نقل قول:
وسط حرفاش داشتم میمردم از خنده رنگ و روش مثل سپاهان زرد شده بود یچاره:2:
نقل قول:
وسط حرفاش داشتم میمردم از خنده رنگ و روش مثل سپاهان زرد شده بود یچاره:2:
چرا حاج رضایی رو نمیگین
به قدری حالش گرفته بود که داشت بیهوش میشد.
آخه منم دلم براش سوخت
خوب اونو تو همه بازیهای اینجوری میگن. شاید یه خورده زیاده روی کرده باشه!نقل قول:
حاج رضایی هم گفت قهرمانی حق پرسپولیسه
نقل قول:
آقا ياسين
به فاميل ما توهين نکن:46:
برادر شوهر خالم هستش :12:
سلام.
آقا من رو یکی بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک بیماری هم دارم میترسیدم دم به دم عود کنه شدت هیجانم روی 1000 بود
گل دوم که زده شد از بس داد و بیداد و رقص کردم این داداش کوچیکم مرده بود از خنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووی اوووی
هووووووووووووووو هوووووووووووووووووووووووو وورااااااا
صدام خشک شد از داد کشیدن
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم قهرمان شدیم اونم با وجود کسر 6 امتیاز
همه با هم میگیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PERSPOLIS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا حاج رضایی رو نمیگین
به قدری حالش گرفته بود که داشت بیهوش میشد.
ديدين تو برنامه 90 چه حق به جانب ميگفت سپاهان قهرمان ميشه؟؟
جدا از همه اين حرفا خدا كنه قطبي بمونه آسيا رو هم فتح كنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 2 سال پیر شدم :دی
وسط بازی اینقدر فشارم رفته بود بالا که گفتم الان سکته میکنم :دی بی جنبه بازی رو میبینین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک........... تبریک.............. تبریک
عزیزم خود حاج رضایی پرسپولیسی هستش:40:نقل قول:
اینم یکم از حاشیه بازی که از نزدیک دیدم :
خب بچه ها بزارین از بعد از ظهر تعریف کنم.
ساعت 12:25 با دوستم رسیدم استادیوم. بلیط رو بازار سیاه 7 هزار می فروختن البته هنوز بلیط در دکه ها هم فروش میشد. دم در ورودی اونقدر پلیس و یگان ویژه بود که به زور از بعضی هاشون رد شدیم.خیلی ها پشت در مونده بودن و اجازه ورود نداشتن. همونطور که در تلویزیون هم اعلام شد حدود 60 هزار نفری برگشتن و جا نبود. خلاصه منم بلیط رو گرفته بودم ولی درا بسته بود به زور از روی دیوار پریدیم و 4-5 تا باتوم خوردم:19: ولی گفتم هرطوری شده باید بازی رو دید:31::8:.
قبل بازی درگیری شدیدی بین تماشاگر های سپاهان با پرسپولیس پیش اومد و سنگ و بطری آب بود که به هم میزدن. نیروی یگان ویژه هم نمی تونست کنترل کنه. یکی از تماشاگر های پرسپولیس هم از بین اون همه مامور و فضای باز بین هواداران 2 تیم در رفت و رفتش بین تماشاگر های سپاهان 2-3 نفریشون رو زد بعد دوباره از اونجا در رفت مامورا هم افتادن دنبالش نتونستن اولش بگیرنش ولی آخر سر وقتی رسید به تماشاگر های خودی آخرین مامور گرفتش و حسابی زدش ، بعد یک دفعه هرچی نیرو بود آوردن بین تماشاگر های 2 تیم و شرایط بهتر شد.
بازی رو هم که همه دیدن. اونقدر از صبح تماشاگرا داشتن داد و بیداد می کردن که موقع بازی انرژی همه کم شده بود ولی قبل و بعد گل اول که زدیم حسابی تشویق کردیم ولی بعد از گل خوردن دیگه هیچکی نای تشویق رو نداشت ، 1 دقیقه تشویق می کردن بعد ول می کردن ...
بعد بازی کلی تماشاگر ریخت وسط زمین نیروی انتظامی هیچ کاری نمی تونست بکنه. سریع یگان ویژه وارد ورزشگاه شد چند تا تیر هوایی زد هر کی دم دستشون بود رو با باتوم می زدند. دم آنبولانس حدود 9-10 نفر مثل جنازه افتاده بودن روی زمین و نمی تونستن تکون بخورند:13:.
از اتوبوس ها هم به شدت مواظبت می شد و در هر اتوبوس یک مامور نیروی انتظامی و یک سرباز بود
به هر حال
این برد رو به همه شما عزیزان تبریک میگم. فقط قرمزته
جدای از قهرمانی, واقعا حال کردم حال این یاوری گرفته شد!
اصلا این قهرمان شدن لامصب همه چیش حال میده!! ضایع شدن یاوری و ترکیدن سپاهان و 13ام شدن استقلال و آسیا و .......... فقط تنها بدیش اینه که بچه ها یکی یکی دارن بن میشن!!! بابا یکم بحث کردن یاد بگیرید!!!!!!!!!!
مظفری دیگه؟نقل قول:
چی شد زنده موند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا... مربی برق رو میگه... قبل بازی با پرسپولیس یه چیزی خورده بود گفته بود هر چی پرسپولیس بزنه ما دو برابر میزنیم!! من دوست دارم سپاهان قهرمان شه!!نقل قول:
زهی خیال باطل!!
تبـــــــــــــریک به همه پرسپـــــولیسی های عــزیز.
توي نود هم يه مصاحبه گذاشت كه ياوري گفت ما مقابل استكبار جهاد كرديم(منظورش نتيجه مقابل پرسپوليس بود) چون پرسپوليس 13 ميليون بدهي دارهنقل قول:
منظورش دقيقا چي بود؟
آهان حالا بیا وسط!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوششون اون کسایی که ناامید بودن؟!؟
کوششون اون کسایی که میگفتن قهرمان نمیشیم؟!؟!؟
کوششون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استقلالیا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز خیلی خوبی بود!!!
دقایق خیلی قشنگی بود!!!
و....
قـــــرمـــــزتـــــه
پرسپولیس همیشه قهرمانه!!!!
همیشه!
از صمیم قلب به همه تبریک میگم.
به حقمون رسیدیم
قهرمانی پرسپولیس رو به دوست عزیزم یاسین جان تبریک میگم ( البته به بقیه هم میگم )
بابا شما پرسپوليسي ها کجايين ؟
پس چرا نميريزين تو خيابونا شادي کنين؟
من که ميدون نوبنياد تهران هستم هيچ خبري نيست ؟!!!!
افتخار می کنم اسمم اینجاهه ....نقل قول:
AB!, *yutab*, @R3Z, Actros, agaa_hojat2007, ahmet kaya, AHT, alex_3000, aliani, alireza_monfared, aluminum, Amin, Amin eHelp, amin_oxin, amirspecialboy, amirtoty, amir_rahmani, arash_3tar, archi-girl, aria_electric_fars, aristotel, armin_goooodboy, Asalbanoo, avax7, axilbam, babak2008, beauty, behrad_f, BehzadKiNG, best3, borderlessboy, boy iran, cao-cao, cescjoon, chelzi, corey, dark fear, davoud 23 beckham, dear_2007, deicide, Devilish, devil_ff2008, divoonejoon, E A G L E, E*L*E*N*A, Eat_me_drink_me, ehsannirvana, ElmO, Elrond, end_of_world, esool, Evolution37, f.kh0935, farhadsafiri, farshidshd, FarzadSport, feri88, G.A.B.R.I.E.L II, Gabriel¹, Ghasem.M, gigil888, h2deetoo, hadi204, hamidras, hamidreza6620, hamidrezaaa, hamkar1981, heart land, hiwas, Hosein-mec, houmix, h_starboy, IceLord, iman0007, imanprjr, Immortal1977, javadi1368, jingool, Johnny Grey, KBZ, Kurosh Nobody, leila*, lil_jon, lindows, loyalamin, m-sh, M.R.S.F.T, m2stech, Maggy_P, mahdi17729, mahdi_moosavi, mahmood_t, mahyar49, mansour 64, mashaheeer, Maysam-BFU, mehdi-sh, mehdi30nema, mehrdadamri_92, Meisam, Milad-King, mobiler, moby, Moh@mm@d - TNT, mohamad2998, mohammad2006, mohammad99, mohrd, MoJtaBa.R, mojtaba007, momkhbpsp, MORINIO, Morteza4SN, mrmmnb, msf66, mstf666, musketeer, OMID, omid.k, Only Pes, p30khol, parinaz_mot2000, Pario, persianastronomy, Persian_baby, pesare_dokhtarkosh, piishii, pmg_acmilan, poyul, R. Calderon, ragbar12, ramin1988, ramin_007, ramyar.v, raptor22, R£ɀД, ReZa DN, rezahp2, rezatalaz, ReziOnline, rizo, RONN!E, S@eid, saeed_h1369, SALAMONALEYKOM, saman_dexter, Scrat, sentimental, shadmehrdj, shahab_f, shayan999, shayanelong, shine_star3000, Ship Storm, siavashjal, siavosh1, Sina 13, sinaset, Sir.AShkaN, sir0c0, smohs, sorrowdancer, sourena_8888, Spartan II, steps, Sub007, sus2, T.K, tabriz-info, taktiki2006, teza, The Animal, toraj, Tornado2800, مجید فینا, محمد88, V A H I D, wantonboy13, Wisdom, WooKMaN, WWEIRAN, xxxicestar, x_fashist_x, ya30n, yoosef_st, Zendooni777, ^^ HAMID ^^, آلو جنگلي, آذرخش, اردلان, بردیا, دنیروو, سرشار, علمدار
حلبی!!! :دی
اما فکر کنم نقره باشه.
لعنت به من ... خیانت کردم به خودم و پرسپولیس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقه ی 85 از ورزشگاه زدم بیرون و شروع کردم گوش دادن رادیو ... توی اتوبوس بودیم که پرسپولیس گل زد ، تنها کسی هم که فهمید من بودم ... وقتی خبر رو دادم به رفقای اتوبوسی ، منفجر شد اونجا ... دو سه نفر ماچمون کردن ، دو سه نفر هم یه کارای دیگه کردن ما رو که گفتن نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت خیلی ناراحتم به خاطر این که ورزشگاه رو ول کردم و زدم بیرون ... اخه خیلی خسته شده بودم ... به خدا از ساعت 1.30 تا دقیقه ی 85 یه لحظه نشستم ... چون بلیط گیرم نیومده بود تمام وقت ، زیر اسکوربرد وایستاده بودم و بازی رو هم ایستاده تماشا کردم ... در هر صورت تبریک به همه از جمله خودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این یارو عجب تخ.. داشت ، ما از اون ور استادیوم وایستاده بودیم هاج و واج و تحسین می کردیم این حرکت انتحاری رو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی از تماشاگر های پرسپولیس هم از بین اون همه مامور و فضای باز بین هواداران 2 تیم در رفت و رفتش بین تماشاگر های سپاهان 2-3 نفریشون رو زد بعد دوباره از اونجا در رفت مامورا هم افتادن دنبالش نتونستن اولش بگیرنش ولی آخر سر وقتی رسید به تماشاگر های خودی آخرین مامور گرفتش و حسابی زدش
خیلی جام غراضه ایه
خب، غير پرسپوليسياش بخوابن، بچه هاي اين فروم بيان بالا. تبريك به همه! متاسفم براي سپاهان كه مي خواست با وقت كشي و هر چيزي غير از فوتبال به جام برسه.اين قهرماني به خيلي ها درس خوبي داد: از جمله محمود ياوري كه گفته بود من اصفهاني هستم و سپاهاني. محمود جان باش تا صبح دولتت بدمد. از جمله امير حاج رضايي. امير جان كسي كه مدتها با گاس هيدينگ كار كرده خيلي بيشتر از شما فوتبال مي فهمه. از جمله ژوروان ويرا. ويرا جان زمين ازادي به پرسپوليس خيانت نمي كنه. بيخود كنار زمين ژانگولر بازي در نيار. از جمله حاج صفي . احسان جان فوتبال بازي مردان است ؛ كودكان سهمي نمي برند. از استقلال كه نيازي نيست چيزي بگم...... رده 13.......بهر حال اين صدا امشب همش مياد:زنده باد پرسپوليس و هوادارانش
خواهش مي كنم، هر چه هست تقديم به هواداران پرسپوليس بزرگنقل قول:
چرا اینجا ساکت شد ؟
تا صبح پایکوبی داریم ما :دی
این عکسو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه پرسپولیسی های قهرمان
شرمنده من دیر تونستم تبریک بگم ولی دارم از خوشحالی بال در میارم اینم بگم که در دقیقه نود هم داشتم یه سکته میزدم رنگم شده بود مثل گچ ولی خدا رو شکر رو سیاهمون نکرد پیش بعضیها
بازم تبریک و تبریکککککککککک
تبریک میگم دوستان:46:
:4::4::4::4::4::4::4::4::4:
ارتش سرخ :40::40::40:
گل دوم پرسپولیس و انفجار ورزشگاه
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=umwRhjWL_Nc
نگاهي به بازتاب قهرماني تيم پيروزي در استان گلستان
پس از كسب قهرماني تيم پيروزي در هفتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي كشور، مردم بويژه جوانان شهرهاي مختلف استان گلستان به جشن و شادي پرداختند.
در گرگان مركز استان گلستان صدها جوان و علاقمند و طرفدار تيم پيروزي به خيابان ريخته و جشن قهرماني را همراه با يكصد هوادار حاضر در ورزشگاه آزادي گرگان برپا كردند.
جوانان گرگاني با در دست داشتن پرچم باشگاه پيروزي تهران خوشحالي خود را از اين قهرماني ابراز داشتند.
عدهاي از اين هواداران نيز با پوشيدن لباس تيم محبوب خود با سوت زدن و دست زدن در بين مردم شيريني و شكلات پخش ميكردند.
همچنين عدهاي از جوانان با خودروهاي شخصي خود به اين جمع اضافه شده و بابوقهاي ممتد خوشحالي خود را از اين قهرماني ابرازداشتند .
جوانان گرگاني و گلستاني در طول مسيرهاي مختلف شعارهائي نظير پيروزي زلزله همينه همينه ، قطبي دوستت داريم ، بچهها متشكريم ، كاشاني دوستت داريم ، حيدري محبوب قلبها خوشحالي خود را از اين پيروزي و قهرماني ابراز داشتند.
تعداد اين افراد به حدي بود كه در مسيرهاي اصلي شهر گرگان از ميدان وحدت (فلكه مركزي شهر، ميدان شهرداري ) تا خيابان شاليكوبي جوانان جشن و پايكوبي برپا داشتند.
همچنين اين جوانان به سمت نهارخوران رفته ادامه جشنهاي خود را آنجا برگزار نمايند.
حضور به موقع نيروي انتظامي نيز باعث شده بود تا كنترل مناسبي بر اين افراد شود و اين جوانان بدون هيچ ايجاد مزاحمت و درگيري به شاديهاي خود ادامه دادند.
نقل قول:
کد:http://www2.irna.ir/fa/news/view/menu-154/8702280824222721.htm
++++++++++++++++++++++++++++
با پايان ماموريت اورژانس در بازي پرسپوليس و سپاهان اعلام شد:
بازي 192 مصدوم برجاي گذاشت
2 تماشاگر در جريان بازي دچار حمله قلبي شدن
كار اورژانس تهران با انتقال 25 مصدوم به بيمارستان و 167 مورد درمان سرپايي در محل از ابتدا تا انتها بازي پرسپوليس و سپاهان به پايان رسيد.
دكتر مقصودي ـ معاون اورژانس تهران ـ در گفتوگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، اظهار كرد: 192 نفر از ابتدا تا انتها بازي پرسپوليس و سپاهان مصدوم شدند كه 25 نفر از آنها به بيمارستان فياضبخش منتقل شدند.
وي با بيان اينكه از بين مصدومان دو تماشاگر در جريان بازي دچار حمله قلبي شدند، تصريح كرد: اكثر حادثهديدگان دچار تروما، فشار روحي و استرس شده بودند.
وي خاطر نشان كرد: كليه عوامل امدادي اورژانس تهران شامل، 18 آمبولانس، سه اتوبوس آمبولانس و دو موتور آمبولانس در ترافيك شديد شهر در حال برگشت به پايگاهها هستند.
نقل قول:
کد:http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1132972
واقعا تبریک میگم.ما که همیشه از پای tv بازیو میبینیم.خونمون ترکید وقتی سپهر حیدری گل زدش.
منم افتخار میکنم که اسمم توی اون لیستی بود که گفتن پرسپولیس قهرمان میشه
آقا بابک اومده تو این تاپیک ول نمیکنه.از تاپیک آبیا شایعه میرسه که حدود30 تا پستو پاک کرده.ببینیم با اینجا چیکار میکنه
دوستان منم که در خونمون بازی رو نگاه میکردم بعد گل سپهر هر چی دم دستم بود رو از فرط خوشحالی و فشار بازی پرت میکردم اینم بگم که دست خودمم نبود بازم گل دقیقه اخر پرسپولیس کار خودشو کرد و ما قهرمانیممممم