ساختن فیس فکر میکنم با نرم افزارهایی خاص انجام میشه و با فتوشاپ فکرنکنم بشه...نقل قول:
اون کیتها را هم خودم استفاده کردم...
حالا تو pes 2008 با استفاده از اسکن عکس میشه چهره ی خوبی از بازیکنان ساخت البته مشکلاتی داره.
بازهم تشکر:11:
Printable View
ساختن فیس فکر میکنم با نرم افزارهایی خاص انجام میشه و با فتوشاپ فکرنکنم بشه...نقل قول:
اون کیتها را هم خودم استفاده کردم...
حالا تو pes 2008 با استفاده از اسکن عکس میشه چهره ی خوبی از بازیکنان ساخت البته مشکلاتی داره.
بازهم تشکر:11:
بله. با نرم افزارهای خاصی مثل: OEdit و Blender و... . اما در مورد فوتوشاپ کاملاً اشتباه کردی. چون فوتوشاپ نقش فوق العاده مهمی داره!نقل قول:
خدا رو شکر.
میشه ساخت، اما نه به خوبی موارد بالا!
خواهش میکنم. :10:
سلام
کسی آپشن اخرین نقل و انتقالات را نداره ؟؟؟
سلام خسته نباشيد
من ميخواستم زيدان رو پيدا كنم و به تيم خودم بيارم توي بازي كسي ميدونه چه جوري ؟؟؟
ميگن توي تيم منتخب فرانسه هست اما من نميدونم چه جوري ميشه منتخب رو آورد
زیدان که فوتبال را گذاشته کنار و تو بازی من یادم نمیاد دیده باشمش...نقل قول:
تو تیم فرانسه هم نیستش مگر اینکه توی تیم کلاسیک فرانسه باشه البته نمیدونم تیم کلاسیک فرانسه را داشته باشه یا نه...
سلام.نقل قول:
نه زیدان در این نسخه ساخته نشده. فقط فیسش هست. شما باید از اول خودت یه بازیکن به اسم زیدان بسازی، بعد
فیس زیدان رو با برنامه PES ART رلینک کنی! همین :10:
پشن که اخرین نقل وانتقلات تیم ها و ترکیب اصلی بازی تیم ها را داشته باشه برای دانلود هست؟؟؟
بابا لطفا يكي اپشن فايل جديد واديت جديد رو براي دانلود بزاره ديگه خسته شديم از درخواست دادن
بفرما:نقل قول:
این جدیدترینش هست. اما من خودم ازش خوشم نیومد! چون لیگ مزخرف آلمان رو جایگزین لیگ جذاب هلند کردن!کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29794
آقا تو پرو 2008 چند تا سوال داشتم:20:
1-چجوری میشه گزارشگر بازی رو عوض کرد ؟
2- چقدر باید امتیاز داشته باشم تا بتونم بازیکنی رو که خودم Edit کردم رو بیارم تو تیم خودم ؟ (( آ.ث . میلان))
ممنونم:11:
در مورد زیدان بگم که در Pes 2008 هستش و توی فرانسه قدیمه
بازیکنی که نباشه فیسش رو که نمی ذارن
اگه فرانسه قدیم رو ازاد کرده باشی پیداش می کنی خیلی تابلوئه فقط اسمش فرق داره ولی از روی دقت دریبل و تکنیک میشه شناختش
گزارشگر رو نمیشه عوض کرد فقط زبانش رو میشه تغییر داد....نقل قول:
بازیکنی رو هم که میسازی از توی همون قسمت ادیت روی گزینه ادیت تیم میری و رجیستر رو انتخاب می کنی
تیمت که میگی میلانه رو بردار و ادد رو بزن و بازیکنی که ساختی رو اضافه کن
جناب فاشیست (مثل خودم نژادپرستی! :10:)، زحمتشو کشیدن و کاملاً توضیح دادن.نقل قول:
آره. در مورد وجودش در تیم کلاسیک فرانسه احتمالاً زود قضاوت کردم و احتمال وجودش هست.نقل قول:
اما در مورد فیس باید بگم، کاملاً اشتباه میکنی! هستن بازیکنایی که چهره هاشون هست اما نه در تیم کلاسیکن، در
تیم باشگاهی، نه در تیم ملی فعلی و نه در ... . مثل خوآن پابلو سورن! اون در تیم هامبورگ بازی میکنه، اما توی تیم
ملی آرژانتین نیست. توی لیست دیگه آرژانتینی ها هم نیست تا به تیم ملی دعوتش کنم!
خب، چند روز پیش نسخه 7.4.0 کیت سرور هم ریلیز شد. توی این نسخه بوت سرور هم اضافه شده.
نقل قول:
Juce نوشته:
- bootserv: boot server
- bserv: ball server
- fserv: now works, even if PES2008_EDIT01.bin doesn't exist
- rwdata: changed the functionality: now redirects to a different folder.
- stadium: support for 35,36(spectators) and 713(corner flags, etc.) bins
- kserv: fixed problem with Word Selection, European Selection, etc. teams
Download (2.5 MB)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از فایل bootserv.dll - 7.4.0.1 (85 KB)
نقل قول:
ميشه زحمت بكشي فيس زيدان رو بهم بدي ؟؟
تموم نشد این بازی ؟!!
سلام . اقا من اند (END) ساکر (PES2008) هستم . تو زاهدان حریف ندارام با PC
اما یه مشکلی دارم واسه همینم عضو شدم. من واسه تیمهای کلاسیک همه کاپ هارو میرم و تیم ها ها میاند اما وقتی از بازی خارج میشم و دوباره میام هیچکدوم از تیمها نیستند:41:
و اینکه Classic/Hide Player تو مستر لیگ نیماند وقتی واسه خریدشون میرم
اینم توپ کاکا
هرچی خواستید بگید من در خدمتم .
سلام.نقل قول:
فیس زیدان در داخل فایل cv_0.img هست. اینم مسیرش:
cv_0.img-----> faces_1805.bin
امیدوارم به کارت بیاد. :10:
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟ :13:نقل قول:
اسکوربورد شبکه 3 که خیلی واقعی شده
من در استفاده از برخی فیس ها مشکل دارم...
بعضی از فیس ها و یا چیزهای که برای pes دانلود میکنم مثل فیس پائین که فیس وحید هاشمیان هست هیچ شماره ی روش نزاشته تا من ان را با فایل موجود در pes جابجا کنم با این جور فیس ها باید چیکار کرد من مثلا کلاه پیتر چک را دارم اما شماره ی نداره و من نمی دونم کجاش باید بذارمش!
نقل قول:
کد:http://alieses.persiangig.com/document/HashemianHAIR.zip
چیز دیگه ی که دیدم اینه که تو داخل فایلهای بازی در حدود 20 توپ وجود داره در حالی که دربازی فقط در حدود 10 توپ هست و یا لوگوی باشگاهای منچستر و یا ارسنال در فایلهای بازی وجود داره اما لوگوی این دو تیم در داخل بازی چیز دیگریس!
ببین دوست عزیز. بازیکنای ایرانی و تیم ایران به هیچ وجه لایسنس ندارن، به همین دلیل چهره هاشونم نیست. فقطنقل قول:
در ساکر6 کریمی رو ساخته بودن. الانم توی این بازی فیس کریمی و مهدوی کیا هستش، اما در بازی نیست.
بهترین کار هم اینه که شما از کیت سرور استفاده کنی. چون با این برنامه می تونی: چهره، لباس، کفش، استادیوم
و توپ رو به تعداد نامحدود استفاده کنی. جدیدترین نسخشم توی این پست هستش:
راهنمایکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2811029&postcount=3373
استفاده از این برنامه هم داخل پوشه doc خوده کیت سرور موجوده!
اینم لیست شماره فیس و موهای تمام بازیکنای موجود در بازی ساکر 2008:
کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/FACE%20%26%20HAIR%20LIST.rar
از Pes-ArgEditor هم میتونی استفاده کنینقل قول:
من اینو بهت توصیه می کنم خواستی بگو لینک بدم
نقل قول:
لینک pes-ArgEditor رو میزاری :11:
دمت گرم:46:
[quote=Crespo;2814598]سلام.
فیس زیدان در داخل فایل cv_0.img هست. اینم مسیرش:
cv_0.img-----> faces_1805.bin
امیدوارم به کارت بیاد. :10:
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟ :13:[/quot
سلام خسته نباشید چطور میشه فیس زیدان رو تو بازی گذاشت پیداش کردم ولی نمیدونم چطور میشه
سلام من یه پچ گرفتم 90مگا بایته نمیدونم چطور باید تو بازی بزارم برنامهGame Graphic Studioرو دارم حالا باید یکی یکی بریزم اخه هر پوشه نزدیک 30تا داره راهی هست که پوشه بریزم خواهش میکنم راهنمایم کنید به طور مثال پوشهcv_0.imgخودش تنهایی از725تا8093داره مرسی
کرسپو سپاس:11:
ادرسی که دادی چهار تا لینک داره ایا همش را باید دانلود کنم و یا اینکه همش یک چیز هست؟
من یکبار همچین چیزی دانلود کردم و در فایل بازی گذاشتم اما لباس برخی تیمها مثل برخی تیمهای ملی بهم ریخت و لباسشون شبیه لباس چلسی شد!
نقل قول:
فاشیست شما هم برنامه Pes-ArgEditor لینکش را بگذار:11:
نقل قول:
باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .:46:
[quote=MOHSEN KHALILI 9;2817544]باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .:46:[/qu
اون برنامه رو دارم ولی طرز کارشو نمیدونم اگه میشه راهنماییم کن در ظمن من یه آپشن فایل توپ دارم چه طوری باید بزارمش تو سایت
از دوستانی که با برنامه KitServer آشنایی دارند (مثل دوست خوبم Crespo) میخوام یه کمکی بکنند.
من فیس حسین کعبی رو دانلود کرده بودم و همانطوری که خودبرنامه گفته بود در پوشه فیس یه فایل map.txt درست کردم و طبق شماره ای که داده بود توی این فایل نوشتم : ""Iran/kaebi-f.bin"و 71431
(البته این بالا یکم اشتباه شده ولی من درست نوشتم) با این اوصاف بازهم فیس کعبی درست نشد، خواهش میکنم بگین که من چه کنم؟
سلام . کرسپو جان یعنی آپشن فایل من کار نمیکمه. وقتی تیمهای کلاسیک و بازیکنهای قدیمیو میارم اگه از بازی خارج بشم و دوباره بیام دیگه اونا نیستند
اگه میشه نحوه ی استفاده از کیت سرور را اموزش بدید من چیزی از اموزش داخلش نفهمیدم...
من الان وقتی میرم option و edit را در اول بازی لود می کنم تا تنظیمات بیاد لباس خیلی تیمها به مانند لباس چلسی میشه!
رفتم توی کیتهای داخل فایل بازی متوجه شدم لباسهای اکثر تیمها در داخل فایل بازی به شکل لباس چلسی هست و احتمالا این علت شبیه شدن لباس خیلی از تیمها هست!
الان لباس تمام تیمهای که داخل بازی لباسشون درست طراحی نشده به شکل لباس چلسی در امده!مثلا لباس منچستر سیتی و یا تیم ملی اتریش لباسشون مانند چلسی هست...
کرسپو جون تو اون لینکهایی که گذاشتید لینک چیزی به نام bootserv.dll را هم گذاشتید اون چی هست؟
اون شماره ی صورت ها خیلی به کمک اومد اگه شماره ی لباس های تیمها را هم باشه و بذاری ممنون میشم...
[quote=ghalbhaye_na_aram;2817746]طرز کار اینطوریه :نقل قول:
مثلا آگر میخوای فایل logos_998.bin رو وارد cv_0.img بکنی کافیه اون فایل رو در پوشه cv_0.img در کیت سرور کپی کنی بعد خودش تو بازی اجرا میشه .:5:
امیدوارم بدردد بخوره :31:
این هم لباس جدید استقلال در فصل 87-88 که خودم ساختم
http://www.speedyshare.com/385911735
این هم آرم دسته رو به کیبورد تبدیل میکنه
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29752
نقل قول:سلام. شما اول برنامه PES-ARG_Editor رو دانلود کنید.نقل قول:
بعد آپشن فایلتون رو با این برنامه باز کنید. بعد از تیم مورد نظر زیدان رو انتخاب کنید و روی اسمش راست کلیک کنید و گزینه File Relinking Manger و بعد هم Open Manager رو انتخاب کنید. بعد از پنجره ای که باز شده گزینهکد:http://abolfazl-p.persiangig.com/tools/PES-ARG_Editor/PES-ARG%20Editor%202008%20Beta%200.03.rar
All Faces List رو انتخاب کنید. بعد لیست فیس بازیکنا و کدهاشون رو نشون میده. (ولی بعضی ها رو فقط کدشون رو نشون میده) بعد شما کد مورد نظر رو پیدا کن و روش دو بار کلیک کن. پیامی نمایش داده میشه و گزینه Yes رو انتخاب کن. بعد OK رو بزن. وقتی OK رو زدی اون پنجره بسته میشه و پیغامی مبنی بر سیو شدن تغییرات نمایش داده میشه و علاوه بر این یه عکس کوچیک (عکس سباستین ورون) در کنار بازیکن مورد نظر میاد. بعد هم از File گزینه Save Option File رو انتخاب کن. دوباره OK کن و حالا از برنامه خارج شو. اگر بازم نفهمیدی تا یه آموزش با عکس درست کنم!
نه، نه! اونا همش یکیه. ولی در سرورهای متفاوت آپ شده! :46:نقل قول:
فاشیست شما هم برنامه Pes-ArgEditor لینکش را بگذار:11:[/quote]
واستون گذاشتم. :10:
شما باید دقیقاً اینطوری بنویسی:نقل قول:
####, "National\IRAN\PLAYER NAME.bin"
به جای #### آیدی بازیکن رو بزار و به جای PLAYER NAME هم اسم بازیکن. اون National\IRAN هم پوشه هاش هستش. باید مسیر رو دقیق و کامل بنویسی. اصلاً همون آدرس رو کپی کن و بعد تغییرش بده. :8:
والا این فقط یه دلیل داره و اونم گیم پد هستش! اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم!نقل قول:
اتفاقاً آموزش داخلش خیلی واضحه. شما یه نیگاه به آموزشای داخله پوشه: kitserver\docs بنداز، همه آموزشاش همرا باعکسه! بازم اگر مشکلی درای، مشکل همون قسمت رو بگو تا جواب بدم. چون آموزش همش خیلی طولانیه و از حوصله منم خدائیش خارجه! :13:نقل قول:
احتمالاً شما کیت سرور رو کپی کردی، اما نصبش نکردی. باید وقتی پوشه kitserverرو کپی کردی، فایل Setup.exe رو اجرا کنی و بعد هم Install رو بزنی.نقل قول:
شما کیت سرور رو که دانلود کردی، این فایل رو هم دانلود کن و جایگزین فایل هم نامش در داخل پوشه کیت سرور کن.نقل قول:
اگه یه نیگا به اینجا مینداختی، پیدا میکردی:نقل قول:
kitserver\docs\uni.txt
ولی بازم میزارم:
-------------------کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/uni.txt
همگی موفق باشید. یا حق :10::11: :40: