کلا مثل این که از بین خاندان هاتاکه و نامیکازه , میناتو و کاکاشی نابغه بودن و شخص مطرح و به درد بخور دیگه ای معرفی نشده !
Printable View
کلا مثل این که از بین خاندان هاتاکه و نامیکازه , میناتو و کاکاشی نابغه بودن و شخص مطرح و به درد بخور دیگه ای معرفی نشده !
نقل قول:
نه اتفاقا از خاندان هاتاکه ساکومو هاتاکه پدر کاکاشی خیلی معروف بود و بعنوان نیش سفید کونوها میشناختنش
و احترامی در سطح سانین های افسانه ای داشت
درسته پدر کاکاشی رو یادم رفته بود .ولی چیز خاصی از پدرش نمایش داده نشده به غیر از این که جان دوستش رو نجات میده و پدر و مادر ساسوری در مبارزه با اون کشته شدن.
ولی کاکاشی و میناتو واقعا نابغه بودن.
نقل قول:
ببین وقتی میگن احترامی در سطح سانین های افسانه ای داشته کم چیزی نیست که مطمعن باش در زمان خودش بهترین بوده که برای ماموریتی به اون مهمی اینو فرستادن که باشکستش تو ماموریت دهکده تلفات وحشتناکی داده پس ماموریت سطحش خیلی بالا بوده و انتخاب ساکمو نشان از قدرت اون داره
البته پدر میناتو هم چون مشخص نیست نمیتونیم نظری در موردش بدیم
کیشی داستان رو یه جور ساخته هرچه قد دلش خواست تولش بده مثلا بعد از توبی و مادارا یکی رو شاید وارد داستان کنه از افسانه های قبل از هاشیراما و مادارا معلوم نیست شایدم با مادارا و توبی داستان رو تموم کنه نوع داشتانش شبیه سریال Heros هست که هی با فلش بک زدن کارکتر های قوی وارد داستان میکنه البته شباهت که تو این ناراتو به شدت من میبینم
به نظر شما این اوروچیمارو شبیه ولدمورت هری پاتر نمیمونه این به دنبال جتسو های ممنوعه رفت اون به دنبال جادو های ممنوعه اروچی خودشو تو مهر طلسم هاش پخش کرده و با اونا زنده میشه مثل ماری که ایتاچی کشت یا همین زنده شدن تازش ولدمورت جانپیچه خیلی کارکترهاشون شبیه همه
من کاکاشی رو خیلی بزرگ نمیبینم! درسته که از خودش و وایت فنگ زیاد میگن ولی دلیل نمیشه که بگیم نابغه بوده
خود نابغه هم تعاریفی داره مثلا یک سری مثل میناتو یا ایتاچی یا اروچیمارو واقعا نابغه ی هوشی هستن ولی چیزی که شما منظورته نابغه جنگی هست که تو همه دهکده ها بوده و هست چه فرد باشه چه قوم (مثل سنجو و اوچیها که تو کل دنیای نینجایی معروف بودن) و دلیل اینکه اسم هاتاکه به نظر شما بزرگ میاد اینه که داستان ناروتو حول کونوها میچرخیده وگرنه تو همین جنگ نینجایی معلوم شد دهکده های دیگه چه هیولاهایی که نداشتن!
خوب من طبق چیزی که دیدم نظر میدم . وقتی اصلا پدر کاکاشی نمایش داده نشده و گفته نشده چه تکنیکی داشته من چطوری بدونم در چه سطحیه ؟!
به هر حال ...
کیشی داستان رو طوری نوشته که هر جا خواست گند بزنه بهش . من هنوز دارم از اوبیتو بودن توبی می سوزم :sq_10: میتونست این قسمت رو خیلی جالبتر کار کنه.
چیزی که فعلا در مورد اروچیمارو برای من جذابیت داره اینه که ساسکه رو به کجا برده ؟! نقشه اش چیه !؟
دقیقا منم کاکاشیو خیلی نابغه به اون صورت نمیبینم و در مقایسه با کسایی مثل میناتو و سانین چیزی برای گفتن نداره.شما افرادی مثل اعضای آکاتسوکی رو با کاکاشی مقایسه کنید!پین که صدسال کاکاشی نمی تونست بکشش,یا ایتاچی,یا حتی کیسامه!
اخه همون سانین کونوها هم یلی بودن برای خودشون!
اروچیمارو که دنیا از دستش میناله که اتفاقا برعکس باید ازش متشکر هم باشن که به اون همه پیشرفت و کشفیات رسید درسته راهش درست نبود و هدف وسیله رو توجیه نمیکنه ولی اگر کسی مثل اروچی نبود خیلی پیشرفت های ژنتیکی هم نبود! حیف بود به اون زودی بمیره!
سوناده که تو مدیک نینجایی تو دنیا حرف اولو میزد جیرایا هم که تکنیک های خاص خودشو داشت و نینجای کاملی بود
آکاتسوکی ها که برترین های دنیا بودن ولی از وقتی کیشیه ملعون ورداشت با ساکورا ساسوری رو کشت گروهشون از هم پاشید :دی
هر کی خلاصه با توانایی هاش اومده جلو و بی دلیل مشهور نیست فقط این وسط نمیدونم کیشی چه خیری از کاکاشی دیده هی الکی بردتش بالا!
البته در اون نبرد چیو بودشا!ساکورا نقش عروسک رو بازی میکرد برا چیو : دی
ناسلامتی کاکاشی از شخصیت های مورد علاقه ی کیشی محسوب میشه ! قول داده بود که توی سری جدید از کاکاشی بیشتر می بینیم و می شنویم که همین هم شد !
هی میگفتیم دو تا از سنین های افسانه ای مردن (جیرایا - اروچیمارو) و فقط سوناده مونده . ولی سوناده اینقدر سماجت به خرج داد که آخرش اوروچی هم زنده شد :sq_2:
ولی حالا خود سوناده زمین گیر شد و دوباره میتونیم بگیم دو تا از سنین ها مردن و فقط یکی مونده :sq_22:
عجب بابا چه شیر تو شیری شده این مانگا !!!
قبلا یادمه توی همین فروم یه پشت نوشتم که سوناده مادر میناتو بوده .. هر وقت جیرایا ازش حرفی می زده چهره سوناده در هم می شده ..همه می دونن که دان و سوناده با هم جیک جیک می کردند مثل داستان آسوما و کورانای !!! عکس هم موجوده که بعد از جلسه اون شب سوناده و دان همدیگه رو روی پل می بینن و دان سوناده رو ماچ می کنه و بقیش سانسور میشه !! :sq_25: حتی کاکوتزو هم می دونه که دان و سوناده با هم بودن ..نقل قول:
من فک نکنم میناتو پسر سوناده باشه راستی به چه سندی میگید میناتو پسر سوناده بوده
دان میمیره و سوناده هم از دهکده میره بیرون .. جیرایا هم میره ولی بعدش جیرایا بر می گرده و یه پسر بچه رو به شاگردی قبول میکنه ( در صورتی که به جز ناروتو نشنیدیم توی دهکده بچه دیگه ای باشه مه شاگرد جیرایا باشه ) از لحاظ قیافه میناتو تقریبا ترکیبی از دان و سوناده هستش .. یه رویای مشترک هم داشته .. هوکاگه شده ( مثل رویای دان و رویای برادر کوچک سوناده !) وقتی ناروتو به سوناده می گه مادر بزرگ با این که سوناده روی سنش خیلی حساسه ولی چیزی به ناروتو نمی گه .. ( به دفعات ناروتوبهش گفته ))
اخرش هم اینکه وقتی پین به دهکده حمله می کنه و سوناده میره جلو با حال نزار و بعدش ناروتو می پره وسط سوناده چهره دو نفر رو می بینه .. جیرایا و میناتو !! حالا جیرایا رو میشه گفت چون هم تیمیش بوده وتازه مرده بود و سوناده هم براش ناراحت بود ولی چرا دیگه میناتو .. سوناده که اصلا میناتو رو درست و حسابی ندیده !! احتمالا به ناروتو گفته بشه که مادر بزرگت سوناده بود و باز جوگیر بشه .. مثل موقعی که شنید پدرش کیه ( زن پین را راسنگانیزه کرد !!) یا مادرش کیه کیوبی رو مهر کرد !! شاید اون موقع ریکودو بشه !!+
.................................................. .................
اقا سوال اساسی :
این رین تنسه یا اصلا ادو تنسه در مورد سن اشخاص هم کاربرد داره .. مثلا کسی که با ادو تنسی به صورت زامبی برگرده اون احضار کننده می تونه سن احضار شونده رو هم ایجاد کنه یا نه زمانی که مردن قبل از مرگشون رو احضار می کنه ( اگه اینجوریه چرا این مادارا اینقدر ترو تمیز احضار شده ؟؟) در صورتی که دیدیم اخرای زندگیش را با اوبیتو توی زیر زمین گذروند و احیانا به مرگ طبیعی مرد ..
در صورتی که دیدیم کسایی که با ادو تنسی زنده شده بودند به همون سن قبل از مرگ بودن ..
مثل ایتاچی ؟؟
مثل ناگاتو ( حتی پاهاش هم مشکل داشت و ایتاچی رو دوشش حمل می کرد !)
مثل مادربزرگ چیو ؟؟
مثل آسوما ؟؟
مثل کاگه های قبلی ؟؟
این ها همش سوتی بوده داده این کیشیموتو ؟؟ گند زده این اخراش به دنیای نینجاها .. مجبور بود کلی ادم رو زنده کنه ؟؟
تازه اگه قرار بود این مادارا به رین تنسه و به صورت جوون زنده بشه چطور حافظه دوران پیریش و داشت و از نقشه های با اوبیتو حرف می زد .. از آینده که نمیشه بیاد ..
الان این دوتا تکنیک اینقدر توی این مانگا مهم شدن اونوقت هیچی از این دوتا تکنیک درست و حسابی نیست .. ؟!؟!
همه هم از اخر عمرشون نیامدن مثلا رایکاگه که قبل از مرگ 3 روز مقاومت کرده خب مطمئنا درب و داغونش کردن که مرده مثلا قطع عضوی چیزی ولی سالم اومده! همه اینطور بودن تو بهترین فرمشون اومدن! کلا خاصیت ادو تنسه اینه که ادم ها رو سالم برمیگردونه نه اینکه تو سن خاصی بیارتشون
در مورد میناتو هم این همه که گفتی اخه دلیل نمیشه سوناده مادر میناتو باشه! پس چرا میگن نامیکازه؟ مثلا میگفتن سنجو میکشتنش؟ از ظاهر هم اخه نه به سوناده رفته نه به دان! دان یه ادم کوتاه و مو آبی سوناده عظمت اسلام و بلوند!
پس چرا توی پارک وقتی جیرایا داشت با سوناده صحبت می کرد قبل از اینکه بره به جنگ پین ها سوناده همش اخماش تو هم بود در مورد میناتو ... تازه ما فامیلی دان رو هم نمی دونیم .. دان فامیلیش چی بود ؟؟ شاید نامیکازه بوده .. نگفتن که معلوم نشه میناتو بچه اون بوده ..بعدشم این کاگه ها این همه در مورد پدر و مادرشون گفتن و یا از بچه هاشون ..ولی این میناتو هیچی در مورد ننه و باباش معلوم نیست .نقل قول:
در مورد میناتو هم این همه که گفتی اخه دلیل نمیشه سوناده مادر میناتو باشه! پس چرا میگن نامیکازه؟ مثلا میگفتن سنجو میکشتنش؟ از ظاهر هم اخه نه به سوناده رفته نه به دان! دان یه ادم کوتاه و مو آبی سوناده عظمت اسلام و بلوند!
ب نظر نم هنوز این مانگا یه شوک حسی خفن داره .. مثل همین شوک توبی و اوبیتو !! یا زنده شدن مادارا ...
فکر نکنم میناتو پسر سوناده باشه . اینجوری میشه فیلم هندی و همه آشنا از آب درمیان !
مانگا هم اگه شوک احساسی داشته باشه فکر نکنم به روابط خانوادگی مربوط بشه . بهتره ساکورا بمیره تا یک شوک مثبت به همه بده .
راستی این ارتش متحد فکر کنم مسیر رو اشتباه رفتن ! من موندم فاصله اونا با میدان مبارزه ناروتو چقدر بوده که هنوز نرسیدن !
به نظر من قوی ترین شوک حسی که می تونه مانگا وارد کنه اینه که مادارا دخل کیلر بی و ناروتو رو میاره و ساسوکه هم میاد کمکشون ولی کاری از پیش نمی برن..دیگه خیلی لوس میشه این ساسوکه پی زوری بیاد مادارا رو بزنه !!!نقل قول:
مانگا هم اگه شوک احساسی داشته باشه فکر نکنم به روابط خانوادگی مربوط بشه . بهتره ساکورا بمیره تا یک شوک مثبت به همه بده .
من موندم اخرش که مادارا پیروز شد کی رئیس کلی میشه ؟؟ مادارا یا اوبیتو ؟؟ بالاخره یکی باید اون تسوکایومی نهایی رو روی همه مردم دنیا اجرا کنه دیگه .. خودش که گنجوتسو نمی شه ولی کی این مار رو می کنه مادارا یا اوبیتو ؟؟
نهایتش مادارا 10 دم رو احظار میکنه اما نمی تونه درست کنترلش کنه و نارتو که یه اوزوماکی هستش و مثل ننه اش پوست کلفت بنده میشه و میگه این راه نینجایی منه و هیچ وقت تسلیم نمی شم ! بعدشم هم ه 10دم دو مهر میکنه ولی چون نیاز به یه فدا کاری هستش این وسط یا ناروتو می میره به خاطر مهر 10 دم یا ساسوکه کور میشه و چشم هاش رو میده به نارتو !!! میشه یکی مثل ریکودو .. ولی ریکودو نمیشه !!!
عمرا اگه کیشی بیاد و مادارا و اوبیتو رو پیروز نبرد کنه ! وگرنه من که خیلی دلم میخواد که توبی بزنه همه رو له و لورده کنه (بعلاوه مادارا) :31:
ولی اینطوری که مانگا داره پیش میره یک پایان خوش و خرم و شاد و باحال در انتظارمونه ! :sq_6:
من تقریبا تمامی قسمتای naruto 2002 رو دیدم
الان یه سرچ تو نت زدم ، شیپودن از مرز 200 قسمت گذشته
واویلا :دی
شما از کجا دانلود میکنید قسمتای جدید رو ؟
لینک مستقیم ؟
اگه نداره خودم برم تو کارش مستقیم کنم واسه بچه ها روی سرور خودم
ای بابا کی دیگه انیمه نگاه می کنه .. مانگا فقط.. انیمه که همش فیلر شده رفته !!!! ولی خوب سایت های انیمه که لینک میدن زیاد و ما هم مثل دزد های با کلاس از تورنت میگیرم ..نقل قول:
من تقریبا تمامی قسمتای naruto 2002 رو دیدم
الان یه سرچ تو نت زدم ، شیپودن از مرز 200 قسمت گذشته
واویلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کجا دانلود میکنید قسمتای جدید رو ؟
لینک مستقیم ؟
اگه نداره خودم برم تو کارش مستقیم کنم واسه بچه ها روی سرور خودم
نقل قول:
این بهترین سایت دانلوده از نظر من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من اگه این کیشی نویسنده است میاد با راسنگان مادارا و ابیتو رو میفرسته اون دنیا ولی یه حسی میگه کاکاشی اوبیتو رو میزنه با فن خدای رعد و چیدوری چون تو اخرین جنگ میناتو روش علامت گذاشت و حس میکنم کاکاشی بعد از کلی تمرین فن خدای رعد رو یاد گرفته
حالا معلوم نیست شایدم ناراتو با راسنگان ولی اینو مطمعنم ناراتو از کسی چشمی چیزی قبول نمیکنه یعنی امرن اونم چشمای ساسکه
این نظرم که ساکورا بمیره و جارو برا هیناتا باز کنه موافقم اصلا ازش خوشم نمیاد تا همینجاشم زیادی زنده مونده
نمیدونم این کیشی از این ساکورا چی دیده این قد زندش نگه داشته خاندانشم نامعلومه هارنو
کاکاشی و خدای رعد !!!! :sq_6: یک چیزی بالاتر از غیرممکنه ! حالا به فرض که کاکاشی خدای رعد رو هم یاد گرفته باشه از کجا میدونه که میناتو روی توبی سیل گذاشته ؟!
ناروتو اگه قرار باشه این وسط از کسی قدرت بگیره همون ریکودوست . یک دیداری با اون میکنه و ریکودو هم یک قدرت جدید به اون میده.
مادارا با اوبیتو گفت به تو جوتسوهای ممنوعه و جوتسوهای ریکودو رو یاد میدم . خیلی دوست دارم بدونم این جتسوها چی هستن !
بچه بازیه مگه؟ والا تیله بازی و خاله بازی حرام که نیست برید مشغول شید دیگه!!! :دینقل قول:
شرایط به من میگه اوبیتو هم حریف مادارا نمیشه و ناروتو که هیچ اگر ساسکه هم بیاد کمکش کنه باز هم کاری نمیتونن بکنن! جوبی که فرای همه هست نه مادارا حریف میشه نه ناروتوراما
ایشالا بزودی کاکاشی و گای و کیلربی هم توسط اوبیتو به تاریخ می پیوندند و بعدش ساسکه میاد
عجیبه برام تا حالا هر چی جنگ هم بوده بین ساسکه و ناروتو یا به نفع ساسکه تموم شده یا خلاصه یجوری ناروتو کیسه بوکس شده ولی باز همه انتظارات عجیب غریب دارن اونم تو این جنگ و اوضاع!!!
در کل امید من به اروچیمارو هست! این جانور ذات سالم خودش رو نشون میده به همه
نقل قول:
این 2 تا لینک رو نگاه کن
میفهی از کجا فهمیدم
بعدش گفتم یه حسی میگم نویسنده کیشیه نه من ما فقط میتونیم حدس بزنیم دوما چرا محاله کاکاشی شاگرد میناتو بوده شاید به خاطر خود میناتو رفته و این فن رو یاد گرفته و تا حالا رو نکرده شایدم بعد اینکه شارینگان دار شد یه روز از میناتو کپی کرده
ولی شما به چه سندیتی میگید با ریکدو ملاقات میکنه من که شک دارم کورما فقط یه فلش بک زد به زمان دانای شش طریقت و خاطراتشو مرور کرد اون پدر و مادر ناراتو هم به خاطر اینکه چاکراشونو تو ناراتو سیل کرده بودن ملاقات کردن دیگه تموم شد شاید ناراتو ریکدو شه ولی ملاقات محاله
نقل قول:
اگه اوروچیمارو بیاد طرف ناراتو اینا خیلی عالی میشه و یه امید هایی هست ولی من میترسم این ذات بدشو رو کنه بدن ساسکه رو بپیچونه بیاد سمت مادارا اینا اون موقعه خر بیار باقالی بار کن
راستش این دو تا تصویر که چیز خاصی رو ثابت نمیکرد . دوم این که تکنیک خدای رعد میناتو سطح بالاست و هر کسی نمیتونه انجام بده . اگه اینقدر راحت بود از کاکاشی گنده ترهاش میرفتن و این تکنیک رو یاد میگرفتن .نقل قول:
این 2 تا لینک رو نگاه کن
میفهی از کجا فهمیدم
بعدش گفتم یه حسی میگم نویسنده کیشیه نه من ما فقط میتونیم حدس بزنیم دوما چرا محاله کاکاشی شاگرد میناتو بوده شاید به خاطر خود میناتو رفته و این فن رو یاد گرفته و تا حالا رو نکرده شایدم بعد اینکه شارینگان دار شد یه روز از میناتو کپی کرده
ولی شما به چه سندیتی میگید با ریکدو ملاقات میکنه من که شک دارم کورما فقط یه فلش بک زد به زمان دانای شش طریقت و خاطراتشو مرور کرد اون پدر و مادر ناراتو هم به خاطر اینکه چاکراشونو تو ناراتو سیل کرده بودن ملاقات کردن دیگه تموم شد شاید ناراتو ریکدو شه ولی ملاقات محاله
این تکنیک هم بخاطر این که با کونای انجام میشه پس با شارینگان نمیشه کپی کرد . همچین سرعتی با شارینگان قابل دیدن نیست و اگه دیده میشد اونجا اوبیتو از میناتو ضربه نمیخورد و مهر میناتو روی بدنش قرار نمیگرفت. (منظورم صحنه آخر بعد از راسنگانه)
چیزی که واضحه اینه که ریکودو به نمایش در اومده ولی چهره اون مشخص نشده . پس یعنی در آینده دوباره شاهد حضور ریکودو هستیم . یا بصورت فلش بک یا این که دیدار بین اون و ناروتو . من احتمال دومی رو بیشتر میدونم.
نقل قول:
خودت گفتی از کجا میدونی میناتو رو توبی سیل گذاشته اونارو نشون دادم بدونی از کجا میدونم تازه با همون سیل هم دوباره رفت پیشش و کیوبی رو ازاد کرد شایدم همراه اون یه سیل مخفی برای نابود کردنش گذاشته
من مطمعنم ناراتو با ریکدو ملاقات نمیکنه اخه به چه استنادی اینو میگه مگه بچه بازیه اون پدر و مادرشم به خاطر اون چاکراشون تونست ببینه و دیگه تموم شد نکنه ریکدو هم قبل از بدنیا اومدنشون تو بدنشون چاکرا گذاشته
راستی این کیشی فلش بک همه رو نشون داده و دلیل همه رو برای کاراشون نشون داده الا اوروچیمارو
دوست عزیز من گفتم کاکاشی از کجا میدونه که میناتو روی اوبیتو مهر گذاشته ! نگفتم شما از کجا میدونی و اگر هم گفتم اشتباه لپی بوده :31:
به نظرت ریکودو که خودش پدید آورنده همه جوتسو ها بوده نمیتونسته راهی پیدا کنه تا مثل میناتو و کوشینا چاکرای خودش رو درون بیجویی که خودش خلق کرده قرار بده ؟!
برای اروچیمارو هم نشون داد . فکر کنم موقعی بود که توسط ساسکه کشته شد .
نقل قول:
نکنه اون مار سفیدو میگی اخه تو کته تو میره به خاطر پیدا کردن یه مار اوروچیمارو این جوری شده باشه البته جرایا یه جا گفت به خاطر مرگ پدر و مادرش ولی تو کته من نمیره اوروچیمارو باید خیلی بزرگتر از این چیزا دلیلش باشه معلوم میشه منم نگفتم کاکاشی میدونه گفتم میفهمه حالا چجوریشو دیگه نمیدونم اون جوری که گفتی پس گارا میزوکاگه بی باید همشون میدیدن نکنه علاقه شدیدی به اوزوماکی ها داشته ما نمیدونستیم
نه . به غیر از اون مار سفید خود اورچیمارو هم میگه که به دنبال راهیه که از مرگ و میر جلوگیری کنه و به نوعی یا به نظر خودش راه و روشش درست بوده...به هر حال هر شخص مهمی که توی انیمه مُرد یک فلش بک کوتاهی به گذشته اون شد.
ساروتوبی هیروزن - شیمورا دانزو - جیرایا - ساروتوبی آسوما - هوشیکاگی کیسامه - کیمیارو و ... هر کدوم از اینا قبل از مرگ یا وقتی که نزدیک به مرگ بودن به گذشتشون یک فلش بک کوتاه زده شد و از آرزوها و اهدافشون ( درست یا غلط ) نمایش داده شد.
اوروچیمارو هم مثل بقیه کارکترها شامل همین قضیه شد و گذشته اون نمایش داده شده . فکر نکنم در آینده چیز خاص دیگه ای ببینیم.
در مورد ریکودو هم بگم که , شاید بخاطر این که کیوبی یک بیجوی ویژه بوده و قدرت های خاصی داشته و کنترلش کار هر کسی نبوده و نیست , برای همین مورد توجه ریکودو بوده و قسمتی از خودش رو درون اون قرار داده.
همونطور که می بینیم ناروتو با کنترل کیوبی بیشتر و بیشتر به حالت ریکودو نزدیک میشه . چه از نظر ظاهری و چه از نظر قدرتی . پس میشه امید داشت که ناروتو با ریکودو دیدار کنه.
نقل قول:
ببین اوروچیمارو فک نکنم به خاطر این اینکارو کرده باشه پس چرا از کونها و استادش کینه داشت و میخواست نابود کنه صرفا چون هوکاگه نشده بود و اخراج شده بود نه احتمالا به مرگ پدر و مادرش ربط داره و بعدا فهمیده اهالی دهکده و استادش توش دست داشتن مثل ساکومو یا کاگامی من مطمعنم یه اتفاقی افتاده اگه اینجوری نباشه خیلی مسخره میشه سانین افسانه اونم بهترینشون یه هدف خیلی مزخرف داشت و به خاطر اون استادشو کشت دوستاشو ریخت دور و خیلی چیزا
در مورد ریکدو هم ببین اگه با ریکدو ملاقات کنه میشه اخرین قسمت مانگا اخه اگه یه نیم چه جتسو هم از ریکدو یاد بگیره کی میخواد حریفش شه
بعد ساساکه اوروچیمارو اون ارتش نینجایی کاگه ها همرو بریز دور چون دیگه با جتسو ریکدو همه چیز تمومه
رفیق توی اون صحنه های فلش بک از صدا و صحبت های خود اروچیمارو استفاده شده و اونجایی که برادر و نامزد سوناده کشته میشن , اروچیمارو چهره غمگینی داره و فکر کنم میگه که مرگ همیشه باعث ناراحتی نزدیکان میشه (اگه اشتباه نکرده باشم)
البته اون هدف اصلی اوروچیمارو نبوده و بعد از دیدن شارینگان از این رو به اون رو شد و تغییراتی در اصل و بطن هدفش ایجاد شد .
همینطوریش داریم به قسمت های اخر ناروتو نزدیک میشیم . پس دیدار با ریکودو فکر نکنم انتظار بیجایی باشه ! در حال حاضر مادارا و اوبیتو هر دو تکنیک های ریکودو رو میدونن .
ریکودو که دیگه خز شده :دی تکنیک هاش هم فکر نکنم چیز خاصی باشن بخصوص جلوی یوزر های کهنه کاری مثل مادارا و اوبیتو!
ریکودو خز شده ؟! اگه میتونست خودش میومد و رو در رو با مادارا و اوبیتو میجنگید و چندتا جوتسو خفن روی اونا پیاده میکرد .
حالا صبر کن . به موقعش می بینی که ریکودو چی بوده و کی بوده :sq_5:
منظورم زمانیه که ناروتو به اون قدرت مورد نظر میرسه .
بعید میدونم ریکودو دیگه چیزی داشته باشه که کسی ندونه چون سالها گذشته و خیلی ها بعد از ریکودو اومدن که میخواستن به قدرت اون برسن و حتما رسیدن چون خیلی سخت نباید بوده باشه برای افرادی با قدرت هاشیراما و مادارا و افرادی با هوش بالا مثل اروچیمارو و مطمئنا نسل های گذشته از نسل های حاضر خیلی قویتر هم بودن و میل بیشتری به قدرت اضافه تر داشتن!
دیگه اینکه ناروتو بخواد یه تکنیک جدید تر یاد بگیره که حتما با راسنگان هم ترکیب میشه و بخواد پایان داستان رو رقم بزنه دیگه خیلی بی معنی و چرت میشه
بار ها دیدیم که ساختن تکنیک هم غیرممکن نیست و فکر اینکه تکنیکی مونده که هنوز کسی غیر از خود ریکودو اجراش نکرده یکم شک برانگیزه
به هر حال ریکودو است و میشه احتمال یک چیز خاص رو داد . بیخود و بی جهت توی مانگا به نمایش در نیومده ! اون هم بدون نمایش صورت ریکودو .
من که میگم ناروتو با ریکودو دیدار میکنه و از اون طرف هم صورت ریکودو نمایش داده میشه و ناروتو هم به قدرت خاصی دست پیدا میکنه . :sq_8:
در ضمن فکر نکنم ریکودو همه قدرتش رو به ارث گذاشته باشه و همه جوستوهای اون شناخته شده باشه .
باید دید مانگای این هفته به جنگ ناروتو و مادارا اختصاص داره یا این که میره سمت ساسکه و اروچیمارو !!!
فکرمون مونده پیش اروچیمارو
با این استراحت و این حرفا فکر کنم داستان دیگه طرف توبی نره مگر اینکه شاهد مردن کاکاشی و گای باشیم و بعدش ساسکه برسه و فلش بک ببینیم
زبونتو گاز بگیر : دی
حیوان وحشی کونوها نباید بمیره!کاکاشی بمیره یه کاریش میشه کرد ولی بدون گای هرگز : دی
حالا خوبه کاکاشی بزنه اوبیتو رو بکشه و اون یکی چشمش رو هم برداره :31:
اون موقع دیگه هیچ کسی نمیتونه جلوی کاکاشی وایسه :sq_5: . ولی اگه اوبیتو از کاکاشی شکست بخوره و یا کشته بشه خیلی ضایع میشه .
با این شرایط فعلی حریفش نشدن ولی حالا کاکاشی تک و تنها بتونه شکستش بده خیلی بیخود میشه . اگه کیشی گند نزنه میتونیم امید داشته باشیم که کاکاشی توی مبارزه با اوبیتو کشته بشه.
مگر این که بخواد مثل ناروتو , با صحبت و نصیحت اوبیتو رو به طرف خودشون بکشه و جریان مرگ رین و حقیقتش رو بیان کنه.
به این بهزاد بگو زبونشو گاز بگیره :دی یعنی چی اخه کاکاشی اوبیتو رو بکشه! به هیچ وجه از دست کاکاشی و گای همچین چیزی نمیاد همین حالاشم کاکاشی خیلی جلوتر از حدش از شارینگان استفاده کرده با اون یه ذره چاکراش و کلا وجودش نوعی نماد برای کیشی نوجتسو هست!
اوبیتو بعید میدونم برگرده بحث دیگه سر رین نیست خیلی وقته از این حرفا گذشته بخصوص بچه که نیست هدفش هم به قدری بزرگتره که با تالک نوجتسو متوقف نمیشه!
منتها در عجبم چرا برادران اوبیتو و مادارا تا حالا فن چشمی خاصی استفاده نکردن؟! مادارا با اون حرکتش جلوی رایکاگه نشون داد توانش در گنجتسو زدن از همه کسایی که تا حالا دیدیم بالاتره چرا این جماعت رو گنجتسو نمیزنه؟! اوبیتو چرا وایساده بر و بر نگاه میکنه!؟ نه حرکتی میزنن نه حرفی نه تکنیکی شده مثل اون قضیه کاگه ها
اوبیتو تو فکر رفته احتمالا :sq_24: یاد رین خدابیامرز افتاده . حالا هم میخواد تلافی روزهای گذشته رو سر کاکاشی خالی کنه . چون الان خیلی قوی تر از اون شده .
فقط امیدورام کیشی گند نزنه و کاکاشی رو برنده مبارزه با اوبیتو نکنه که به شدت مسخره بازی میشه و دیگه نمیتونم تحمل کنم و مانگا رو ادامه بدم . تا همینجاش هم گند زده.
همه کاگه ها زنده موندن . توبی که احتمال میدادیم هر کسی باشه ولی اوبیتو نه , دقیقا همون اوبیتو از کار در اومد .
وضعیت جنگ مادارا و هاشیراما هم هنوز مشخص نشده . معمای اصلی داستان همینه که توی اون جنگ چی شد و چی نشد !
ولی کیشی عین خیالش نیست و مثل این که اصلا قصد نداره به اون زمان برگرده!!! :sq_6:
نقل قول:
ببین به نظر من تو اون جنگ هر دو طرف پیروز شدن چون اینجوری که تا حالا مشخص شده هم مادارا به هدفش رسیده هم هاشیراما
چرا اصلا انتظار ندارید کاکاشی پیروز چند تا راه میگم
1- به دلیل اینکه کاکاشی شخصیت مورد علاقه کیشیه و میبینیم هرچی دشمنانش قویتر میشن کاکاشی هم قویتر جلوشون وایمیسه در واقعه کاکاشی نیست بلکه نویسنده داستان کیشیه حالا شما بزنید به حساب کیشی نوجتسو
اگه اینو کیشی نوجوتسو حساب کنیم پس تمام شخصیت ها کیشی نوجتسو هستند
2- چرا با صحبت نکنه اولا حدفش اینقد احمقانش که نمیفهمه جنگی نباشه صلح معنایی نداره اگه احساس هر شخص نباشه همه میشن رباط و این دنیا نیست و بیشتر به خاطر مرگ رین این هدفش شده اگه کاکاشی بیاد این چیزی رو تو کلش فرو کنه و یه دلیل خوب برای مرگ رین بیاره شاید دیدی همین اوبیتو زد مادارا رو شکست داد
فک کنم همینا کافی باشن