میشه بیستر توضیح بدین من وقتی Nertwork رو میزنم تصویر زیر میاد و اتفاقی نمیوفتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
میشه بیستر توضیح بدین من وقتی Nertwork رو میزنم تصویر زیر میاد و اتفاقی نمیوفتهنقل قول:
درسته همینجایه!نقل قول:
ولی باید بقیه رو هم نشون بدن.
شما از مخابرات دارین؟
چه جوری عکسمو بزارم؟
کمک!:19:
شاتل عجب حالي داده به ما 10 گيگ مجاني
چرا؟؟
ايول:27:
نه از شاتل سرویس دارمنقل قول:
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
منم میخوام خداااا:18:نقل قول:
او چه خبره 46 نفر روی پرت من شیر شدن :18::18:
چه جالب! با تغییر اسم سیستمشون میتونن با هم چت هم بکنند :5:نقل قول:
دوستان توجه داشته باشند که با وجود اینکه 46 نفر همزمان در حال استفاده از یک پرت هستند و با توجه به اینکه همه مشهد و از شاتل سرویس دارن و همانطور که میدونید کلیه سرویس ها روی 2 مگ ( خودم الان دارم با 256 kB/s دانلود میکنم پس بقیه هم سرعتشون همینه چون همه تو یک مرکز مخابراتی هستند) بسته میشه پس این خودش یک مدرک محکمی بر این است که دانلود شبانه از طرف شاتل محدود میشه و هیچ ربطی به پهنای باند و مخابرات نداره چون به وفور دیده شده که پشتیبانی دلیل کم سرعتی رو از پر بودم پهنای باند و در تقصیر مخابرات میدونهنقل قول:
شما تونستی چت کنی؟:46:نقل قول:
من صبانت دارم. از چت کردنمون هم گذشته :46:نقل قول:
از روی مشابه وایرلس خارجی این شوخی رو کردم :46:
آقا چه جوری منم عکس شیرینگمو بزارم؟
کمک:19:
با دکمه print screen روی کیبورد عکس بگیر بعد تو برنامه نقاشی پیس کن بعد تو یک سرو آپلود عکی آپلود کن و لینکشو بذار اینجانقل قول:
تا مرحله آپلودش رفتم.....نقل قول:
تو وتن دانلود آپلود کردم.حالا چه جوری بزارم اینجا؟
باید کدوم لینکشو کجا بزارم؟
اونی که نوشته forum link بعد کپی کن همینجانقل قول:
چقدر کمه کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟مشهد هستی؟
مخابرات 128. مرکز مخابرات المهدی.
شبا تا 8 نفرن زیاد میشن!
پس چطور من که مرکز فرشچیم iman-pc *Ali-pc و یک چند تای دیگه که تو لیست شما هست تو لیست منم هست :5:نقل قول:
iman-pc که خودمم.زیاد عجیب نیست تو46 نفر یک iman و ali پیدا مشن دیگه:31:نقل قول:
حالم و گرفت شاتل در حد تیم ملی
سرعت روز خوبه تا 190 دانلود داره . همین که ساعت 1 شب میشه میره روی 30 الی35 بیشتر هم نمیشهههه
چکار کنیم حالاااااااااا
بچه ها شما هم اینجوری هستید ؟؟
چند وقته ؟؟
شاتل گند زده رفتخ پی کارش
ماله منم همینطوری شده
روزا سرعتم 200-250
شب که میشه میره رو 35
البته حدود یه هفته است
نقل قول:با کانکشن v p n وصل میشین یا boardbandنقل قول:
من با v p n .اصلا با broadband وصل نمیشه!نقل قول:
میگن مخابرات اینجوریه.:5:
الان همه اینجوری هستننقل قول:
بیشتر از 35 سرعت نمیده:19:
گند زده به دانلود شبانه:19:
الان مخابرات v p n رو بسته یانه ؟نقل قول:
یعنی بسوزیم و بسازیم !!!!!
همون بهتر زودتر مخابرات فیبر کنه .
آمیننننن
یارب العالمین.نقل قول:
همه این جا میگن که مخابرات فقط به افرادی که فیبر شده خطشون سرویس میده:13:. ولی باور کنید بنده قبل از این که صبانت بگیرم رفته بودم دفتر خدمات مشترکین درخواست داده بودم که چند تا فرم و یک تقاضا نامه دادن گفتن هر موقع درخواستا به حدنصاب برسه خبرتون میکنیم. خلاصه گذشتو من از صبانت سرویس گرفتم. چند ماه بعد بهم زنگ زدن گفتن همه کاراتون انجام شده بیاید که قراردادو نهایی کنیم:18: منم که دیگه راحت بودم اون موقع گفتم نه دیگه چند ماهی دیر زنگ زدین:41:(ای داد... به راحتی میتونستم 256 بگیرم) و از نوبت خارج شدم.
you should have got it dude!:41:نقل قول:
کی گفته با broadband وصل نمیشه من که الان یه سال بیشتره با broadband وصل هستمنقل قول:
مرکز استقلال
برو:نقل قول:
یه شماره بزن که فیبر نوری نباشه ببین چی میگهکد:http://www.tci-khorasan.ir/tabid/82/ctl/IsKafoNoori/mid/867/Default.aspx
ولی اگه اینطور باشه که میگی خیلی اشتباه کردی تاسف باید خورد.:41:
من شمارم فیبر نیستنقل قول:
اما برام میزنه سرویس دایر است
برم مخابرات بگیرم؟ دی:
این یعنی اینکه شما از شرکت ها سرویس میگیرین و اگه یه شماره بدین که فیبر نباشه و از شرکت ها هم سرویس نگرفته باشه مینیویسه شماره در کافوی نوری نمیباشد.نقل قول:
واگه خط فیبر باشه یه فرمی باز میشه برای ثبت نام ADSL
محسن جان اطلاعاتت من و کشته .
خرابتم . ممنونننننننننننن
:11:نقل قول:
خواهش میکنم محمد جان.(چون اسمتو نگفتی)
جداُ؟چجوری باید وصل کنی؟من و چند تا دیگه از بچه ها که هر کار کردیم نشد!نقل قول:
یک توضیح بده!
راستی چه فرقی با v p n میکنه؟
اه... لعنتی این صبانتم امشب دوباره قطع شده الان حدود 45 دقیقه هستش که وصل نمیشه... بعد از چند وقت اومدم دانلود شبانه کنم. الانم با اینترنت ذعالی اومدم اینجا :2::2::2:
من فقط اینو فهمیدم که وقتی با v p n وصل باشی تو قسمت my network place بقیه افراد آنلاین رو هم نشون میده ولی تو broadband این شکلی نیست و بقیه رو نشون نمیدهنقل قول:
در ضمن پشتیبانی مخابرات خودش گفت با broadband وصل بشم
البته اینارو تو پ.خ برای شما توضیح دادم
اسمش روش ديگه صبا:31:نقل قول: