگری نیستنقل قول:
من نیازی به امکانات این مدل ندارم
سلام دوست من به نظرم یه خورده قیمت رفت بالا مدل دیگری نیستنقل قول:
من نیازی به امکانات این مدل ندارم
سلام دوست عزيزنقل قول:
پخش رو ميتوني پايونير مدل 5252SD بگيري قيمت هم 177 تومن.البته مدلهائي كه بلوتوس دارن قيمتهاشون بالاست.مثل 8150BT كه 290 تومن قيمت داره
اسپيكر رو هم كن وود 718EX حدود 85-90 تومن
بايد آمپ هم تهيه كني و برات ميبندند،امپ كن وود مدل M845 كه اون هم حدود 120 تومنه.
40 تومن براي اكسسوريز و 50 هم نصب.
موفق باشي
دوستان من به یه مشکل برخوردم
سیستم من اینه
پخش : pinoneer 6512 ( البته فک کنم چینی باشه ولی پخشه خوبیه )
باند : 6975 pioneer
ساب : pioneer ts-w307d2 1200 wat
امپیلی : روش نوشته pioneer نمی دونم درسته یا جعلی 1600 وات
حالا مشکل اینجاس که وقتی صداشو میبری بالا تا میخواد بیس بزنه سیستم قطع میشه و صدا فقط از باندایه جلو که به پخش وصلن میاد ( همون باندایه فابریک ) بردم نشون دادم گفتن از آمپیلی هست ساب و ساپورت نمی کنه دوستان نظر شما چیه ؟
اگه از آمپیلی هستش یه آمپیلی هم واسه این سیستم پیشنهاد بدین ؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.روزه نمازه اساتید و دوستان قبول درگاه حق انشاا... .دوستان من 206دارم میخوام یه سیستم صوتی و تصویری نصب کنم روش بودجه منم 200تا400 هست.میخوام حتما دی وی دی خور باشه و با مخلفات(mp3,wma,یاmp4) و یو اس بی خور یا بلوتوث دار باشه از بین یو اس بی و بلوتوث یکیش باشه اگه جفتشم تو این قیمت باشه خوبه میخوام یه ال سی دی جلو و یدونه هم عقب پشت سری بغل راننده نصب کنم.زیادم نمیخوام بکوب باشه خیلیم پایین نباشه کیفیت خوب باشه ممنون میشم راهنماییم کنید اگه هم بودجه بالاتر میخواد بگید تا چه حد.اگه زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم.علی یارتون یا حق.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
سلام ! ماشین ما 405 هستش با پخش فابریک خودش. وقتی حدود نیم ساعت آهنگ گوش میدیم خیلیییییی داغ می کنه (مخصوصا ظهر ها) و دیگه نمیتونه سی دی بخونه می خواستم از اساتید گرامی بپرسم میدونند مشکلش چیه ؟ با تشکر
شرمنده :23:.نقل قول:
من که مدل دیگه ای که cd خور نباشه نمیشناسم بقیه دوستان باید کمکت کنن.
مرسینقل قول:
مطمئنی اسم مدل رو درست نوشتی؟من توی نت مدل پخشی به اسم 5252sd پیدا نکردم.40
تومن اکسسوریز ....میشه ریزتر بشی که چی باید گیرم.
واقعا 50 تومن پول نصب میگیرن؟
یکم گرون شد.
نمیشه سیستم رو طوری مچ کرد که 295 پول پخش بلوتوث 8150 بدم.کلا واسه اسپیکر و آمپ و اکسسوریز و نصب 150 کنار بذارم؟
به نظر میاد این مدل 8150BT ورودی USB نداره.
همون مدل Sony MEX-BT3850U خوب نیست؟
ببخشید اینقد سؤال پرسیدم.
سلامنقل قول:
آمپ شما پروتكت ميكنه.يه عكس ار آمپلي فاير و تنظيمات و سيمكشي آمپت بزار .از سيمكشي ساب هم همينطور.
سلام،از شما هم قبول باشهنقل قول:
شما يه ماه پيش همين سوال رو اينجا
مطرح كرديد و امير جان هم پاسخ دادند
با اين بودجه نميتونيد سيستم ببنديد،ولي ميتونيذ از پخشهاي چيني استفاده كنيد. من يه مدل رو يه ماشين آژانس ديدم بسته بود بد نبود.مدلش يادم نيست. طرف گفت 400 خريده.
LCD ش مثل پايونير بيرون ميومد،ظاهرش مثل پايونير بود.
پخش مشكل داره.به سرويس كار مراجعه فرمائيد.نقل قول:
ببخشيد اشتباه تايپي بود. منظورم 5250 بود.نقل قول:
منظورم از Accessory همون پك برق و سيمهاي RCA و فيوز بود.
هزينه نصب بستگي به تميز كار كردن نصاب و انصافش داره. بيشتر از اينها هم هست. ولي شايد كمتر هم بگيرن.:41:
سيستم بازي خرج داره دوست من:8:اگر بخواهي سيستم خوب با امكانات روز داشته باشي بايد سر كيسه رو شل بفرمائيد.:46:
چرا ورودي پورت USB داره.
من با پخشهاي سوني موافق نيستم.
سلام داداش منم دیدم پست اقا امیرو اما بدش هم بنده بودجمو گفتم کسی جواب نداد تاپیک زدم شما فرمودی بیام اینجا حالا اومدم اینجا یه راهنمایی کامل بکنید لطفا.در ضمن داداش من اخر پستم گفتم اگه بودجه بیشتر میخواد در چه حدی باشه؟با اون امکاناتی که گفتم چه بودجه ای مناسب؟امپ و این چیزا هم اگه لازم نیست نمیخوام:40::40:نقل قول:
والا باندارو که دوستان قیمت داده بودن 200 حالا شما گرون خریدی 260 بحثش جداسنقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پخش هم که تو پستتون چیزی نگفتین
در کل منم اگه سیستم باز نباشم ولی نگه اینجوری که میگی باید سیستم بازا رو هوا میزن قطهاتتو عزیزم :46:
نظرتون راجع به این سیستم چیه؟نقل قول:
پخش کنوود 8013ul قیمت 190 تومن
باند کنوود 718 قیمت 70 تومن
آمپ sound stream pcx4.540 فکر کنم قیمتش 130 تومن
ساب هم کنوود 3012 یا جی بی ال 1204 یا ساند استریم pw12l قیمتشون زیره 80 تومن
باکس و پک 40 تومن
و در آخر می خواستم بپرسم چرا پخش Sony MEX-BT3850U را تأیید نکردید.
نسبت به کارایی که داره واقها مفته.قیمتش 145 هزار تومان .
با این پخش خیلی در هزینه ها صرفه جویی میشه.
ممنون
سلام امير جان،شما صحيح ميفرمائيدنقل قول:
من نظرم اينه كه اگه ميخواهي پخش DVD بخري پايونير بگيرمثل مدل 5150.قيمتش بالاهست ولي خيالت راحته
من فقط يه مدل كن وود رو شنيدم و صداي خوبي داشت. شايد مدل انتخابي شما هم خوب باشه كه هست:46:نقل قول:
ساب رو من با 1204 موافقم.
صداي سوني رو خوشم نمياد البته سليقه منه شما اگر چشت رو گرفته بگير.من فقط پيشنهاد ميدم. صداش رو بشنو اگه ميتوني بعد مقايسه كن و خريد.:46:
مرسی حمید جان از راهنماییت.داداش من کجا میتونم این مدلیو که شما فرمودید امکانات و مبلغشو ببینم.در ضمن من 206 تیپ2 دارم مشکلی نداره که این سیستمو روش نصب کنم.کلا اگه با امکانات و شرایط من یه راهنمایی کامل کنید ممنون میشم.شرمنده خیلی سوال میکنما.علی یارت
دوستان من با 500 هزار تومان ميتونم يه سيستم توپ ببندم؟
سلام دوسته عزیزنقل قول:
کاری به ایشون ندارما
ولی dls ها 200 تومن نیست . بالای 230-240 تومنه
کلا بچایه اینجا قیمت پرت زیاد میدن
بعد میری بازار میبینی این خبرا نیست
:40:
به نظر شما آمپ 4 کاناله بگیرم یا مونو؟نقل قول:
دوستان
یه ساب که بشه با 7541 مچ کرد پیشنهاد میدید نمیخوام بیشتر از 80 تومن بشه!
ممنون
اصلا میشه به 7541 ساب وصل کرد؟
help me !:11:نقل قول:
سلام دوستان
کسی از قیمت تیونر تلویزیون برای ظبط های 2din پایونیر خبر داره؟
سلام به همه اقایون یه سوال درباره انتخاب باند داشتم.بین باند 6975 پایونیر (مدل جدیدش) و P953 جی بی ال کدوم یکی رو در کل ترجیح میدید؟ از همه نظر مثل قدرت Bass، شفافیت صدا، دوام و...
بلندگو قبلی که داشتم 718 کنوود (اصلی) بود به علاوه آمپ KAC5201 کنوود.
لطفا به این مطلب هم که میشه جنس اصلی این باندا رو پیدا کرد یا نه هم توجه کنید.
و یه سوال دیگه کلا با این مبلغ هزینه بهترین انتخاب برای باند چیه؟ هزینه امپ هم در حد 70 تومان. تشکر
نظرتون راجع پخش Kenwood KDC-X7009U چیه؟
همه چیزیم داره حتی بلوتوث قیمتشم 160 تومنه.کد:http://india.kenwood.com/products/ca...09u/index.html
آقا حمید کجایی به داد ما برسی؟نقل قول:
متاسفانه باید عرض کنم که چند روز که دارم دنبال نصاب در شهرمان می گردم که این سیستم پیشنهادی شما رو ببندن.خودشون تصدیق می کنن که نمی تونن به خوبی نصب کنن.
به این فکر افتادم که پیشنهاد حرفه ای شما رو حروم نکنم و کارو دست این کارنابلد ها ندم.
تصمیم گرفتم که فقط پخش و یک جفت اسپیکر ببندم. (نه آمپ ، نه ساب).ولی بجاش پولمو بذارم روی پخش بهتر که این قابلیت هارو داشته باشه:
1.قابلیت پخش Mp3/WMA/DVD/Divx/Mpeg-4
2.USB خور
(3.حتی الامکان بلوتوث خور ، اصراری روی این مورد ندارم.)
پیشنهاد خود من برای این شرایط پخش Sony XAV-60 است.
کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666073678
و برای اسپیکر هم از بین اسپیکرهای زیر به پیشنهاد شما یه مدل را انتخاب کنم:
Sony XS-GTX6930L
Kenwood KFC-HQ718EXکد:http://www.sony-asia.com/product/xs-gtx6930l
کد:http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Speakers/KFC-HQ718EX
Kenwood KFC-HQ718
Infinity Reference 9613iکد:http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Speakers/KFC-HQ718
Earthquake VTEK-693کد:http://www.crutchfield.com/S-BT3hPYfit3z/p_1089613I/Infinity-Reference-9613i.html
کد:http://www.earthquakesound.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=322&category_id=162&option=com_virtuemart&Itemid=82
در این مدت کوتاه خیلی ازتجربیات شما استفاده کردم.امیدوارم با تغییر عقیدم باعث ناراحتی شما نشده باشم.
در هر صورت ممنونم
سلام من الان رفتم مشخصات 7541 رو نگاه کردم زده رو حالت بریج 2 تا 278 وات میده خوب من الان 2 کانال ش رو دادم به باندا که 111 وات میده بهشون .
حالا میخوام بدونم الان اگه بخوام یه ساب 300 وات بگیرم میتونم به 7541 وصلش کنم یا نه؟ تغذیه میشه یا نه؟
نظرتون درباره ساب 1204 jbl چیه ؟
دیدم چند مدل مختلف داره 1204 BR
1204BP
GTO CS 1204 t
CS 1204b
فرقشون تو چیه؟
قیمتشم اگه بدید ممنون میشم.
قیمتش زیر 80 تومنه.نقل قول:
نقل قول:
من کلا یه ساب 300 واتی میخوام که با 7541 مچش کنم
جالا اگه میشه یه ساب خوب معرفی کنید .
ممنون:11:
الان میگن 1204 قدیمی شده دیگه
1.SoundStream PW12L
2.Kenwood 3012
3.MTX T4512
4.MTX T4510
اولی و چهارمی زیر 80
دومی و سومی زیر 85
ممنوننقل قول:
بین 3012 با 1204 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
ای بابا هیشکی نمیدونه یعنی؟
سلام،خواهش ميكنمنقل قول:
اينجا ببين:
کد:http://www.pioneershop.ir/
يه سيستم معمولي.خيلي كمه براي توپ:41:نقل قول:
اگه ميتوني مونو براي ساب بگيرنقل قول:
به نظر من آلپاين بگير مدل SWE-1243نقل قول:
JBL رو داري با Pioneer مقايسه ميكني.مسلمه كه 953 بهتره. البته ديگه نيست ولي كلا JBL بگير هر چي بالاتر بگيري كيفيت بهتري دريافت ميكني و البته قدرت بيشتر.نقل قول:
718 كه خوب بود. به نظر من 718EX بهتر از 6975 چينيه:46:
با اين امكانات بايد مناسب باشه:8:نقل قول:
در خدمتم:46:نقل قول:
با تمامي اين اسپيكرهائي كه فرمورديدفبايد آمپ وصل نمائي تا درايو بشن.نقل قول:
شما هم ميتوني پخش 5150DVD پايونير بگيري
اينجا رو مطالعه كن:
کد:http://www.pioneershop.ir/
JBL الان چهار سري ساب ميزنهنقل قول:
GTI
Power
GTO
GT5
از بالا به پائين بالاترين كيفيت و بيشترين قدرت رو دارند.
اين مدلهاي BR يا BP هم سابهاي مدل پائين هستند كه تو باكسهاي BandPass يا Ported ميزارن و به نوعي با باكس كارخونه اي عرضه ميشن.
شرمنده سوالم رو اینجا مطرح میکنم....
تاپیک موزیک که بسته شد...
از دوستان کسی سایتی یا لینکی سراغ داره که آهنگ های تکنو توپ مناسب ماشین داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
برای ساب پایونییر d2...امپلی چند وات بندازم ذکر مدل و قیمت لطفن
سلام
یکی از رفیقام 405 خریده میخاد تا 300 تومن یه جفت باند و ضبط توپ برای ماشینش بگیره!
کیفیت صدا و بیس خوبی داشته باشه.
USB هم حتما بخوره.
یه چند مدل خوب معرفی کنید ممنون میشم.
مرسی داش حمید از راهنماییت:11:
اگه من بخوام باند 500 وات بگيرم و يه ساب 600 واتي آمپلي بايد چند وات باشه ؟
يعني 500 + 600 = 1100 و براي همين بايد 1200 وات آمپلي بست ؟
من اطلاعاتي ندارم در اين ضمينه
نميدونم بايد چي بخرم
واسه پرايد ميخوام.براي باند جلو فابريك پرايد ميشه كامبونتي جايگزين كرد كه صداي خوبي داشته باشه و با باندها و ساب مشكلي نداشته باشه
و آيا خازنهم بايد بزارم
احتمال 90% يكي از ضبط هاي زيري رو ميگيرم
قيمت JVC-KD-DV5606 و JVC-KD-DV5605 رو 195 هزار
قيمت JVC-KD-DV7406 و JVC-KD-DV7405 رو 265 هزار
آيا اين ضبط ها mpeg 2 رو راحت پخش ميكنن ؟ و تماس تلفني رو ميشه باهاش برقرار كرد ؟
و سوال آخرم در مورد ضبطهاي سيلكس هست.بهد از آخرين مدلهاش كه 23000 بود مدلش و مانيتور 7 اينچ تاشو بود و قيمتش 190 تومن بود چندين مدل 2010 جديد زده كه تا 320 قيمت دارن.اين ضبط ها خوب هست واسه خريد ؟ يا همون jvc بخرم با يه مانيتور فله اي ؟
سلام،بفرمائيد:نقل قول:
کد:http://www.tuningtalk.com/forum/topic-t11376.html?sid=533031fccbd1a39c9fa70baee87ed1da
آمپ زياد قوي نياز نداره، 400-500 وات RMS بهش بده حالا از هر برندي خواستي بگير.نقل قول:
خواهش ميكنم امير جاننقل قول:
ببين دوست من براي انتخاب آمپليفاير براي درايورهاتون،بايد توان نامي يا RMS اونهارو در نظر بگيريد و آمپليئي كه براش انتخاب ميكني يه 20% الي 30% توان بيشتري رو بتونه خروجي بده. البته اگر سيستم از نظر تامين برق مشكل نداشته باشه (كه همچين سيستمي تو ايران من كم ديدم)نياز به توان بيشتر امپلي نيست.نقل قول:
در مورد نصب كامپوننت براي استيج جلو پرايد به هيچ عنوان توصيه نميشه.يعني هيچ هزينه اي براي اسپيكرهاي فابريك استيج جلوي پرايد ننمائيد.اگر ميخواهي كامپوننت ببندي بايد حتما تو كيك پنل باشه و روي در نصب شه.
در مورد پخش هاي JVC من اطلاعاتي ندارم ،شرمنده
پخشهاي متفرقه مثل سيلكس رو هم نشنيدم :41:
از برند پايونير ميتونه استفاده كنه ولي كيفيت اصلا تضمين نميشه(تو اين رنج قيمت:41:)نقل قول:
از برند اینفینیتی امپ 2 کاناله میخوام که رو 2 اوهم 30-125 وات بده ممنون میشم بهم معرفی کنید :31:
با سلام خدمت حمید خاناقا من 1دونه kiker l7 رو با آمپ ph 5000 درایو کردم می خواستم یک دونه ساب l7 دیگه بگیرم ایا با این امپ جواب می ده ؟ باکسم الان 140 لیتر به نظرت تا 200 می تونم تو پرشیا بزارم؟ یا اصلا بی خیال ساب دوم شم یک ساب بهتر با یک آمپ بهتر بخرم بودجشم تا 850 بدون ساب و امپ فعلی (کم و زیادش خیلی مشکلی نیست)ممنون می شم راهنمایی کنی
سلام قیمت
pionner 308f
ممنون
امروز رفیقم ساب بست رفتیم بیرون ولوم دادیم بعد30 دقیقه بو امد تو ماشین و بعد از چند لحظه آمپ خاموش شد فک کردیم سوخت دست گذاشتم رو آمپ سوخت دستم یه چند دقیقه که گذشت باز شروع به کار کرد آمپش infinity 7541
مشکلی داره؟
تا قبلش که ساب نداشت اینجوری نشده بود.
سلامنقل قول:
هم سابتون خوبه و هم آمپتون،براي پرشيا كافيه، براي چي مخواهي يه ساب ديگه اضافه كني؟برقت چيه؟سيمكشي؟دينام؟
باكست رو خودتون ساختي؟پورتده ديگه؟اگه ميشه يه عكس بزار از سيستمت.
ميتوني باكس بزرگتر هم جا بدي ولي بايد دقيق اندازه بزني تا بتوني جابجاش كني.
قيمت ندارم ولي بايد حول وحوش 60-65 باشه دقيق نميدونم:41:نقل قول:
همين ساب؟حتما فري اير بستي،گرم شدن بيش از حد آمپ ماله Free بستنه.آمپت بيش از حد گرم شده و مدارهاي حفاظتي فعل شدن و پروتكت كرده.البته به نظرم سيستمون تنظيم نيست. من نشنيده بودم 7541 پروتكت كنه.البته راستش تا حالا با ساب تست نكرده بودم.هميشه با اسپيكر بوده.
زماني كه موزيك گوش ميداديد صدا ديستورت نبود؟
چه بوئي آمد ؟ساب نو هستش؟شايد بوي كوئل باشه؟
عكس بزار از نصب سيستم.