دوستان کسی هست بدونه منابع عمومی مدیریت صنعتی برای کنکور چی هست ؟چی بخونیم بهتره
Printable View
دوستان کسی هست بدونه منابع عمومی مدیریت صنعتی برای کنکور چی هست ؟چی بخونیم بهتره
کمک کنید:41:نقل قول:
نقل قول:
دفترچه ازااد تقریبا مهرماه میاد
پس رسما همه دانشگاه آزادی های ایران بدبخت شدن؟ 6 ماه پر؟ ترم اول سال تحصیلی پر؟ خیلی بی فکر هستن که چنین کاری میخوان بکنن. پارسال تابستون گرفتن و همه راحت مهر ثبت نام کردن. الان اگر تازه مهر دفترچه بیاد میدونید یعنی چی؟
نقل قول:
طبق نظام اموزشی هست.
ولی احتمال تغییر در تاریخش هم هست چون سال گذشته هم تغییر زمان داشت
سلام.فقط میخوام واسه اونایی که مث چند تا از دوستام که اطلاع ندارن اطلاع رسانی کنم:31:
وقتی دفترچه کارشناسی میاد بر اساس رشته ای که تو کاردانی خوندیم مجاز به انتخاب بعضی از شاخه های رشته های مختلف هستیم که بعد از انتخاب اون باید تو آزمون اون شاخه ی خاص به سوالات پاسخ بدیم.........پس اگه یکی مث من میخواد یه رشته دیگه رو ادامه بده باید درسای اون رشته رو بخونه و امتحان بده.واسه این گفتم چون اینجا کسی منظور منو متوجه نشده بود:13:
حالا یه سوال........یکی درمورد این دفترچه فنی حرفه ای و انتخاب رشته هاش راهنماییم کنه....واسه داداشم میخام
اگه از رشته ی خودم (علوم کامپیوتر) بخوام کنکور کاردانی به کارشناسی بدم و برم مدیریت بازرگانی ، چند واحد رو باید برای کارشناسی ناپیوسته پاس کنم؟
آقا کسی می دونه که چه ماشین حساب هایی تو آزمون مجازه
مثلا fx-991es مجاز هست یا نه
با تشکر
سلام...
دوستان دفترچهی کاردانی به کارشناسی کی میاد؟!! بعد من کاردانیم رو اخر ترم تابستانی، در مهر یا ابان میگیرم!!!!!! البته تابستون پروژه و اینا دارم...
هدفم هم اینه که حتمی دانشگاه درست حسابی تهران یا شهر های خوب برای نرم افزار قبول بشم....میخواستم بدونم این دانشگاه ها ثبت نامشون برا کیه و تو بهمن دانشجو میگیرن؟! تهران، علم و صنعت، امیر کبیر؟! شریف!! فردوسی؟! و ....
معدل راستی تاثیر نداره؟ یعنی مثلا من که معدل کاردانیم احتمالا ۱۹ و اینا بشه، فرق نداره با اونی که ۱۵ میشه؟! اخه من ریاضیاتم واقعا ضعیفه ادبیات و دینیم هم معمولا خوب نمیزنم ولی زبان ۱۰۰ و درس های تخصصیم هم عالی میزنم معمولا...
ایا کسانی که کارشناسی دارند
می توننداز یه رشته ی دیگه کنکور کاردانی به کارشناسی بدند ازاد ودولتی ویا حتی پیام نور فرق نمیکنه
سلام . خبر دارم توی خرداد میاد . شما باید تا شهریور ماه فارغ التحصیل بشید . ولا غیر ، باید تکمیل ظرفیت واسه بهمن ماه شرکت کنید ! اگر غیر انتفاعی هم قبول بشید نمیتونید ثبت نام کنید و کان لم یکن میشه قبولیتون . . .نقل قول:
و عرض کنم که خیال این دانشگاه هایی که اسم بردی رو نکن ، اینا همه واسه کارشناسی پیوسته و ارشد هستش .
توی مقطع کارشناسی ناپیوسته اکثرا غیر انتفاعی های بدرد نخور هستن ، بجز چند تا ! و سهمیه ی روزانه خیلی خیلی کمه ! معدل هم تاثیر نداره .
من تضمین قبولی به شما میدم :دی فورمالیتس کنکورش ، همه هم غیر انتفاعی ، هرجا بزنی قبولی با این وضعیت که گفتی !
موفق باشی . .
نه خیر ، باید مدرک کاردانی رشته رو داشته باشند ، تغییر گرایش مجاز هستش .نقل قول:
مثلا کاردانی قدرت ، کارشناسی الکترونیک .
ماشین حساب هارو چک نمیکنن معمولا ، مجاز ها هم زیر کارت ورود به جلسه نوشته میشه .نقل قول:
لعنت..... دولتی دانشگاه درست حسابی چی داریم؟! من اگر بهم بگن بیا ازاد قزوین درس بخون هم نمیرم(البته پولش رو ندارم وگرنه با سر میرفتم!! در حد تعارف بود!!) چون که واقعا از سطح پایین دانشگاههای غیر انتفاعی خسته شدم....نقل قول:
توی مقطع کارشناسی ناپیوسته اکثرا غیر انتفاعی های بدرد نخور هستن ، بجز چند تا ! و سهمیه ی روزانه خیلی خیلی کمه ! معدل هم تاثیر نداره .
همش میان سر کلاس که تعطیل کنن!!! منم خلق و خوی اونا رو گرفتم...شدم سردسته کلاس تعطیل کنا....
ببخشید این قسمت رو نگرفتم....یعنی الان این دفترچهای که خرداد میاد رو دیگه نخرم؟؟؟ یا اینکه دانشگاه های بهمن رو انتخاب کنم؟ یا اینکه یه سری دانشگاهها برا ترم بهمن دوباره کنکور برگذار میکنن؟؟ بعد اگر قبول بشم تو کنکور، ولی فارغ التحصیل نشم، دیگه نمیذارن برم اون دانشگاه؟ خوب نمیشه یه ترم مرخصیی چیزی بهم بدن؟؟؟نقل قول:
باید تکمیل ظرفیت واسه بهمن ماه شرکت کنید ! اگر غیر انتفاعی هم قبول بشید نمیتونید ثبت نام کنید و کان لم یکن میشه قبولیتون . . .
-------------------
ویرایش:
من دیپلمم حسابداریه و الان دارم علمی کاربردی میخونم چون هیچ جای دیگه اجازه تغییر رشته بهم نمی دادن بقیه! این که برام مشکل ساز نمیشه؟
ماشالا :دی
داریم یکی دو تا ، هر رشته ای یکی 2 تا دانشگاه روزانه ی خوب داره ، حالا احتمالا ظرفیت بالاتر هم رفته امسال ، یعنی شاید مثلا رشته ی الکترونیک 200 تایی ظرفیت روزانه داشته باشه ، باید دفترچه رو ببینیم .
و عرض کنم که سطح آزاد خیلی خیلی از غیر انتفاعی ها بالاتره ، با در و پیکره ..
چرا ، شما دفترچه رو بگیر . مجاز که شدی ، انتخاب رشته هم بکن !
حالا قبولم میشی ایشاا..
اما نمیتونی بری ! چرا ؟ چون واسه ترم مهر هم واحد داری ! پس منتظر میمونی با همون رتبه که مجاز شدی ، دانشگاه ها تکمیل ظرفیت میزنن واسه بهمن ماه دانشجو میگیرن ، بعد میری . نه مرخصی اینا تو کار نیست..
نه فوق دیپلم هرجا که بوده باشی مشکل ساز نیست .
سلام...
تو این مملکت دقیقا کدوم دانشگاههای دولتی کارشناسی ناپیوسته میگیرن؟!!!!خو وقتی قرار نیست بگیرن،مرض دارن مگر اصلا ارائه میکنن؟!!! هر دانشگاهی رو که نیگا میکنم، میبینم که کارشناسی ناپیوسته نمیگیرن!!
کسی دانشگاه درست حسابی میتونه معرفی کنه که کامپیوتر(نرم افزار یا هوش!) رو برای ناپیوسته بگیره؟؟!
سلام خدمت دوستان
کسی میدونه کی ثبت نام قرار انجام بشه؟
الان 17 هست اما هیچ اطلاعیه تو سایت نزدن.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
هنوز که چیزی نگفتن
پس چرا خبري نيست مگه قرار نبود 17 ثبت نام كنيم نزنن زيرش آزمون نگيرنf
ای بابا 18 ام شد هنوز خبری نیست ازدفترچه...
سلام دوستان من الان کارشناسی علمی کاربردی زنجان میخونم اخر ترم 1 هم هستم به نظرتون ارزش داره بیاد دفترچه سراسری بگیرم و غیر انتفاعی قبول شم و زنجان رو ول کنم ایا تطبیق میشه داد دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
وقت بخیر
یکی از اشنایان بنده ترم یک کارشناسی نرم افزار علمی و کاربردی هست
در نظر داره که امسال برای کنکور دولتی شرکت کند با هوش و استعدادی که بنده از ایشون سراغ دارم مطمئن هستم که دولتی قبول میشه
بنده میخواستم در مورد تطبیق واحد بیشتر اطلاعات بدست بیاورم ائین نامه ای ، قانونی ، تک ماده ای و .... رو از کجا میتوانم پیدا و مطالعه کنم
بنا بر اعلام سازمان سنجش دفترچه شماره 1 آزمون کاردانی به کارشناسی1391 از تاریخ 20خرداد از سایت سازمان سنجش قابل دانلود می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی توی خود سایت سنجش چیزی نگفتن...نقل قول:
سلام
چرا خبری از ثبت نام نیست پس؟
کجا باید ثبت نام کنیم واسه کنکور کاردانی به کارشناسی>؟
کسی میدونه؟
فعلا خبری نیست باید منتظر موندنقل قول:
خدا لعنتشون کنه که هیچوقت یه برنامه ریزی درست نداشتن
خاک تو سر کچلش کنن(رئیس سازمان سنجش رو میگم)
سلام
به نظرتون امسال آزمون برگزار میشه؟
من تا الان 14 بار از سیستم پاسخگویی ازشون خواستم بگن فقط آزمونی هست یا نه که تنها هی میگن منتظر اطلاعیه ها باشید
نگو عزیز قلبم اومد تو دهنم:44:نقل قول:
یعنی احتمالش هست آزمون برگزار نشه ؟ اصلا همچین چیزی سابقه داشته ؟:18:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با ثبت نام و شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اطلاعیه ای که سایت سنجش زده منظورش چیه دقیقا؟ کسی میتونه واضح تر توضیح بده که چیه؟
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند نظر به اينكه با توجه به سياستهاي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و دانشگاه آزاد اسلامي مقرر گرديده است آزمون مذكور با آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي تجميع شده و به صورت متمركز برگزار گردد . لذا تاريخ ثبت نام آزمون فوق الذكر از روز سه شنبه مورخ 30/3/1391 شروع و تا پايان روز سه شنبه 6/4/1391 ادامه خواهد داشت .
ضمناً اطلاعيه تكميلي درخصوص شرايط و ضوابط ثبت نام در روز شنبه 27/3/91 در سايت سازمان و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 29/3/91 اعلام خواهد شد .
فکر کنم با ازاد یکی شده ازمونش
الان یعنی با یه آزمون میشه برای دو دانشگاه ( دولتی و آزاد ) امتحان داد؟
خیلی گنگه. باید صبر کرد جزیات بیاد
کجاش گنگه نوشته یکی میشن و با هم برگزار میشن:44:نقل قول:
مقرر گرديده است آزمون مذكور با آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي تجميع شده و به صورت متمركز برگزار گردد
یعنی یه کنکور میدیم هم برای آزاد و هم سراسری؟نقل قول:
بعد همون 3 شهریور برگزار میشه یا تاریخش هم عوض میشه؟
کلا این کاری که میخوان بکنن به نفعمونه؟
سلام
من الان دانشجوی کارشناسی کامپیوترم. میتونم بدون اینکه انصراف بدم تو آزمون کاردانی به کارشناسی شرکت کنم بعد اگه قبول شدم از دانشگاه انصراف بدم. اگه میشه توی فرم ثبت نام قسمت سال و ماه اخذ فوق دیپلم چی باید بنویسم؟
یه سوال دیگه هم داشتم میشه توی دو تا رشته امتحان داد؟
دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستید؟ اگه آره ، باید کمتر از 2 ترم خونده باشید تا بتونید انصراف بدیدنقل قول:
اگه پیوسته هستید کمتر از 4 ترم باید خونده باشید...
اگه کاردانی دارید خب همون تاریخ فارغ التحصیلی رو بزنید
اگه کاردانی ندارید که اصلا نمیتونید توی آزمون کارداتی به کارشناسی شرکت کنید ( اسمش روشه : کاردانی به کارشناسی)
یه سوال.اگر من در حال حاضر دانشجوی علمی کاربردی حسابداری باشم و تا دی ماه فارغ التحصیل بشم میتونم توی این ازمون شرکت کنم؟
و از ترم بهمن برم سر کلاس های کارشناسی ناپیوسته اگر قبول بشم؟
سلام من رفتم این کارت رو حریدم ولی الان برای ثبت نام میگه شماره سریال یا پرونده 6 رقمی رو بزنید واسه من تو کارت 7 رقم هست و تو سایت هم بیشتر از 6 رقم نمیذاره بزنم و میگه که کارت اعتبار ندارد ! !!!!!
قضیه چیه چه باید کرد ؟
من الان دانشجوی کارشناسی ناپیوسته غیر انتفاعی هستم ترم 4 اما به دلیل ضعیف بودن عملکردم میخام دوباره کنکور بدم و بعضی از درسا رو تطبیق بدم تو همون رشته و همون دانشگاه . حالا آیا این کار امکان پذیره ؟ میتونم بعد قبولی انصراف بدم ؟ اصلا انصراف مشکلو حل میکنه ؟
با توجه به اینکه تو دفترچه زده دانشجوهای کارشناسی نمیتونن شرکت کنن . اما یه جای دیگه زده دانشجویای موسسات سال 90 نمیتونن . من 89 هستم .
ای بابا کارت و دفترچه رو سری های قبل اینترنتی خرید میکردی .. الان فکر کنم فقط باید بری باجه
سلام.
من در حال حاظر دانشجوی کاردانی هستم. میخوام برای کارشناسی شرکت کنم. میخواستم ببینم منابع آزمون کارشناسی چجوریه؟ یعنی من واسم سئواله که سئوالات آزمون به کل از چه مواردی طراحی میشه؟ چون ما کلی فارغ التحصیل در کلی رشته ی متفاوت داریم! قاعدتاً واسه هر رشته یک آزمون خاص که طراحی و برگزار نمیشه! مثلاً من الان دانشجوی IT هستم. آیا برای آزمون فقط باید دروس دوره کارشناسی رو بخونم؟!