raul میفهمم چی میگی رفیق من خودم تا پارسال تابستون هم ماهواره داشتم خدایی چه کانالی بود ولی چرا بازی رئالو پخش زنده نمیکرد - من دارم اسباب کشی میکنم برم یه کشور که جزو خاور میانه نباشه
raul میفهمم چی میگی رفیق من خودم تا پارسال تابستون هم ماهواره داشتم خدایی چه کانالی بود ولی چرا بازی رئالو پخش زنده نمیکرد - من دارم اسباب کشی میکنم برم یه کشور که جزو خاور میانه نباشه
کسی قیمت کریس رو هم داره؟
میگم کاسیاس جون نه داداش گرچه مجری های بس نازی داشت ولی خوب ما که اهل اینکارا نه دوست عزیز محاله نه جون تو اصرار نکن نه ما کجا و شما شما اوستاترین در این زمینه از ما.........
راستی بکام جان منم کم کم میخوام اسباب کشی کنم.....
و احسان جان قیمت که واس کریس پیشنهاد شده 75 میلیون پوند هستش و هفته ای 300هزار یورو ........
میگم اگه تونستی به تومن حساب کنی منو خبر کن.............
000/000/000/500/112 اینقدر تومن اگه هر پوند 1500 تومن بود
میشه با این ماشین زانتیا هم گرفت :دی
دوستان یک خبر :
اینو میدونم میدونید و خوب انقدر خوشحال کننده هست که دوباره شاید دارم مینویسم:
کریستیانو رونالدو رسمآ اعلام کرده که فصل اینده در رئال مادرید است و این خبر را شما در سایتها معروفی چون بی بی سی و گاردین و گل و خیلهای دیگه و حتی سایت شخصی کریس رونالدو هم این خبر رو به چاپ رسانیده است........
خوب با این تفاسیر من واس اونروزی که لباس زیبای و مقدس رئال رو در جلسه معارفه بر قامتش ببینم لحظه شماری میکنم و واس بازی اول فصل که بازی اون و بازی تیمم رو دوباره ببینم واقعآ تحمل ندارم و ثانیه شماری میکنم ازبس دلم واس بازیهای رئال تنگ شده......
دوستان یه سری عکس واستون دارم که برین حال کنین به تمام معنی یعنی به این میگن کاربر فعال (شوخی کردم بابا نزن ما خاک پای همه دوستانیم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو پست دیگه عکسهای از بازی رو هم براتون میذارم........
دوستان عزیز اینم عکسهای از بازی رئال و النصر عربستان:
اول اینا رو بذارم بعد اونم میذارم:
خوب امیدوارم که خوشتون اومده باشه ............لذت ببرید............
راستی میگم این نشاط اکرم هم بازیکن خیلی خوبی هست ها من که شخصآ به خدا خیلی ازش خوشم میاد نمیدونم چرا ولی خوب یکی اون و یکی شاتسکیخ در اسیا خیلی خوشم میاد و به نظر من هیچ بازیکن ایرانی مث این دو نیستند.........
من یه روز نبودما....مجبور شدم 5دقیقه فقط بشینم و پست هاتونو بخونم!
دمت گرم رائول جونم....!راستی وحید یه چیزی....مگه یادت نیست که روبینیو خیلی وقت ها جاش رو با اشنایدر عوض می کرد....هم راست بازی میکرد هم چپ.....حالا اگه کریس هم بیاد( که ایشالا دیگه حتماً میاد) ما برای دو تا پست 4تا بازیکنداریم....خب این خیلی هم بد نیست!هست؟
دستت درست داش رائول
راستی بچه ها اخبار همین الان گفت کریس با رئال به توافق کامل رسیده .و بعد از یورو قرارداد 5 ساله میبنده با رئال - من که میگم جام ملتها زودتر تموم شه بره- تا کریس جون بیاد رئال
کریس عا شقتممممممممممممممممممممم
خوش خبر باشی دیوید جونم......ایول............به افتخار رئال همه دستا بالا......آهان دِ....!!!:دی
ولی خداییش چی میشه ها........ایول!
اقا سلام اول که باید بگم نه بابا وظیفه است رفقا ما چاکر همه دوستان هستیم و دوم اینکه اومدن کریس رو تبریک میگم......... و چهارم اینکه دوستان باز هم اومدن کریس رو تبریک میگم.......... و پنجم هم طرفداری خودم رو از تیمهای 1:پرتقال 2:هلند 3:اسپانیا اعلام میکنم و به این دلیل سوم اسپانیا چون اول از اراگونس مث اشغال بدم میاد و دوم اینکه وقتی سلطان داخل اون نباشه یعنی زنبور بی عسل......
رائول جان منم بهت تبریک میگم -
درباره اسپانیا بگم که در یورو گرانترین بازیکنارو داره از نظر دستمزد
ومن در یورو با اینکه از نبودن رائول ناراحتم ولی با اینکه بازو بنده کا پیتانی بر روی بازوی ایکر بسته شده 1 اسپا نیا 2 هلند 3 - پرتغال - و خوشحالم در پرتغال دو ملی پوش داریم
رونالدو فصل 2008-2009 می آد یا بعد اون ؟
گرد وحشت بر اردوي اسپانيا پاشيده شد
خبرگزاري فارس: ماتادورهاي آراگونس در شرايطي وارد اتريش شدند كه هيچ كارشناسي آنها را يك مدعي جدي نمي داند.
به گزارش خبرنگار گروه فوتبال خارجي فارس از يورو 2008، بازيكنان تيم ملي فوتبال اسپانيا در پي پيروزي يك بر صفر برابر امريكا با تك گل ژاوي ارناندس در دقيقه 79، راهي اتريش و شهر اينسبروك شدند تا خود را براي رويارويي با روسيه و سوئد آماده كنند.
بر اردوي اسپانيا گرد غم پاشيده شده است؛ اين، عنوان بيشتر روزنامه هاي اتريش و سوئيس بود چرا كه داويد ويا، اميد اول گلزني آراگونس، از ناحيه ران پا دچار گشيدگي عضله شده است. ژاوي ارناندس نيز مصدوم است و بايد استراحت كند.
تيره روزيهاي اسپانيا تا اين حد متوقف نمي شود؛ بلكه تورس نيز در تمرينات روز گذشته آسيب ديد. اكنون آراگونس نمي داند با اين مهره هاي كليدي اما مصدوم، چه كند؟
حالا یه خبر خوب
رونالدو: رفتن من به رئال مادريد قطعي است.
خبرگزاري فارس: مهاجم مورد علاقه رئال مادريد در حاشيه تمرين تيم ملي پرتغال از علاقه قلبي خود براي پيوستن به اين باشگاه خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار گروه فوتبال خارجي فارس از يورو 2008، كريستيانو رونالدو، مهاجم تيم ملي پرتغال در نشست خبري كه در ژنو برگزار شد، اظهار داشت: اگر مسئولان باشگاه رئال مادريد به وعده هاي خود عمل كنند، بايد بگويم كه رفتن من به اين تيم اسپانيايي قطعي است.
وي ادامه داد: اكنون فقط به يورو 2008 فكر مي كنم. ما حريفان بزرگي داريم و بايد تركيه، سوئيس و جمهوري چك را شكست بدهيم.
ایول بر و بچ..........! منم ضمن اعلام تنفّر و انزجار از آراگونس غاصب(!) اعلام میکنم که: 1_ اسپانیا 2_ هلند 3_ پرتغال
البته اگه زیزو بازی میکرد که اول باید میگفتم فرانسه!
امیدوارم ایتالیای لجن و عوضی هم تو گروهش آخر بشه و اون ماتراتزی [.................................................. .......] هم تو سانحه ی هوایی از هواپیمای حامل بازیکنا بیفته پایین و منفجر بشه!!!
.
.
.
چیه....؟!خیلی هم جدّی گفتم!
ایشالا همین فصل داداش:12:نقل قول:
منم از ماتراتزی بدم می اد .......................
کی هز ماتراتزی خوشش میاد؟؟
اصلا چه ربطی به رئال داشت
کسی هم مگه از این ایکبیری خوشش می آد !!!نقل قول:
1- هلند 2- اسپانیا (مرده شوره آراگونس خرو ببرن !)
بازتاب قرارداد پنج ساله رونالدو با رئال مادريد
خبرگزاري فارس: خبرگزاري هاي معتبر جهان ساعاتي پس از انتشار خبر عقد قرارداد رونالدو با رئال مادريد به سمت ژنو حركت كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به سوئيس، كريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي منچستريونايتد در حالي كه به بهانه موجه حضور در يورو 2008 از دسترس سر آلكس فرگوسن دور بود، توانست با باشگاه رئال مادريد به توافق نهايي پنج ساله دست پيدا كند.
خبرنگاران اسپانيايي اين خبر را زودتر از ساير رقبا ارسال كردند و به سرعت راهي شهر مرزي ژنو شدند تا با وي مصاحبه داشته باشند.
بچه ها تبریککککککککککککککککککککک ککک:10::10:
ربطش اینه که اصولاً همه ی حرف های من به زیدان ختم میشه....!نقل قول:
برای همین هم وقتی یادم میفته دیگه کلّاً میزنم اون کانال....
مرسی از حمایت بچّه ها!!!:46:
وحید جونم مشکلی پیش اومده داداش...؟
zizo جان راستی منم ار ماتراتزی بدم میاد --- :10:
بچه ها دیدید عادل چی گفت
بچها خیلی معذرت واقعآ شرمنده که نتونستم یه دو روزی در خدمت شما دوستان باشم...
و اینکه خیلی متشکرم مهدی جان و بکام جان و داش وحید که فک کنم مث من نبوده و وووو داش وسلی چطوری داش خوبی میخوام ببری ها بازی با ایتالیا ها؟
خوب دوستان اینم از په په که فکرشو میکرد این کچل دوست داشتنی رئال یه روزی به این خوبی باشه و یه خرید فوق خوبی واسمون در اد واقعآ ایول پدراک با این خریدش..
و همچنین باید خدمت دوستان عرض کنم که بنده از ماترازی نه مث مث هر حیوونی بلکه مث ماتراتزی ازش بدم میاد .
وای زیزوی عزیز دوست دارم تا بینهایت خیلی بازیکن عالی بود کاش تو این جام هم بود مطمئن هستم اه بود قهرمان میشد فرانسه....
خوب دوستان اومدم با دست پر هم اومدم یه عالمه خبر خوب واس شما دوستان:
1:کلود ماکله له هافبک با تجربه تیم فرانسه و چلسی از کریستیانو رونالدو خواست از فرصت بدست امده مبنی بر انتقال به رئال مادرید استفاده کند.
این هافبک کهنه کار که سابقه بازی در همین تیم مادریدی را داراست به این ستاره پرتغالی توصیه کرد که فرصت بدست امده را در چنگ بگیرد.
کلود در مصاحبه با روزنامه اس گفت :
مطمئنا من به او توصیه می کنم که به رئال مادرید برود زیرا رئال مادرید بهترین باشگاه دنیاست که متاسفانه من ان را از دست دادم ولی هنوز دوستان زیادی در مادرید دارم.
رونالدو به اندازه کافی باهوش است که بداند باید چی کار کند .
از طرف دیگر پدیا میاتوویچ از دی سالوو مربی بدنسازی رئال مادرید که اوایل این فصل از منچستر یونایتد به رئال مادرید امد سوالاتی در مورد رونالدو پرسید.
و این بدنساز ایتالیایی در جواب گفت :
در تمرینات و تعهد به اصول باشگاه رونالدو یکی از بهترین بازیکنان منچستر یونایتد بود .
2:تيم ملي اسپانيا در انبوه هواداران خود وارد اتريش شد و تمرينات خود را از روز نخست آغاز كرد.
اردوي تيم ملي اسپانيا روز گذشته بسيار شلوغ و با طراوت بود و بازيكنان اين تيم مدعي در سه نوبت و به صورت فشرده تمرين كردند.
تيم ملي اسپانيا در نزديكي شهر اينسبروك اردو زده و مي كوشد براي سازگاري بيشتر با محيط در چند نوبت تمرين كند.
نشست خبري اسپانيا با حضور گيسا، آربلوا و ناوارو سه بازيكن تاثيرگذار اين تيم برگزار شد.
گيسا مهاجم مورد علاقه آراگونس در پاسخ به سوالی در خصوص اينكه آيا اسپانيا مي تواند بدون مشكل از گروهش صعود كند، گفت: هنوز چيزي مشخص نيست. هر سه حريف خود را بسيار ارزشمند مي دانيم و مي كوشيم در هر بازي براي پيروزي وارد ميدان شويم.
آربلوا ديگر بازيكن اسپانيا در پاسخ به سوالی مبني بر علت درگيري آراگونس با تورس و او گفت: مشكل جدي نبود و ما فقط در مورد برخي نكات تاكتيكي بحث مي كرديم. آراگونس نگران است و همه ما به او حق مي دهيم.
3:پیتر چک دروازه بان تیم ملی چک و تیم چلسی در مصاحبه ای با روزنامه تایمز نظرات خود را در مورد تنی چند از دروازه بانهای حاضر در یورو ۲۰۰۸ بیان کرده است دروازه بانانی مانند کاسیاس - بوفون - ینس لمن - ون در سار - کوپت
نظر او در مورد ایکر کاسیاس را با هم می خوانیم :
او می تواند در این تورنمنت بازیکنی کلیدی برای تیم ملی اسپانیا باشد . ایکر در دو فصل گذشته بازیهای بسیار درخشانی را برای رئال مادرید انجام داده است و یکی از دلایل دو بار قهرمان شدن پیاپی رئال مادرید در لالیگا به حساب می اید.
من مطمئنم کاسیاس در کنار فرناندو تورس دو بازیکن حیاتی تیم اسپانیا هستند.
کاسیاس در دنیای فوتبال یکی از سریعترین دروازه بانهای دنیاست و انعطاف پذیری بدنی او واقعا حیرت اور است .
فرقی نمی کند شما در تیم ملی بازی می کنید یا در تیم باشگاهی بلکه باید همیشه دروازه بانی داشته باشید که بتوانید به او تکیه کنید.
کاسیاس یکی از اون دسته دروازه بانهایی است که همیشه در بهترین فرم قرار دارد .
شما همیشه می دانید که او دقیقا همان جایی قرار دارد که باید باشد و از زمانی که جوان بوده است همیشه در بالاترین سطح بازی کرده است و تجربه بسیار زیادی دارد.
4:پس از قهرمانى رئال مادريد در لاليگا مربى آلمانى اين تيم مى خواهد ثابت كند رئال به طور تصادفى اين عنوان را كسب نكرده است. شوستر مى داند كه فصل سختى را پيش رو دارد. او از هم اينك به دنبال برنامه ريزى دقيق براى حضور مقتدرانه در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده است.
۱۰ ماه پيش در مصاحبه اى عنوان كرده بوديد كه به مادريد آمدم تا اين تيم بازيهاى فوق العاده اى به نمايش بگذارد. آيا واقعا به اين هدف رسيده ايد
مى پذيرم كه هنوزدر اين زمينه به طور كامل در اوج قرار نگرفته ايم اما به اين هدف نزديكيم. براى ارائه بازيهاى فوق العاده و رسيدن به اهدافمان تقريبا غير ممكن است كه طى يك سال جواب بگيريم.
در شروع فصل، رئال مربى جديد و هشت بازيكن تازه به خود ديد. بنابراين لازم بود زمان بگذرد تا همه با هم هماهنگ شوند و ممكن است شرايط دلخواه پس از چندين سال به وجود آيد.
موفقيت رئال در فصل گذشته به چه عواملى بستگى داشت
ما تيم بزرگى هستيم. فردگرايى در رئال در حاشيه قرار داشت. همه ما يكصدا بوديم و هيچ كس به ديگرى برترى نداشت. رئال بسيار قابل احترام است چون تيمى متشخص با قابليت هاى فراوان است.
اما هواداران رئال تيم قوى ترى را مى خواهند
بله احساسات هواداران رادرك مى كنم ولى ما با برنامه كار مى كنيم و نمى توانيم به خاطر احساسات طرفداران تمامى پروژه هاى خود را كنار بگذاريم.
چه اندازه در جريان كارهاى بازيكنان قرار داريد
بازيكنان در اين سطح از فوتبال حرفه اى نيازى به داشتن برنامه ريزى ندارند. خودشان به طور كامل در جريان امور باشگاه قرار دارند و در راستاى برنامه هاى كلان اين تيم حركت مى كنند. رفتار بازيكنان با يكديگر نيز بسيار خوب و قابل ستايش بود. نسبت به آنچه مردم تصور مى كنند با بازيكنانم صحبت مى كنم و در جريان فعاليت هايشان قرار دارم. هميشه دوست داشتم با بازيكنان رابطه اى دوستانه و صميمى داشته باشم. مربى هميشه بايد با بازيكنان رابطه خوبى داشته باشد. اين يكى از اصول مربيان حرفه اى در دنياى فوتبال است.
شخصيت بازيكنان چه اندازه براى شما مهم است
در رئال بازيكنان متشخص زيادى حضور دارند. رائول، كاسياس، كاناوارو، گوتى، هاينزه، پپه و... در رفتارشان كاملا مى توان نظم و انضباط را احساس كرد. آنچنان كه در زمين بازى جدى هستند در خارج زمين نيز شوخ طبع و قابل احترام هستند.
تلخ ترين لحظه فصل جارى چه زمانى بود
شكست از رم در سانتياگو برنابئو، واقعا شرايط سختى بود به طورى كه غير قابل تحمل بود. اين بازى به ما نشان داد كه هنوز هم ضعف هاى جدى در رئال وجود دارد.
صحبت از حضوركريستيانو رونالدو در جمع كهكشانى هاست. فكر مى كنيد حضور او در رئال چه كمكى به شما بكند
واقعا بازى او را مى پسندم. اين اعجوبه فوتبال هر كارى كه مى خواهد با توپ انجام مى دهد بنابراين حضور او در رئال مى تواند بسيار مفيد وتعيين كننده باشد. به عنوان مربى حرفه اى نمى خواهم فقط از توانمندى فوتباليست هاى بزرگ صحبت كنم و افسوس نداشتن آنها را بخورم. آنچه براى من مهم است نظم، شخصيت و حرفه اى گرى بازيكن است. بايد بگويم كه رونالدو بسيار با فكر بازى مى كند. در مورد انتقالش به رئال در وضعيت پيچيده اى قرار گرفته كه براى بازيكنى جوان مثل او تجزيه و تحليل امور در اين شرايط بسيار سخت است.
فكر نمى كنيد حضور احتمالى رونالدو در رئال مشكلى را براى او به همراه داشته باشد
به هيچ وجه، تمامى بازيكنان رئال متشخص هستند. مطمئنم كريس در برنابئو با هيچ مشكلى روبه رو نخواهد شد اما او بايد مواظب باشد كه پس از حضور در رئال بايد فقط به فكر فوتبال باشد و به حواشى هاى مربوط به خودش توجهى نكند وگرنه عاقبت ديويد بكام نصيبش مى شود. كريس بازيكنى است كه واقعا از بازى كردن در زمين لذت مى برد.
تصور نمى كنيد با آمدن او به سانتياگو برنابئو سبك فوتبالش تغيير كند و كارآيى كه در منچستر داشته را در رئال نداشته باشد
سبك فوتبال در لاليگا و ليگ برتر متفاوت است. ممكن است بازيكنى در ليگ برتر ۴۰ گل به ثمر برساند اما در لاليگا نتواند بيشتر از ۳۰ گل به ثمر برساند. آنچه مسلم است تفاوت هر ليگ است بنابراين بازيكنانى كه قصد دارند از ليگ برتر به لاليگا بيايند بايد به اين موضوع توجه داشته باشند و خود را براى رويارويى با شرايط جديد آماده كنند.
زمانى كه كريس در بازى فينال مقابل چلسى پنالتى حساس را از دست داد فكر نمى كنيد ممكن است شانسش براى حضور در رئال كمرنگ شود.
-(با خنده) مگر با از دست دادن يك پنالتى موقعيت بازيكن به خطر مى افتد. اين موضوعات را نبايد با توانمندى هاى بازيكنان مقايسه كرد. جان ترى نيز پنالتى از دست داد پس بايد بگويم كه او بازيكن خوبى نيست. از دست دادن پنالتى محك خوبى براى شناخت توانايى هاى بازيكنان نيست.
به غير از كريس رونالدو به دنبال چه بازيكنانى هستيد
گزينه هاى زيادى وجود دارند. در خط هافبك به دنبال بازيكن خلاقى هستيم تا بتوانيم ضعف هاى مان را در اين پست از بين ببريم و خط هافبكمان را هر چه بيشتر تقويت كنيم. دو ماه است كه طرحى ويژه براى خط هافبكمان طراحى كردم ومطمئن هستم به اهدافمان مى رسيم. گلب مى تواند در اين طرح به ما كمك زيادى كند.
پس حضور گلب در رئال حتمى است
نمى دانم آيا ونگر اجازه خواهد خواهد داد او به سانتياگو برنابئو بيايد. اما در چند روز گذشته مسؤولان آرسنال با انتقالش موافق بودند.
راموس در فصل آينده رئال چه جايگاهى دارد
راموس بازيكن فوق العاده ومتعصبى است. به او نياز داريم ولى هنوز مشخص نيست كه آيا براى فصل آينده در خط دفاعى رئال حضور خواهد داشت يا خير.
مارسلو چطور
از حضورش در رئال خوشحالم. دوست داريم در پيستون چپ رئال باشد و به احتمال فراوان فصل آينده در تركيب رئال حضور خواهد داشت. تا زمانى كه مارسلو در سانتياگوبرنابئو بازى مى كند، رئالى نيازى به پيستون چپ ندارد.
گفته مى شود روبينيو به دنبال ترك رئال است
او از حضور در رئال راضى است و فكر نمى كنم قصد جدايى از رئال را داشته باشد.
5:تيم ملى هلند با «ماركوفان باستن» يكى از اسطوره هايش مسافر يورو ۲۰۰۸ است و اين روزها مشغول برگزارى آخرين ديدارهاى دوستانه و طى كردن مراحل نهايى آماده سازى مى باشد تا از گروه مرگ اين تورنمنت صعود كند. گذر از ايتاليا و فرانسه دشوار است و در كنار اين ۲ تيم، رومانى يكى از قدرت هاى شرق اروپا حضور داشته و مطمئناً حريف آسانى براى مردان سرزمين لاله هاى نارنجى نيست و درست به همين علت گروه فوق را گروه مرگ قلمداد مى كنند. هدايت هلند در دست «ماركوفان باستن» است. اسطوره اى كه به همراه باشگاه ميلان جام هاى معتبر اروپا و جهان را كسب و ۳ مرتبه آقاى فوتبال جهان لقب گرفت. درخشش او به اندازه اى بود كه بدون توفيق در عرصه ملى توانست مقام آقاى فوتبال جهان را به خود اختصاص دهد و از اين حيث يك استثنا بود. هلندى ها كه هميشه با فوتبال زيبا و ناب خود زينت بخش مسابقات ملى در صحنه هاى گوناگون بوده اند، تنها يك مقام قهرمانى در جام ملت هاى اروپا به سال ۸۸ در خاك آلمان و رويارويى با (شوروى سابق) را در كارنامه دارند كه اتفاقاً زننده گل برترى اين تيم به «داسايف» سنگربان افسانه اى رقيب، همين «فان باستن» بود كه بعدها به دليل مصدوميت از مچ پا در اوج آمادگى و ۲۸ سالگى وداعى تلخ با جهان فوتبال داشت. او جام جهانى ۲۰۰۶ را تجربه كرده و حالا در آخرين روزهاى حضورش به همراه تيم ملى كشورش چشم به روزهايى طلايى دارد تا با مقامى شايسته به «آژاكس» بازگشته و اين تيم را در ميادين باشگاهى همراهى كند. تا چه اندازه مى توان به اين رؤيا دل بست و آيا «ماركو» و مردانش مى توانند تا كمتر از يك ماه ديگر به اين مهم جامه عمل بپوشانند؟! هلند در فاصله ۲۰ سال از كسب مقام قهرمانى در عرصه اروپا ستاره هاى ريز و درشت فراوانى را در كنار خود داشته كه هر كدام در تركيب تيم هاى باشگاهى بارها مقام قهرمانى را لمس كرده و جشن هاى به يادماندنى را بر پا كردند اما هيچ گاه در كالبد تيم ملى كشورشان توفيقى حاصل نكردند تا ثابت شود اين كشور روح قهرمانى و شخصيت لازم را ندارد و تنها بايد به عنوان گرمى بخش رقابت هاى مهم قلمداد شود. در تركيب تيم امروزى هلند خبرى از «سيدورف» و «داويدز» ۲ ستاره كهنه كار وهافبك هاى مجربى كه در باشگاه هاى بزرگ اروپايى افتخارآفرينى كرده اند نيست و اكثر نفرات را جوانانى شايسته تشكيل مى دهند كه بيشتر از دل ليگ برتر يا بوندس ليگا به اين اردو دعوت شده اند.
عناصر با تجربه و تأثير گذار
«ون درسار» دروازه بان كهنه كار هلند با ۲ قهرمانى در ليگ برتر و ليگ قهرمانان باشگاه هاى اروپا فصلى رؤيايى را سپرى كرد و با مهار ضربات پنالتى در فينال مسكو ستاره آن ميدان لقب گرفت و با اين آمادگى روانى مى تواند كمك شايسته اى به تيم در جهت بسته نگاه داشتن دروازه اش مقابل حريفان مرحله مقدماتى نمايد. «ون برونكهورست» پس از چند فصل بازى در اسپانيا به هلند بازگشته و عملكردش در «فاينورد» به گونه اى بود كه «فان باستن» را به دعوت از خود مجاب كرد. او نيز در خط دفاعى بسيار گره گشا خواهد بود. «ون بومل» هافبك درگير و فيزيكى تيم بايرن مونيخ كه گفته مى شود احتمالاً از فصل آينده كاپيتان باواريايى ها لقب مى گيرد نيز از جمله عناصر مجرب لاله هاى نارنجى است. «نيستلروى» موتور گلزنى هلندى ها پس از سپرى كردن مصدوميتى سنگين به بازى هاى آخر فصل رئال مادريد رسيد و نشان داد به مرز آرمانى نزديك شده و قطعاً اين مهاجم تنومند پس از رفع مشكلاتى كه در جريان جام جهانى با سرمربى پيدا كرده بود، امروز تلاش مى كند در كنار مهاجمان جوان كشورش نقشى اساسى در جهت سنت شكنى و بالا رفتن در جدول مسابقات داشته باشد. اين ۴ بازيكن با كوله بارى از تجربيات باشگاهى و افتخارات متعدد مى توانند عصاى دست سرمربى باشند، به شرطى كه جوانى و خامى ساير بازيكنان كار دست اين تيم ندهد.
ليدر تيم از بندر هامبورگ
براى نخستين بار طى سال هاى اخير و در جريان تورنمنتى مهم خبرى از هافبك هاى شاغل در كالچو، لاليگا يا ليگ برتر به عنوان ليدر نيست. اكثراً اين عنوان را بازيكنانى از دل ۳ ليگ ياد شده و يا حتى ليگ هلند به خود اختصاص مى دادند اما اين بار رافائل ون دروارت، هافبك و بازيساز هلندى چنين نقشى را ايفا مى كند. او يك فانتزيست ماهر است كه به بازى تهاجمى علاقه دارد و عاشق گلزنى است. بسيار ماجراجو و با انگيزه بازى مى كند و به اين مسابقات چشم دوخته تا با تكميل هنر بازى اش شرايطى را براى جدايى از بوندس ليگا فراهم سازد. او قصد حضور در كالچو يا لاليگا را دارد و حتم بدانيد يورو ۲۰۰۸ مى تواند وى را به آرزويش برساند، چرا كه «ون دروارت» به عنوان هدايت كننده مركزى تيم بيش از سايرين به چشم مى آيد. فراموش نكنيم با توجه به حضور عناصر تكنيكى در كناره هاى زمين مربيان حريف بايد توان دفاعى را معطوف به كناره ها نمايند و فشردگى در مركز ميدان كمتر شده و «رافائل» بهتر مى تواند حركت و بازيسازى نمايد.
اوج نشاط و شادابى در حمله
«آرين روبن» از رئال، «ون پرسى» از آرسنال و «كوئيت» از ليورپول ۳ عنصر مطرح در كنار «هانتلار» پديده ليگ هلند و مرد مورد علاقه «فان باستن» هستند كه قرار است جور گلزنى براى هلند را به همراه «نيستلروى» مهاجم اول و با تجربه تيم بكشند. اگر «رايان بابل» ستاره سيه چرده ليورپول آسيب نمى ديد او نيز در اين ليست قرار مى گرفت كه بنا به اظهار نظر پزشكان هلند، جام را از دست داد. نفراتى كه در بالا نام برديم جوانى، سرعت، تكنيك، هوش، انگيزه، تجربه لازم و خلاصه تمام فاكتورهاى لازم در فوتبال حرفه اى را دارا هستند. قدرت حمل توپ بالا و دريبلينگ از جمله نكات اساسى در بازى جوانان خط حمله هلند است كه شوت هاى ناگهانى و تغيير مسير به سمت دروازه حريف نيز از خصلت هاى آنها است. روبن و ون پرسى استاد زدن ضربات آزاد هستند و شايد شاهد گل هاى آنها از اين طريق باشيم. به راستى نيروى انسانى اين تيم كم است؟! هلند براى بزرگى در ميادين مختلف نياز به چه فاكتورهايى دارد؟! همان گونه كه اشاره شد هلندى ها بازى هاى مقدماتى هر تورنمنت را مقتدرانه پشت سر مى گذارند اما در دور نهايى روند رو به افت آنها مشهود است. معلوم نيست كه آيا از اين گروه سربلند خارج مى شوند يا نه اما ترديد نكنيد با فوتبالى زيبا و شناور مثل هميشه طرفدارانى براى خود دست و پا مى كنند. «فان باستن» و مردانش مقابل ۲ تيم كهنه كار و حرفه اى يعنى ايتاليا و فرانسه رقابتى دشوار پيش رو دارند كه اگر از اين رقابت سربلند خارج شوند قطعاً لياقت خود را براى رسيدن به فينال نشان مى دهند هر چند كه هنوز معتقديم اين تيم تنها گرمى بخش رقابت هاى مهم است نه مدعى درجه اول فتح جام.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه مخصوصآ با این قسمت اخری کلا من با تیم اسپانیای بدون رائول اصلآ حال نمیکنم ولی خوب هلند رو بسی دوست میدارم و خوب پرتقال که جای خود را داره اونم فقط بخاطر اول کریس و بعد هم په په
درد دل ........
ساعت راس 20:30 بود بازی کم کم شروع شد......
باز هم ان لباس ابی و باز هم خروسی نقش بسته بر ان.......
باز هم شنیدن صدای که فرانس فرانس میگفت و بازهم فرانسه.......
.
.
.
امید داشتم بازی مث سال 2006 و سال 2004 و سال2000 ببینم اون بازیهای که فرانسه واقعآ خوب کار میکرد و اون بازی که قدرتی نبود که اونها نتونن مقابلش قد علم کنند.........
اما یه چیزی کم بود یه چیزی که طراوت و زیبایی بازی فرانسه رو گرفته بود یه چیزی که باعث میشد فرانسه فرانسه باشه حال چی شده بود معلوم نبود........
وسط زمین فرانسه بسیار ضعیف و مریض بازی میکرد.........
حرکات ریبری کمی نشان از بازی ان سالها میداد ولی خوب باز هم هیچ.......
وقتی این تیم رو با تیم سال 2006 مقایسه کردم فهمیدم تنها مشکلش نبود زین الدین زیدان بازیکن کبیر رئال مادرید هست........
زین الدین زیدان کسی که به تنهای برزیل -اسپانیا رو اوت کرد کسی که در بازی با برزیل به همه برزیلیها نشان داد فوتبال یعنی چی در حالی که همه ستارگان هر دو تیم فقط تماشاگر هنرنمایی زیزوی کبیر بودند........
حرکات ناب اون..........
دریبلهای به موقع و چشم نواز اون.........
پاس های طلایی و معرکه اون........
بازیسازی خارق العاده اون.......
بازی بدون حتی یک اشتباه اون........
.
.
.
و در اخر حرکت زیدانی اون.........
هر چی بگم کم گفتم کسی که در نبودش در سال 2002 اوج بدبختی فرانسه رو مشاهده کردیم و حال نبود زیزو کاملا مشخص است که فرانسه بدون اون هیچ تفاوتی با سال 2002 ندارد .........
همیشه فرانسه رو بخاطر زیدان دوست داشتم و همیشه فرانسه و کلا فوتبال رو با زیدان شناختم حال نبود اون یعنی نبود فوتبال ...
ایا باز میتوانم دوباره بازی زیبای اون رو ببینم و ایا باز زیدانی متولد خواهد شد؟؟؟؟؟!!!!!!
من هرگز اون 10 دقیقه طلایی فرانسه مقابل انگلیس در یورو 2004 رو فراموش نمیکنم و من هرگز بازی فرانسه مقابل برزیل رو فراموش نمیکنم.....و من هرگز نمایش بی بدیل اون مقابل ایتالیا هم در سال 2000 و هم در سال 2006 رو فراموش نمیکنم......
من زیدان رو فراموش نمیکنم ............من فوتبال رو فراموش نمیکنم............
همچنین من نامردی رو نیز فراموش نمیکنم................من ماتراتزی رو فراموش نمیکنم..........من زیدان رو فراموش نمیکنم....
زنده باد زیدان ..........زنده باد فوتبال ...........زنده بادجوانمردی
مرسی احمد جان...
جالب بیدن... مخصوصا صحبتهای ماکلله راجع به رونالدو!
اصولا یه بازکن تا نیاد رئال کامل نمیشه... تو کلکسیون افتخاراتش هر چی باشه عضویت رئال نباشه یعنی بازیکن خیلی بزرگی نبوده... چون اگر بوده حتما رئال جذبش میکرده :27:
امروز تولد من هست.
9 june تولد 24 سالگی اونم تو این بازی !!!
به وسلی جان مبارکه داش هم تولدو میگم هم گل زدنت تو این بازی و هم سرزدنت به این تاپیک همه مبارک.........
اقا یه چیزی ................
بازیکنان زیر را میشناسید؟؟؟؟؟
1:رود فان نیستلروی
2:وسلی اشنایدر
جواب شما :بله اینها بازیکنان خوب رئال هستن و همچنین بازیکنان تیم هلند .....
ولی نه شما اشتباه کردین این دو قاتلین ایتالیا هستن..............
فقط رئال .......
بسی حالیدم ....
رئال قهرمان این تورنومنته ...
اون از په په این از نیستروی و اشنایدر ....
واقعا باید به خودمون افتخار کنیم...
تازه گلی که اشنایدر زد ....
خیلی قشنگ بود...مشت محکمی بر دماغ طرفداران بوفون بود ........
فقط کاسیاس .................................................. ...........
ویزلی جونم تولّدت مبارک........
رائول عزیزم.آخ که چقدر این تاپیک بدون تو بی حاله...مرسی بابت اخباری که گذاشتی امّا رائول جونم.....خودت الان میدونی تو دل من چه خبره...خودت الان می دونی بعد از خوندن اون نوشته راجع به زیزو چه حالی شدم....دِ واسه همینه که میگم زیزو ناموس منه!...عاشقشمممممممممم......یه حالی شدم متنتو خوندم....
.
.
.
زیدااااااااااان....زیزووووو وووووووو.....آخ دلم...................!:دی
هلند که برد....اسپانیا هم که کولاک کرد...امّا یه چیزی...با این که از ویا خوشم میاد....امّا مگه اینا اعتصاب نکرده بودن که شماره 7 رو کسی نپوشه تا رائول برگرده...پس چرا این ویای[...] شماره 7 پوشیده بود؟!
.
.
.
کل یورو 2008 یه طرف....گزارش های این جواد خیابانی اسگل یه طرف.....!به خدا خله این بشر....!
واقعا رئالی ها روسفیدمون کردن, بیشتر تیمها در سایه بازیکنهای ما می برن !نقل قول:
راستی اشنایدر بهترین بازیکن زمین تو بازی با ایتالیا شد ! :40:
خیابانی آدمه اصلا ؟! زیزو جون خودتو ناراحت نکن این . . . ,این مدلیه !!!
واقعاً ویزلی جون...واقعاً.....کل فوتبال دنیا...یا لااقل کل فوتبال اروپا داره رو بازیکنای ما می چرخه....
اشنایدرم که واقعاً حقش بود بشه...راتس سر گل نیستلروی که فیفا هم اعلام کرد درسته دیدید اون مدافع احمق ایتالیا کجا دراز کشیده بود و آفساید رو پر کرده بود؟!!!مردم از خنده!
ویزلوی جونم راستی یه بار دیگه هم تولّدت مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
از این خیابانی هم چند تا سوتی ناب دارم که می ترسم بذارم دیگه صدای همه در بیاد چون هم خیابانی هم سوتی هاش جزو تبصره های اولیه ی اسپمه!! ولی اگه خهواستین بگین تابراتون نعریف کنم دور هم بخندیم!
موضوع از چه قراره الان داشتم فوتبال پرتغال چک رو میدیدم مجریه گفت منچستر از رئال شکایت کرده به خاطر کریستین؟
دوستان عزیز سام علیکم :
امیدوارم که خوب و خوش و سر حال باشید......
اول که زیزو جونم چاکریم بابا این حرفا چیه اونم واقعآ از ته دل و با تمام وجودم نوشتم .........
و صد در صد موافقم که واقعآ فوتبال اروپا داره رو تیم رئال میچرخه میگه نه پس بشنو:
1:ایتالیا:اگه کانوارو نباشه چی میشه؟معلومه 3 تا میخوره
2:هلند :همین یکی بس که اگه وسلی و رود گل نباشه تمومه هیچی نیست........
3:پرتقال:خوب په په که گل میزنه کریس هم که کل تیم حریف رو یه تنه حریفه دیگه چی بگم
4:اسپانیا:فقط راموس و یا ایکر یکیشون رو بگیر خودت میبینی چه گندی میزنن
5:برزیل:همین بس که پارسال روبینهو جون بهترین بازیکن و گلزن تیمش بود.....
.
.
.
و و و
که اگه بگم میشه کل فوتبال جهان رو رئال داره میچرخونه............
خیلی عالی هست نه؟
خوب یک خبر فوق زیبا هم من میزارم واستون:
اینم یه عکس زیبا از کریس ولی عکس متفاوت و عکسی مهم:
خوب عکسو دیدن ؟
حالا یه توضییح کوچیک این جناب که لباس مشت پوشیده و سمت راست ایستاده بهترین بازیکن حال حاضر جهان کریس رونالدو هست.
و حالا اون وسطیه رو بنده نمیشناسم و اصلآ مهم نیست.......
اما
اما
اما
اون اقای خوش تیپ سمت چپی میدونین کیه؟
بله اون مربی بدنساز رئال مادرید هست !!!!!!!!!!!!!!!
تعجب کردین نه که مربی بدنساز رئال اینجا چیکار میکنه
باید بگم این عکس یه عکس واقعی و بسی نو هستش.
خوب مث اینکه خیلی با هم خوشحال هستن و این خبر بسی خوب واس مارئالی ها هستش.
یه ذره درباره مربی بدنساز رئال:
ایشون 1 سال پیش تو منچستر بود و از سال پیش به رئال نقل مکان کرد و حال واس رئال داره کار میکنه واگه بگیم یکی از عوامل قهرمانی رئال بوده دروغ نگفتیم و همینطور اینکه ایشون از رونالدو اطلاعات بسیار زیادی داره ویکی از رفقای بسیار صمیمی رونالدو هست و خوب رونالدو کم کم از همین الان بوی چمن سانتیاگو رو حس میکنه..........همانطور که من از همین الان بازیهای زیبای اونو مشاهده میکنم در لباس مقدس رئال مادرید.
به خاطر اینکه رئال زیگیله رونالدو شده و منچستر به این خاطر که رئال بیخیال شه رفته به فیفا و یوفا شکایت کرده -- ولی یه چیزو نمیدونه که رئال وقتی کریس رو میخواد یعنی میخواد حالا اگه فیفا و یوفا هم رئالو جریمه کنن بازم کریس مال ماست...نقل قول:
موضوع از چه قراره الان داشتم فوتبال پرتغال چک رو میدیدم مجریه گفت منچستر از رئال شکایت کرده به خاطر کریستین؟