The Sims 2 IKEA® Home Stuffنقل قول:
Printable View
The Sims 2 IKEA® Home Stuffنقل قول:
خب چجوری شهر بسازیم ؟؟؟ برای شهر ساختن نیاز به نرم افزار خاصی داریم ؟؟؟ آگه آره لطفا بذار ...نقل قول:
+++
اینم یک ماشین دیگه :نقل قول:
2008 Bmw M3 E92
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با حجم 1.015 مگابایت :کد:http://sakura.modthesims2.com/files/3/4/0/6/2/4/MTS2_Fresh-Prince_726596_F-P_2008_BMW_M3_E92.zip
خب از خود the sims2 هم ميشه شهر ساخت از sim city هم ميشه استفاده كرد.نقل قول:
که چی کار می کنه؟نقل قول:
چجوری میشه از تو خود سمیز 2 شهر ساخت ؟؟؟ منظورم شهری که خودت بتونی خیابون هاش رو تعیین کنی !!!!نقل قول:
سلام.
.
.
.
Microsoft X-Box 360
دانلود با حجم 225 کیلوبایت ( برای کسانی که پک nightlife رو دارن ) :
.کد:http://sakura.modthesims2.com/files/6/2/6/4/8/MTS2_cevic_140659_XBox360-EP2.zip
___
دانلود با حجم 225 کیلوبایت ( برای کسانی که فقط سیمز 2 و پک University رو دارن ) :
کد:http://sakura.modthesims2.com/files/6/2/6/4/8/MTS2_cevic_140658_XBox360-noEP.zip
نه از خود سيمز 2 نميتونيد شهر بسازيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط با Sim City :46:
این رو باید در کدوم پوشه بریزیم؟نقل قول:
همه ي دانلود ها در اين پوشه :نقل قول:
My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
می گم جریان ماشین چیه خودمون میتونیم باش بریم بیرون
چطوری ماشین بخریم اگه پچی چیزیه دوباره بزارید
تو قسمت 3 نقطه ( توی قسمتی که عکس مبل و چراغ داره ( اسمش رو یادم نیست ) )؛ یک عکس ماشین هست روی اون کلیک کنی لیست ماشین ها برات می یاد.نقل قول:
___
سؤال :
چجوری میشه حداکثر تعداد کارمندهای فروشگاه رو بالا برد ؟؟؟ مثلا بتونی 20 تا کارمند استخدام کنی .
Lamborghini Gallardo
دانلود با حجم 1.4 مگابایت ( در چندین رنگ مختلف ) :
کد:http://sakura.modthesims2.com/files/6/2/6/4/8/MTS2_cevic_432065_LamborghiniGallardo.zip
و البته بايد پك nightlife رو داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر چقدر كه دوست داري ميتوني كارمند استخدام كني ، اما از نظر من فايده نداره چون همون يكي 2 نفر هم كار خاصي نميكنن :31:
لطفا پست پشت سر هم نزنيد
ممنون
نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
مرضیه خانم از شما بعیده !
کی گفته نمیشه با The Sims 2 شهر ساخت؟
ميشه عزيزمنقل قول:
میشهنقل قول:
ولی به وسعت و اپشن های فراوان مثل simcity نمیشه
در حقیقت شهری میسازی برای زندگی simها
نه برای زندگی و کنترل شهر
یا بهتر بگم شما neighberhood میسازی تا شهر
فکر کنم مظورشون این بوده:11:
نقل قول:نقل قول:همچنان منتظر جواب/کمکتون هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بازم ميگم نميشه! شما توي اون قسمت فقط شهر رو انتخاب ميكنيد نميسازيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي توي سيم سيتي ميتوني هر جوركه ميخوايد خيابون ها رو بكشيد و زمين رو بزرگ و كوچيك كنيد و ...
ولي بازي سيمز اين خصويت رو نداره فقط شهرهايي رو كه خودش از اول داشته انتخاب ميكنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دقيقا در واقع شهر ميسازيم :46:نقل قول:
سلام.
من همه پستارو خوندم.
حوصله ندارم از همشون نقل قول بگيرم:دي
از خود thesims2 ما ميتونيم يك شهر رو انتخاب كنيم كه خود بازي جاده ها و خيابوناشا كشيده ما ميتونيم مثلا توش چند تا خونه بذاريم-قطار بذاريم و اين جور چيزا.
خب حالا در sim city شما ميتونين خودتون شهرو واقعا بسازين.خيابوناشو بكشين-هر جور ساختمون و...
______
تشكر ميكنم از محمدرضا عزيز براي فايل هاي دانلوديش
خوش آمد ميگم به maggy عزيز كه دوباره برگشتن
و از تك تك شما عزيزان ممنونم كه تاپيكو باز راه انداختين.
پس مسابقه برگزار ميشه؟
باتشكر...
امير
نه !!! من فقط می تونم 8 نفر رو استخدام کنم !!!! چه کار کنم زیاد بشه ؟؟؟؟ مثلا 10 نفر ؟؟؟ ( خیلی لازم دارم آخه یک فروشگاه بزرگ زدم نیاز به کارمند های زیادی دارم )نقل قول:
___
و البته یک سؤال دیگه :
با چه نرم افزاری آیتم برای سیمز درست کنم ؟؟؟ ( ببخشید برای بار هزارم می پرسم آخه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ( شاید هم کلمه ی مناسبی رو سرچ نکردم ) )
نميدونم فكر كنم با چيت بشه ، ولي من هر تعداد كه ميخواستم مياوردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-----------
مشكلي نيست منم براي هزارمين بار ميگم :
با simPE و بادي شاپ خود سيمز كمي هم فوتوشاپ و 3D max يا يك نرم افزار ديگه كه قبلا اسمشو نوشته بودم ولي الآن يادم نيست:10:
ممنون.نقل قول:
کسی چیتی که بشه تعداد کارمند ها رو بالا برد نداره ؟؟؟؟
_____
Emachines T6532 w/ 17'' LCD Monitor
دانلود با حجم 218 کیلوبایت :
کد:http://sakura.modthesims2.com/files/3/4/0/6/2/4/MTS2_Fresh-Prince_319115_Emachines_T6532.zip
حالا منظورتون رو گرفتم:43:نقل قول:
هم اره و هم نه:18:نقل قول:
هم آکنده از نور و هم غرق در ظلمات:18:
چیزهایی عجیب در راه است
.
.
.
.
بلاخره میشه و نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
بچه ها Apartmenlife واسه کنسولها میاد؟
مثل pets که اومد؟
ترینر The Sims 2 Glamour Life Stuff کسی داره؟
اينجا لطفا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=293
آره مياد توي سايتش كه اينطور نوشته بود :46:نقل قول:
دوست عزيز لطفا اسپم ندين.شما يك بار درخواست كردين و maggy_p جواب شما رو هم دادن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما توي اون تاپيك هم گفتين و جواب گرفتين.پس دليلي نداره دوباره درخواست بدين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دي
يك سوال:
نميشه پنگوئن رو حيوون خونگي(pet)كرد؟
باتشكر...
امير
سلام سلام سلام
ميدونيد من از وقتي كه چشم به اين جهان گشودم و تا جايي كه يادم مياد داشتم sims بازي ميكردم ...
خلاصه يه جورايي ته سيمز رو در آووردم ... هر چي سيمز بگيد بازي كردم... فقط vacation مونده كه اونم هر چي گشتم پيدا نكردم !!!!
شايد باورتون نشه ولي ميتونم اعتراف كنم كه خيلي از موقعيت هاي زندگيم رو سر اين بازي خراب كردم و از دست دادم ... مثلا" يكيش كنكورمه!!!
معتادي بد دردي !!! قبول داريد ؟!!! و من معتاد بازي سيمزم و از اين كه نتونستم هنوز پك vacation رو گير بيارم خيلي ناراحتم !!!! كسي نميدونه اين پك اومده يا نه؟ چه طوري و از كجا بخرم ؟!!!
مني كه 24 ساعته سيمز بازي مي كردم الان خيلي وقته ديگه بازي نميكنم و چون فضاي زيادي از كامپيوترم رو گرفته بود پاكش كردم ... چون ديگه چيز جديدي براي كشف كردن نداشت
اين اواخر هم كارم شده بود دانلود كردن آيتم از اينترنت و بعد ديدنشون توي بازي ...
ولي ميدونيد يه چيزاييش برام خيلي جالب بود... مني كه خودمو آخر بازي سيمز ميدونم تا همين اواخر هم بعضي وقت ها يه چيز هايي ميديدم كه تا حالا نديده بودم ... و به اين نتيجه رسيدم كه سازندگان sims واقعا" نابغه اند و اين كه چقدر روي اين بازي كار كردن!!!!
بعد از سيمز عاشق بازي harvest moon شدم والان دارم اين بازي رو كه كه مال ps1 هست رو رو pc بازي ميكنم
البته تا وقتي كه the sim3 يا يه پك جديد از the sim2 دستم بياد.
ببخشيد كه اين همه داستان تعريف كردم ولي دوست داشتم حرف هاي دلم رو راجع به سيمز بگم تا در اولين پستم دوستان يكم راجع به من و ارتباطم با سييمز بدونن...
خوب حالا بعد از اين همه حرف يكم هم اطلاعات بديم به دوستان:40:
من از اين سايت ها آيتم دانلود ميكردم ... درياي وسيعي از آيتم ها كه هرچقدر هم كه دانلود كني تموم نميشه ...
کد:www.modthesims2.com
اولي خيلي وسيع تره ...کد:www.Parsimonious .org
خيلي سايت هاي ديگه هم هست به راحتي با search ميتونيد پيدا كني ولي من از اين 2 تا سايت به خصوص اوليه خيلي راضي بودم و يه عالمه آيتم خوشگل دانلود كردم
اميدوارم كه به دردتون بخوره:11:
(اول عذر خواهي مي كنم كه پست هام پشت سر هم شد:11: )نقل قول:
منم خيلي دوست داشتم كه ميشد پنگوئن هم نگهداري كرد ولي در كمال تاسف بايد بگم كه نه نميشه:41:... اين پنگوئن كوپولو فقط ميد از اونجا رد ميشه و فقط ميتوني باهاش بازي كني ونازش كني:27:
به جمع هواداران sims2 خوش اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
ميدونيد من از وقتي كه چشم به اين جهان گشودم و تا جايي كه يادم مياد داشتم sims بازي ميكردم ...
خلاصه يه جورايي ته سيمز رو در آووردم ... هر چي سيمز بگيد بازي كردم... فقط vacation مونده كه اونم هر چي گشتم پيدا نكردم !!!!
شايد باورتون نشه ولي ميتونم اعتراف كنم كه خيلي از موقعيت هاي زندگيم رو سر اين بازي خراب كردم و از دست دادم ... مثلا" يكيش كنكورمه!!!
معتادي بد دردي !!! قبول داريد ؟!!! و من معتاد بازي سيمزم و از اين كه نتونستم هنوز پك vacation رو گير بيارم خيلي ناراحتم !!!! كسي نميدونه اين پك اومده يا نه؟ چه طوري و از كجا بخرم ؟!!!
ببخشيد كه اين همه داستان تعريف كردم ولي دوست داشتم حرف هاي دلم رو راجع به سيمز بگم تا در اولين پستم دوستان يكم راجع به من و ارتباطم با سييمز بدونن...
ما كه معتاد اينترنتيم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پك اومده و اسشم اينه: bon voyage
تو كجا هستين شما؟
تهران-مشهد-اصفهان-اراك-ساري-علي آباد كچو؟؟؟؟
اين كه پرسيدم كجايين براي اينه كه بگم از كجا بخرين.
ولي راحت ترين راه اينه كه سفارش اينترنتي بدين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع بعد از چند روز شايدم بيشتر به دستتون ميرسه.من تاحالا شده با پست پيشتاز در عرض 2 هفته هم به دستم نرسيده بعضي وقت ها هم اصلا نيومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت ها رو ميتونين سرچ كنين تو تاپيك هستش.
مگه همه آيتم هاي mohrd هم به درد ميخوره؟نقل قول:
خوب حالا بعد از اين همه حرف يكم هم اطلاعات بديم به دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اين سايت ها آيتم دانلود ميكردم ... درياي وسيعي از آيتم ها كه هرچقدر هم كه دانلود كني تموم نميشه ...
کد:
کد:کد:www.modthesims2.com
.orgکد:www.Parsimonious
اولي خيلي وسيع تره ...
خيلي سايت هاي ديگه هم هست به راحتي با search ميتونيد پيدا كني ولي من از اين 2 تا سايت به خصوص اوليه خيلي راضي بودم و يه عالمه آيتم خوشگل دانلود كردم
اميدوارم كه به دردتون بخوره
تو هم بذار.
اشتباهه ديگه پيش مياد.نقل قول:
(اول عذر خواهي مي كنم كه پست هام پشت سر هم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منم خيلي دوست داشتم كه ميشد پنگوئن هم نگهداري كرد ولي در كمال تاسف بايد بگم كه نه نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اين پنگوئن كوپولو فقط ميد از اونجا رد ميشه و فقط ميتوني باهاش بازي كني ونازش كني
مرسي از جوابتون.
باتشكر....
امير
اون نسخش بسيار رمز و راز داره و بسيار جالبه حتما يكجوري گيرش بيار ... من خودم اين نسخه رو دانلود كردم بعدش توي مغازه ها پر شد! :31:نقل قول:
اگر ميخواي ميتوني از اينجا دانلودش كني :
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=148413&page=13
با مورد اول کاملا موافقم ....نقل قول:
دوستان دو تا سؤال داشتم :
1. پیغام زیر معنیش چیه و باید چه کار کرد ؟؟؟
2. تو پک freetime ، چجوری باید ماشین کاملی که خودت ساختی ( از اون ماشین اوراقی ) رو بفروشی ؟؟؟
من تا حالا چیت
boolProp testingCheatsEnabled true
رو بلد نبودم!
احساس میکنم نصف عمرم به فنارفته!
شما بلدین؟
سلامنقل قول:
1-این یارو داره از مغارشون تبلیغ میکنه
2-نمی دانم!:27::21::40::11:
صـــــــحیح !!!!نقل قول:
____
گفتم شاید یکی از ماشین های قدیمی هم خوشش بیاد !!! :31:
55 Chevy BelAire
دانلود خود ماشین با حجم 423 کیلوبایت :
کد:http://sakura.modthesims2.com/files/1/3/0/6/7/MTS2_Dr_Pixel_429102_DPXL-55_Chevy.zip
دانلود چندین رنگ مختلف برای ماشین با حجم 363 کیلوبایت :
کد:http://sakura.modthesims2.com/files/1/3/0/6/7/MTS2_Dr_Pixel_428517_DPXL-55ChevyColors.zip
1.میگه شما درباره Tinker چیزهایی دونستیدنقل قول:
این ماله وقتیه که شما دارین تو یه hobby (سرگرمی)بیشرفت میکنید ودوتا از خونه هاش پر شده
اگه باز هم او سرگرمی رو انجام بدید شما عضو کلوپ اون سرگرمی میشید
و اونوقت می تونید برید اونجا(فقط اعضا می تونند برند)
2.کامل که درست شد F2 رو بزن بفروش(کامل نشه کمتر میخرند)
یه سوال برام پیش َاومده
سایتی هست که بشه ازش چهرهceleberties گرفت البته منظورم دانلود چهره نیست منظورم اینه که بهم بگه
خودم تو سیمز چه جوری چهره اونو بسازم
با تنظیمات خود بازی
نقل قول:
ممنونم از خوش آمد گويي گرمتون...خوشحالم كه در بين دوستان خوبي مثل شما هستم
درسته ...bon voyage همون پكي هستش كه vacation داره
تهران هستم ... من چون چند تا از كلاسام وليعصر بود اين چند وقته هميشه CD هام رو از اونجا مي خريدم free time رو هم از اونجا خريدم ولي هيچكس راجع به bon voyage چيزي نميدونست !!!!
من يه باز اينترنتي كتاب خريدم... از اون به بعد ديگه پشت دستمو داغ كردم كه اينترنتي چيزي بخرم :46:
(مگه همه آيتم هاي mohrd هم به درد ميخوره؟ ) ببخشيد منظورتون رو از اين جمله نفهميدم !!! يكم توضيح plz:20:
ولي فقط ميتونم بگم كه تمام آيتم هاي اون سايت اولي كه نوشتم ... كه يكي از دوستان هم گويا آيتم هايي رو از همون سايت براتون ميگذارند... خيلي قشنگ و جالبه و همشون هم تقريبا" درست كار ميكنند... الان كه حساب كردم بيش از 80 MG من از اون سايت آيتم دنلود كردم ...چيزي حدود 700 /800 تا آيتم(چون حجم اكثر آيتم ها كم بود):31:
ديدم يكي از دوستان ماشينب راي دانلود گذاشتن ...اتفاقا" منم يه ماشين با كلاس دانلود كرده بودم ... (الان خيلي گشتم داخل دانلود منيجيرم ولي متاسفانه لينك دانلودش رو پيدا نكردم...هر وقت پيدا كردم حتما" ميذارم براتون...)
نقل قول:
منونم Maggy عزيز... متاسفانه نتونستم وارد اين لينكي كه گذاشتيد بشم ... نميدونم چرا p30word اجازه ي ورود بهم نداد!!!!:18:
حجمش براي دانلود چقدره ؟ آخه من اينترنتم ذغاليه... اگر حجمش زياد باشه اون وقت موهام عين دندونام سفيد ميشه تا اون پك دانلود بشه !!!:19:
اگر چه من مشتاق تر از اين حرفهام و اگر هيچ جوري نتونم از بيرون بخرمش حاضرم چند ساعت اينترنت بخرم و فقط اين پك رو دانلود كنم :40:
بازم ممنونم ز راهنمايي هاتون:11:
نه چنين چيزي وجود نداره :46:نقل قول:
خيلي زياده من خودم كه با ADSL دانلود ميكنم چند روز طول ميكشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اوفففففففففففف....خوب پس هيچي بايد بيخيال دانلود بشم (بغض و گريه)نقل قول:
خيلي زياده من خودم كه با ADSL دانلود ميكنم چند روز طول ميكشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از كجا بخرم ؟
راستي Mohrd جان ...شما قبلا" براي دوستان توضيح داديد كه هر كدوم از اين آيتم ها رو كجا بايد unzip كنند... درسته؟
ببخشيد كه اين سوال رو پرسيدم :11:...آخه به نظرم اين نكته خيلي مهمه براي اين كه اين آيتم ها درست كار كنند
ممنون از آيتم هاي قشنگي كه ميگذاريد ... :10:
اتفاقا"چند روز پيش رفتم تو همين سايت ديدم چيزاي جديدي براي دانلود گذاشته ...دوباره وسوسه شدم كه برم دانلود كنم ولي بعد بيخيال شدم ... چون فعلا" سيمز رو از رو سيستم پاك كردم