دوستان منظورم همون مرتب سازی کدکس پیج ها بود مرسی خودم بازی رو تموم کردم اقا بازی خیلی جالب بود اما چرا این همه اسون این همه مراحل فقط من 2 جا گیر کردم کاش سختش می کردن دیگه محشر می شد :31:
Printable View
دوستان منظورم همون مرتب سازی کدکس پیج ها بود مرسی خودم بازی رو تموم کردم اقا بازی خیلی جالب بود اما چرا این همه اسون این همه مراحل فقط من 2 جا گیر کردم کاش سختش می کردن دیگه محشر می شد :31:
سلام خدمت همه ی دوستان
آقایون خانوما لطفا کمک ... بیچاره شدیم ... تو یه جایه این assassin's creed 2 گیر کردم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!!!
موضوع از این قراره که میام تو یه میدون قراره که یکی رو بکشن بعد خلاصه طرفو میکشن و میاین سراغ داداشش که من
باید از اون دفاع کنم ... بعد که همه ی سربازا رو کشتم و اون سرکردشون که خونش تموم شد فرار میکنه که نمیتونم دنبالش کنم و باید از داداشه مواضبت کنم از اینجا به بعد دیگه همه رو که کشتم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟!!!
همه کارا رو کردم ولی mission رد نمیشه ... باید چیکار کرد ؟؟؟ واقعا خیلی بیخود گیر کردم ؟؟؟!!!!!!
خواهشا زودتر کمک کنید تا قبل از شروع کلاسا تمومش کنم بازی رو
ممنون
خوب شما زیادی باهوشی. ولی کلا بازی فکری نیست که. بیشتر اکشنه. من کلا از سرعت عمل تو این بازی لذت بردم. انصافا ته هیجانه. بخصوص واسه مردم آزارایی مثل من که دم به دقیقه این گاردای بیکار میفتادن دنبالم.نقل قول:
ولی یه توصیه. به هیچ وجه ورژن 2 رو از دست نده. خیلی از این باحالتره.
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
اینی که شما میگی مال ورژن 2 ـه. اونجا رو هم اشتباه نکن. نباید بیفتی دنبال طرف. وقتی همه رو نفله کردی اون اصل کاریه فرار میکنه. تو باید بمونی پیش همین یارو که زخمی شده. وقتی همه رو کشتی خود اتزیو میاد با یارو حرف میزنه بعدشم ماموریتت میشه این که طرف رو تا خونش همراهی کنی. وسط راه هم کلی باید این جانی های دیو سیرت رو از پای بیندازی قبل از اینکه دوست گرامی شما جان به جان آفرین تسلیم کنن. :31:نقل قول:
سلام
کرک بازی را کی داره؟
مال من 50 مگابایته :20:نقل قول:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
سیوهای این بازی کجا هستند ؟
نه تو خود محل نصب هستند
و نه تو مای داکیومنت
میخوام ویندوز رو عوض کنم . ولی نمیخوام سیوهامو از دست بدم
وقتی میرم تو بازی و بازی رو لود میکنم ، تو اون محیطی که شبیه هپروته :دی میمونه
هی میرم اینور اونور
ولی بازی بعد این جلو نمیره که نمیره
حتی دکمه esc هم کار نمیکنه که از بازی خارج شم
ناچار با ctrl+alt+del میزنم از بازی خارج میشم
مهندس جان تا اونجایی که من اون موقع تو پی سی بازی کردم سیوها در مای داکیومنت بودش...سیوها..
مهم اینه که الان اونجا نیست :19:نقل قول:
الان معطل این سیوه هستی..؟
اگه مهمه و هنو میندوز عوض نکردی.. من نسبش می کنم ببینم که کجاست سیوها..؟
مهندس من نسب کردم ولی نیافتم سیوهاروونقل قول:
سیوهای این بازی کجا هستند ؟
نه تو خود محل نصب هستند
و نه تو مای داکیومنت
میخوام ویندوز رو عوض کنم . ولی نمیخوام سیوهامو از دست بدم
احتمال میدم سیوها درست تو این مسیر هستن...
X:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed
همون فایل هایی که با تاریخ پخش هستن اونجا...
دوستان برای pc هم اومده؟
اثا این بازی سیو هاش رو کجا نگه می داره؟ می تونم سیو هاش رو کپی کنم رو یه کامپیوتر دیگه بریزم؟ یا مثلا، یه ویندوز دیگه؟ می خوام ویندوزم رو عوض کنم، اما نمی خوام بازی رو دوباره برم تا اینجاش...
خیلی وقته.....نقل قول:
دوستان برای pc هم اومده؟
بازی مال 2 سال پیشه..
مسیر سیو در ویندوز XPنقل قول:
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر سیو در ویندوز VISTA و 7
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
نقل قول:خیلی ممنون:11:نقل قول:
هارد بدسکتور داشت
دیگه بالا نیومد
گشتم پیدا کردم و کپی گرفتم از سیو
ولی کار شما هم یه دنیا واسم ارزش داشت:40:
چرا ننشه ؟نقل قول:
اتفاقا من هم همین کار رو کردم
از تو نت هم میتونید سرچ کنید و سیو کامل بازیها رو پیدا کنید :20:
نه منظورم نسخه ی جدیدش بودنقل قول:
خیلی وقته.....
بازی مال 2 سال پیشه
سلام بکس
آقا ما اون اول مولا یه جایی هست که یه مردی هست فروشندس ظاهرا یه خانمی میره 2 کلام باهاش صحبت میکنه و میره بعد من باس مردک رو تعقیب کنم و دکمه اف رو هم بزنم
اما هر چی میرم پیش چیزی نمیشود!!
باس چیکار کنم؟؟؟
مرسی
تا اونجایی که یادم میاد باید جیب یارو روبزنید..نزدیک بشد بزنید فرارنقل قول:
سلام بکس
آقا ما اون اول مولا یه جایی هست که یه مردی هست فروشندس ظاهرا یه خانمی میره 2 کلام باهاش صحبت میکنه و میره بعد من باس مردک رو تعقیب کنم و دکمه اف رو هم بزنم
اما هر چی میرم پیش چیزی نمیشود!!
باس چیکار کنم؟؟؟
مرسی
سلام. من این بازی را تازه نصب کردم. اول های بازی هم هستم.
یه مشکل باید از 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما راه رسیدن به بقیه قلعه ها بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
همین چهار تا کافیه نقشه رو نگاه کنید ببینید چه ماموریت های دارید برید اونها رو انجام بدید.(اکثراً دور بر همون قلعه ها هستند).نقل قول:
سلام. من این بازی را تازه نصب کردم. اول های بازی هم هستم.
یه مشکل باید از 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما راه رسیدن به بقیه قلعه ها بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
اگه متوجه نشدید یه عکس از نقشه ی بازی بذارید تا بهتر راهنماییتون کنم.
سلام من میخوام پچ 1.02 را نصب کنم اما این ارور را میده لطفا کمکم کنید دلیل نصب پچ خارج شدن ناگهانی در وسط بازی هست
دوستان این بازی هم dlc هم داره...
dlc چی هست اونوقت؟نقل قول:
سلام دوستان
من این بازی دانلود کردم
اما روسی میشه انکلیسی کردش
درود. من چند سوال داشتم:
1- آيا ميشه بازي رو ذخيره كرد هر وقت كه خواستيم؟
2- براي استفاده از سلاح نوشته كه از دكمه Hat Switch بايد استفاده كرد. من توي PC دارم با دسته PS بازي ميكنم. اين دكمه كجاست؟ من همه رو امتحان كردم پيدا نكردم!
3- چطوري ميشه دوربين رو برد پشت سر شخصيت اصلي؟ منظورم اينه كه هميشه دوربين به صورت اتوماتيك پشت سرش باشه؟
4- چطوري ميشه به اطراف نگاه كرد؟
ببخشيد سوالاتم زياد شد. به خاطر اينه كه من تازه كارم!!
ممنون
1بازی auto save هستش و هر موقع خودش بخواد سیو میشه:8:نقل قول:
2 توی تنظیمات بازی قسمت دسته برو و خودت دسته رو جوری که میخوای تنظیم کن:8:
3 توی تنظیمات دسته دوربین رو با شک سمت راست تنظیم کن بعد تو بازی خودت با شک سمت راست میتونی دوربین رو پشت سرش بیاری:8:
4 اینم جوابش شماره 3 هستش :10:
با سپاس بسیار فراوان.نقل قول:
ببین آخه یه سری دکمه ها هستن مثله: Z Axis، Z Rotation، Hat Switch که اصلا من نمیدونم چه دکمه هایی هستن! و بقیه دکمه ها هم همه تنظیم شدن برای یه کاری!
الان من مثلا برای همون Hat Switch که برای تعویض سلاح هست، روش چه دکمه ای ست کنم؟
مثلا یه کمی از تنظیمات خودتون رو برام بنویسید اگه امکان داره.
ممنون میشم. شرمنده وضعم خیلی خرابه تو بازی!
برای تعویض سلاح ها فلشها رو انتخاب کنید یعنی برای هر سلاح یه فلش مثلا برای شمشیر فلش راست :8:نقل قول:
و برای دوربین شک سمت راست که همون x roeation و y rotation هست:8:
حرکت کردن رو با شک سمت چپ ست کنید:8:
دکمه ها رو هم برای ضربه زدن ,گرفتن , مخفی شدن و پرش ست کنید مثلا ضربه زدن رو بذارید دکمه مربع
و سرعت رو بذاری رو R2 و ......:10:
سلام بچه ها
من فوت و فن این بازی رو خوب یاد گرفتم برا همین قضیه همه ماموریت ها و قلعه ها و همه چیو میدونم اما یه جای بازی بهم ماموریتی نمیده!!!
نوشته Memory 4 یه جایی هست توی 3 تا شهر همزمان ماموریته تو هر کدوم میرم باهاشون میحرفه توی همون مخفی گاه ماننده میام بیرون هیچ اتفاقی نمیفته تو نقشه هم چیزی نشون نمیده!هر 3 تا شهر همینه.تمام سیو سیتیزن ها و ویو پینت ها رو هم رفتم دیگه تو نقشه چیزی نیست.هیچ راهنمایی هم نمیکنه.ماموریتم نمیزنه جز همون 3 تا که میرم پیششون یه چرت و پرتی میگن و باز میاد بیرون:31:چیکار کنم اینجا؟
تو هر شهر یه بخش باز دیگه باز شده: بخش ثروتمند نشین دمشق - بخش ثروتمند نشین شهر اکرا - بخش فقیر نشین اورشلیمنقل قول:
برین به این بخش ها...
معمولا هر بخش جدید که باز میشه باید بگردین دنبال یک ویو پوینت داخل اون بخش...
یکی رو که بگیرید بقیه دیگه مشخصه...
فکر کنم اون قسمت شهرها رو هم رفتم اما حالا که شما گفتی شک کردم امشب یه نگاه دیگه ای میندازم:46:نقل قول:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
همه ویو پینت ها رو رفتم دیگه چیزی نمونده...نقل قول:
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
ولی یه نظر شخصی راجع به بازی بگم
با اینکه بازی مال سال 2007 اما به خیلی از بازیای 2011 می ارزه!من اساسینز یک و دو رو نرفتم به جاش برادری رو رفتم که هیچی از داستان نفهمیدم اما الان که دارم از اول سری اساسینز رو میرم به نظرم داستان جالبی هم داره . اسم کاراکتر بازی چیه؟چون با ال سی دی بازی نمیکنم زیاد واضح نیست. Alkat?
بله درسته بچه ها.من اصلا هواسم به قسمت جدید باز شده ی شهر ها نبود.آخه هاله ای رنگه فکر کردم هنوز بستس اما وقتی وادرش شدم دیدم میتونم وارد شم یه ویو پینت هم رفتم تمام سیو سیتیزن ها و مراحل دیگش اومد... ممنون ازتون
Altair ibn la-ahadنقل قول:
Alkat?
الطائر بن لا احد
در ضمن بچه ها من یه جای داستان رو متوجه نشدم البته خود داستان رو از پست اول خوندم ولی اول بازی که از برادرت جدا میشی بر میگردی پیش استادت اونجا میری لب پرتگاه و نشون میده یه سری با ارتش اومدن سراغتون بعد استاده یه چاقو میکنه توی دلت و میمیری.بعد دوباره برمیگرده به زمان حال و باز برمیگرده به گذشته و ماموریت انجام میده.اون یه تیکه چه اتفاقی میفته مگه نکشت الطائر رو؟
ضربه طوری نبود که منجر به کشتنش بشه. فقط مجروح میشه...نقل قول:
سلام دوستان ببخشید مرحله memory block 4 رو گیر کردم 6 تا investigation میخواد هر چی view point رفتم بازم واسم ماموریت رو مشخص نمیکنه.توی شهر damascus هستم اورشلیم و acre رو هم رفتم همین آش و همین کاسه است دوستان لطفا کمک کنید دارم دیوونه میشم
یه سوال دیگه اگه بخوام memory block 4 رو از اول برم یعنی همه view point و saving citizen ها رو واسم از اول بیاره باید چیکار کنم ؟
دوستان لطفا یکی کمک کنه یعنی هیچ کسی تو ابن فروم این بازی تموم نکردند؟ :18:نقل قول:
سلام
دوستان کسی سیو assassin's creed1 رو جوری که فقط تا آخر مموری 3 یا تا وسطای مموری 4 رفته باشه داره؟
ممنون میشم تو یه پیغام خصوصی برام بزاریدش
ازین طریق هم میتونید بهش دسترسی داشته باشید
C:USERNAME/APPDATA/ROAMING/UBISOFT
سلام
لطفا راهنمایی کنید..
من بازی Assassin's Creed 1 رو نصب کردم...دو تا dvd و کرکش هم کپی کردم...
ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم این اروور رو میده...علتش چی هست ؟
هر کاری هم تونستم کردم ولی بازی اجرا نشد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://abl.web44.net/photos/65eceb6d4d96.jpg